olmuyor bulamadım bile arkadaş yaaa çizelgesiz anti karizmatik duruyorum bu forumda az havalı olurdum almadı bacım yapamıyorum
ben bi kere tartıştım... savunmasını da şöyle yaptı... biz bu hayvanı alırken etine yağına kemiğine para veriyoruz siz ayıklatırsanız başkası ayıklatırsa biz ne kazanırız dedi... bende dedim nasıl satıcaksanız öyle tartın sonra ayıklayın dedim... ondan sonra o şekilde devam ediyo...
sen istersen bana özelden gönder bilgilerini boyunu posunu hedef kilonu güncel kilonu .ben sana yapiiiim https le png kısmını yaziiim sende yapıştır profiline olur mu?
tabi ben özel mesajı okuma kısmını bulabilirmiyim o tartışılır
kötü mü annattım yaw?
sen istersen bana özelden gönder bilgilerini boyunu posunu hedef kilonu güncel kilonu .ben sana yapiiiim https le png kısmını yaziiim sende yapıştır profiline olur mu?
tabi ben özel mesajı okuma kısmını bulabilirmiyim o tartışılır
olmuyor bulamadım bile arkadaş yaaa çizelgesiz anti karizmatik duruyorum bu forumda az havalı olurdum almadı bacım yapamıyorum
hangisini yapamadın söle bana
senin durum bana uyuyor aynısından yap yada onun altına zeynepte böle yaz az havam olsun
bilmiyomusun türk erkekleri çok kıskanç öyle kolay kolay müsade etmezler kalabalığa karışmana... bizler öyle avrupai yada modern topluluklarda yaşayamıyoruz malesef ama şu an ağrıdan kıvranıyorum yüzme düşünücek halim yok hiç... çok sancım var...
hee anladim ben sandim ki yüzmeye filan cok karsi ya da nebileyim baska
bir sebep var sandim. Yoksa benim esimde öledir. Ama idare ediyoruz iste. Evet dedigin dogru belki
Tr de yasasaydik kesin daha cok karisirdi.. Ama neyse konumuz bu degil. Bir iki gün önceki msj ina ancak cevap verebilmis oldum :)
kizlar kimse moralini bozmasin herkes mutlaka kilo verecek kurallara
uyuldugu sürece. Yeni gelen arkadaslarima söylüyorum özellikle.
Hic durakladim , veremiyorum diye üyüzlmeyin. Sakin birakmayin.
Vücut direniyor o direnisi kirmak lazim.
niless nasil gidiyor 2+1 ? umarim sonuc alirsin persembeyi iple cekiyorum
bacım sen güncelle altınada zeynepte böyle yaz trende deilmiyiz idareten artık böyle çok sönük duruyorum
ben bilgi işlemde çalışıyorum.yurtiçi, yurtdışı insanlara sürekli bişeyleri tarif ediyorum.
tarif kabileyetim kötü değildir yaaa
kendi profiline yapıştırman gerekecek sonuçta.kurcalaya kurcalaya bulursun.
boşver ben buraya tren resmi yapıp yükleyimaltınada kilolarımızı yazarızz
evet süper fikir yap sen yaparsın tren güneşe doğru ilerlesin
onu güncellemekte kolay olur sil yükle tekrar bu arada akşama ne yesem yaa valla hergün düşün düşün bi hal oluyorum tavuk göğsüde böğğkk getirdi valla :120:
ben karnıyarık yiycem galiba...
onu güncellemekte kolay olur sil yükle tekrar bu arada akşama ne yesem yaa valla hergün düşün düşün bi hal oluyorum tavuk göğsüde böğğkk getirdi valla :120:
seviyorsaniz ciger de guzel bir alternatif. hele bir de yanina maydanozlu sogan salatasi yapinca
aaaa.. ben geçen hafta 11 sayfalık bi yemek listesi hazırlayıp dosyaladım... isteyen varsa mail adresini yazsın gönderiyim hepinize
seviyorsaniz ciger de guzel bir alternatif. hele bir de yanina maydanozlu sogan salatasi yapinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?