Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canımne tatlı istiyo ne tuzlu varsa acı yoksa acı kurutulmuş sivri biber koyuyorum et yaparken cayır cayır yanıyorum şu an

uff bee helvaya bakkkk
dukan diyeti helva(her evre)

1 tk zeytin yağına 2 kaşık yulaf kepeği ve 1 tatlı kaşığı mısır unu ekledim.kavurdum iyice son demlerinde bir kaşık splenda ilave ettim ama biraz dolu bi kaşıktı:) sonra azar azar süt ilave edip yulafın kendini toplamasını bekledim:)irmik helvasıyla un helvası karışımı bi tat çıktı ortaya üzerine de tarçın

hemmen yapacağım akşama ama tarçındanda gına geldi koymam onu ben dün kafadan attığım muffinlerimi yaptım çok güzel oldu üzerinede dukanella sürdüm allahım sanki dünyanın en güzel tatlısını yedimm

waooowww bu süpeeerrrrr

offf offf çok güzel ya....ellerine saglık şimdi olsada yesek...

teşekkür ederim mail için cicimm

ben yürüme bandında 30 dakika yürüyorum sonra egzersiz yapıyorum toplam 45 dakika oluyor .ama bugün çok işim var ,şimdi yeşil çay molasındaydım

ne kadar zamanda verdin kiloyu? ya ben dukana basladim ama su egzersiz kismini bi turlu oturtamadim. baslasam ii olacak sanirim

ay yarim aksam gördüm bu tarifi valla dün kepek hakkimi bitirmistim ama bugün kesin yapacagim
cok güzel oldugunu söylediler ve bayagi populer oldu acaba dogrumudur yaa ben pek güvenemiyorum bu kepek e ama deniycem vlla

neler denemedim ki simdiye kadar

pek bi delişıs görünüyor mmmmmmmmmmmmmmmm

pek bi delişıs görünüyor mmmmmmmmmmmmmmmm

valla bende yapıcam bu akşam canım çok fena tatlı istiyo... faceden aldım tarifi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…