Nasılsınız kızlar ben bir kaç gündür çok mutsuzum hem artı çıktım hem çıktığım artıda sabitlendim kaldım
hedef kilona ulaştığın gün güçlendirmeye geçebilirsin... dukanın verdiği süreler tahmini... öncesi veya sonrası olabilir önemli olan senin hedefine ulaşman...
arkadaslar dun bende dün migrosta gördüğüm bu durumdan dolayı şoka uğradım,sizlerin tükettiği peynir markaları ve yağ oranları ne durumda acaba?
bende yemesem aklıma gelmiyor aslında ama kendine düzen oturt ve mutlaka bir şeyler ye yoksa metabolizman durur ve bir işe yaramaz
6 öğün yaptım ben kendimce;
genelde örnek menüm şu şekilde
sabah : 1 katı yumurta+ süt veya yeşil çay
ara: nescafe ya da yoğurt
öğlen : krep yiyorum (peynirli / jambonlu/ ciğerli / dönerli canım ne isterse)+ yoğurt veya ayran
ara: genelde meyveli yoğurt yiorum çünkü tatlı krizim başlamış oluryor:)
akşam: protein günümse tavuk / ızgara köfte / hamsi buğulama / ciğer vs. protein + sebze ise yine balık / lahana dolması / ıspanak vs çeşitleniyor.
mutsuz olmak yok... ben pazaretsiden beri +dayım hemde +2700 falan.. bu sabah - gördüm daha...
teşekkür ederim yarimcim:) ya ben de senin gibi zayıflayabilir miyim acaba? yulaf kepeğim bugün geldi yarın başlayacağım ben de 4 gün atak var sonra seyire geçicem. haftasonu evdeyim ve internetim yok o yüzden 3. atak günüm pazartesiye geliyor ve burdan yazacağım size inşallah güzel şeyler yazarım. çok heyecanlanıyorum. heralde dukana daha başlamamış ama 1 haftadır sizlerle diyalogda olan nadir kişiyim:)))
Bimde light aknazpeynir var ben ondan tuketiyorum yag orani % 2,5
teşekkür ederim yarimcim:) ya ben de senin gibi zayıflayabilir miyim acaba? yulaf kepeğim bugün geldi yarın başlayacağım ben de 4 gün atak var sonra seyire geçicem. haftasonu evdeyim ve internetim yok o yüzden 3. atak günüm pazartesiye geliyor ve burdan yazacağım size inşallah güzel şeyler yazarım. çok heyecanlanıyorum. heralde dukana daha başlamamış ama 1 haftadır sizlerle diyalogda olan nadir kişiyim:)))
Nasılsınız kızlar ben bir kaç gündür çok mutsuzum hem artı çıktım hem çıktığım artıda sabitlendim kaldım
canım bende senin gibiyim biliyorsun bugün 2 sp / 1ps ye döndüm bakalım değişecek mi? sanki 71'i görsem devamı gidecek gibi hissediyorum
değişicek ama 3. yada 4. güntecrübeyle sabittir
Kilo cetvelini yapabildinmi yapamadıysam bilgilerini ver ben deneyeyim senin icin başlangıç tarihin, ve kilon ,hedef kilon ,şimdiki kilonaekadaşlar lütfen yardım edin bu kilo cetvelini nasıl profile ekliyoruz bitürlü yapamadım. yoksa her msjda ayrımı ekleniyor. çözemedim yaaa ltfn yardım
valla 25 gün 1+1 gittim bir 25 gün de 2+1 giderim
olmadımııı 3+1 4+1yeterki bıraksın beni şu kilolar
Allahım ne çok sevmişler beniiii
bu akşam eliptik bisiklet bakıcam dün fitness hocam en iyi onunla kalori yakarsın eve kesin al ve 15 dk bin üstüne dedi
bütün fikirlere aşığııım bu aralaaar
nes bulaşık suyu croiselle maşallah darısı bana
[sıze=3]diyete başladığımdan beri uykum azaldı uyanınca kendimi yorgun hissetmiyorum uyku ihtiyacım yok gibi geliyo ve gece uzun süre uyuyamıyorum benim gibi olan var mı [/sıze]
5+5 yapan var mı hiç?
