Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ama moral bozmak bırakmak yok değilmi Her ne kadar tartı bana aynı olduğumu söylesede etraftaki tepkiler hiçte öyle değil

yok ne bırakması 1 aylık emeğimi çöpe atamam
etraftanda iyi tepkişer geliyor banada o da olmasa yanmışızz
uzun bir süre tartılara küssem diyorum ama olmuyor

merhaba benim 30 kilo vermem lazım. dukan diyetinde bu ne kadar surer.. bilgilendirirseniz çok sevinirimm arkadaşlar..

Kizlaaaar kendimi durduramiyoruuuuum durmadan yiyorum bugün p gunüm ama ben sabah tan beri 2 yudum kek ve 1 küçük pan kek yedim ve panelin ustunede böğürtlen reçeli sürdüm. Ama 1 saat sonra kan sekerim dahada düştü.Ankara kapkaranlik kar yağıyor bı taraftan. ben ege li biri olarak karı hiç sevmem. bu havalar beni mahvetti.oysaki ne kadar azimle gun sayarak başlamıştım Hem bugün sabah tam 64 U gördüm. Bunun motivasyonu olması gerekirken çok gergin bir gun geçiriyorum yediklerimden dolayı. Bugün günümün geri kalanında tavuk çorbası icsem gunu kurtarirmiyim sizce ne dersiniz spor yapmak icin hiç havamda degilim çünkü

canım merhaba.birşey olmaz onlardan.kaçamağa devam edersen diyeti toparlaman daha zor.burda bırakırsan daha kolay olur.insanız sonuçta o kadar kasma kendini ama devamınıda getirme.bende hiç sevmem karı.7göbek ankaralıyız ama uzun süren doğu yaşamı kardan nefret ettirdi banada.hafta içi güneş güzel yüzünü gösterecek artık merak etme.kızlar bu arada bende diyeti bırakmama rağmen dikkat ederek 66.1 gördüm bu sabah.bu şu demek oluyor ki 20 ocak gününden beri 66-67 arasındaki gidip gelmelerimdeki gördüğüm en düşük kilo.

merhaba benim 30 kilo vermem lazım. dukan diyetinde bu ne kadar surer.. bilgilendirirseniz çok sevinirimm arkadaşlar..

dukanın resmi sitesine girdiğinizde size bir test uygulayarak, size özel zayıflama takvimini çıkarıyor.en sağlıklı bilgiyi buradan edinebilirsiniz.ingilizce bilmiyorsanız 'dukan diyeti tarifleri' bloğu var simla'nın oradan ya da 'anne kaz' bloğundan test sorularını nasıl cevaplandıracağınız ile ilgili olarak yardım alabilirsiniz.

bugün tam 2 ay oldu :) hafiflemez miyimmm. Biraz daha zorlasam uçarım heheheheh

bende 2 ay dayanabılırım umarım 10 kılo verebılsem gerısını getırcemı dusunuyorum ama benım hıc umudum yok dun bırsuru kacamak yaptım hatta buna kacamakta denılemez bayaa yedım yanı tatlımı kıtabımı gozden gecırdım bı haftadır kılom sabıtlenmıs durumda ''cumaya kadar beklıcem eger degısım yoksa yumruk'' evresını yapıcam son care yoksa umudum bıtmek uzere cok mutsuz ve keyıfsızım

kızlarr bugün ton balıklı salata yedim dısardaa ama yagsız yedimm bide yarım kutu light kola içtiim vicdan azabından ölmek üzereyimm yanlıs mı yaptııımm bugun sebze günümdüü.....

kızlarr bugün ton balıklı salata yedim dısardaa ama yagsız yedimm bide yarım kutu light kola içtiim vicdan azabından ölmek üzereyimm yanlıs mı yaptııımm bugun sebze günümdüü.....

bende ona bakıyordum kıtaptan lıght kola verıyor , ton balıklı salatada verıyor vıcdanını rahatlatabılırsın :)

bende ona bakıyordum kıtaptan lıght kola verıyor , ton balıklı salatada verıyor vıcdanını rahatlatabılırsın :)

ohhh içim rahatladıı :):) zaten hepsini yiyemedimm mısır zeytin fln onlarıda ayırdım sadece göbek salatasıyla tonbalıgını yedim gibi bişeyy :) çok rahatladm walla wicdana azabı cektim ewe gidipte bi sorsam dedimm :):)

=) super ozaman vıcdanına soyle sussun :) artık bende kendımle mucadele edıyorum sekerpare yememek ıcın pc basından kalkmıyorum kalkarsam yerım cunkı bılıyorum dukanın bukadar basındayken bırakmak ıstemıorum

Son düzenleme:
gecenlerde sormustm ama gozden kacti sanirim :) algida fruttare yedm gozum dondu die sorun olur mu 0.1 yag vardi seker yerine tatlandirici vardi

niye vicdan azabı yapıyorsunuz anlamadım.sebze gününde salata yemeniz çok doğal.protein az oldu diyorsanız evdede yoğurt yersiniz.dışarıda yenilebilecek en makul şeyi yemişsiniz.rahat olun.diyete aykırı bir durum yok yemeğinizde.kolaya zero ya da lıght zaten izin var.

gecenlerde sormustm ama gozden kacti sanirim :) algida fruttare yedm gozum dondu die sorun olur mu 0.1 yag vardi seker yerine tatlandirici vardi

karbonhidrat değerine baktınız mı? hani sorun olursa ondan olabilir diye düşünüyorum.bir kere yemiş ve hiç sevmemiştim ama yanlış hatırlamıyorsam eğer 2çeşidi vardı ve biri meyveli diğeri h.cevizliydi.meyve ve h.cevizide diyete uygun olmaz.siz en iyisi bir daha yemeyin derim ben.

light dondurmaya izin var sizinkide değerlerine göre light gibi bi sorun yok kilo durumunuzdada değişiklik yoksa problem yok :)

light dondurmaya izin var sizinkide değerlerine göre light gibi bi sorun yok kilo durumunuzdada değişiklik yoksa problem yok :)

kilom kacamak yapmadan once +800 gorunuyodu (1 gun oncesne gore) o yuzden pskopata baglayp yemistm o dondurmayi zaten ama suan -300 gorunuyorm sonuc yine husran

Bence dayanmalısın :)) benm walla agzımı bıcak açmıo dukandan baska bişeye canım çekiyo ölüyorm nerdeyse yememek için ama yokk :):) geçen gün annem elmalı kek yapmıs sagolsun ye ye diye zorladı bi parçadan bişe olmaz diye . bende böle zeytin kadar bi parça aldm çiğnedim çiğnedim peçeteye cıkarttım pskopat oldum ya

kilom kacamak yapmadan once +800 gorunuyodu (1 gun oncesne gore) o yuzden pskopata baglayp yemistm o dondurmayi zaten ama suan -300 gorunuyorm sonuc yine husran

niye hüsran :) eksilere geçmişsin artı 500 artı 800 göre daha iyidir:) üstelik böyle durumlara alışman lazım bazen + 1kg, +2kg göreceksin moral bozmak yok duraklamalarda olacak neredeyse 6 ay olmuş benim dukan deneyimim bu durumlarda bol su ve spor :) pes etmek yok hedefe doğru emin adımlar sevgiler... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…