Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

olsun şekerim gidecek kilolar ha senden ha benden::::))))))))))))

bırakcaz bırakcaz.ya aslında 60 ı görmeden bırakmayayım diyorum da bakalım bir deneyelim...

Valla ben tartıldım kızlar. +1700 çıktım düşünün yani.
Bakalım perşembeye ne olacak.

ben de görüyorum +++ ları boşver takma gidiciler biliyorsun..

dün ödül günüm olmamasına ragmen neler yedim burda yazmaya utanıyorumbugün kendime ceza verip saf protein yapacam

sana ceza lazım cidden biz burada ölüyoruz.sen güçlendirmede haylazlık yapıyorsun olmaz

kızlar uzun zamandır soracağım unutuyorum.farklı kişilerden alıntı yapıp mesajları nasıl yazıyorsunuz??

Almak istediğin her mesajın altında alıntı ile cevapla yazısının yanında bir simge var, hangi mesajları almak istiyorsan hepsinde ona tıkla, sonra konuya cevap ve kısmına tıkla bütün alıntı mesajlar mesaj yazma alanında sıralanır. Umarım soruyu doğru anlamışımdır verdiğim cevap da işe yarar uyanamadım da dahaaaa

tebrik ediyorum senide canım tartı bile şaşırmış sana baksana helal olsunnn
kızlar uzun zamandır soracağım unutuyorum.farklı kişilerden alıntı yapıp mesajları nasıl yazıyorsunuz??

canım msjların altında alıntı ile cevapla var ona tıklıyorsun;
bir kaç tane alıcaksan msj yanında ufak bir kare var ona tik atıyorsun sonrada konuya cvp ver diyorsun

ayneeen irade irade ve yine iradeee
nasıl mutluyum anlatamam hafta sonu erkek arkım ailemle tanışmaya geliyor belki 1 kilo daha inerim
ki inşallah inerim çünkü onu şaşırtmak istiyorum
haftasonu tam 1 aydır beni görmemiş olcak yani en son gördüğünde 75 filandım

2-1 dönüşüm iyi gibi çünkü ben puding filan yememe rağmen gitti bende kilo hatta şöyle söylim bugün 4 . günüm wcyede çıkamadım daha ona rağmen tartıda - görmek süpeeer birşeey

kızlar powerplate başlamak istiyorum BURSA'da varmı bildiğiniz fiyatı uygun bi yer... gerçi bunun için konu açıcam ama nereye açıcam nasıl açıcam denemem lazım... önce burdan sorup öğrenmek istedim belki aramızda bursalı vardır...

selam rakibim nasılsın kilolar 94 de sabitmi yoksa eksilme varmı sana yetişcem diye dün 1 saat yürüyüş yaptım .sen kaç ben kovalarım seni sana yetişmeye çalışınca kilolar daha zevkli verilir

arkadaşlar lor peyniri ile yapılan kurabiyeyi yaptım hafta sonu ama dere otum olmayınca pul biber koydum bir de 1 kaşık yoğurt ve az yoğurdun suyundan kattım mükemmel oldu.. acı sevenler için şiddetle tavsiye ederim..

yarim günaydın benim 1 arkadaşım bu topikte dukana başlıcak bugün dün buraya yazmış ama hafta sonu kimse olmadıgı için cevap alamamış .onuda listeye eklersin ama dukancılara büyük rakip geliyor .geçen hafta bizim grupta 3 kilonun üstünde kilo verdi:18:

acı hiç sevmem ama acı biberin yağ yakımında etkisini bildiğimden şu ufak acı biber turşuları var yaa can alıcı
onlardan yiyorum akşam 2 tane wcye çıkmamda işe yaramasada kilo veriminde yarıyor diye düşünüyorum
birde acılı poğaça yok ben almıyım

2 biberden sonra 4-5 kaşık yoğurt yiyorum anca kendime geliyorum zaten

TrulyScrumptious
getting there..