YARINKİ YEMEĞİM KURU DOLMA :) KIYMA YULAF KEPEĞİ SOĞAN SARIMSAK MAYDANOZ BOL ACI BAHARAT :)
öncelikle haftanın ilk 3 günü tartılmaktan yorulup dün tartılmamıştım... ve bu hafta gördüğüm en düşük rakam da 75 di :2: dün iş çıkışı bi alışveriş merkezine uğradım ve çok ciddi indirimler vardı... bi mağazaya girdim bi elbise beğendim (bu dönemde giymek istedim) o yüzden çocuğa dedim ki L beden olsun lütfen... ısrarla L size büyük olur M verelim diyo... üşendim denemeye ve aldım olmazsa değiştiririm diyerek... sonra bir de tunik beğendim... onların kalıbı birz farklı size S verelim dedi... dedim bu çok küçük olmaz bana... deneyin olmazsa bi büyüğünü veririz dedi... peki dedim... bu arada bütün gün pantalonum kıçımdan düştü çuval gibi geziniyorum iğrenç...eve çıktım internetten aldığım M beden trençkotum-m beden taytım da gelmiş... trençkot biraz dar oldu muhtemelen onu baharda giyebilirim... taytımı giydim üzerine de aldığım elbise ve tuniği denedim... aman yarabbii... pek sexy buldum kendimi bide uzun çizmemi çektimmm... ööfff dedim... zaten dün evden çıkmadan annem yazık diye ahlanıp vahlanıyodu... bu ne çok zayıfladın bilmemne diye... bazende geliyolar kadına maşallah benim kızıma çok güzel oluyosun diyo ve olayın en can alıcı kısmı... bu sabah çok merak ettim ve tartıldım aslında perşembeye kadar tartılmıycaktm bu hafta + gördüğüm için moralim çok bozuktu... amaaaaaaa baskülüm bana bu sabah 72,8 gösterdi... seni seviyorum DUKAN AMCA... sizleri seviyorum TOPİK ARKADAŞLARIM... iyiki varsınız...
canım ben de bir kaç ay içinde kilolarımı verince hamile kalmak istiyorum. folik asite başladım ayreten c vitamini içmiyorum doğru yapıyorum değil mi
tebriklerrrr tebrikleerrrrrr
en sağda olduğunu da göreceksin hiç aksini düşünme.ben seni takip ediyorum harika gidiyorsun
gel gelelim bana 73-72 arası dolanıyorum 2 haftadır
bugünden itibaren 2 / 1 düzene geçiyorum
dün spor salonunda tam 1 sa durmadan spor yaptım
eve geldiğimde yorgunluktan koltukta uyumuşum
4 haftalık bir program verdiler yağ oranımda çok az çıktı adam sende 9-10 kilo yağ var fazla verme kilo demeyide unutmadı
kalça 100cm
göğüs 93
bel 80 civarıydı
anlıcağınız tek sorunum bel ve yan simitlerim
haftada en az 3 gün gitmeyi planlıyorum hava şartları izin verirse
bu haftaki diyetimde bari bi 1-1500 arası vereyim yaaa
Arkadaşlar merhaba, ben 2 aydır Dukan yapıyorum. Burayı da sürekli takip ediyordum ama 2-3 haftadır neredeyse hiç kilo veremiyorum. Hiç kaçamak yapmıyorum. Moralim aşırı bozulduSanırım diyeti bırakıcam. Çevremdekiler de madem kilo veremiyorsun bırak başka birşeyler yap diyorlar. Noolur yardım edin. Ne yapmalıyım :S
spora gidiyosun zaten ne gerek var şimdi düğün öncesi ona para bağlıycaksın...
kafdan atıyorum ben bazı şeyleri. geçen gün tavuk göğüsten çorba yaptım işembe gibi olsun istedim. birbuçuk ay sonra ilk defa çorba içtim. haaarika geldi tadı. tavuk göğsü pişirdim. yoğurdu, 1 tatlı kaşığı mısır nişastasını limonu sarımsağı blenderla çektim. tavuk tel tel oldu. bende apiiyetnen yidim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?