ayh germe benii önce bir inelimde hedef kiloya sonra düşünürüz 160 güncük birşey canım benimki neeee kiiiii
Kızlar içinizde elma sirkesi kullanan oldumu hiç?
Ben arkadaşımın tavsiyesiyle başladım yaklaşık 1 aydır sabah aç karnına akşamda yemeklerden sonra 1 bardak suya 2 yk sirke içiyorum. Ayrıca gün boyu çeşitli bitki çayları içiyorum. Doğadan nın 7 otlu çayı, form çayı , yeşilçay vs ve günde 1 veya 2 kupa yağsız sütle yaptığım şekersiz nescafe. E şirkette sıkıldıkça içiyorum işteAma suyu 1 lt den fazla içemiyorum işte
İlk zamanlar çok kabızlık çektim ama şimdi (sanıyorum çayların sayesinde) kabız olmuyorum.
benim vücut sapıttı.geçen hafta 66 bu hafta başı bir ara 67.3 dün gece 66.6 ve az önce tartıldım 67.4.bugün öğleden sonra dr a gittim.adet düzensizliğinden kaynaklı olur dedi.bir de ben 2 aydır yapmadıklarımı yapmaya başladım.kaçamklar yani. dukanın dediği gibi kilo verdim etraftan övgüler alıyorum.o yüzden biraz rahatladım çok tehlikeli bir durum silkelenmem lazım kendime gelmeliyim.bir de sanırım benim dirençli olduğum kilo burası 2 haftadır 66-67 arası gidip geliyorum.
of of kendime kızıyorum.
cok tesekkur ederım bulasiksuyu :) sen nezamandır yaıyorsun cızelgen muhtesem gozukuyor bayagı bır hafıflemıs olmasın
slm kızlar epeydir okuyorum buradaki muhabetlerinizi, bende 2 ay oldu başlayalı.keyifli sohbetlerinize dayanamadım üye oldum :)
benim vücut sapıttı.geçen hafta 66 bu hafta başı bir ara 67.3 dün gece 66.6 ve az önce tartıldım 67.4.bugün öğleden sonra dr a gittim.adet düzensizliğinden kaynaklı olur dedi.bir de ben 2 aydır yapmadıklarımı yapmaya başladım.kaçamklar yani. dukanın dediği gibi kilo verdim etraftan övgüler alıyorum.o yüzden biraz rahatladım çok tehlikeli bir durum silkelenmem lazım kendime gelmeliyim.bir de sanırım benim dirençli olduğum kilo burası 2 haftadır 66-67 arası gidip geliyorum.
of of kendime kızıyorum.
kızlar günaydın... bu sabah içime korse giydim ve göbek namına bişey kalmadı... dümdüz duruyo... yumuşacık kalan göbeğim korse giyince dümdüz oldu... fakat sarkma olmasından inanılmaz korkuyorum...yalnız bişey sormam lazım sizlere... ben günlük yürüyüş denilecek yürüyüşü yapıyorum... haftada 1 de 1 saat dans ediyorum (ki evdeki çalışmalarım hariç)hergün belki totalde 300 adet karın ve bel egzersizleri de yapıyorum işteyken... akşamları yatmadan önce de mekik çekiyorum ama bu göbek böyle yumuşacık mı kalıcak yoksa zamanlamı yok olucak bu yaptığım egzersizlerle?... yoksa başka bişeyler daha mı yapmam lazım... acayip karmaşık bi haldeyim he... bi bakıyorum göbeğim yok olmuş bide diyorumki korsesiz halini düşün ya hep öyle kalırsa :=((
kızlar günaydın... bu sabah içime korse giydim ve göbek namına bişey kalmadı... dümdüz duruyo... yumuşacık kalan göbeğim korse giyince dümdüz oldu... fakat sarkma olmasından inanılmaz korkuyorum...yalnız bişey sormam lazım sizlere... ben günlük yürüyüş denilecek yürüyüşü yapıyorum... haftada 1 de 1 saat dans ediyorum (ki evdeki çalışmalarım hariç)hergün belki totalde 300 adet karın ve bel egzersizleri de yapıyorum işteyken... akşamları yatmadan önce de mekik çekiyorum ama bu göbek böyle yumuşacık mı kalıcak yoksa zamanlamı yok olucak bu yaptığım egzersizlerle?... yoksa başka bişeyler daha mı yapmam lazım... acayip karmaşık bi haldeyim he... bi bakıyorum göbeğim yok olmuş bide diyorumki korsesiz halini düşün ya hep öyle kalırsa :=((
hatuna baksanıza lastik gibi olmuş... sanırım mekikle halledebilicem ben bu sıkılaşma işini...
Alt karin bolgesi sikilastirma hareketleri | zlesene.com Video
kadın gerçekten lastik gibi nerde bizde öyle yapmak kimbilir kaç senedir bu işi yapıyor
üüfff diyorum yani üff... bide yüzmeye başlasam varya... benim herifi kandırabilirsem böyle bi hayalim var bakalımcanım yumuşaması demek artık yağların çözülmesi demek gibi düşün
valla benimde yumuşacık artık sadece 3-5 gün Wc ye çıkamadığımda sertleşiyor maalesef.
şişkinliğimi atamıyorum ben üstümden maalesef
ama sen gerekli hareketleri yapıyorsun inan bana dümdüz olucak o insanlar yıllarını veriyor göbek kası olayına daha 1 aycık ne ki
benim yengemde annemde 20şer kilo verdiler doğumdan sonra ve sadece diyetle beraber yürüyüş yaptılar ikisininde göbek 0
üüfff diyorum yani üff... bide yüzmeye başlasam varya... benim herifi kandırabilirsem böyle bi hayalim var bakalım
buarada herkeslere günaydıınnnn
benim yine - ile başlayamadığım bir gün
alıştım artık insanın sabah kilosuyla akşam kilosu 1,5-2 oynarmı benim oynuyoorr
onada alıştıımmm
son 3 yıldır 70'in altına düşmememden dolayı sanırım vücudum benimle savaşıyor
ama gerçekten umrumda değil eninde sonunda gidecek diye düşünüyoruumm
erkek arkım ayın 11inde gelecek hani ozamana kadar bari 70-71 olsam yhaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?