olsun şekerim gidecek kilolar ha senden ha benden::::))))))))))))irade irade irade.
dün eşim tatlı aldı. ben elimi bile sürmedim. haşlamış tavuğumu yidimmm yanınada salata.
bu 2-1 dönüşümlü gitme fikri hoşuma gitti. bende öle yapiim.
ommur bi bakıyomuşsun senin bana her hafta attığın 1 kiloluk farkı ben sana atıyomuşum. sen bana duuuuur gitmeeeee bekle benideee diyomuşsun
bırakcaz bırakcaz.ya aslında 60 ı görmeden bırakmayayım diyorum da bakalım bir deneyelim...tabikide ödülünü aldın. tebrik ediyorum.ben dayanamazdım herhalde. bi gün bakıyorum irade bildiğin çelik. bi gün bakıyorum bi yavşama bi genişleme bi bişşşii olmaz beeea'cilik. ertesi gün üzülen yine ben oluyorum.
aferin arkadaşım. şunun şurasında ne kadar kaldı ki 62 ye dimi ama.
bırakcaz demiiii 62 de güçlendirmeye geçecez
Valla ben tartıldım kızlar. +1700 çıktım düşünün yani.
Bakalım perşembeye ne olacak.
dün ödül günüm olmamasına ragmen neler yedim burda yazmaya utanıyorumbugün kendime ceza verip saf protein yapacam
kızlar uzun zamandır soracağım unutuyorum.farklı kişilerden alıntı yapıp mesajları nasıl yazıyorsunuz??
bende bu sabah 66.2 ü gördüm. şaşırdım yaneeee
gerçi önce 66.2 ikinci çıkışımda 66.4 sonraki çıkışımda 66.6 gösterdi ama. ilk çıkışta inanmadım bi kaç kere çıkınca periodik olarak yükseldi. kusura bakmasın ortalamasınuı alıpta yazmıyorum. 66.2 gördüm ben. onunla güncellerim bundan kelli.
kızlar uzun zamandır soracağım unutuyorum.farklı kişilerden alıntı yapıp mesajları nasıl yazıyorsunuz??
irade irade irade.
dün eşim tatlı aldı. ben elimi bile sürmedim. haşlamış tavuğumu yidimmm yanınada salata.
bu 2-1 dönüşümlü gitme fikri hoşuma gitti. bende öle yapiim.
ommur bi bakıyomuşsun senin bana her hafta attığın 1 kiloluk farkı ben sana atıyomuşum. sen bana duuuuur gitmeeeee bekle benideee diyomuşsun
Almak istediğin her mesajın altında alıntı ile cevapla yazısının yanında bir simge var, hangi mesajları almak istiyorsan hepsinde ona tıkla, sonra konuya cevap ve kısmına tıkla bütün alıntı mesajlar mesaj yazma alanında sıralanır. Umarım soruyu doğru anlamışımdır verdiğim cevap da işe yararuyanamadım da dahaaaa
tebrik ediyorum senide canım tartı bile şaşırmış sana baksana helal olsunnn
canım msjların altında alıntı ile cevapla var ona tıklıyorsun;
bir kaç tane alıcaksan msj yanında ufak bir kare var ona tik atıyorsun sonrada konuya cvp ver diyorsun
ayneeen irade irade ve yine iradeee
nasıl mutluyum anlatamam hafta sonu erkek arkım ailemle tanışmaya geliyor belki 1 kilo daha inerim
ki inşallah inerim çünkü onu şaşırtmak istiyorum
haftasonu tam 1 aydır beni görmemiş olcak yani en son gördüğünde 75 filandım
2-1 dönüşüm iyi gibi çünkü ben puding filan yememe rağmen gitti bende kilo hatta şöyle söylim bugün 4 . günüm wcyede çıkamadım daha ona rağmen tartıda - görmek süpeeer birşeey
arkadaşlar lor peyniri ile yapılan kurabiyeyi yaptım hafta sonu ama dere otum olmayınca pul biber koydum bir de 1 kaşık yoğurt ve az yoğurdun suyundan kattım mükemmel oldu.. acı sevenler için şiddetle tavsiye ederim..
selam rakibim nasılsın kilolar 94 de sabitmi yoksa eksilme varmı sana yetişcem diye dün 1 saat yürüyüş yaptım .sen kaç ben kovalarım seni sana yetişmeye çalışınca kilolar daha zevkli verilir
Sanırım sabit :) ben perşembeden perşembeye tartılıyorum. Geçen haftadan beri hiç tartılmadım. Kendimi de bir önceki haftadan daha hafif hissetmiyorumÇıkarsam tartıya moralim bozulabilir. O yüzden perşembeyi bekliyorum. Yürüyüşü ihmal etme, ben pilatese de başladım 2 gün pilates yaptım perşembeye kadar da yürüyüş yapcam. Perşembe günü de bölgesel aerobik seansım var.
yarim yukardaki arkadaş katılmak istiyordu
Sanırım sabit :) ben perşembeden perşembeye tartılıyorum. Geçen haftadan beri hiç tartılmadım. Kendimi de bir önceki haftadan daha hafif hissetmiyorumÇıkarsam tartıya moralim bozulabilir. O yüzden perşembeyi bekliyorum. Yürüyüşü ihmal etme, ben pilatese de başladım 2 gün pilates yaptım perşembeye kadar da yürüyüş yapcam. Perşembe günü de bölgesel aerobik seansım var.
dün ödül günüm olmamasına ragmen neler yedim burda yazmaya utanıyorumbugün kendime ceza verip saf protein yapacam
tebrik ediyorum senide canım tartı bile şaşırmış sana baksana helal olsunnn
canım msjların altında alıntı ile cevapla var ona tıklıyorsun;
bir kaç tane alıcaksan msj yanında ufak bir kare var ona tik atıyorsun sonrada konuya cvp ver diyorsun
ayneeen irade irade ve yine iradeee
nasıl mutluyum anlatamam hafta sonu erkek arkım ailemle tanışmaya geliyor belki 1 kilo daha inerim
ki inşallah inerim çünkü onu şaşırtmak istiyorum
haftasonu tam 1 aydır beni görmemiş olcak yani en son gördüğünde 75 filandım
2-1 dönüşüm iyi gibi çünkü ben puding filan yememe rağmen gitti bende kilo hatta şöyle söylim bugün 4 . günüm wcyede çıkamadım daha ona rağmen tartıda - görmek süpeeer birşeey
hehehehe yaptım..kopyala yapıştır yapıyordum hep ohh bunu da öğrendim.yukardaki yazdığımdada görüldüğü üzere halen acemiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?