niye vicdan azabı yapıyorsunuz anlamadım.sebze gününde salata yemeniz çok doğal.protein az oldu diyorsanız evdede yoğurt yersiniz.dışarıda yenilebilecek en makul şeyi yemişsiniz.rahat olun.diyete aykırı bir durum yok yemeğinizde.kolaya zero ya da lıght zaten izin var.
ne biliim sanki dısarda bişey yiynce diyetim bozuluyomus hissine kapılıyorum o yuzden bütün gün aç geziyorum :):)
ama bu yaptığın doğru değil ki.bir kere dukanda aç kalmayacaksın.sen acıktıkça protein alacaksın,protein aldıkçada vucudun yağ yakacak.birşeyler yemezsen metabolizman çalışmaz ve yemediğin halde kilo veremezsin.bu daha moral bozucu olur.birde bir süre sonra gündüz yemediğin için akşamları ne bulursan saldırmaya başlarsın.her durumda diyetine zarar verirsin.imkanın varsa evde hazırla yoksa hazır tüket ama mutlaka gün içinde birşeyler ye.
dukanın resmi sitesine girdiğinizde size bir test uygulayarak, size özel zayıflama takvimini çıkarıyor.en sağlıklı bilgiyi buradan edinebilirsiniz.ingilizce bilmiyorsanız 'dukan diyeti tarifleri' bloğu var simla'nın oradan ya da 'anne kaz' bloğundan test sorularını nasıl cevaplandıracağınız ile ilgili olarak yardım alabilirsiniz.
ama bu yaptığın doğru değil ki.bir kere dukanda aç kalmayacaksın.sen acıktıkça protein alacaksın,protein aldıkçada vucudun yağ yakacak.birşeyler yemezsen metabolizman çalışmaz ve yemediğin halde kilo veremezsin.bu daha moral bozucu olur.birde bir süre sonra gündüz yemediğin için akşamları ne bulursan saldırmaya başlarsın.her durumda diyetine zarar verirsin.imkanın varsa evde hazırla yoksa hazır tüket ama mutlaka gün içinde birşeyler ye.
Ben yarın itibariyle başlıyorummmm. şöyle bi sıkıntım var yumurta yemiyorum yarın sabah ne yicem ben
Ben yarın itibariyle başlıyorummmm. şöyle bi sıkıntım var yumurta yemiyorum yarın sabah ne yicem ben
şu yorumunuz için çok ama çok teşekkür ederim. beni kurtardınız adeta. bende dukancıyım bugün atakta 5. günüm fakat ne olduysa bugün bana canım sürekli yemek istiyor. akşam yemeğinde pilav ve nohut yedim kesmedi yulaf bisküvi yedim 1 paket ve kesmedi canım sıkıldıkça yemek istedim. birazdan gidip ne kadar abur cubur varsa markette oturup yiyecektim ama sizin yorumunuzdan çok etkilendim şimdi kalkıp hemen leslıe yapıyoum çok sağolun
kızlar 8 gün atak yapmıştım 3.5 vermiştim 1 hafta ara verdim misafir yüzündem biraz geri aldım kaldığım yerden devam etsem olurmu ki o gücü tekrar bulamıyorum yardım lütfen
ben yiyecek pek bişey bulamadığım için her sabah yiyorum yoğurt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?