Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bakalım bir bahar olsunda açık kortta anca öyle anca hafta 1 ders alıp 1 günde oynayabilirim kort kiralayıp çünkü saatleri tutmuyorr

hadi bakalım hayırlısı olsun...benim için de dua et lütfen yüzme işi için herifimi kandırabileyim

yüzme işi erkeklere göre sıkıntı geneldee
mayo - bikini ve erkek hoca 3lüsünden ötürü

şimdi şöyle ki; bi tane dişi hoca bulsam... bikini şimdi giyemem zati... mayo giyerim ben sadece dişilere ders veren bi yer olsa bide... çokmu şey istedim ne

Gunaydinlarrrrr
Iki sabahtir -600 ler ile uyaniyorum
Hem de iki aksamdir yemekten sonra birer cikolatali kurabiyeye ragmen
Ama 2 gundur de 7 otlu cay iciyorum, arkadasim odem giderdigini, diyetisyenin tavsiye ettigini soylemisti
Ya cay cok etkilli ya da bunye sapitti gunduz diyet aksam kurabiye :))))

şunu unutma... kaçamak yapmayalım mümkün olduğunca hepimiz bunun için çabalıyoruz... varsayalımki yaptık bu kesinlikle akşam olmamalı... öğleye kadar (hatta sabah) yediklerimiz akşama kadar yakılabilir ama akşam yediklerimiz uykuda depolanıyor... bu es geçilemeyecek bir detay...

oleeeyyyyy güçlendirmdede gidiyor kilolar 55,700 le uyandım bugün.tatrtıda 55 i görmeyeli rahat 10 sene falan olmuştur.dukaaaannn seviyorum seni:)

oleeeyyyyy güçlendirmdede gidiyor kilolar 55,700 le uyandım bugün.tatrtıda 55 i görmeyeli rahat 10 sene falan olmuştur.dukaaaannn seviyorum seni:)

süper değilmi bende 56.5 le uyandım bugun ama dün p günümdü:) bakalım bugunde p yapmayı düşünüyorum yarın ne olacak merak ediyorum güçlendirmeyi bitirmeyi planlıyorum çünkü :)

süper değilmi bende 56.5 le uyandım bugun ama dün p günümdü:) bakalım bugunde p yapmayı düşünüyorum yarın ne olacak merak ediyorum güçlendirmeyi bitirmeyi planlıyorum çünkü :)

süperki ne süper:)canım kaç gün olacak senin güçlendirme normal seyirinden öncemi bırakacaksın?ben arada çok kaçırıyorum sendede oluyomu böle?son bi soru daha kaç gün oldu sen güçlendirmeye başlayalı

bende çok kaçırıyorum bugun kontrol ettim testi mart 23 de bitmesi gerekiyor güçlendirmenin çok sıkı güçlendirme yapamasamda kilo almadım ama 56.5 dende aşağısını görmedim 56.5-57.5 arası gidip geliyor
11.10.11 67kg başlamışım
15.10.11 64.70kg atak bitmiş
16.10.11 63.8kg seyir başlamış
27.12.11 57.kg seyir bitmiş
01.01.12 güçlendirme
03.03.12güçlendirme 56.5 kg ne yapsam 20 gün daha biraz sıkımı tutsam yoksa korumaya mı geçsem ?

Günaydın kılar,
Busabah -400 le uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum=) Eskiden olsa kaçamak yapardım bir seferden birşey olmaz derdim.Ama şimdi sabah ki eksiyi artı görmemek için çok dikkat ediyorum.=)

ya bilmiyorum ama spor la mutlaka düzlesir diye düsünüyorum ben 1 kere gidiyorum haftada yüzmeye hatta yarin yine gidicem ama sanirim bizim burda daha kolay. Yani cok yakin oldugundan diyorum
esini niye kandirmaya calisoyrsun neden istemiyor gitmek yüzmeye?

hatuna baksanıza lastik gibi olmuş... sanırım mekikle halledebilicem ben bu sıkılaşma işini...
Alt karin bolgesi sikilastirma hareketleri | zlesene.com Video

devam edersek bizde oluruz.

ne kadar süre verildiyse o kadar yap bence. Sakin erken den gecme allahim o günleri görebilecekmiyim yaa
:26:

Günaydın kılar,
Busabah -400 le uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum=) Eskiden olsa kaçamak yapardım bir seferden birşey olmaz derdim.Ama şimdi sabah ki eksiyi artı görmemek için çok dikkat ediyorum.=)

aman aman dikkat

bilmiyomusun türk erkekleri çok kıskanç öyle kolay kolay müsade etmezler kalabalığa karışmana... bizler öyle avrupai yada modern topluluklarda yaşayamıyoruz malesef ama şu an ağrıdan kıvranıyorum yüzme düşünücek halim yok hiç... çok sancım var...

Günaydın yok tünaydınn kızlarr :) atak evresinde her sabah -400 -500 le uyanıyodum ama seyir evresine geçtim 3 gün oldu bu 3 günde ne 1 gr verdim ne 1 gr aldım neden boyle yada normal olan bu mudur ya :S hiç bir kaçamagım olmadı bu zamana kadar resmen agzıma kilit koydum dukandan baska bişey yemiyorumm..

Bende atak ve seyirin başlarında senin gibi her gün -400 den fazla vermiş olarak uyanıyordum ama şimdi bir art çıkıyorum bir olduğum yerde duruyorum anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…