ya kızlarr bu regl dönemi beni mahvediyo... biri beni durdursun... tatlı krizim tavan yapıyo... çok acil bi powerplate falan başlamam lazım... biraz hareketle desteklemek şart oldu deliricemmm sıkılaşmam lazım... ayy herşey sorun şu an benim için...
kızlar selammm
bişey sorcam ya çok acil
bu aralar feci turşu krizlerindeyim
protein günlerimde BİBER TURŞUSUUUUU yememde bi sakınca varmııı
Darısı başıma.Yıllardır 50'li kiloları göremedim ben.
Tebrik ederim.İradene hayran olmamak elde değil.
Hoşgeldin. Verelim hep birlikte inşallah şu kiloları.
Bende varımmm.Kaçmak yapan trenden atılsın
sen sütle destekliyordun faydası olmuyor mu?
bi de ben dün light puding buldum. aslında dukanda adı bile geçimyo ama istersen sen evdede kendi yapabilrsin. mısır nişastası ,tatlandırıcı,süt,kakao yu karıştır. biliyorsundur mutlaka ama unutmadan yaziiim şunu: piştikten sonra hızla tüket. benim yaptığımda sonradan üstünde beyaz beyaz lekeler oluştu. sanki özememiş gibi sütü üstüne atmaya başladı
benden bi öneri işte
bu kasaptakiler beni deli ediyor yaaa hep tavuk göğsü yemek zorunda kalıyorum .kırmızı et hiç yiyemedim diyetim boyuncayağsız yerinden verin diyorum bakıyorum yağ var içinde ,bugün alayım dedim gözümle de göreyim dedim bacak kısmından kestim abla hiç yağı yok diyor her tarafı yağ yine ,yavv yoksa ben mi çok inceliyorum basbayağı bacak kısmından kesiyor ve yağ var ,sizde yaşıyormusunuz böyle problemler ,çok canım sıkkın ya
ulan milletin canı ne zararsız şeyler istiyo be kardeşim
ahahah herkes sen benmii aklından şerbestli tatlılar geçsin
çikolatalar uçuşsuunnn
ben sinirlerini bile ayıklatıyorum hiç beyaz et yemedim desem yeridir...
hala bi çizelgemde yokya ben ona yanıyorum arkadaş
ulan milletin canı ne zararsız şeyler istiyo be kardeşim
canım sinirimden ağlıoyacam şimdi yaaaköfte yapayım dedim ,onu bile yapamıyorum ,bulunduğum yer küçük bir yer sınırlı kasap var .Birde ben görene kadar kesmiş kıyma çekmiş bile ,bende baktım yağ ver almadım ,yine tavuk göğsü aldım birde kızıyor haa almadım kıymayı diye
Weight Loss - Diet Ticker
bu adresten giriş yap doldur. bitincede alt tarafta kod yazar http den kopyalamaya başlata png ye kadar(png de dahil)
sonra kopyaladığın yeri kadınlar klübü bu yazdığımız sayfadan üst tarafa çık orda profilim yazar. oraya tıkla alt tarafta çizelge yazar ordaki kaleme tıkla aktiflenecektir yanındaki kutucuk. oraya az önce kopyaladığın yazıyı yapıştır ve kaydet.
yapamadıysan yine yaz yardımcı olayım. bende biraz zor çözmüştüm
hala bi çizelgemde yokya ben ona yanıyorum arkadaş
süt müt hakgetire... nerde yasak şeyler var onları istiyo canım... hergün tarçınlı süt içiyorum normalde... ondan da sıkıldım galiba... dedim ya benim psikoloji bozuldupuding de istemiyo canım... mesela şimdi koca bi paket bademli draje istiyo... ama yememmm.... yemiyorum...
arkadaş bu ne ya ben bunu yaparsam tamam artık
arkadaş bu ne ya ben bunu yaparsam tamam artık
aman benim varda çok işe yarar sanki bende güncelleyemedim hala 73te sayıyo saf çizelge
banada ikram ettiler bugün draje ama ben çellllik gibi iradeynen attım çantama çocuuma götüriim diye.
benim canımda böle ekler böle bi su böreği böle bi rus salatası çekiyor.
bunlrdan tabağıma tepeleme alayım yanında çayla hüüüpletim istiyor.
sıkıldım artık yaaaa.
bugün menümde balık vardı. yoğurtla yedim.napim sebze yok bişi yo k yanında. kola almayada üşendim.yedim yoğurtla. zehirlenecem gidecem hastaneye verecekelr 10 şişe serum ben yine hoooooop 73. zehirlenmeme değil çektiim çileye acırım
kaşınıyorum sanırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?