Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dün yaptım ilk kacamagimi. 1 adet kurabiyenin p günümden sonra beni yarım kilo fazla çıkarma ihtimali nedir arkadaslar

Ev perisi 1 kurabiye nedir ki ben bu hafta 3-5 hatta... bende kaç kg farkedicek bilmiyorum ama sen üzülme o kadarcıkatn bişi olmaz :))

kızlar,
evde tavuk suyum var akşama çorba yapmak istiyorum
un yerine mısır nişastası ile terbiye yapılabilir mi dersiniz? :44:

ARkadaslar günde kac fincana kadar nescafe icebiliyoruz bı sınırı varmi ben hep 1 iciyorum ama bugün 2 icsem tabiki light sutle

evet 2 fincan dan birsey cikmaz ben hergün sabit iki kupa kahve iciyorum ama yesil cayimi da iciyorum

kızlar,
evde tavuk suyum var akşama çorba yapmak istiyorum
un yerine mısır nişastası ile terbiye yapılabilir mi dersiniz? :44:

misir nisastasi da fazla kullanacaksin sanirim. yulaf kepegi ile niye yapmiyorsun.
Ben sahsen senin yerinde olsam kacamak hakkimi da ( hani yok böle bi hak ama ) misir nisastasi ile harcamam yani

o mısır nişastasıyla çorba yapmaktansa tavukgöğsü yapmayı tercih ederim...

günde 1 tatlı kaşığı mısır nişastasına izin var diye biliyorum
yulaf hakkımı genelde ekmek ve kek olarak kullanıyorum, çorbaya harcamak istemedim

Son düzenleme:
canım bende senin gibiyim biliyorsun bugün 2 sp / 1ps ye döndüm bakalım değişecek mi? sanki 71'i görsem devamı gidecek gibi hissediyorum

mutsuz olmak yok... ben pazaretsiden beri +dayım hemde +2700 falan.. bu sabah - gördüm daha...

Sabırla beklemedeyim bakalım neler olacak.Umarım bir an önce eksilmeye başlarım

Kızlar içinizde elma sirkesi kullanan oldumu hiç?
Ben arkadaşımın tavsiyesiyle başladım yaklaşık 1 aydır sabah aç karnına akşamda yemeklerden sonra 1 bardak suya 2 yk sirke içiyorum. Ayrıca gün boyu çeşitli bitki çayları içiyorum. Doğadan nın 7 otlu çayı, form çayı , yeşilçay vs… ve günde 1 veya 2 kupa yağsız sütle yaptığım şekersiz nescafe. E şirkette sıkıldıkça içiyorum işte Ama suyu 1 lt den fazla içemiyorum işte

İlk zamanlar çok kabızlık çektim ama şimdi (sanıyorum çayların sayesinde) kabız olmuyorum.

kizlaaaaaar dun regl oldum,bu sabah sonunda 55.5 la uyandim.bu regl donemi oncesi nasil bi psikoloji yasiyoruz ya,bu kadar umutsuz mutsuz...dayanmaliyiz ama gidiyolar sonunda,oh!

Kesinlikle katiliyorum. Ben zaten normalde de regl'den once cok sinirli, sabirsiz oluyorum vucudum da cok sisiyor. Benimkine 1hafta var, umarim geciktirmez diyet.

Kesinlikle katiliyorum. Ben zaten normalde de regl'den once cok sinirli, sabirsiz oluyorum vucudum da cok sisiyor. Benimkine 1hafta var, umarim geciktirmez diyet.

ben yeni atlattım bende çok asabi ve sinirli olurum 1,5-2 kg arası şişer vücudum ve benim size önerim kesinlikle tartılmayın
reglimi geciktirmedi hatta çok ağrılı olur benim her ay iğne filan olurum bu ay yaşamadım rahat geçti sadece biraz kısa sürdü okadar
regli bitince o şiş iniyor ve tartıda bayağı bir azalma görüyorsunuz emin olabilirsiniz

Benim de yaklasik 1 senedir regl donemim ilk 2 gun agrili geciyor, demek agriyi azaltti bu diyet supermis o zaman!

eşim gelmek üzere haftasonu yokum buralarda uğrayabişlirsem yazarım öptüm yakında sıska olacak yumoş yanaklarınıdan :)

aklınız fikriniz tatlıda yaa

bak benim canım hiç istiyor mu

ay sorma yaa fenayim bu aralar 2.5 aydir sadece bir kez o da annemdeyken serbetli tatli yedim

Allahim sen sabrini verde kurtulayim artik :2:

bitki caylarinin cok faydasi oluyor sakin ihmal etmeyin

bugun +800 gordum soka girdim tum moralim bozuldu cunku regl deilim tuvalet sorunum yok ve hic kacamak yapmadm pskolojim alt ust oldu ve gittim algida cilekli fruttare yedim ama vicdanim cok rahatsiz su an da off ne olacak benim bu halim spor da yapiyorum 45 dk neden o artiyi gordum ve kacamak yuzunden ne yapmaliyim (icindekiler bolumunde 0.1 yag yagsiz sut tozu ve tatlandirici yaziyodu seker olup olmadigini goremedm ama bilmiyorum) :18:

7 ay önce dukana başlasaydın keşke 8 değil 16 kilo verirdin ve şimdi başladığında vücudun direnç göstere bilir ama denemek de fayda var ilk iş olarak dukan diet com dan testi yap İngilizce eğer dil sorunun varsa simlanın blogunda adım adım var . testin sonucuna göre atak yapacaksın 3 yada 4 gün verebilir atak da sadece protein tüketeceksin yağsız süt ve süt ürünleri , et , balık ,tavuk yumurta yasaklı gıdalar tahıl baklagiller patates gibi nişastalı sebzeler un şeker yağ 1kaşık zeytin yağı hakkın var atak da 1.5 yulaf kepeği tüketeceksin ister yoğurt ister dukan ekmeği ister krep şeklinde atak dan sonra seyire geçeceksin o zaman da onu anlatırım kolay gelsin.sevgiler

Bir tatlı kasığı kadar kurabiye ve yarım ceviz bir fındık yedim spor da yapmadım itiraf ediyoruuuum. Varmi benim gibi başka sopalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…