Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sen sütle destekliyordun faydası olmuyor mu?

bi de ben dün light puding buldum. aslında dukanda adı bile geçimyo ama istersen sen evdede kendi yapabilrsin. mısır nişastası ,tatlandırıcı,süt,kakao yu karıştır. biliyorsundur mutlaka ama unutmadan yaziiim şunu: piştikten sonra hızla tüket. benim yaptığımda sonradan üstünde beyaz beyaz lekeler oluştu. sanki özememiş gibi sütü üstüne atmaya başladı

benden bi öneri işte

süt müt hakgetire... nerde yasak şeyler var onları istiyo canım... hergün tarçınlı süt içiyorum normalde... ondan da sıkıldım galiba... dedim ya benim psikoloji bozuldu puding de istemiyo canım... mesela şimdi koca bi paket bademli draje istiyo... ama yememmm.... yemiyorum...

bu kasaptakiler beni deli ediyor yaaa hep tavuk göğsü yemek zorunda kalıyorum .kırmızı et hiç yiyemedim diyetim boyunca yağsız yerinden verin diyorum bakıyorum yağ var içinde ,bugün alayım dedim gözümle de göreyim dedim bacak kısmından kestim abla hiç yağı yok diyor her tarafı yağ yine ,yavv yoksa ben mi çok inceliyorum basbayağı bacak kısmından kesiyor ve yağ var ,sizde yaşıyormusunuz böyle problemler ,çok canım sıkkın ya

ben sinirlerini bile ayıklatıyorum hiç beyaz et yemedim desem yeridir...

ahahah herkes sen benmii aklından şerbestli tatlılar geçsin
çikolatalar uçuşsuunnn

sussssssssssss çok fenayım çook... cumartesi günü pastaland a gittim aroma almak için... o ne yaa... o nasıl çikolata çeşididir... eritmek için tabletlermi ararsın... rengarenk ambalajlarda süslü püslüsünü mü ararsın... renklisinden bitterinden her türlü drajeler... nedir dedim yaa... bu nedir yaniiii

ben sinirlerini bile ayıklatıyorum hiç beyaz et yemedim desem yeridir...

canım sinirimden ağlıoyacam şimdi yaaa köfte yapayım dedim ,onu bile yapamıyorum ,bulunduğum yer küçük bir yer sınırlı kasap var .Birde ben görene kadar kesmiş kıyma çekmiş bile ,bende baktım yağ ver almadım ,yine tavuk göğsü aldım birde kızıyor haa almadım kıymayı diye

hala bi çizelgemde yokya ben ona yanıyorum arkadaş

Weight Loss - Diet Ticker

bu adresten giriş yap doldur. bitincede alt tarafta kod yazar http den kopyalamaya başlata png ye kadar(png de dahil)

sonra kopyaladığın yeri kadınlar klübü bu yazdığımız sayfadan üst tarafa çık orda profilim yazar. oraya tıkla alt tarafta çizelge yazar ordaki kaleme tıkla aktiflenecektir yanındaki kutucuk. oraya az önce kopyaladığın yazıyı yapıştır ve kaydet.
yapamadıysan yine yaz yardımcı olayım. bende biraz zor çözmüştüm

ben bi kere tartıştım... savunmasını da şöyle yaptı... biz bu hayvanı alırken etine yağına kemiğine para veriyoruz siz ayıklatırsanız başkası ayıklatırsa biz ne kazanırız dedi... bende dedim nasıl satıcaksanız öyle tartın sonra ayıklayın dedim... ondan sonra o şekilde devam ediyo...

arkadaş bu ne ya ben bunu yaparsam tamam artık

banada ikram ettiler bugün draje ama ben çellllik gibi iradeynen attım çantama çocuuma götüriim diye.

benim canımda böle ekler böle bi su böreği böle bi rus salatası çekiyor.

bunlrdan tabağıma tepeleme alayım yanında çayla hüüüpletim istiyor.

sıkıldım artık yaaaa.

bugün menümde balık vardı. yoğurtla yedim.napim sebze yok bişi yo k yanında. kola almayada üşendim.yedim yoğurtla. zehirlenecem gidecem hastaneye verecekelr 10 şişe serum ben yine hoooooop 73. zehirlenmeme değil çektiim çileye acırım

kaşınıyorum sanırsam.

hay allah... bınalımdayımm sankiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…