pişmanlık var ama yoldan dönmek yok.
önceki haftasonulardan birinde bende sapıtmıştım. o haftayı pişmanlıkla geçirdim ve tabiki geçen haftaki kilomla aynı gelmiştim. biraz daha dikkat edip tam beyaz gün yaparsan(tavuk,balık,yumurta gibi) tekrar motivasyonunu sağlayacak bi rakam göreceğine inanıyorum.
ben 1.01.2012 de başlamıştım diyete. sadece 2 gün yapabilmiştim. o ara büüüüyüüükçe bir delik açtım diyetimde 15 gün sonra tekrar başladım. keşke devam etseymişim diyorum şimdi. belkide 65-64 olacaktım.
bu yüzden. sakın yolundan geri dönme. başaracağız.
sen beni geçmeye niyetlisin.
o zaman ben de deneyeceğim..
evet. niless denedi ve başarılı dedi ilk haftası için. bende deneyeceğm
sen beni geçmeye niyetlisin.
o zaman ben de deneyeceğim..
görürsün yapacam.bugün ps günüm 2 sp 1ps hopppp 64:))))yoh yoh deneme. zararı neyim olur sana
tatlım biz gazı aldık .durun daha 1 hafta olmadı ya
ilk 3'lüyü döndüm
2 SP / 1 PS
Bugün yine protein
1 hafta cumaya dolacak
aa şunlara bak ne hevesliymişsiniz 2 / 1 'e
ama açık bir şey söylemek gerekirse bu düzen bana mantıklı geldi nedense öbür türlü şişiyorum hatta diyet yaptığımı anlamıyorum
hani bunda da duraksarsam 1 / 1 yapıp yine 2/1'e dönerim diye düşünüyorum:44:
ben kendi vücudumu tanıyan biriyim öyle 6 öğün yapıp 3 öğün de de dolu dolu yersem ben kilo veremem ne kadar protein serbest olursa olsun:44:
hatta bir süre sonra akşamları sadece çorba düzenine dönmeyi bile düşünebilirim 6 buçuktan önce 1 kase çorba azcık yoğurt yeter
bakalım ilerisi neler göstercek ama bir daha 10 günlük bir duraksama yaşamak istemiyoruummmm
valla bi yere gidemiyorum... öle kaldım... regl bitsin gidicem inşallah... ayrıca dün değil geçen pazar yediklerimi anlatsam beni öldürürsünüzperşembe + çıktım cuma tekrar baktım 72 lerdeyim o yüzden yıkılmaya gerek yok... diyette olmayan insan bile yemezdi benim yediklerimi... ama anladım ki bunun sebebi regl öncesi mide azgınlığı
tatlım biz gazı aldık .gidiyoruz..
pişmanlık var ama yoldan dönmek yok.
önceki haftasonulardan birinde bende sapıtmıştım. o haftayı pişmanlıkla geçirdim ve tabiki geçen haftaki kilomla aynı gelmiştim. biraz daha dikkat edip tam beyaz gün yaparsan(tavuk,balık,yumurta gibi) tekrar motivasyonunu sağlayacak bi rakam göreceğine inanıyorum.
ben 1.01.2012 de başlamıştım diyete. sadece 2 gün yapabilmiştim. o ara büüüüyüüükçe bir delik açtım diyetimde 15 gün sonra tekrar başladım. keşke devam etseymişim diyorum şimdi. belkide 65-64 olacaktım.
bu yüzden. sakın yolundan geri dönme. başaracağız.
evet bu hafta çok dikkat ederek devam edicem......yılmıycam,başarıcam.....
görürsün yapacam.bugün ps günüm 2 sp 1ps hopppp 64:))))
sizin yerinizde olsam 3/1 yapar 62 ye düşer sonra geçerdim güçlendirmeye zaman kaybetmeden
çok açık oldu dimi:d
bu arada tatlım sanada çok geçmiş olsun kaynamadan söylimde inş Allah daha büyük sorunlarla karşılaştırmaz
sizin yerinizde olsam 3/1 yapar 62 ye düşer sonra geçerdim güçlendirmeye zaman kaybetmeden
çok açık oldu dimi:d
bu arada tatlım sanada çok geçmiş olsun kaynamadan söylimde inş Allah daha büyük sorunlarla karşılaştırmaz
alıştık ona tatlım ya...İ
Ben sadece proteinde çok fazla bağırsak problemi yaşıyorum. O yüzden korkuyorum açıkcası.
3sp sıkar beni ya.atak psikolojisine sokar.ama yapsam kaç turda 62 ye düşerim acaba diye hesaplamaktan da kendimi alamıyorum
alıştık ona tatlım ya...
durun daha 1 hafta olmadı ya
ilk 3'lüyü döndüm
2 SP / 1 PS
Bugün yine protein
1 hafta cumaya dolacak
aa şunlara bak ne hevesliymişsiniz 2 / 1 'e
ama açık bir şey söylemek gerekirse bu düzen bana mantıklı geldi nedense öbür türlü şişiyorum hatta diyet yaptığımı anlamıyorum
hani bunda da duraksarsam 1 / 1 yapıp yine 2/1'e dönerim diye düşünüyorum:44:
ben kendi vücudumu tanıyan biriyim öyle 6 öğün yapıp 3 öğün de de dolu dolu yersem ben kilo veremem ne kadar protein serbest olursa olsun:44:
hatta bir süre sonra akşamları sadece çorba düzenine dönmeyi bile düşünebilirim 6 buçuktan önce 1 kase çorba azcık yoğurt yeter
bakalım ilerisi neler göstercek ama bir daha 10 günlük bir duraksama yaşamak istemiyoruummmm
en fazla 3 tur bence...
akşama çorba uzun vadede az olmaz mı?
bünyeye az yemek girdikçe yakma hızında yavaşlamaz mı sonra :2:
normal hayatına dönünce sana sıkıntı çıkarır bence. tabi bu nacizane fikrim. seni en iyi sen tanısın
bncede en fazla 3 dönerler
yok canım uzun vade de değil duraksamaya geçince. tabi bu duraksamadan kastım regli öncesi ve sonrası değil
gel diyeti bırakalım desem bırakmazsın ama:)))hımmm.
anladım mantıklı.
onaylıyorum.
belki bende öle yaparım
( bugün ne tarafa çeksen giden bi yanım var gibi geldi)
İnşallah inşallah.Çok sağol
Aynen bende öyle inşallah.
Ben sadece proteinde çok fazla bağırsak problemi yaşıyorum. O yüzden korkuyorum açıkcası.
Merhaba ,
Geçen hafta Salı günü başladım. Başladığım zaman 75,5 kg gösteriyordu tartı bugün 72,4 :)) 2 ay içinde ne kadar veririm yorumlarınızı alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?