Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne biliim sanki dısarda bişey yiynce diyetim bozuluyomus hissine kapılıyorum o yuzden bütün gün aç geziyorum :):)

Bu gun gercekten icimde bir ben daha var. dukan usulü menümü yiyorum sonra doymuyorum .yine yiyecek birseyler aranıyorum. regl de yok yakınlarda .kafayı yedim bugün.pankek, kurabiye, albeni çikolata(2parmak kalinligindaydi)1dilim greyfurt salata (p gunumdeyim)resmen yazarken utandım haa. Ama kacamaklara son verdim inşallah. Hiç birsey olmamış gibi devam edicem bugün 64 U gormuştum bakalım yarın kac gösterecek tartı.bu hafta sonları hiç cekilmiyo benim oğluslarda tam tatli canavarı habire birseyler yaptırıyorlar bana .bende dayanamıyorum tabi

ne biliim sanki dısarda bişey yiynce diyetim bozuluyomus hissine kapılıyorum o yuzden bütün gün aç geziyorum :):)

ama bu yaptığın doğru değil ki.bir kere dukanda aç kalmayacaksın.sen acıktıkça protein alacaksın,protein aldıkçada vucudun yağ yakacak.birşeyler yemezsen metabolizman çalışmaz ve yemediğin halde kilo veremezsin.bu daha moral bozucu olur.birde bir süre sonra gündüz yemediğin için akşamları ne bulursan saldırmaya başlarsın.her durumda diyetine zarar verirsin.imkanın varsa evde hazırla yoksa hazır tüket ama mutlaka gün içinde birşeyler ye.

Tamam tesekkur edyorum. Bunlari dikkate alicam :) isin tuhaf tarafi hic acikmiorm ama bundan sonra 2 saatte bor yogurt yicem:)

cidden maliyeti biraz fazla gibi. atak dönemi için yiyebiliceklerim:

yoğurt, peynir, süt
ton balığı
tavuk göğsü
yulaf kepeği

gidip 5 günlük (10 öğünlük) ton balığı almam lazım öncelikle..

yumurta yemiyorum, kırmızı et yemiyorum.. köfte haricinde.. ama uygulamak için elimden geleni yapıcam.

çok tşk ederim bilgilendirdiğiniz için..

şu yorumunuz için çok ama çok teşekkür ederim. beni kurtardınız adeta. bende dukancıyım bugün atakta 5. günüm fakat ne olduysa bugün bana canım sürekli yemek istiyor. akşam yemeğinde pilav ve nohut yedim kesmedi yulaf bisküvi yedim 1 paket ve kesmedi canım sıkıldıkça yemek istedim. birazdan gidip ne kadar abur cubur varsa markette oturup yiyecektim ama sizin yorumunuzdan çok etkilendim şimdi kalkıp hemen leslıe yapıyoum çok sağolun

peynir ve yoğurt görünüyor yarın ki kahvaltıya boş mideye soğuk yoğurt :) neyse güzel şeyler düşünmeliyim pozitif düşünmedikten sonra ne kadar diyet yaparsak yapalım zaten kilo veremeyiz :)

Sözlük'lerde falan da okudum bu dukan diyetini inanılmaz kilolar verenler olmuş şaştım kaldım :) hızlı verdirmesi de gayet hoşuma gitti :)

aslında yumurta yemem de lazım hem saçlarım için de faydalı olucaktır ama nasıl alıcak midem bilmiyorum bi ara yiyodum bundan 5 yıl önce falan sonra bi tiksinti geldi niyeyse yemiyorum

kızlar 8 gün atak yapmıştım 3.5 vermiştim 1 hafta ara verdim misafir yüzündem biraz geri aldım kaldığım yerden devam etsem olurmu ki o gücü tekrar bulamıyorum yardım lütfen

rica ederim ne demek.bu topic bunun için var.

kızlar 8 gün atak yapmıştım 3.5 vermiştim 1 hafta ara verdim misafir yüzündem biraz geri aldım kaldığım yerden devam etsem olurmu ki o gücü tekrar bulamıyorum yardım lütfen

o verdiğiniz kilolar su idi zaten.bunu bilerek seyirden başlayabilirsiniz.tümden bırakmaktansa bence böylesi daha iyi olur ama şuda var ki yine vereceğiniz ilk kilolar su olur,seyir dönemi biraz uzar.

ben yiyecek pek bişey bulamadığım için her sabah yiyorum yoğurt :)

kahvaltıda süt içebilirsin,yağ oranı %2yi geçmeyen hindi füme,tavuk ya da hindi jambon,çemensiz pastırma,kepek hakkınızla yapacağınız dukan ekmeği ya da krep;ps günlerinde bunların yanına ekleyeceğiniz domates,salatalık,yeşillikler yiyebilirsiniz.kendinizi birkaç yiyeceğe mahkum ederseniz çabuk sıkılır hatta bıkarsınız.diyetiniz uzun ömürlü olmaz.

selam kizlar,
bu zamana kadar isvec, 5te 5, kalori sayma vs derken ben de sonunda (uzun ugraslar sonucunda) kendimi motive edebildim dukana baslamak konusunda ve de kararimi verdim yarin sabah basliyorum, aslinda pazartesi baslayacaktim ama bu dusunce beni pazar gunu cok yemek yemeye iter diye vazgectim.
vejeteryan oldugum icin ve de sut icmedigim icin benim dukan biraz farkli olacak. dukan yapacak vejeteryanlara uygun soya/tofu urunlerinin listesine baktim hepsinden zaten kullaniyordum dolabim onlarla doluydu. sut yerine de tatlandirilmamis soya sutu vb iciyordum onlara devam edicem.
normalde karbonhidrat asigi olan ben 2-3 haftadir makarnayi patatesi ekmegi zaten kesmistim. dukan yapmamama ragmen yulaf kepeginden dukan ekmegi yapiyordum 2 haftadir kendime. oyle oyle psikolojikman kendimi alistirdim sanirim su an hazir hissediyorum.
cikolatayi cooook ozleyecegimi dusunuyorum. gerci 2 haftadir onun da tadini unuttum sayilir... cikolatayla vedalasmayi dusunmustum dukan oncesinde bol bol yiyerek ama bunun bana dukanla verilecek fazladan bir kilo disinda bir getirisi olmadigina karar verdim yani vedalasmadan ayrildim eski askim cikolata ile
spora da gidiyorum tek dizimdeki sakatliktan oturu 3 hafta kadar gidememistim ama su an iyiyim haftada 5 gun salona gitmeyi planliyorum persembe ve pazarlari gitmiyorum sadece, sistemim oydu oyle devam edecek.. o bos gunlerde de yuruyerek markete gitmeyi dusunuyorum hareket olmasi acisindan.
oyle iste kizlar planim budur, ara ara yazarim bilgi alisverisinde bulunuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…