Kızlar 2+1 ne oluyor?
2 gün sadece protein 1 gün protein + sebze mi?
hehehehe yaptım..kopyala yapıştır yapıyordum hep ohh bunu da öğrendim.
sakin sakin.hepimizin başına geldi.geliyor.devam et hareketi arttır suya devam.bu haftayı aldığın kiloları almakla geçirirsin .haftaya normale dönersinArkadaşlar hafta sonum çok kötü geçti yemediğim yasaklı gıda kalmadı. 2 kilo +ya geçtim.
Ne önerirsiniz. Tekrar atak yapayım mı?
Nisana kadar 62 bari olabilsem.
Destek olun ne olur?
Günaydın Dukanın Çıtır Hatunları,
öncelikle yazıcaklarım için çok pişman olduğumu ve tekrarı olmaması için elimden geleni yapıcağımı bilmenizi istiyorum.
cuma günü antalyada süper bi otelde şirket toplantısı vardı....otele gittik ilk gün yemekler süper gözüküyor ben sadece dukanın önerdiği şeyleri tabağıma aldım fakat öyle yemeğinde kendimi sınırlayamadım....yani anlıycagınız rejimi fena bozdum .....tatlılar..börekler..pizzalar..dondurmalar..aman allahım neler yedim neler ve bu sabah eve gelir gelmez tartıldım ki tartı 76 kilo gösteriyo..çok pişmanım çooook ..şimdi moralim bozuk olduğu için diyete devam edebilirmiyim diye düşünüyorum..bu 3 gün benim kabusum oldu napmalıyım bilemedim
öncelikle yazıcaklarım için çok pişman olduğumu ve tekrarı olmaması için elimden geleni yapıcağımı bilmenizi istiyorum.
cuma günü antalyada süper bi otelde şirket toplantısı vardı....otele gittik ilk gün yemekler süper gözüküyor ben sadece dukanın önerdiği şeyleri tabağıma aldım fakat öyle yemeğinde kendimi sınırlayamadım....yani anlıycagınız rejimi fena bozdum .....tatlılar..börekler..pizzalar..dondurmalar..aman allahım neler yedim neler ve bu sabah eve gelir gelmez tartıldım ki tartı 76 kilo gösteriyo..çok pişmanım çooook ..şimdi moralim bozuk olduğu için diyete devam edebilirmiyim diye düşünüyorum..bu 3 gün benim kabusum oldu napmalıyım bilemedim
Arkadaşlar hafta sonum çok kötü geçti yemediğim yasaklı gıda kalmadı. 2 kilo +ya geçtim.
Ne önerirsiniz. Tekrar atak yapayım mı?
Nisana kadar 62 bari olabilsem.
Destek olun ne olur?
sakin sakin.hepimizin başına geldi.geliyor.devam et hareketi arttır suya devam.bu haftayı aldığın kiloları almakla geçirirsin .haftaya normale dönersin
yarim günaydın benim 1 arkadaşım bu topikte dukana başlıcak bugün dün buraya yazmış ama hafta sonu kimse olmadıgı için cevap alamamış .onuda listeye eklersin ama dukancılara büyük rakip geliyor .geçen hafta bizim grupta 3 kilonun üstünde kilo verdi:18:
kızlar bu arada cuma dr a gittim.rahim ağzındaki yara minimal boyuttaymış.fitilfilan verdi.yarın smear testi yaptıracağım.uff iğrenç birşey ya...
kızlar bu arada cuma dr a gittim.rahim ağzındaki yara minimal boyuttaymış.fitilfilan verdi.yarın smear testi yaptıracağım.uff iğrenç birşey ya...
bu vicdan azabı uzun süre gider sana.üzme kendini hepimiz yapıyoruz..tamamdır.Ama yazık ya emeklerime.Çok üzgünüm...
öncelikle ikinize de geçmiş olsun bende aynı haltı yemiştim ama pes etmedim... tekrar atak yapmanıza asla gerek yok... suyu ve yoğurdu arttırın tuzu sıfıra indirin... mutlaka en az yarım saat yürüyüş ve en az 50 mekik çekin... ps günlerinizde sebzeyi mümkün olduğunca az yiyin en fazla 3 yada 4 gün sonra normale dönersiniz...bi günlük kaçamak için diyete yazık etmeye gerek yok... tekrarlamamak önemli olan...
Kızlar 2+1 ne oluyor?
2 gün sadece protein 1 gün protein + sebze mi?
inşallahhh...çok sağol.çok geçmiş olsun... inşallah önemli bişey olmıycak...
sen beni geçmeye niyetlisin.evet. niless denedi ve başarılı dedi ilk haftası için. bende deneyeceğm
moral verdiğin teşekür ederim tavsiyelerini dinliycem mutlaka....bu arada çok güzel gidiyorsun...
öncelikle ikinize de geçmiş olsun bende aynı haltı yemiştim ama pes etmedim... tekrar atak yapmanıza asla gerek yok... suyu ve yoğurdu arttırın tuzu sıfıra indirin... mutlaka en az yarım saat yürüyüş ve en az 50 mekik çekin... ps günlerinizde sebzeyi mümkün olduğunca az yiyin en fazla 3 yada 4 gün sonra normale dönersiniz...bi günlük kaçamak için diyete yazık etmeye gerek yok... tekrarlamamak önemli olan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?