Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hedef kilona ulaştığın gün güçlendirmeye geçebilirsin... dukanın verdiği süreler tahmini... öncesi veya sonrası olabilir önemli olan senin hedefine ulaşman...

teşekkür ederim yarimcim:) ya ben de senin gibi zayıflayabilir miyim acaba? yulaf kepeğim bugün geldi yarın başlayacağım ben de 4 gün atak var sonra seyire geçicem. haftasonu evdeyim ve internetim yok o yüzden 3. atak günüm pazartesiye geliyor ve burdan yazacağım size inşallah güzel şeyler yazarım. çok heyecanlanıyorum. heralde dukana daha başlamamış ama 1 haftadır sizlerle diyalogda olan nadir kişiyim:)))

çokk teşekkür ediyorum :) bende oyle yapıyorum simdi bişeler yicem aksamda yicem yoksa böyle olmıcakk :)

hepimiz destek için burdayız, motivasyon arttırmak için birbirimizi kaçamaklardan uzaklaştırmak için :) herkese teşekkürler gerçekten iradeliyiz, durmak yok yola devam gibi oldu :) herhangi bir sorun olursa hiç çekinmeden sor burdayız biz... ama bi uyarım var, bu diyette yiyerek metabolizman hızlanacak ve fazla kilolar aldığın kaloriler ile atılacak. bide bolbol su iç en az 2 lt. günde.. yulaf kepeğini de sakın ihmal etme günde 1.5 yemek kaşığı kullan tokluk hissi verir, lif içerdiği için zayıflatır ve bağırsakları hareketlendirir. Bunların dışında sormak istersen seveseve cvplarım..

Kolay gelsin :)

elbette zayıflayabilirsin... bende başlamadan önce senin endişelerini taşıyodum ama şu an pantolonumu çekelemekten inanılmaz keyif alıyorum... zayıflık çookk güzel... - gördükçe - görmek istiyosun... ve bu diyet çok eğlenceli... hem sık hem çok hemde çeşitli yiyebiliyosun... mutfakta zaman geçiriyo olmak en keyifli kısımlarından biri...

şimdide light süte nescafe içiyorum pek sevmedim ama içiyorum işte... maksat ağzımız boş kalmasın

Nasılsınız kızlar ben bir kaç gündür çok mutsuzum hem artı çıktım hem çıktığım artıda sabitlendim kaldım

canım bende senin gibiyim biliyorsun bugün 2sp / 1 ps ye döndüm bakalım sonuç ne olucak diyorum ya sanki 71'i görsem bi devamı gelecek gibi hissediyorum

değişicek ama 3. yada 4. gün tecrübeyle sabittir

valla 25 gün 1+1 gittim bir 25 gün de 2+1 giderim
olmadımııı 3+1 4+1 yeterki bıraksın beni şu kilolar

Allahım ne çok sevmişler beniiii
bu akşam eliptik bisiklet bakıcam dün fitness hocam en iyi onunla kalori yakarsın eve kesin al ve 15 dk bin üstüne dedi

bütün fikirlere aşığııım bu aralaaar

aekadaşlar lütfen yardım edin bu kilo cetvelini nasıl profile ekliyoruz bitürlü yapamadım. yoksa her msjda ayrımı ekleniyor. çözemedim yaaa ltfn yardım
Kilo cetvelini yapabildinmi yapamadıysam bilgilerini ver ben deneyeyim senin icin başlangıç tarihin, ve kilon ,hedef kilon ,şimdiki kilon

spora gidiyosun zaten ne gerek var şimdi düğün öncesi ona para bağlıycaksın...

oh oh süper bayilirim kuru dolmaya tabi TR de bol bol bulursunuz burda nerde bulucam ben kuru dolma

ay bizde seni seviyoruz cicim ne mutlu haber bu. masallah oh oh

canım ben de bir kaç ay içinde kilolarımı verince hamile kalmak istiyorum. folik asite başladım ayreten c vitamini içmiyorum doğru yapıyorum değil mi

tebriklerrrr tebrikleerrrrrr

tabi doktorlar daha iyi bilir canim bunu ama bebek icin folik asit gerekli
icinde de bir miktar c vitamini var ekxtradan almana gerek yok diye düsünüyorum ama eger bünyen zayifsa al istersen.

en sağda olduğunu da göreceksin hiç aksini düşünme.ben seni takip ediyorum harika gidiyorsun

ay canim bunu duymak ne güzel bayildim

ay canim yaabak bakalim ise yarayacakmi bende ona göre 2+ 1 e gecerim.

bu arada birisi 5+5 yapan varmi diye sormustu bildigim kadari ile yok. sahsen pek tavsiyede etmiyorum aslinda eger aceleniz yoksa.

Bende üc haftadan sonra vermeye devam ediyorum. Vücudumu yendim yani. sende sabret mutlaka vereceksin ama veremezsen de yumruk yap

Seda yaptin mi tirmisu yu merak ettim beni seytan dürtüyo heran kalkip yapabilirim
esimle bu aksam bir kadin bir erkek i izlerken yerim belkim :)

Son düzenleme:
ARkadaslar günde kac fincana kadar nescafe icebiliyoruz bı sınırı varmi ben hep 1 iciyorum ama bugün 2 icsem tabiki light sutle

kizlaaaaaar dun regl oldum,bu sabah sonunda 55.5 la uyandim.bu regl donemi oncesi nasil bi psikoloji yasiyoruz ya,bu kadar umutsuz mutsuz...dayanmaliyiz ama gidiyolar sonunda,oh!

spora gidiyosun zaten ne gerek var şimdi düğün öncesi ona para bağlıycaksın...

spora 1 aylık yazıldım eve çok uzak ve inan bana 5 aylık 770 lira istiyorlar o daha çok:d
bu bisikler 200 ila 600 arası birşey taksitle 30 lira ayda:
yani haftalık yoğurt param

Afiyet Olsun şekerim. Ben zaten ne hikmetse dukan değil başka tarifleri de tutturamam illaki göz kararı yapıcam . Evet dukan yaparken çorba içebilmek süper bi tat gibi geliyor bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…