hepimiz destek için burdayız, motivasyon arttırmak için birbirimizi kaçamaklardan uzaklaştırmak için :) herkese teşekkürler gerçekten iradeliyiz, durmak yok yola devam gibi oldu :) herhangi bir sorun olursa hiç çekinmeden sor burdayız biz... ama bi uyarım var, bu diyette yiyerek metabolizman hızlanacak ve fazla kilolar aldığın kaloriler ile atılacak. bide bolbol su iç en az 2 lt. günde.. yulaf kepeğini de sakın ihmal etme günde 1.5 yemek kaşığı kullan tokluk hissi verir, lif içerdiği için zayıflatır ve bağırsakları hareketlendirir. Bunların dışında sormak istersen seveseve cvplarım..
Kolay gelsin :)
diyet yaparken diyet yapmayanların diyecekleri çok şey olur :) sen kimseyi takma 10 kilo verdim vermeden büyükbabam bile nekadar kilo aldın sonun pek iyi değil kilo ver bana bak bu yaşımda spor yapıyorum bu arada yaşım 34 yani hatırı sayılır yaşım ona rağmen neler duydum can simitlerin işe yarıyormu gibi :) kilo verdim sanki o kadar lafı onlar söylememiş gibi ne kadar zayıfladın yüzün kaşık kadar kaldı bacakların çırpı gibi :) daha neler neler önemli olan sensin senin ne istediğin şimdi gayet mutluyum doğum kilolarım gitti artık üniversitede giydiğim tüm kıyafetlerime girebiliyorum kendimi zinde hissediyorum yani hedefini koy ve devam et sabır bu diyet sabırı ölçüyor benden tavsiye beden ölçülerini al kilo vermesende incelmeye devam ediyorsun bide kan tahlillerini yaptır 1ayda bir :)sevgiler..
Harikasınnnn tebriklerrr . Nazar boncuğumu da koyayım hemen :)
Günaydııınnnn kızlar iyi haftalaaaarrrrr
bilin bakalım kaç kilo ile uyandım bugün beeeennnnn
ilk 2sp / 1ps dönüşümde bu sabah 71'i gördüümmmmm
Neden daha önce yapmadımki diye kendime kızıyorum ve böylelikle ilk hedefime ulaştım sanırım:)
ilk ay 5 kilo demiştiimmm yarın 1 ayım doluyoorr
Günaydııınnnn kızlar iyi haftalaaaarrrrr
bilin bakalım kaç kilo ile uyandım bugün beeeennnnn
ilk 2sp / 1ps dönüşümde bu sabah 71'i gördüümmmmm
Neden daha önce yapmadımki diye kendime kızıyorum ve böylelikle ilk hedefime ulaştım sanırım:)
ilk ay 5 kilo demiştiimmm yarın 1 ayım doluyoorr
teşekkür ederim..
maşallahhmaşallah maşalllahhhh
allah nazarlardan koruusun...
tebrik ediyorum seni.....
kızlar uzun zamandır soracağım unutuyorum.farklı kişilerden alıntı yapıp mesajları nasıl yazıyorsunuz??
günaydın tontişler...(pardon çıtırlar demeliydim)
ben 10 günün ardından - ile başladım haftaya.65,5 kg geldim.süper ya 65 i gördüm ya değmeyin keyfime...
aynen öyle tatlım.en azı alacaksın benim tartı da öyle.camdan fırlatasım geliyor bazen..
bende bu sabah 66.2 ü gördüm. şaşırdım yaneeee
gerçi önce 66.2 ikinci çıkışımda 66.4 sonraki çıkışımda 66.6 gösterdi ama. ilk çıkışta inanmadım bi kaç kere çıkınca periodik olarak yükseldi. kusura bakmasın ortalamasınuı alıpta yazmıyorum. 66.2 gördüm ben. onunla güncellerim bundan kelli.
Günaydın kızlar.
Perşembeye göre fena + dayım bende. Şiştim şiştim patlıcam nerdeyse öyle şişim yani.
ben kullanmıyorum...kullanmam da.zaten gerek yok.Arkadaşlar birşey sorucam, diyetin yanı sıra zayıflamaya yardımcı haplardan kullanan var mı? Biber hapı, afrika mangosu hapı gibi???
dün akşam arkadaşlarımla maça gittim.
giderken sarıyer börekçisine girdik herkes yedi... zero içtim:)
akşam çıkıştada köfte ekmek ve ya sucuklu ekmek yediler ben havuçlu tarçınlı kek yedim
bırakta kilo vereyim yhaaa
Arkadaşlar birşey sorucam, diyetin yanı sıra zayıflamaya yardımcı haplardan kullanan var mı? Biber hapı, afrika mangosu hapı gibi???
günaydınn... bende öyle hissediyorum kendimi... moralim bozulmasın diye tartılmıyorum bile...
ben 10 gün öyleydim bir şey olmaz sıkma canını.iyi gidiyorsun...
irade +buradan aldığım gaz=kilo kaybı
3 gündür d.günü partileriyle mücadele ediyorum.tantana ,kalabalık çoluk çocuk,çok gereksiz.evde yapılanlar hele son derece yorucu.bir de 20 çeşit pasta börekten hiçbirine dokunmamak,ısrarlarla mücadele etmek tam bir bunalım..mercimek köftesi ye bak bu mercimek bir şey yapmaz.börek çok hafif hiç yağ koymadım.aaaaaaa kızımın pastasından da mı yemeyeceksin.ay yeter be bana ne diyesim geldi.bir daha gelirsem diyesim geldi ama diyemedim tabi...ay yok çok yoruldum bu hafta sonu...
dikkat edince veriyorsun ki zaten . bence ihtiyaç yok ama kullandım hapların faydası var içtim kilo verdim bi dahada hiiiç almadım diyebilen beri gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?