- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
off bende bendeee
Ama moral bozmak bırakmak yok değilmiHer ne kadar tartı bana aynı olduğumu söylesede etraftaki tepkiler hiçte öyle değil
yok ne bırakması 1 aylık emeğimi çöpe atamam
etraftanda iyi tepkişer geliyor banada o da olmasa yanmışızz
uzun bir süre tartılara küssem diyorum ama olmuyor
Kizlaaaar kendimi durduramiyoruuuuum durmadan yiyorum bugün p gunüm ama ben sabah tan beri 2 yudum kek ve 1 küçük pan kek yedim ve panelin ustunede böğürtlen reçeli sürdüm. Ama 1 saat sonra kan sekerim dahada düştü.Ankara kapkaranlik kar yağıyor bı taraftan. ben ege li biri olarak karı hiç sevmem. bu havalar beni mahvetti.oysaki ne kadar azimle gun sayarak başlamıştım Hem bugün sabah tam 64 U gördüm. Bunun motivasyonu olması gerekirken çok gergin bir gun geçiriyorum yediklerimden dolayı. Bugün günümün geri kalanında tavuk çorbası icsem gunu kurtarirmiyim sizce ne dersiniz spor yapmak icin hiç havamda degilim çünkü
merhaba benim 30 kilo vermem lazım. dukan diyetinde bu ne kadar surer.. bilgilendirirseniz çok sevinirimm arkadaşlar..
bugün tam 2 ay oldu :) hafiflemez miyimmm. Biraz daha zorlasam uçarım heheheheh
kızlarr bugün ton balıklı salata yedim dısardaa ama yagsız yedimm bide yarım kutu light kola içtiim vicdan azabından ölmek üzereyimmyanlıs mı yaptııımm bugun sebze günümdüü.....
bende ona bakıyordum kıtaptan lıght kola verıyor , ton balıklı salatada verıyor vıcdanını rahatlatabılırsın :)
ohhh içim rahatladıı :):) zaten hepsini yiyemedimm mısır zeytin fln onlarıda ayırdım sadece göbek salatasıyla tonbalıgını yedim gibi bişeyy :) çok rahatladm walla wicdana azabı cektim ewe gidipte bi sorsam dedimm :):)
kızlarr bugün ton balıklı salata yedim dısardaa ama yagsız yedimm bide yarım kutu light kola içtiim vicdan azabından ölmek üzereyimmyanlıs mı yaptııımm bugun sebze günümdüü.....
gecenlerde sormustm ama gozden kacti sanirim :) algida fruttare yedm gozum dondu die sorun olur mu 0.1 yag vardi seker yerine tatlandirici vardi
gecenlerde sormustm ama gozden kacti sanirim :) algida fruttare yedm gozum dondu die sorun olur mu 0.1 yag vardi seker yerine tatlandirici vardi
light dondurmaya izin var sizinkide değerlerine göre light gibi bi sorun yok kilo durumunuzdada değişiklik yoksa problem yok :)
=) super ozaman vıcdanına soyle sussun :) artık bende kendımle mucadele edıyorum sekerpare yememek ıcın pc basından kalkmıyorum kalkarsam yerım cunkı bılıyorum dukanın bukadar basındayken bırakmak ıstemıorum
kilom kacamak yapmadan once +800 gorunuyodu (1 gun oncesne gore) o yuzden pskopata baglayp yemistm o dondurmayi zatenama suan -300 gorunuyorm sonuc yine husran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?