yaa giderken beni de alınnn noluurrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy gülmekten bi hal oldum çıkalım kız...tamamm gelmek isteyenler bilgeasyadan tutunsunlar tren olup çıkalım nedir bu yaaa çıkalım artık
ayyy lokmalar ağzında büyüyoo dimi aynı ben... ilk zamanlar ekmek tüketerek alıştım tadına... iki gündür de krep yapıyorum bol sütle
ayyy lokmalar ağzında büyüyoo dimi aynı ben... ilk zamanlar ekmek tüketerek alıştım tadına... iki gündür de krep yapıyorum bol sütle
yaa giderken beni de alınnn noluurrrrrrrrrrrrrrrr
yeme hakkını tamamla bana bi güzl geliyo artık anlatamam alışırsın oooo insan nelere alışıyo bak bizim bi gıdaklamadığımız kaldı
gel canımmm hep birlikte gidelimmm güneşe yürüyelimmm
gel canımmm hep birlikte gidelimmm güneşe yürüyelimmm
ben regl olmak istemiyorum artık yaaa... psikolojim allak bullak oldu... canım herşeyi istiyo... dünde hiçbiş yiyesim yoktu... bazen de içimdeki salak şeytan "diyette neymiş yaaa... yeter bu kadarı" diyo... kendime gelip "hoşşşttt" diyorum şeytana ama bildiğin dağıldım...
bugün treni kuruyorum gelmek isteyen takılsın arkama kızlaaaaaaarrrrr
Arkadaş sen süpersin yaaaa.bilgeasya ben seni çok seviyorum yaaa evet güneşe yürüyelim bikinide giyelim
ben regl olmak istemiyorum artık yaaa... psikolojim allak bullak oldu... canım herşeyi istiyo... dünde hiçbiş yiyesim yoktu... bazen de içimdeki salak şeytan "diyette neymiş yaaa... yeter bu kadarı" diyo... kendime gelip "hoşşşttt" diyorum şeytana ama bildiğin dağıldım...
doğur bacım bak ben regly ne demek unuttum vardı dimi öyle bişey nasıl oluyodu ben bilemedim kimler oluyo nasıl oluyo allah allah hatırlayamadım
zaten benim tek derdim kaynımın nişanı ve bikini giyip sahilde salınmakk
bikini neysede kaynının nişanı olay bende gelicem nişana motivasyon olsun
dukancanlaaaaar bu sabah 54u gordum 54.9 muhtesemmm regl olduktan sonra yine 2 bucuk kilo gitti cok mutluyummmmmmm kaldi 6.9 kilo yuppi=)
sağol canım 27 aralık'ta başladım.geçen 10 gün hariç oldukça dikkatliydim...ama istediği zamanda ve kiloda ilerliyorum.darısı başına.
bu arada
1 yılbaşı
1 tanışma yıldönümü
5-6 kez ultra yemekli davette
ağzıma birşey sürmeden ayrılabildim çok şükür.
arkadaşlar mrb.benim bugün yulaf kepeğimde geldimi diyete başlamak için hersey tmm demektir.fakat regl olmak üzereyim ondanmı bilmiorum dün tartıldım we tahmini kilomun tam 2,5 kg uzerınde çıktım çok ama çok moralim bozuldu.bide hafta sonu memlekete gidip ordaki herkesten kılo almıssın sözlerını duyunca iyi moralim sıfırın altında binbeşyüzkez sıfır fln olduvücudumdan nefret ediodum iyice etmeye başladım.kendime güwen sıfır sizlerin güsel msjlarınızı okuyarak motive olmaya calısıorum..umarım bende bian önce sizler gibi verdiğim kg.ları yazabilirim buraya en kısa sürede..hepinize sevgiler..
bugün treni kuruyorum gelmek isteyen takılsın arkama kızlaaaaaaarrrrr
kızlar selammm
bişey sorcam ya çok acil
bu aralar feci turşu krizlerindeyim
protein günlerimde BİBER TURŞUSUUUUU yememde bi sakınca varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?