veeeeeeeeeee gün itibariyle 65.5 gördüm.yuppi yupiiiii
bu sozleriniz suan ilac gibi geldi arkadaslarimdan biri o kadar cabaliyosun ilk 2 hafta iyydin ama son 2 haftadir yerinde sayiyo ne yuzun kuculdu ne bisi falan veya kendini cok sikiyosun bole kilo verilmez vb psikolojimi bozmustu resmenbu forum sayesinde inancim artio
Merhabalar hanımlar ben birşey soracağım şu kısmı yanlış mı anladım acaba, 2 sorum var, siz nasıl yapıyorsunuz?
1. Ben seyir dönemindeyim, bu dukan.co.uk sitesinden yaptığımız teste göre dönem günleri belli oluyor değil mi?
2. Seyir döneminde 1 gün saf protein 1 gün sebze+protein uygulama amacındayım, ancak sebze+protein günlerinde her öğün sebze+protein mi yapıyorsunuz, yoksa o gün sadece 1 öğün mü sebze yemeye izin var?? Ben kitaptan günde 1 sebze+protein öğünü yapma izni var diye anladım ama sebze seven bir insan olarak zor durumdayım. Yardımcı olursanız sevinirim...
merhaba arkadaslar dukan diyetiyle ayda tahmini olarak kaç kilo veriliyor ben 95 kiloyum(((
dukan diyet listesi olarak olsaydı cok ii olurdu((( cok mutsuzummm
1.evet teste göre belli oluyor tahmini süre az yada daha çok sürebilir dönemler sizin hedef kilonuza ve verme hızına göre değişe bilir.
2. doğru anlamışsınız ben 2 öğünde yedim az az sebze
1.evet teste göre belli oluyor tahmini süre az yada daha çok sürebilir dönemler sizin hedef kilonuza ve verme hızına göre değişe bilir.
2. doğru anlamışsınız ben 2 öğünde yedim az az sebze
Merhabalar hanımlar ben birşey soracağım şu kısmı yanlış mı anladım acaba, 2 sorum var, siz nasıl yapıyorsunuz?
1. Ben seyir dönemindeyim, bu dukan.co.uk sitesinden yaptığımız teste göre dönem günleri belli oluyor değil mi?
2. Seyir döneminde 1 gün saf protein 1 gün sebze+protein uygulama amacındayım, ancak sebze+protein günlerinde her öğün sebze+protein mi yapıyorsunuz, yoksa o gün sadece 1 öğün mü sebze yemeye izin var?? Ben kitaptan günde 1 sebze+protein öğünü yapma izni var diye anladım ama sebze seven bir insan olarak zor durumdayım. Yardımcı olursanız sevinirim...
Cok sevindim bugün ben de tam 2 beden kucuk bir etek aldım icine girebildim azıcık daha verirsem tam oturacak
Sadece 1 haftada bu kadar fark ettiğine inanamıyorum
Ben 3 kilo verdim ama basenden gitti resmen goldenvenus demişti zaten sorunlu bölgeden gider diye
Sıkılasti cok basen bölgem. Sadece ilk iki gün cilekli activia yedim. Rejimi hiç bozmadım. 5 gün ataktan sonra farketmeye başladı
Cok sevindim bugün ben de tam 2 beden kucuk bir etek aldım icine girebildim azıcık daha verirsem tam oturacak
Sadece 1 haftada bu kadar fark ettiğine inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?