Arkadaslar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. ben atak dönemini 6 gün yaptım. 2 gündür seyirdeyim. seyir evresini bi gün protein bi gün protein sebze olarak yapıyorum dogrumu yapıyorum kitapta yazanlardan hiç bişey anlamadım desem yeridirr :)
cevabınız için teşekkür ederim, benim diyetin bitmesi yani 4. evreye geçmeem 1 sene var, yok yok üzerine birde karatay almayımdiyetin etkisi vardır çinkolu bişi yok b12 ve demir için et var sebzeleri biraz daha çiğ tüketmek lazım
bunun dışında mevsim geçişlerinde oluyor dökülme benim de felaket zinco tb alabilrisiniz ödenmiyor malesef o da
karatayın saçları çok güçlendirdiği söyleniyor kilolardan kurtulup 4 evreyi tamamlayıp karatay yapmak lazım :)
canim 2 aydir 10 kiloya yakin vermissin, bu mükemmel birsey, bunun disinda kilo vermede duraklama en büyük sans, cünkü duraklama ecresinde vücudun seninle savasiyor ve diyeti birakman icin calisiyor, eger duraklama evresini sabirla atlatirsan siddetli bir sekilde kilo vericeksin demektir, inan bana, duraklama olmasi seni üzmesin aksine sevin. ve sabirla devam et. birden 3-4 kilo vermiceksin. duraklama bitip kilo verince vücudun artik yeni beden kitleni kabul etmis olucak ve zayiflamaya devam ediceksin
cevabınız için teşekkür ederim, benim diyetin bitmesi yani 4. evreye geçmeem 1 sene var, yok yok üzerine birde karatay almayım
zinco tb daha kolaymış
cevabınız için teşekkür ederim, benim diyetin bitmesi yani 4. evreye geçmeem 1 sene var, yok yok üzerine birde karatay almayım
zinco tb daha kolaymış
ben onun hesabını daha yapmadım bile... bide olayın o kısmı var dimi
evet doğru yapıyorsun canım sorun yok aynen devam
dün akşam yulaf kepeği ile yayla çorbası yapma denemem maalesef başarısızlıkla sonuçlandı.
Çorbanın altını kapadıktan 1 saat kadar sonra yemek için kapağını açtığımda su ve içinde toplanmış kepek kümecikleriyle karşılaştım. Yoğurdun beyazlığından eser yoktu.
Ama dün kreplerim bitmiş olduğu için mecburen zorla da olsa bir kase içtim ama.... ne siz sorun ne ben söyleyeyim.
Yulaf kepeğini su ile kaynattıktan sonra, yoğurt ve yumurtayı ayrı çırpıp içine biraz sulu karışımdan ekledikten sonra tencereye ilave etmiştim. Tam bir hüsran.Neyse başka bir yol bulacağız sanırım.
Bir de ben ilk alışverişimi yaparken bitki çaylarının yanında mis gibi kokusunda etkilenip green life'ın meyve keyfi, karanfilli karışık bitki çayı poşetinden almıştım. İçerisinde karışık meyve çayı, karanfil ve tarçın yazıyor. Ama araştırmalarımda hiç meyve çayı için izin verildiğine rastlamadım. Bu da yasak sanırım.
ayh germe benii önce bir inelimde hedef kiloya sonra düşünürüz 160 güncük birşey canım benimki neeee kiiiii
teşekkrler :) bide bsey daha sorcamm ya ben hiç acıkmıyorum ya :S yani bole kendime tavuk yapıorum onu bile bitiremiyorum sonra da yedikten sonra midem bulanıo. 1 günde sadece dukan kurabiyesi 4 tane ve biraz tavuk veya sebze yiyorum o kadar. öğlen hiç bişey yemiyorum. bu normal midir ?
ilk dukan uydurmam kısır olmuştu ikincisi kuru dolma yaparak oldu
mükemmel oldu gerçeğinden hiç farkı yok nerdeyse
küçük küçük olduğu için kru biber patlıcan ve kabaklar 26 tane çıktı 8 kaşık yulaftan dan yani 4 gün bol bol yiyebilirim tavsiye ederim yöresel olark kurutulmuş malzemesi olana
hiç diyet yemeği gibi olmadı valla yoğurtla yedim bi güzel ohhh sefam olsun
dukan da yemek uydurmak çok eğlenceli olacak :) mantı açılır mı ki yulaftan? lahmacun u deniycem kesin
çüüüüüüüşşşşşşş diyorum.... 230 gün 8ay nerdeyse aman yarabbiii!!!!! çocuk mocuk doğurmamam lazım o sürede...
herkese merhaba arkadaşlar, yaklaşık 7 aydır diyetteyim 8 kilo verdim, daha en az 5 kilo vermem gerek, dukan diyeti kulağıma çalınırdı da hiç ilgilenmemiştim, bu aralar bir ilgimi çekmeye başladı, topiğin ilk üç sayfasını ayrıntılı şekilde okudum, okudum okumasına da gün içi yorgunluğa mı verirsiniz bilmem aklımda tam olarak yer edemedi dukan diyeti şudur diyemedim, ama kilo verdirdiğini de okuduğum son 10 sayfadan anladım , iyice dikkaktimi çekti,
şimdi hanımlar benim evreden başlamam gerek bunu biliyorum, ama o ilk evrede neler yapacağım net şekilde özet geçebilecek bir arkadaşım var mı? bir de bu diyete benim gibi yeni başlayanlarla birlikte gitmek istiyorum ki birbirmizin eksikliklerini tamamlayalım diye, umarım sık sık görüşrüz.
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum şimdi bu dukanın testine göre bana 95 gün gibi bir seyir dönemi verdi mesela ben istediğim kiloya 70 günde ulaştım o zaman güçlendirmeye geçebilir miyiz yoksa seyire devam etmek zorunda mıyız???
aekadaşlar lütfen yardım edin bu kilo cetvelini nasıl profile ekliyoruz bitürlü yapamadım. yoksa her msjda ayrımı ekleniyor. çözemedim yaaa ltfn yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?