Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet doğru yapıyorsun canım sorun yok aynen devam

cevabınız için teşekkür ederim, benim diyetin bitmesi yani 4. evreye geçmeem 1 sene var, yok yok üzerine birde karatay almayım
zinco tb daha kolaymış

Gerçekten böyle bir desteğe ihiyacım vardı. Herkes bırak bırak diyince benim de kafam karıştı Çooookkkkk saaaaoooolllll... Dukana devaaammmmm....

cevabınız için teşekkür ederim, benim diyetin bitmesi yani 4. evreye geçmeem 1 sene var, yok yok üzerine birde karatay almayım
zinco tb daha kolaymış

benimde çok dökülüyor şimdi bitkisel bir şampuan aldım işe yararsa sizede söylerim .:)

evet doğru yapıyorsun canım sorun yok aynen devam

teşekkrler :) bide bsey daha sorcamm ya ben hiç acıkmıyorum ya :S yani bole kendime tavuk yapıorum onu bile bitiremiyorum sonra da yedikten sonra midem bulanıo. 1 günde sadece dukan kurabiyesi 4 tane ve biraz tavuk veya sebze yiyorum o kadar. öğlen hiç bişey yemiyorum. bu normal midir ?

meyv çayı ile ilgili yorum, deneyim, bilgi yok mu arkadaşlar??

ayh germe benii önce bir inelimde hedef kiloya sonra düşünürüz 160 güncük birşey canım benimki neeee kiiiii

çüüüüüüüşşşşşşş diyorum.... 230 gün 8ay nerdeyse aman yarabbiii!!!!! çocuk mocuk doğurmamam lazım o sürede...

herkese merhaba arkadaşlar, yaklaşık 7 aydır diyetteyim 8 kilo verdim, daha en az 5 kilo vermem gerek, dukan diyeti kulağıma çalınırdı da hiç ilgilenmemiştim, bu aralar bir ilgimi çekmeye başladı, topiğin ilk üç sayfasını ayrıntılı şekilde okudum, okudum okumasına da gün içi yorgunluğa mı verirsiniz bilmem aklımda tam olarak yer edemedi dukan diyeti şudur diyemedim, ama kilo verdirdiğini de okuduğum son 10 sayfadan anladım , iyice dikkaktimi çekti,

şimdi hanımlar benim evreden başlamam gerek bunu biliyorum, ama o ilk evrede neler yapacağım net şekilde özet geçebilecek bir arkadaşım var mı? bir de bu diyete benim gibi yeni başlayanlarla birlikte gitmek istiyorum ki birbirmizin eksikliklerini tamamlayalım diye, umarım sık sık görüşrüz.

ilk dukan uydurmam kısır olmuştu ikincisi kuru dolma yaparak oldu
mükemmel oldu gerçeğinden hiç farkı yok nerdeyse
küçük küçük olduğu için kru biber patlıcan ve kabaklar 26 tane çıktı 8 kaşık yulaftan dan yani 4 gün bol bol yiyebilirim tavsiye ederim yöresel olark kurutulmuş malzemesi olana
hiç diyet yemeği gibi olmadı valla yoğurtla yedim bi güzel ohhh sefam olsun
dukan da yemek uydurmak çok eğlenceli olacak :) mantı açılır mı ki yulaftan? lahmacun u deniycem kesin

bende yemesem aklıma gelmiyor aslında ama kendine düzen oturt ve mutlaka bir şeyler ye yoksa metabolizman durur ve bir işe yaramaz
6 öğün yaptım ben kendimce;
genelde örnek menüm şu şekilde

sabah : 1 katı yumurta+ süt veya yeşil çay
ara: nescafe ya da yoğurt
öğlen : krep yiyorum (peynirli / jambonlu/ ciğerli / dönerli canım ne isterse)+ yoğurt veya ayran
ara: genelde meyveli yoğurt yiorum çünkü tatlı krizim başlamış oluryor:)
akşam: protein günümse tavuk / ızgara köfte / hamsi buğulama / ciğer vs. protein + sebze ise yine balık / lahana dolması / ıspanak vs çeşitleniyor.

hafta sonu lahmacum benimde menümde vaaarrr denemeden olmaaazz

aekadaşlar lütfen yardım edin bu kilo cetvelini nasıl profile ekliyoruz bitürlü yapamadım. yoksa her msjda ayrımı ekleniyor. çözemedim yaaa ltfn yardım

çüüüüüüüşşşşşşş diyorum.... 230 gün 8ay nerdeyse aman yarabbiii!!!!! çocuk mocuk doğurmamam lazım o sürede...

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum şimdi bu dukanın testine göre bana 95 gün gibi bir seyir dönemi verdi mesela ben istediğim kiloya 70 günde ulaştım o zaman güçlendirmeye geçebilir miyiz yoksa seyire devam etmek zorunda mıyız???

İlk yapman gereken kitabı alıp detaylıca okumak olmalı...Dukan diyeti protein ağırlıklı beslenme şekli...yani süt ve süt ürünleri,et,tavuk ve sebze ağırlıklı beslenme...Her evrenin kendine göre kuralları ilk sayfadaki linklere göz at derim

Nasılsınız kızlar ben bir kaç gündür çok mutsuzum hem artı çıktım hem çıktığım artıda sabitlendim kaldım

hedef kilona ulaştığın gün güçlendirmeye geçebilirsin... dukanın verdiği süreler tahmini... öncesi veya sonrası olabilir önemli olan senin hedefine ulaşman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…