Dün yaptım ilk kacamagimi. 1 adet kurabiyenin p günümden sonra beni yarım kilo fazla çıkarma ihtimali nedir arkadaslar
ARkadaslar günde kac fincana kadar nescafe icebiliyoruz bı sınırı varmi ben hep 1 iciyorum ama bugün 2 icsem tabiki light sutle
kızlar,
evde tavuk suyum var akşama çorba yapmak istiyorum
un yerine mısır nişastası ile terbiye yapılabilir mi dersiniz? :44:
evet 2 fincan dan birsey cikmaz ben hergün sabit iki kupa kahve iciyorum ama yesil cayimi da iciyorum
misir nisastasi da fazla kullanacaksin sanirim. yulaf kepegi ile niye yapmiyorsun.
Ben sahsen senin yerinde olsam kacamak hakkimi da ( hani yok böle bi hak ama ) misir nisastasi ile harcamam yani
evet 2 fincan dan birsey cikmaz ben hergün sabit iki kupa kahve iciyorum ama yesil cayimi da iciyorum
misir nisastasi da fazla kullanacaksin sanirim. yulaf kepegi ile niye yapmiyorsun.
Ben sahsen senin yerinde olsam kacamak hakkimi da ( hani yok böle bi hak ama ) misir nisastasi ile harcamam yani
o mısır nişastasıyla çorba yapmaktansa tavukgöğsü yapmayı tercih ederim...
günde 1 tatlı kaşığı mısır nişastasına izin var diye biliyorum
yulaf hakkımı genelde ekmek ve kek olarak kullanıyorum, çorbaya harcamak istemedim
canım bende senin gibiyim biliyorsun bugün 2 sp / 1ps ye döndüm bakalım değişecek mi? sanki 71'i görsem devamı gidecek gibi hissediyorum
mutsuz olmak yok... ben pazaretsiden beri +dayım hemde +2700 falan.. bu sabah - gördüm daha...
hee sen bilirsin yani bir tatli misir nisastasi ile terbiye yapilir mi bilmiyorum ki
aklınız fikriniz tatlıda yaa
bak benim canım hiç istiyor mu
kizlaaaaaar dun regl oldum,bu sabah sonunda 55.5 la uyandim.bu regl donemi oncesi nasil bi psikoloji yasiyoruz ya,bu kadar umutsuz mutsuz...dayanmaliyiz ama gidiyolar sonunda,oh!
Kesinlikle katiliyorum. Ben zaten normalde de regl'den once cok sinirli, sabirsiz oluyorum vucudum da cok sisiyor. Benimkine 1hafta var, umarim geciktirmez diyet.
ben yeni atlattım bende çok asabi ve sinirli olurum 1,5-2 kg arası şişer vücudum ve benim size önerim kesinlikle tartılmayın
reglimi geciktirmedi hatta çok ağrılı olur benim her ay iğne filan olurum bu ay yaşamadım rahat geçtisadece biraz kısa sürdü okadar
regli bitince o şiş iniyor ve tartıda bayağı bir azalma görüyorsunuz emin olabilirsiniz
aklınız fikriniz tatlıda yaa
bak benim canım hiç istiyor mu
Kızlar içinizde elma sirkesi kullanan oldumu hiç?
Ben arkadaşımın tavsiyesiyle başladım yaklaşık 1 aydır sabah aç karnına akşamda yemeklerden sonra 1 bardak suya 2 yk sirke içiyorum. Ayrıca gün boyu çeşitli bitki çayları içiyorum. Doğadan nın 7 otlu çayı, form çayı , yeşilçay vs ve günde 1 veya 2 kupa yağsız sütle yaptığım şekersiz nescafe. E şirkette sıkıldıkça içiyorum işteAma suyu 1 lt den fazla içemiyorum işte
İlk zamanlar çok kabızlık çektim ama şimdi (sanıyorum çayların sayesinde) kabız olmuyorum.
herkese merhaba arkadaşlar, yaklaşık 7 aydır diyetteyim 8 kilo verdim, daha en az 5 kilo vermem gerek, dukan diyeti kulağıma çalınırdı da hiç ilgilenmemiştim, bu aralar bir ilgimi çekmeye başladı, topiğin ilk üç sayfasını ayrıntılı şekilde okudum, okudum okumasına da gün içi yorgunluğa mı verirsiniz bilmem aklımda tam olarak yer edemedi dukan diyeti şudur diyemedim, ama kilo verdirdiğini de okuduğum son 10 sayfadan anladım , iyice dikkaktimi çekti,
şimdi hanımlar benim evreden başlamam gerek bunu biliyorum, ama o ilk evrede neler yapacağım net şekilde özet geçebilecek bir arkadaşım var mı? bir de bu diyete benim gibi yeni başlayanlarla birlikte gitmek istiyorum ki birbirmizin eksikliklerini tamamlayalım diye, umarım sık sık görüşrüz.
Bir tatlı kasığı kadar kurabiye ve yarım ceviz bir fındık yedim spor da yapmadım itiraf ediyoruuuum. Varmi benim gibi başka sopalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?