ya lütfen kendinize hakaret etmeyin.eminim çok güzelsiniz.ama motivasyonunuzu düşürmeyin .bak yoksa fena yaparım sizibak şanslı bi tarafın var pörtlesede bi yerlerin bacım sen giriyosun kıyafetlerine beni görsenn bacak bi yerde kalça bi yerde heryerim yağğpantolonlarımı ancak kalçama kadar çekebiliyorum gerisi yok çıkmıyo valla bozma moralini ne kalmış şunun şurasında banada 20 mayıs dedi ama benim nisana kadar vermem lazım zaten diyete başlama amacım nisandaki kaynımın nişanı
herneyse sen spor yapıyomusun benim çok vaktim olmuyo bebiş saolsunama ben hergün en az yarım saat bisiklet çeviriyorum iyi oluyo spor yap mesela twister çok faydası var sıkılaşmaya ama sakın yılmaaa devam et diyeteeee
ben doğalsanın kepeğini kullanıyorum.ama rhusheim de birçok kişi tarafından kullanılıyor.migrroslarda bulunuyor.yoksa da mail at getiriyorlar canım..benim diyetteki ilk günüm,
yulaf kepeği için marka önerileriniz varmı,
bir de nereden bulabilirim,
(ru-sheim marka aldım ve çok zor buldum...)
ben doğalsanın kepeğini kullanıyorum.ama rhusheim de birçok kişi tarafından kullanılıyor.migrroslarda bulunuyor.yoksa da mail at getiriyorlar canım..
ya lütfen kendinize hakaret etmeyin.eminim çok güzelsiniz.ama motivasyonunuzu düşürmeyin .bak yoksa fena yaparım sizi
ben doğalsanın kepeğini kullanıyorum.ama rhusheim de birçok kişi tarafından kullanılıyor.migrroslarda bulunuyor.yoksa da mail at getiriyorlar canım..
ya kızlarr bu regl dönemi beni mahvediyo... biri beni durdursun... tatlı krizim tavan yapıyo... çok acil bi powerplate falan başlamam lazım... biraz hareketle desteklemek şart oldu deliricemmm sıkılaşmam lazım... ayy herşey sorun şu an benim için... [/QUOT
Ben dün oldum ve ölüyorum zannettim=( çok zor geçiyo biirde şişkinlik var oda sinirimi bozuyo.sanki hayat tatlıdan ibaretmiş gibi sadece tatlı çekio canım
ya lütfen kendinize hakaret etmeyin.eminim çok güzelsiniz.ama motivasyonunuzu düşürmeyin .bak yoksa fena yaparım sizi
bir bilmecem var hanımlar
acaba nedir nedir
seyirde saf protein gününde ne yenir
acaba nedir nedir
ataktan tek farkı 2 kaşık yulaf kepeği midir?
ya kızlarr bu regl dönemi beni mahvediyo... biri beni durdursun... tatlı krizim tavan yapıyo... çok acil bi powerplate falan başlamam lazım... biraz hareketle desteklemek şart oldu deliricemmm sıkılaşmam lazım... ayy herşey sorun şu an benim için... [/QUOT
Ben dün oldum ve ölüyorum zannettim=( çok zor geçiyo biirde şişkinlik var oda sinirimi bozuyo.sanki hayat tatlıdan ibaretmiş gibi sadece tatlı çekio canım
sütaş meyveli yoğurt var lıght uzerinde 0 yağ yazıyor çilekli ve şeftalilisi de mevcut bence tatlı krizi için iyi bir çözüm olabilir..
haklısın canım ama napayım yaa o eski halimdeeeeeeeennn eserr yok şimdiiiiiiii
bilgeasya süpersin krize girdim gülmekten tut kolumdan...canım yaaa
hadi canım birlikte çıkacaz bu yağlarııınn içiiindeeen
Kizlar herkese merhaba oncelikle. Benm bir sorunum var sizden yardim isticektm. Ben yulaf kepegnden neftet edyorm. Yerken bole hep midem agzmda her an cikaricakmisim gbi yiorm. Kreptede kurabiyede de yogurttada. Baska hangi seklde yesem yedigimi farketmem. ?( suan 3 kurabiyeyi ble yiyemiorm. Yutamiorm. ( 5:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?