Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya lütfen kendinize hakaret etmeyin.eminim çok güzelsiniz.ama motivasyonunuzu düşürmeyin .bak yoksa fena yaparım sizi

benim diyetteki ilk günüm,
yulaf kepeği için marka önerileriniz varmı,
bir de nereden bulabilirim,
(ru-sheim marka aldım ve çok zor buldum...)
ben doğalsanın kepeğini kullanıyorum.ama rhusheim de birçok kişi tarafından kullanılıyor.migrroslarda bulunuyor.yoksa da mail at getiriyorlar canım..

ben doğalsanın kepeğini kullanıyorum.ama rhusheim de birçok kişi tarafından kullanılıyor.migrroslarda bulunuyor.yoksa da mail at getiriyorlar canım..

saol pmmur cum ya...
bu gün ilk günüm de heyecanlıyım biraz, sonunu getiririm umarım..
yazılanları okuyunca da içim ferahlıyo...

merhaba kızlarrrrrrrr
tartılmak için cumartesi gününü bekliyorum demiştim

ve 2. haftamın bitişinde tartıldım
veeeeeeeeeeeeee
sonuç
4.1 kg vermişim

çok mutluyum
baya bi gaza geldim

ya lütfen kendinize hakaret etmeyin.eminim çok güzelsiniz.ama motivasyonunuzu düşürmeyin .bak yoksa fena yaparım sizi

ne motivasyonu ommur ayrıca abartmıyorum ben söylediklerimin azı var çoğu yok bi insan 67 kilo ile ancak böyle olur boyumda168 oran iyi gibi duruyor ama ben merak içindeyim bu 6 kilo nereden gitti da ben göremiyorum.aramızda 1,5 hafta var ya bilgeasya bana 23 nisan sana mayısın 2.haftası sabır...23nisana kadar tutacam kendimi bakim ne olacak bu vücut nasıl adam olacak arkadaş bu millet hep böyle zayıfmıydı yoksa ben mi herkesi öyle görüyorum bilemedim.çevrem top model adeta

ru sheim kepeği aldım yeni doğalsan bitirmiştim doğalsan daha iyiydi krep falan iyi olmuyo ru sheimle hem daha pahalı.doğalsan en iyisi arkadaşım

Kizlar herkese merhaba oncelikle. Benm bir sorunum var sizden yardim isticektm. Ben yulaf kepegnden neftet edyorm. Yerken bole hep midem agzmda her an cikaricakmisim gbi yiorm. Kreptede kurabiyede de yogurttada. Baska hangi seklde yesem yedigimi farketmem. ? ( suan 3 kurabiyeyi ble yiyemiorm. Yutamiorm. (5:

arkadaşlar mrb.benim bugün yulaf kepeğimde geldimi diyete başlamak için hersey tmm demektir.fakat regl olmak üzereyim ondanmı bilmiorum dün tartıldım we tahmini kilomun tam 2,5 kg uzerınde çıktım çok ama çok moralim bozuldu.bide hafta sonu memlekete gidip ordaki herkesten kılo almıssın sözlerını duyunca iyi moralim sıfırın altında binbeşyüzkez sıfır fln oldu vücudumdan nefret ediodum iyice etmeye başladım.kendime güwen sıfır sizlerin güsel msjlarınızı okuyarak motive olmaya calısıorum..umarım bende bian önce sizler gibi verdiğim kg.ları yazabilirim buraya en kısa sürede..hepinize sevgiler..

ayyy lokmalar ağzında büyüyoo dimi aynı ben... ilk zamanlar ekmek tüketerek alıştım tadına... iki gündür de krep yapıyorum bol sütle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…