Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar günaydın....
bu ay çok zor bi regl dönemi geçiriyorum... iki gün sancılara dayanamayıp iğne vuruldum ama çok ciddi kanamam var... kendimi çok bitkin hissediyorum canım hiçbişey yemek istemiyo... dün sabah kahvaltıda 1 kaşık yulaftan kendime krep yaptım... içine iki dilim dana jambon... iki dilim hindi salam... iki ince dilim de kaşar peyniri... dürüm yaptım bunu yanında da kocaman bi bardak çay... süper olmuştu dürümüm... yanında da sütlü-kaşarlı- yağsız omlet yapmıştım ama dürüm doyurdu annemler yedi yumurtayı... öğlen gibi yoğurt yedim sonra dışarı çıktım arkadaşımla buluştum... 6 tek ızgara köfte yedim ekmeksiz tuzsuz... biraz az da olsa yağı vardı sanırım ama yedim işte bilmiyorum... sonra eve gelince de yoğurt yedim yine... gün bitti gitti... dün akşam tekrar bi krep yaptım bugun kahvaltıda yiyebilmek için... yine dünkü gibi dürüm yaptım... bu arada dün görüştüğüm arkadaşımı uzun zamandır görmüyorum ve çoook güzel olmuşsun çoook sexy görünüyosun dedi... nasıl ruhum okşandı anlatamam... ama kendimi inanılmaz şiş hissediyorum... sanki karnımda ciddi bi gaz var ve ben boğulmak üzereyim... regl dönemlerim beni oldum olası çok yormuştur zaten... bitsin artık eksilmeleri görmek istiyorum... bu perşembe keşke 69,9 olabilseydim... ama çok zor galiba regl bittikten 3-4 gün sonra ancak eksi görebiliyorum baskülde... o yüzden bu perşembe yine mutsuzluk günüm olucak gibi... hayırlısıyla gitsin şu kilolar artık... dün akşam eskiden kalma bikaç elbisem vardı göbeğim çıktığı için giyemediğim... onları denedim tek tek ve muhteşem duruyor... tiril tiril hiçbiyerime yapışmadan... şişkinlik hissediyorum ama mutluyum...

Son düzenleme:
tatlım bekliyordum ben seni kararlıydım ama gidiverdiler.

günaydın tontişler...(pardon çıtırlar demeliydim)
ben 10 günün ardından - ile başladım haftaya.65,5 kg geldim.süper ya 65 i gördüm ya değmeyin keyfime...

ben 10 günün ardından - ile başladım haftaya.65,5 kg geldim.süper ya 65 i gördüm ya değmeyin keyfime...

maşallahhmaşallahmaşalllahhhh
allah nazarlardan koruusun...
tebrik ediyorum seni.....

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.

Perşembeye göre fena + dayım bende. Şiştim şiştim patlıcam nerdeyse öyle şişim yani.

tebrikler yarim darısı başıma ben cumartesi başladım sonunda dukana ve pazar sabahı tartıya bir çıktım tam 1.6 kilo vermişim o kadar mutlu oldum ki anlatamam ama bugün çıktım 500 gram fazlam var çok canım sıkıldı( ama akşam turşu yedim biraz da abarttım sanırım su tuttu vücudumda yani inşallah öyledir...

bol su tüket ve öğünlerini sakın atlama yarın - görürsün meraklanma...

canııım çook geçmiş olsun
krep beni bu diyette tutuyor vallaaa
o olmasaymış bu diyet olmazmış gibiii

tebrikler canııımmmm

Günaydııınnnn kızlar iyi haftalaaaarrrrr

bilin bakalım kaç kilo ile uyandım bugün beeeennnnn
ilk 2sp / 1ps dönüşümde bu sabah 71'i gördüümmmmm
Neden daha önce yapmadımki diye kendime kızıyorum ve böylelikle ilk hedefime ulaştım sanırım:)
ilk ay 5 kilo demiştiimmm yarın 1 ayım doluyoorr

canııım çook geçmiş olsun
krep beni bu diyette tutuyor vallaaa
o olmasaymış bu diyet olmazmış gibiii

teşekkür ederim kuzucum.... bende ilk zamanlar krep yapmayı beceremedim ama artık çözdüm 1 kaşık yulaftan krep yapıyorum... birde kepekten ekmek yapıp günğn bir öğününde ince bi dilim ekmek yiyiyorum... hakkatten çok tok tutuyo...

Son düzenleme:

ben sana ne didimmmm

aayy ne biliyim akıl edemedim demekki... hadi bakalım gözün aydın

dün akşam arkadaşlarımla maça gittim.
giderken sarıyer börekçisine girdik herkes yedi... zero içtim:)
akşam çıkıştada köfte ekmek ve ya sucuklu ekmek yediler ben havuçlu tarçınlı kek yedim
bırakta kilo vereyim yhaaa

4 günlük tatilin ardında mesai başladı. tatildi ama inanın burnumdan geldi, belim tutlduğu için.
bende bel fıtığı var, kilo verdikçe sıkıntım azalır diye düşünüyordum. doktorum öyle demişti. hiçte öyle olmadı. son zamanlarda daha çok ağrım oluyor.
bakalım doktorum ne diyecek bu duruma.

helal sanaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…