Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar hafta sonum çok kötü geçti yemediğim yasaklı gıda kalmadı. 2 kilo +ya geçtim.
Ne önerirsiniz. Tekrar atak yapayım mı?
Nisana kadar 62 bari olabilsem.
Destek olun ne olur?
sakin sakin.hepimizin başına geldi.geliyor.devam et hareketi arttır suya devam.bu haftayı aldığın kiloları almakla geçirirsin .haftaya normale dönersin

Canım bende aynı durumdayım.Ne yapayım bilemedim. Birlikte bişeyler yapalım ne dersin?

Arkadaşlar hafta sonum çok kötü geçti yemediğim yasaklı gıda kalmadı. 2 kilo +ya geçtim.
Ne önerirsiniz. Tekrar atak yapayım mı?
Nisana kadar 62 bari olabilsem.
Destek olun ne olur?

öncelikle ikinize de geçmiş olsun bende aynı haltı yemiştim ama pes etmedim... tekrar atak yapmanıza asla gerek yok... suyu ve yoğurdu arttırın tuzu sıfıra indirin... mutlaka en az yarım saat yürüyüş ve en az 50 mekik çekin... ps günlerinizde sebzeyi mümkün olduğunca az yiyin en fazla 3 yada 4 gün sonra normale dönersiniz...bi günlük kaçamak için diyete yazık etmeye gerek yok... tekrarlamamak önemli olan...

kızlar bu arada cuma dr a gittim.rahim ağzındaki yara minimal boyuttaymış.fitil filan verdi.yarın smear testi yaptıracağım.uff iğrenç birşey ya...

3 kilo felam veriyossa gelmesin arkadaşım :82:

ayda 4 kilo verme garantisi vercekse başımüstünde yeri var:13:

çatlarım ama ortadan 2ye. ben haftada 1 verecem diye akla karayı seçiyorum. gurultulu gurultulu uyuyorum akşamları

kızlar bu arada cuma dr a gittim.rahim ağzındaki yara minimal boyuttaymış.fitil filan verdi.yarın smear testi yaptıracağım.uff iğrenç birşey ya...

geçmiş olsun diyorum. düşünmesi bile korkunç.

böyk diyorum başkada bişi demiyorum

moral verdiğin teşekür ederim tavsiyelerini dinliycem mutlaka....bu arada çok güzel gidiyorsun...

moral verdiğin teşekür ederim tavsiyelerini dinliycem mutlaka....bu arada çok güzel gidiyorsun...

valla bi yere gidemiyorum... öle kaldım... regl bitsin gidicem inşallah... ayrıca dün değil geçen pazar yediklerimi anlatsam beni öldürürsünüz perşembe + çıktım cuma tekrar baktım 72 lerdeyim o yüzden yıkılmaya gerek yok... diyette olmayan insan bile yemezdi benim yediklerimi... ama anladım ki bunun sebebi regl öncesi mide azgınlığı

pişmanlık var ama yoldan dönmek yok.

önceki haftasonulardan birinde bende sapıtmıştım. o haftayı pişmanlıkla geçirdim ve tabiki geçen haftaki kilomla aynı gelmiştim. biraz daha dikkat edip tam beyaz gün yaparsan(tavuk,balık,yumurta gibi) tekrar motivasyonunu sağlayacak bi rakam göreceğine inanıyorum.

ben 1.01.2012 de başlamıştım diyete. sadece 2 gün yapabilmiştim. o ara büüüüyüüükçe bir delik açtım diyetimde 15 gün sonra tekrar başladım. keşke devam etseymişim diyorum şimdi. belkide 65-64 olacaktım.

bu yüzden. sakın yolundan geri dönme. başaracağız.

Teşekkür ederim.İnşallah bir daha olmaz.
O kadar çok istiyorum ki 38 bedeb olmayı.
Ama yıllardır kısmet olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…