Giriş tarihi
Oct 2011

selam kizlar,
bu zamana kadar isvec, 5te 5, kalori sayma vs derken ben de sonunda (uzun ugraslar sonucunda) kendimi motive edebildim dukana baslamak konusunda ve de kararimi verdim yarin sabah basliyorum, aslinda pazartesi baslayacaktim ama bu dusunce beni pazar gunu cok yemek yemeye iter diye vazgectim.
vejeteryan oldugum icin ve de sut icmedigim icin benim dukan biraz farkli olacak. dukan yapacak vejeteryanlara uygun soya/tofu urunlerinin listesine baktim hepsinden zaten kullaniyordum dolabim onlarla doluydu. sut yerine de tatlandirilmamis soya sutu vb iciyordum onlara devam edicem.
normalde karbonhidrat asigi olan ben 2-3 haftadir makarnayi patatesi ekmegi zaten kesmistim. dukan yapmamama ragmen yulaf kepeginden dukan ekmegi yapiyordum 2 haftadir kendime. oyle oyle psikolojikman kendimi alistirdim sanirim su an hazir hissediyorum.
cikolatayi cooook ozleyecegimi dusunuyorum. gerci 2 haftadir onun da tadini unuttum sayilir... cikolatayla vedalasmayi dusunmustum dukan oncesinde bol bol yiyerek ama bunun bana dukanla verilecek fazladan bir kilo disinda bir getirisi olmadigina karar verdim yani vedalasmadan ayrildim eski askim cikolata ile
spora da gidiyorum tek dizimdeki sakatliktan oturu 3 hafta kadar gidememistim ama su an iyiyim haftada 5 gun salona gitmeyi planliyorum persembe ve pazarlari gitmiyorum sadece, sistemim oydu oyle devam edecek.. o bos gunlerde de yuruyerek markete gitmeyi dusunuyorum hareket olmasi acisindan.
oyle iste kizlar planim budur, ara ara yazarim bilgi alisverisinde bulunuruz
yarim arkadaşım bu alıntı yaptım

Son düzenleme:
selam rakibim nasılsın kilolar 94 de sabitmi yoksa eksilme varmı sana yetişcem diye dün 1 saat yürüyüş yaptım .sen kaç ben kovalarım seni sana yetişmeye çalışınca kilolar daha zevkli verilir

Sanırım sabit :) ben perşembeden perşembeye tartılıyorum. Geçen haftadan beri hiç tartılmadım. Kendimi de bir önceki haftadan daha hafif hissetmiyorum Çıkarsam tartıya moralim bozulabilir. O yüzden perşembeyi bekliyorum. Yürüyüşü ihmal etme, ben pilatese de başladım 2 gün pilates yaptım perşembeye kadar da yürüyüş yapcam. Perşembe günü de bölgesel aerobik seansım var.

elimi çabuk tutmam lazım sabah tartılcaktım vazgeçtim kızımla idaya girdik bakalım kim tartılmadan durabilir diye ama yarın tartılırım

ben yürüme bandında 30 dakika yürüyorum sonra egzersiz yapıyorum toplam 45 dakika oluyor .ama bugün çok işim var ,şimdi yeşil çay molasındaydım

Günaydın Dukanın Çıtır Hatunları,
öncelikle yazıcaklarım için çok pişman olduğumu ve tekrarı olmaması için elimden geleni yapıcağımı bilmenizi istiyorum.
cuma günü antalyada süper bi otelde şirket toplantısı vardı....otele gittik ilk gün yemekler süper gözüküyor ben sadece dukanın önerdiği şeyleri tabağıma aldım fakat öyle yemeğinde kendimi sınırlayamadım....yani anlıycagınız rejimi fena bozdum .....tatlılar..börekler..pizzalar..dondurmalar..aman allahım neler yedim neler ve bu sabah eve gelir gelmez tartıldım ki tartı 76 kilo gösteriyo..çok pişmanım çooook ..şimdi moralim bozuk olduğu için diyete devam edebilirmiyim diye düşünüyorum..bu 3 gün benim kabusum oldu napmalıyım bilemedim

dün ödül günüm olmamasına ragmen neler yedim burda yazmaya utanıyorumbugün kendime ceza verip saf protein yapacam

yukardaki yazdığımdada görüldüğü üzere halen acemiyim.
hehehehe yaptım..kopyala yapıştır yapıyordum hep ohh bunu da öğrendim.

Arkadaşlar hafta sonum çok kötü geçti yemediğim yasaklı gıda kalmadı. 2 kilo +ya geçtim.
Ne önerirsiniz. Tekrar atak yapayım mı?
Nisana kadar 62 bari olabilsem.
Destek olun ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…