Kızlar ne olur yardım!!!
Light dondurma hakkında bana fikir verin? marka ismi yazın; ye diyin; yeme diyin birşey diyin. Şu an seyir dönemimin 1.günündeyim. Yeniliyor mu light dondurma??? ya da dr. oetker light ürün gördüm. O konuda bilginiz var mı?
Hepinize sevgiler:))
Canım aslında yemesen çok daha iyi ama eğer canın çok istiyosa light dondurma yiyebilrsin abartmamak şartıyla.. bide içindeki şeker oranına karbonhidrat oranına bakmalısın. şeker olmaması gerekiyo. dukan tariflerinde dondurma tarifide var kendin yapabilrsin aslındaa??
sabah kahvaltısı (şaka gibi) : bi kase yoğurt bi 20 dakika sonra da peynir :) hızlı kilo verdirdiği için bırakmayı düşünmüyorumm dukanın sitesindeki hesaplamaya göre mayısın 10unda ideal kilom olan 67 ye inmiş olucakmışım :)
çok teşekkür ederim:) en son ihtimal olarak aklımın uzak bir köşesinde saklayacağım:)Canım aslında yemesen çok daha iyi ama eğer canın çok istiyosa light dondurma yiyebilrsin abartmamak şartıyla.. bide içindeki şeker oranına karbonhidrat oranına bakmalısın. şeker olmaması gerekiyo. dukan tariflerinde dondurma tarifide var kendin yapabilrsin aslındaa??
Atak yapmana gerek yok. seyirin saf protein gunün den devam et. En azından saf p gunünden sonra ertesigun eksi görür motive olursundeneyimli arkadaşlarım yardıma ihtiyacım var. seyir dönemindeyim. ben son 1 haftadır diyetin biraz dışına çıktım. kuruyemiş yedim, tatlı yedim, börek yedimbana fazladan 1 kiloya mal oldu. ben şimdi devam edeceğim. ama acaba 4 gün atak mı yapsam. lütfen yardım.
çok teşekkür ederim:) en son ihtimal olarak aklımın uzak bir köşesinde saklayacağım:)
bu sabah kahvaltıda peynir+yulaf kepeğinden yapılmış mini poğaça + domates+ salatalık+ maydanoz yedim. Domates yiyiyorum diye hiç bu kadar heyecanlanacağım aklıma gelmezdi!
bu sozleriniz suan ilac gibi geldi arkadaslarimdan biri o kadar cabaliyosun ilk 2 hafta iyydin ama son 2 haftadir yerinde sayiyo ne yuzun kuculdu ne bisi falan veya kendini cok sikiyosun bole kilo verilmez vb psikolojimi bozmustu resmenniye hüsran :) eksilere geçmişsin artı 500 artı 800 göre daha iyidir:) üstelik böyle durumlara alışman lazım bazen + 1kg, +2kg göreceksin moral bozmak yok duraklamalarda olacak neredeyse 6 ay olmuş benim dukan deneyimim bu durumlarda bol su ve spor :) pes etmek yok hedefe doğru emin adımlar sevgiler... :)
bu sozleriniz suan ilac gibi geldi arkadaslarimdan biri o kadar cabaliyosun ilk 2 hafta iyydin ama son 2 haftadir yerinde sayiyo ne yuzun kuculdu ne bisi falan veya kendini cok sikiyosun bole kilo verilmez vb psikolojimi bozmustu resmenbu forum sayesinde inancim artio
diyet yaparken diyet yapmayanların diyecekleri çok şey olur :) sen kimseyi takma 10 kilo verdim vermeden büyükbabam bile nekadar kilo aldın sonun pek iyi değil kilo ver bana bak bu yaşımda spor yapıyorum bu arada yaşım 34 yani hatırı sayılır yaşım ona rağmen neler duydum can simitlerin işe yarıyormu gibi :) kilo verdim sanki o kadar lafı onlar söylememiş gibi ne kadar zayıfladın yüzün kaşık kadar kaldı bacakların çırpı gibi :) daha neler neler önemli olan sensin senin ne istediğin şimdi gayet mutluyum doğum kilolarım gitti artık üniversitede giydiğim tüm kıyafetlerime girebiliyorum kendimi zinde hissediyorum yani hedefini koy ve devam et sabır bu diyet sabırı ölçüyor benden tavsiye beden ölçülerini al kilo vermesende incelmeye devam ediyorsun bide kan tahlillerini yaptır 1ayda bir :)sevgiler..
veeeeeeeeeee gün itibariyle 65.5 gördüm.yuppi yupiiiii
Atak yapmana gerek yok. seyirin saf protein gunün den devam et. En azından saf p gunünden sonra ertesigun eksi görür motive olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?