Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

güçlendirmeye geçen arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum
güçlendirmede ek olarak
tam tahıllı 2 dilim ekmek
haftada 2 gün 1 porsiyon nişastalı
muz ve üzüm dışında hergün 1 porsiyon meyve

bunun dışında her akşam sebze yiyebilirmiyiz ve hala yağsız tuzsuz (azcık) olmasımı gerekecek

ben yakında geçeceğimde merak ettim:18:

valla sen bu dukanı en çabuk bitiren kişi olacaksın
senden resim bekliyorum ben ya önceki ve sonraki diye

zeynep nasıl gidiyo diyett

canım bugün tam 1 ay oldu ve giden 6 kilo ama ben çok sıkıldım bir ay sonunda mucize bekliyordum biraz hafiflemiş gözüküyorum sadece ne yazıkki kalan 4 kilo ama doğumda genişledim sanırım 4 yetmeyecek hiç bozmadım kaçamak yapmadım canımda istemiyo ama yavaş gidiyor ve daha doğuralı 6 ay olmadıya vücudum iyi durmuyo genişlemişim genişim

ya kızlarr bu regl dönemi beni mahvediyo... biri beni durdursun... tatlı krizim tavan yapıyo... çok acil bi powerplate falan başlamam lazım... biraz hareketle desteklemek şart oldu deliricemmm sıkılaşmam lazım... ayy herşey sorun şu an benim için...

valla sen bu dukanı en çabuk bitiren kişi olacaksın
senden resim bekliyorum ben ya önceki ve sonraki diye

mutlaka resim atmaz olurmuyum
bu arada bu hafta hesaplarımca 55 iniyordum fakaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
annem taşındığı için Karasu'ya 2 gün taşınma işinde dolayı abartmadan yolumdan saptım.gene köfte yedim tavuk yedim ama dışardan ama adamlar yağda pişiriyolar felan.kilom cuma günü 57.2 idi ama bu sabah bir tartıldım 57.8 olmuşum fazla almamışım ama benim 2 günüme maloldu.yoksa bu perşembe bitiyodu
bende 2+1 yapcam bitsin artık sıkıldım çünkü :))

sabır canım az kalmış bana bu perşembe 3 hafta bitecek 3 kg gitti sadece sen iyi vermişsin ben doğuralı 8 ay oldu hiç bi kıyafetimin içine giremiyorum berbat görünüyorum inat ettim ama kendime yeni bişeyde almadım eşofmanlarla gezziyorum

Selam. Yulaf kepeğini kepe dısında kullanmak icin çeşitli yollar denedim. İnternetten ekmek tariflerine baktım. En az yağlı olana 1/3 un 2/3 yulaf kepeği koydum. Guzel oldu tavsiye ederim.

Tabii benim diyet yaptıgım söylenemez sadece yulaf kepeğinden faydalanmak istedim.dukan diyetine uyar mı bilmiyorum

kızlaar size moral olması açısından durum raporu veriyorum :)
güçlendirme 3.haftayı tamamladım, bugün itibariyle 4.haftasındayım. Dün sabah tartıldığımda 62.8 geldim :) güçlendirme başlama kilomsa 63.4 idi...
güçlendirme öyle kaçamaksız gitmiyor açıkçası, hele dün pazar günü,herkes evde bir de misafir... kahvaltıdan başladık akşama kadar... neyseki akşam yemekte balık vardı da abartı bir tek sonrasında yenen helva oldu
hafta içi de zaman zaman kaçamaklarım oluyor, diyetteki başlangıç gibi gitmiyor tabii. ödül yemeği kavramım yok mesela, normal besleniyorum yani. ama ödül yemeği yapmadığım için bugün tatlısı,yarın çorbası,sonraki gün anayemeği yerine geçsin diye diye kaçamaklar baş gösteriyor. buna rağmen 62.8 görmek güzeldi,inşallah hep böyle devam eder

herkese boool ---li bir hafta diliyorum

Arkadaşlar birşey sorucam, diyetin yanı sıra zayıflamaya yardımcı haplardan kullanan var mı? Biber hapı, afrika mangosu hapı gibi???

ben kullandım arkadaşım vermişti. african mango hiçbir etkisi yok. boşuna para verme. ben dukanla daha hızlı ve sağlıklı verdim. Gerçi şu bir hafta ara verdim ama bugün itibari ile yeniden başladım.

benim diyetteki ilk günüm,
yulaf kepeği için marka önerileriniz varmı,
bir de nereden bulabilirim,
(ru-sheim marka aldım ve çok zor buldum...)

ben içine giriyorum ama portluyor her bir yanım vücut salmış kendini sanki toplamıyor aha 1 ay geçti 23 nisana kadar yapıcam öyle yazdı dukanın resmi sitesinde ama canım sıkılıyor artık 6 kgya insan biraz toplanmazmı yok arkadaş toplanmıyor sırtım kalçam hala löp et adetatövbe tövbe

ommur dukana ne zaman başladın seni takdirle takip ediyorum bacım
sağol canım 27 aralık'ta başladım.geçen 10 gün hariç oldukça dikkatliydim...ama istediği zamanda ve kiloda ilerliyorum.darısı başına.
bu arada
1 yılbaşı
1 tanışma yıldönümü
5-6 kez ultra yemekli davette
ağzıma birşey sürmeden ayrılabildim çok şükür.

egzersiz şart...

hayır yılmak yoken sorunlu bölgelerinden gidecek endişe etme.ama sakın olmuyor diye bırakma arkadaşım.

bak şanslı bi tarafın var pörtlesede bi yerlerin bacım sen giriyosun kıyafetlerine beni görsenn bacak bi yerde kalça bi yerde heryerim yağğ pantolonlarımı ancak kalçama kadar çekebiliyorum gerisi yok çıkmıyo valla bozma moralini ne kalmış şunun şurasında banada 20 mayıs dedi ama benim nisana kadar vermem lazım zaten diyete başlama amacım nisandaki kaynımın nişanı
herneyse sen spor yapıyomusun benim çok vaktim olmuyo bebiş saolsun ama ben hergün en az yarım saat bisiklet çeviriyorum iyi oluyo spor yap mesela twister çok faydası var sıkılaşmaya ama sakın yılmaaa devam et diyeteeee

işte benim en korktuğum evre.dukan keşke burda da yasaklar getirseymiş.gevşerim diye korkmuyor değilim.ama şartlanırım ona da yok yani bu savaşı ben kazanacağım.:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…