Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

[sıze=2]ps günlerinde 1 öğün mü varmış.bunu yeni duydum..yok öyle bir şey sadece protein miktarın sebzeden çok olacak..her öğünde.[/sıze]

arkadaşlar biraz daha açıklasanız ben de heveslendim şimdi 2sp/1ps ye ama ben atak 3, günümdeyim ve yarın son günüm yani seyirde doğrudan 2sp/1ps mi yapmam gerkiyor. bi de ps günlerinde yalnızca bir öğün sebze varmış ayrıca 5/5 yapsam zararlı olur mu 14 kilo vermek istiyorum ben

[sıze=2]ps günlerinde 1 öğün mü varmış.bunu yeni duydum..yok öyle bir şey sadece protein miktarın sebzeden çok olacak..her öğünde.[/sıze]

valla ben dukan kitabının yalancısıyım aynen şöyle yazıyor: her öğünde tüketmemek koşuluyla artık domates,salatalık, turp ..... sayıyor sf 36 hatta. ne yazık ki öyleymiş ayrıca sebze verilen suyun yeniden vücutta birikmesine neden olacağı için fazla tüketilmemeli diyor canım

evet o ibare var ama ben valla sebze günüde hiç affetmem her öğünde yerim...her öğünde olmamak koşulu biraz yumuşak bir ifade.dukan yasak olanlara kesin yasak diyor çünkü.sen çok kasma derim.ama yine de sen bilirsin..:44:

ama kilo fazla olunca daha kolay gidiyo... o yüzden... 60 lardaysa haftada 1 normal tabi de...

1,70 boyum bu arada... hedefim 14 kiloydu 3ü gitti 11 kaldı. Arkadaşlar vermem gerekiyor cünkü 2 ay sonra gelinlik giyeceğim provama 2 hafta daha var. Hızlandırmak için ne yapabilirim? 40dklık spor yapmaya calısıyorum.

bir bilmecem var hanımlar
acaba nedir nedir
seyirde saf protein gününde ne yenir
acaba nedir nedir
ataktan tek farkı 2 kaşık yulaf kepeği midir?

kızlaaarrrr nasılsınız? hafta sonları giremiyorumm ohooo sayfa almış başını gitmiş okuyamadım valla kaldığım yerden dün lahana kapama yaptım sebze günümdü vereyim tarifini belki seversiniz
eşimle ikimize yaptığımız için birazcık çok oldu benimki miktarını siz ayarlarsınız
küçük lahananın dış yapraklarını soyup yıkıyoruz bi tarafta 500 gr tavuk göğsünü 2 diş sarımsak 1 tane havuç bir tane soğan ve çeşitli baharatlarla yağsız kavuruyoruz tencerenin dibine lahana yapraklarını seriyoruzz 3 4 kat içine kavurduğumuz tavukları koyuyoruz kalan yapraklarlada üstünü kapatıyoruz salçalı su yapıyoruz tabi salçası azıcık olacak üzerinden döküp kısık ateşte pişiriyoruz ama sık sık bakın çok çabuk dibine tutuyor tencerenin kapağı kapalı olacak ben çok sevdim belki sizde seversiniz afiyet olsuuunn

artık sebze gününde denerim etle denediniz mi tavuk ve lahanayı bağdaştıramadım şimdi

Bir tatlı kasığı kadar kurabiye ve yarım ceviz bir fındık yedim spor da yapmadım itiraf ediyoruuuum. Varmi benim gibi başka sopalik

ben varım ben....

dün akşam anneciğim bir güzel mantı açmış, bir de aşure yapmış.
Bende affetmedim tabi....
Ama sonuç sabaha +1 Dukan da beni affetmedi.

Ama bu hafta regl olacağım onun da etkisi var, moral bozmak yok. Suçluluk hissetmek yok.

Devam....

dukancanlaaaaar bu sabah 54u gordum 54.9 muhtesemmm regl olduktan sonra yine 2 bucuk kilo gitti cok mutluyummmmmmm kaldi 6.9 kilo yuppi=)

ohh kızlar mantılar aşureler afiyet olsuunnn valla ne diyimmm
bende kendimi kasıyorum 1 ayda tek kaçamağım 1 dilim pizza ondada yaptığım sporu saymıyorum

ama dediğin gibi moral bozmak yok aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…