Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

olmuyor bulamadım bile arkadaş yaaa çizelgesiz anti karizmatik duruyorum bu forumda az havalı olurdum almadı bacım yapamıyorum

sen istersen bana özelden gönder bilgilerini boyunu posunu hedef kilonu güncel kilonu .ben sana yapiiiim https le png kısmını yaziiim sende yapıştır profiline olur mu?

tabi ben özel mesajı okuma kısmını bulabilirmiyim o tartışılır

Son düzenleme:

keşke dese ki ,senin istediğin gibi veririm ama fiyatı şu desin amenna tamam diyecem ,offffffffff bende sırf kırmızı et almaya başka bir ilçeye giderim ,hiç bişey beni yıldıramaz.97 ile başladım şu an 87 yim ,42. günüm dukanda önümde 3 ay var düğünüme ben 60 lı rakamlar görmek istiyorum inşallah en azından 69

canım ya sen nece konuşuyosun yazimmi buraya bacılar yardım edin bende çizelge istiyom bi el verin yokmudur kolayı

senin durum bana uyuyor aynısından yap yada onun altına zeynepte böle yaz az havam olsun

senin durum bana uyuyor aynısından yap yada onun altına zeynepte böle yaz az havam olsun

ben bilgi işlemde çalışıyorum.yurtiçi, yurtdışı insanlara sürekli bişeyleri tarif ediyorum.

tarif kabileyetim kötü değildir yaaa

kendi profiline yapıştırman gerekecek sonuçta.kurcalaya kurcalaya bulursun.

hee anladim ben sandim ki yüzmeye filan cok karsi ya da nebileyim baska
bir sebep var sandim. Yoksa benim esimde öledir. Ama idare ediyoruz iste. Evet dedigin dogru belki
Tr de yasasaydik kesin daha cok karisirdi.. Ama neyse konumuz bu degil. Bir iki gün önceki msj ina ancak cevap verebilmis oldum :)

kizlar kimse moralini bozmasin herkes mutlaka kilo verecek kurallara
uyuldugu sürece. Yeni gelen arkadaslarima söylüyorum özellikle.
Hic durakladim , veremiyorum diye üyüzlmeyin. Sakin birakmayin.
Vücut direniyor o direnisi kirmak lazim.

niless nasil gidiyor 2+1 ? umarim sonuc alirsin persembeyi iple cekiyorum

canım 71i gördüm bugün ilk döngüde 600 gr yani
bakalım 2. döngüye başladım:)

tabiki iyi anlatıyosun diyorum ya ben yapamadım özele msj attım buldunmu bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…