Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar ne olur yardım!!!
Light dondurma hakkında bana fikir verin? marka ismi yazın; ye diyin; yeme diyin birşey diyin. Şu an seyir dönemimin 1.günündeyim. Yeniliyor mu light dondurma??? ya da dr. oetker light ürün gördüm. O konuda bilginiz var mı?
Hepinize sevgiler:))

Canım aslında yemesen çok daha iyi ama eğer canın çok istiyosa light dondurma yiyebilrsin abartmamak şartıyla.. bide içindeki şeker oranına karbonhidrat oranına bakmalısın. şeker olmaması gerekiyo. dukan tariflerinde dondurma tarifide var kendin yapabilrsin aslındaa??

sabah kahvaltısı (şaka gibi) : bi kase yoğurt bi 20 dakika sonra da peynir :) hızlı kilo verdirdiği için bırakmayı düşünmüyorumm dukanın sitesindeki hesaplamaya göre mayısın 10unda ideal kilom olan 67 ye inmiş olucakmışım :)

öncelikle dukan şok bir diyet değil hani hafta 1-1,5 vereceksin yine
ama senin biraz sıkıntılı sanırım et filan yiyemiyorsun yumurta yemiyorsun.
benim düşüncemi sorarsan dukana başlama.
çünkü uzun bir süre daha güçlendirmesi var ve sen çeşitlendirmek istemediğinde yapamıcasın ve diyetten sıkılıp yarım bırakacasın.
sanırım kendine uygun seçsen çok daha iyi olacak gibi.
tabiki yine sen bilirsin

2 günlük saf protein günümden sonra -400 'ü gördüm
öbür hafta ne olcak bakalım:)
bugün sebze günüm ve yarın kilolu çıkarım yüksek ihtimal ama olsun alıştıııkkkk

bugün saat 3-4 gibi evden çıkıp Beşiktaş'ın maçına gideceğim için dün akşam evde,

Dukan Havuçlu-Tarçınlı kek yaptım çok güzeeeeel olmuş
birde kuru pasta yaptım ama azcuk tuzlu olmuş yhaa yandıık

gidip light ton balığı stoğu yapıcam yoğurt süt peynir seviyorum köfte ve göğüs tavukta yiyebiliyorum. bu diyeti uygulamak istiyorum. sorunum yumurta. 3 gün önce kan tahlili sonucuma göre doktorum b12, kalsiyum ve d vitamini verdi bunları kullanmam sorun olur mu?

deneyimli arkadaşlarım yardıma ihtiyacım var. seyir dönemindeyim. ben son 1 haftadır diyetin biraz dışına çıktım. kuruyemiş yedim, tatlı yedim, börek yedim bana fazladan 1 kiloya mal oldu. ben şimdi devam edeceğim. ama acaba 4 gün atak mı yapsam. lütfen yardım.

çok teşekkür ederim:) en son ihtimal olarak aklımın uzak bir köşesinde saklayacağım:)
bu sabah kahvaltıda peynir+yulaf kepeğinden yapılmış mini poğaça + domates+ salatalık+ maydanoz yedim. Domates yiyiyorum diye hiç bu kadar heyecanlanacağım aklıma gelmezdi!

Atak yapmana gerek yok. seyirin saf protein gunün den devam et. En azından saf p gunünden sonra ertesigun eksi görür motive olursun

Evet bende dün salata yedim ve bende cok heycanlandım :) çok tuhaf bişey ya bide herkes salata ye be nolcak salatadan nolcak meyweden diyo acıklama yapmaktan yoruldum artık bende hayır dukan amca izin vermiyo bi bildigi olmasa izin verirdi diyorum artık :)

kızlar cuma cumartesi ve bugün arkadaşımda kaldım diyete çoookkk sadık kaldım gayet güzel yedim içtim reglimi de olmuştum zaten,regl olduğum günün sabahı 55.5 gu da görmüştümmmm,şimdi üstünden 3 gün geçti,gelgelelim ki burda tartı yok Allahım kaç kilo oldummmmm çokkk merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))

Dun onca yaptıgım kacamktan sonra bugün çok şükür artı çıkmadım ama kesin duraklama olacak bugün p gunünden aynen devam. Yarın sabah da 64 çıkarsam çizelgemi büyük bir keyifle güncellerim artik

bu sozleriniz suan ilac gibi geldi arkadaslarimdan biri o kadar cabaliyosun ilk 2 hafta iyydin ama son 2 haftadir yerinde sayiyo ne yuzun kuculdu ne bisi falan veya kendini cok sikiyosun bole kilo verilmez vb psikolojimi bozmustu resmen bu forum sayesinde inancim artio

diyet yaparken diyet yapmayanların diyecekleri çok şey olur :) sen kimseyi takma 10 kilo verdim vermeden büyükbabam bile nekadar kilo aldın sonun pek iyi değil kilo ver bana bak bu yaşımda spor yapıyorum bu arada yaşım 34 yani hatırı sayılır yaşım ona rağmen neler duydum can simitlerin işe yarıyormu gibi :) kilo verdim sanki o kadar lafı onlar söylememiş gibi ne kadar zayıfladın yüzün kaşık kadar kaldı bacakların çırpı gibi :) daha neler neler önemli olan sensin senin ne istediğin şimdi gayet mutluyum doğum kilolarım gitti artık üniversitede giydiğim tüm kıyafetlerime girebiliyorum kendimi zinde hissediyorum yani hedefini koy ve devam et sabır bu diyet sabırı ölçüyor benden tavsiye beden ölçülerini al kilo vermesende incelmeye devam ediyorsun bide kan tahlillerini yaptır 1ayda bir :)sevgiler..

Son düzenleme:

onerileriniz icin cok tesekkurler dikkate alacagim ve kafama takmam artik kimseyi :)) olsun o yaglar erisin o yaglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…