Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

forumdan ayrılmayın derim. benim misafirim vardı, foruma giremedim ve diyetten uzaklaştım. burada hepimiz aynı durumdayız. durağanlıklar da yaşıcaz, kilo da vericez. sadece sabır gerekli.

Merhabalar hanımlar ben birşey soracağım şu kısmı yanlış mı anladım acaba, 2 sorum var, siz nasıl yapıyorsunuz?
1. Ben seyir dönemindeyim, bu dukan.co.uk sitesinden yaptığımız teste göre dönem günleri belli oluyor değil mi?
2. Seyir döneminde 1 gün saf protein 1 gün sebze+protein uygulama amacındayım, ancak sebze+protein günlerinde her öğün sebze+protein mi yapıyorsunuz, yoksa o gün sadece 1 öğün mü sebze yemeye izin var?? Ben kitaptan günde 1 sebze+protein öğünü yapma izni var diye anladım ama sebze seven bir insan olarak zor durumdayım. Yardımcı olursanız sevinirim...

merhaba arkadaslar dukan diyetiyle ayda tahmini olarak kaç kilo veriliyor ben 95 kiloyum (((
dukan diyet listesi olarak olsaydı cok ii olurdu ((( cok mutsuzummm

1.evet teste göre belli oluyor tahmini süre az yada daha çok sürebilir dönemler sizin hedef kilonuza ve verme hızına göre değişe bilir.
2. doğru anlamışsınız ben 2 öğünde yedim az az sebze

merhaba arkadaslar dukan diyetiyle ayda tahmini olarak kaç kilo veriliyor ben 95 kiloyum (((
dukan diyet listesi olarak olsaydı cok ii olurdu ((( cok mutsuzummm

dukandiet . com dan testi yapın ideal kilonuza göre evrelerin nekadar süreceği belirleyen tarihleri verecektir. ingilizce konusunda sıkıntı çekerseniz simlanın blogundan adım adım yaparsınız yada google dan çeviri yaptırırsınız .haftada 1 kg ayda 4kg diye geçiyor ama daha çok daha az verebilirsiniz metabolizma hızınıza göre değişecektir . ilk atakda 3 kg yakın verebilirisiniz oda ödeminizi atmış olursunuz. listeye gerek yok biz yardımcı oluruz yapmaya karar verin yeter.

Son düzenleme:

Kitabım yanımda değil okulda o yüzden bakamıyorum ama sanki dukan amcanın örnek yemek listesinde sebze gününde öğlen akşam yemeklerinde sebze vardı yani tek bir öğünde değil.

[ QUOTE=oprah2;23422438]tebrikler, darısı başımıza diyelim.[/QUOTE]
Aminnn sanki ben de 65in altını gorsem gerisi gelcek gibi hissediyorum

Ben 3 kilo verdim ama basenden gitti resmen goldenvenus demişti zaten sorunlu bölgeden gider diye

Sıkılasti cok basen bölgem. Sadece ilk iki gün cilekli activia yedim. Rejimi hiç bozmadım. 5 gün ataktan sonra farketmeye başladı

ay harika darisi basima.. bugun ilk gunumdu o yuzden tabi kacamak falan yok :) henuz canim birsey cekmiyor

veeeeeeeeeee gün itibariyle 65.5 gördüm.yuppi yupiiiii

ne o öyle 65.5 felam. ııı ıııh beenmedim. geri dön 66lara.

hep 1 kilo fark atacan demi. ben geliyorum 66.5 ka sen gidiyon 65.5 ka.

63 te güçlendirmeye geçeces dimi örtmenim!!! 62 de de olur.

yemekhaneye gitmiyorum diye arkadaşlarım bozuluyor artık. yemekhaneden yiyipte kilo verebilen var mı?

ben sıkıldım artık.

dün uğrayamadım sabah 84.8 dim :) 7 gün oldu 87.7 den indim beni kimse tutamaz cidden kilolar - oldukça dukan a daha bi yapışıyo insan :)

BugUn bende başlıyorum inşallah Allah yardımcımız olsun 85im su an allahım dayanma gücü ver atak yapıyorum ve start diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…