Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim s3dacım evet bugün atakta 3. günüm ama ben de inanılmaz susama oluyor yani belki 4 litreyi geçiyor sırf içtiğim su çay yeşilçay bitki çayı cabası ama içtikçe içesim geliyor bu da şişiriyor ve tartıda +lar ortaya çıkıyor acaba şekerim mi oynuyor diyorum ama fenalık hissim olmadı hiç. aksine inanılmaz enerji fazlam var.

bende seninle aynı kilodayım. Hedefimiz de aynı.
Ne kadar zamanda verdin bu kiloyu canım?
Benim hafta sonu kaçamakla geçti. Canım çok sıkkındı.
Yardımcı olursan sevinirim

kızlar uzun zamandır soracağım unutuyorum.farklı kişilerden alıntı yapıp mesajları nasıl yazıyorsunuz??

bende bu sabah 66.2 ü gördüm. şaşırdım yaneeee

gerçi önce 66.2 ikinci çıkışımda 66.4 sonraki çıkışımda 66.6 gösterdi ama. ilk çıkışta inanmadım bi kaç kere çıkınca periodik olarak yükseldi. kusura bakmasın ortalamasınuı alıpta yazmıyorum. 66.2 gördüm ben. onunla güncellerim bundan kelli.

Arkadaşlar birşey sorucam, diyetin yanı sıra zayıflamaya yardımcı haplardan kullanan var mı? Biber hapı, afrika mangosu hapı gibi???

günaydın tontişler...(pardon çıtırlar demeliydim)
ben 10 günün ardından - ile başladım haftaya.65,5 kg geldim.süper ya 65 i gördüm ya değmeyin keyfime...

hızlı hızlı gidecekler. 10 gün duraklamadan sonra hızlı gitmesi gerekiyor.

aynen öyle tatlım.en azı alacaksın benim tartı da öyle.camdan fırlatasım geliyor bazen..
sen azmettin ha yakalayacaksın beni:))

irade irade irade.

dün eşim tatlı aldı. ben elimi bile sürmedim. haşlamış tavuğumu yidimmm yanınada salata.

bu 2-1 dönüşümlü gitme fikri hoşuma gitti. bende öle yapiim.

ommur bi bakıyomuşsun senin bana her hafta attığın 1 kiloluk farkı ben sana atıyomuşum. sen bana duuuuur gitmeeeee bekle benideee diyomuşsun

haftasonu yaramadı ya + çıktım ama bugun 7.gün ps günlerindendir sanırım :) ama asla vazgeçmek yok.. arkadaşlar bişe sorcam gece yatarken ve sbh kalkarken halsizlik oluyor ..sizde de aynı sorun oluyormu??

Arkadaşlar birşey sorucam, diyetin yanı sıra zayıflamaya yardımcı haplardan kullanan var mı? Biber hapı, afrika mangosu hapı gibi???

dikkat edince veriyorsun ki zaten . bence ihtiyaç yok ama kullandım hapların faydası var içtim kilo verdim bi dahada hiiiç almadım diyebilen beri gelsin.

dün ödül günüm olmamasına ragmen neler yedim burda yazmaya utanıyorumbugün kendime ceza verip saf protein yapacam

irade +buradan aldığım gaz=kilo kaybı
3 gündür d.günü partileriyle mücadele ediyorum.tantana ,kalabalık çoluk çocuk,çok gereksiz.evde yapılanlar hele son derece yorucu.bir de 20 çeşit pasta börekten hiçbirine dokunmamak,ısrarlarla mücadele etmek tam bir bunalım..mercimek köftesi ye bak bu mercimek bir şey yapmaz.börek çok hafif hiç yağ koymadım.aaaaaaa kızımın pastasından da mı yemeyeceksin.ay yeter be bana ne diyesim geldi.bir daha gelirsem diyesim geldi ama diyemedim tabi...ay yok çok yoruldum bu hafta sonu...

tabikide ödülünü aldın. tebrik ediyorum.ben dayanamazdım herhalde. bi gün bakıyorum irade bildiğin çelik. bi gün bakıyorum bi yavşama bi genişleme bi bişşşii olmaz beeea'cilik. ertesi gün üzülen yine ben oluyorum.

aferin arkadaşım. şunun şurasında ne kadar kaldı ki 62 ye dimi ama.

bırakcaz demiiii 62 de güçlendirmeye geçecez

dikkat edince veriyorsun ki zaten . bence ihtiyaç yok ama kullandım hapların faydası var içtim kilo verdim bi dahada hiiiç almadım diyebilen beri gelsin.

Bu sıralar algım zayıflamam konusuna açık diye sanırım radyoda, internette hep bu tarz hapların reklamlarıla karşılaşıyorum da merak ettim faydası olur mu fazladan diye :)
Ama ben de pek niyetli değilim açıkçası. İlaç, hap diyince korkan bir yapım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…