Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayyy gülmekten bi hal oldum çıkalım kız...tamamm gelmek isteyenler bilgeasyadan tutunsunlar tren olup çıkalım nedir bu yaaa çıkalım artık

ben regl olmak istemiyorum artık yaaa... psikolojim allak bullak oldu... canım herşeyi istiyo... dünde hiçbiş yiyesim yoktu... bazen de içimdeki salak şeytan "diyette neymiş yaaa... yeter bu kadarı" diyo... kendime gelip "hoşşşttt" diyorum şeytana ama bildiğin dağıldım...

ayyy lokmalar ağzında büyüyoo dimi aynı ben... ilk zamanlar ekmek tüketerek alıştım tadına... iki gündür de krep yapıyorum bol sütle

ekmekte poğaçada ağzımda büyüyor benim olmuyor yani.
krep benim herşeyim vallaa
onsuz dukanı düşünemiyoruummmmmm
bugün diyettee 29. günümm
amanın ne çabuk geçmiş yhaa
neyse ve ben 29 gündür her öğlen krep yiyorum iş yerinde

vay be kendi sabrıma hayran kaldım şuan
onun için annem bana bugün sordu kızım sen krepten sıkılmadın mı artık diye
29 koskocaman güüünnnnn giden 5 kilo:d vay be bende ufaktan 1 yıldızcık rütbe alabilir miyim dukan diyetinden

ayyy lokmalar ağzında büyüyoo dimi aynı ben... ilk zamanlar ekmek tüketerek alıştım tadına... iki gündür de krep yapıyorum bol sütle

yeme hakkını tamamla bana bi güzl geliyo artık anlatamam alışırsın oooo insan nelere alışıyo bak bizim bi gıdaklamadığımız kaldı

Evet agzimda buyuyo cigniyorm cigniyorm zorla yutuyorm ama cignemem bi 5 dakka suruyo. Ekmekle daha mi rahat yerm acaba ? Onumu denesem(

bugün treni kuruyorum gelmek isteyen takılsın arkama kızlaaaaaaarrrrr

doğur bacım bak ben regly ne demek unuttum vardı dimi öyle bişey nasıl oluyodu ben bilemedim kimler oluyo nasıl oluyo allah allah hatırlayamadım

dukancanlaaaaar bu sabah 54u gordum 54.9 muhtesemmm regl olduktan sonra yine 2 bucuk kilo gitti cok mutluyummmmmmm kaldi 6.9 kilo yuppi=)

Darısı başıma.Yıllardır 50'li kiloları göremedim ben.

Tebrik ederim.İradene hayran olmamak elde değil.

Hoşgeldin. Verelim hep birlikte inşallah şu kiloları.
bugün treni kuruyorum gelmek isteyen takılsın arkama kızlaaaaaaarrrrr

Bende varımmm.Kaçmak yapan trenden atılsın

bende hedef kilom 55 ama 56 kiloda her an güçlendirmeye geçebilirim :)
nasıl olsa güçlendirmede de kilo veriliyor

kızlar selammm
bişey sorcam ya çok acil
bu aralar feci turşu krizlerindeyim
protein günlerimde BİBER TURŞUSUUUUU yememde bi sakınca varmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…