Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet bu hafta çok dikkat ederek devam edicem......yılmıycam,başarıcam.....

evet. niless denedi ve başarılı dedi ilk haftası için. bende deneyeceğm

sen beni geçmeye niyetlisin.
o zaman ben de deneyeceğim..

durun daha 1 hafta olmadı ya
ilk 3'lüyü döndüm
2 SP / 1 PS

Bugün yine protein
1 hafta cumaya dolacak
aa şunlara bak ne hevesliymişsiniz 2 / 1 'e

ama açık bir şey söylemek gerekirse bu düzen bana mantıklı geldi nedense öbür türlü şişiyorum hatta diyet yaptığımı anlamıyorum
hani bunda da duraksarsam 1 / 1 yapıp yine 2/1'e dönerim diye düşünüyorum:44:

ben kendi vücudumu tanıyan biriyim öyle 6 öğün yapıp 3 öğün de de dolu dolu yersem ben kilo veremem ne kadar protein serbest olursa olsun:44:
hatta bir süre sonra akşamları sadece çorba düzenine dönmeyi bile düşünebilirim 6 buçuktan önce 1 kase çorba azcık yoğurt yeter
bakalım ilerisi neler göstercek ama bir daha 10 günlük bir duraksama yaşamak istemiyoruummmm

tatlım biz gazı aldık .gidiyoruz..

hadi senin regl öncesi yeme isteği benim ne zorum vardı da yedim bilememdim...neyse suçumun farkındayım bi daha tekrarlanmıycak...

tatlım biz gazı aldık .gidiyoruz..

sizin yerinizde olsam 3/1 yapar 62 ye düşer sonra geçerdim güçlendirmeye zaman kaybetmeden
çok açık oldu dimi:d

bu arada tatlım sanada çok geçmiş olsun kaynamadan söylimde inş Allah daha büyük sorunlarla karşılaştırmaz

İnşallah inşallah.Çok sağol

evet bu hafta çok dikkat ederek devam edicem......yılmıycam,başarıcam.....

Aynen bende öyle inşallah.

görürsün yapacam.bugün ps günüm 2 sp 1ps hopppp 64:))))

Ben sadece proteinde çok fazla bağırsak problemi yaşıyorum. O yüzden korkuyorum açıkcası.

ne diyossuunnn

ay öle mi yapsam napsam

dukan dede rüyalarıma giripte korkutmasın beni sonra. kitap yazıyorum web sayfamda yayınlıyorum forumlar var bloglar var. eyyyy faniler ne halt etmeye 3-1 yapıyonuz siz. doooru yola gelin demesin bize

2-1 şimdilik aklıma yattı.gündüz için bir sıkıntı yok sebzede zaten. akşam için zor oluyor. kocaaaa bi kase salata yapıyoruz. ben yemeyince eşimle kızım lüpletiyor.

tavuk balık et yanınada salata olmadan da kuru gibi geliyor bana.gerçi ben tam bir etçilim sıkıntı yok

ommur sen 1-1 den devam et. bak sonra bi köşede yığılıp kalma bacııııım.

3sp sıkar beni ya.atak psikolojisine sokar.ama yapsam kaç turda 62 ye düşerim acaba diye hesaplamaktan da kendimi alamıyorum
İ

Ben sadece proteinde çok fazla bağırsak problemi yaşıyorum. O yüzden korkuyorum açıkcası.
alıştık ona tatlım ya...

akşama çorba uzun vadede az olmaz mı?

bünyeye az yemek girdikçe yakma hızında yavaşlamaz mı sonra :2:

normal hayatına dönünce sana sıkıntı çıkarır bence. tabi bu nacizane fikrim. seni en iyi sen tanısın

gecen hafta sadece yarim kilo verdigim icin moralim bozulmustu. haftasonu sehir disindaydim, bu sabah tartildim. persembeden bugun 1 kg daha gitmis cok mutluyum kizlar. hepimiz bol bol eksiler gorelim, erisin yaglarimiz issallaaa

en fazla 3 tur bence...

bncede en fazla 3 dönerler

yok canım uzun vade de değil duraksamaya geçince. tabi bu duraksamadan kastım regli öncesi ve sonrası değil

bncede en fazla 3 dönerler

yok canım uzun vade de değil duraksamaya geçince. tabi bu duraksamadan kastım regli öncesi ve sonrası değil

hımmm.

anladım mantıklı.

onaylıyorum.

belki bende öle yaparım

( bugün ne tarafa çeksen giden bi yanım var gibi geldi)

İnşallah inşallah.Çok sağol

Aynen bende öyle inşallah.

arkadaşlar biraz daha açıklasanız ben de heveslendim şimdi 2sp/1ps ye ama ben atak 3, günümdeyim ve yarın son günüm yani seyirde doğrudan 2sp/1ps mi yapmam gerkiyor. bi de ps günlerinde yalnızca bir öğün sebze varmış ayrıca 5/5 yapsam zararlı olur mu 14 kilo vermek istiyorum ben

Merhaba ,

Geçen hafta Salı günü başladım. Başladığım zaman 75,5 kg gösteriyordu tartı bugün 72,4 :)) 2 ay içinde ne kadar veririm yorumlarınızı alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…