Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben okumadım bide karnım çok aç

sen ezberledin artık sayfa sayfa

bak bugünkü menümü yazım açmıyım gör

sabah: 1 katı yumurta evden çıkmadan
ofise gelince nescafe
öğlen krep+yoğurt
ara: yeşilçay
akşamda: ciğerle yoğurt yerim:)

bu kadaaarrr

ben doymam o kadarcık şeyle... o ne be öle... belki de ondan yavaş kilo veriyosun sen he...

ben doymam o kadarcık şeyle... o ne be öle... belki de ondan yavaş kilo veriyosun sen he...

yersem hiç veremem ben biliyorum

diyetisyene gidip 6 öğün yiyip üstüne birde 2 kilo almış insanım günde 45 dk yürüyüş ile
havuçlu tarçınlı kekim var evde ondan yerim azcık akşam sütle:)

dukan denemelerimde bir onu cidden süper yaptım
evdekiler bile yedi okadar yani

selam
ben de dukana bir göz kırpayım dedim..

kahvaltı:11.00 de

2 tam yumurta+1 yumurta beyazı haşlanmış
30 gr. az tuzlu lor
tatlandırıcılı çay

öğlen:17.00 de

2 ad. haşlanmış,derisi alınmış baget
100 gr. light yoğurt
1 bardak zero

yalnız ben çok açımmm :/ yediklerimde bir hata yok sanırım değil mi?bugün başladım.6 gün atak çıktı testte.bu açlıkla nasıl devam edicem 6 gün bilmiyorum.önerisi olan var mı dukancılar

Son düzenleme:
ara öğünsüz olmaz... aralara mutlaka yoğurt ekle... yulaf kepeğinden krep yada ekmek yapıp kahvaltıda tüketirsen o seni tok tutacaktır ama 11-17 arası kocaman 6 saat en fazla 3 saatte bir öğün yapman lazım...

Son düzenleme:
arkadaşlar zero kola içmenin sınırı var mı? ben günde 1 tane mutlaka tüketiyorum çoğu zaman 2 ye de çıkıyor

ne kadar zamanda verdin kiloyu? ya ben dukana basladim ama su egzersiz kismini bi turlu oturtamadim. baslasam ii olacak sanirim

ocak ayın 16 sında 101 .3 kiloydum bu sabah 96.5 kiloyum toplam 48 günde verdim ama çok alıştım rahat veriyorum kendimi sıkmadan
önemli olan evinde malzemenin olması. dukanın bize serbest etigi şekilde tüketmek

ne kadar zamanda verdin kiloyu? ya ben dukana basladim ama su egzersiz kismini bi turlu oturtamadim. baslasam ii olacak sanirim

ocak ayın 16 sında 101 .3 kiloydum bu sabah 96.5 kiloyum toplam 48 günde verdim ama çok alıştım rahat veriyorum kendimi sıkmadan
önemli olan evinde malzemenin olması. dukanın bize serbest ettigi şekilde tüketmek

kızlar selammm
bişey sorcam ya çok acil
bu aralar feci turşu krizlerindeyim
protein günlerimde BİBER TURŞUSUUUUU yememde bi sakınca varmııı

canım ben her gün hatta her öğün acı biber turşusu yiyorum ben de bir sıkıntı yaratmadı wc olayınıda sektirmedi . genede siz bilirsiniz :)

hangi marka kullanıyorsun ben doğalsanı yerken öyle oldum ru sheim yerken daha rahat ...

6 aydır karatay yapıyorum ve 20 kg verdim.Biraz motivasyona ihtiyacım var,o yüzden benzediğini düşündüğümden dukan yapayım dedim ancak kitabım da yok henüz elimde.6 gün atak çıktı testte.6 gün boyunca saf protein yemem gerektiğini biliyorum da,ara öğünleri ve miktarlarını bilmiyorum.Karatayda ara öğün yapmam ve günde 2 öğün yerim çoğunlukla.oradan alışkanlı yani benimki.günlük en fazla ne kadar yoğurt yiyebilrim mesela? süt 1 bardakmış en fazla onu okudum.Bir de akşam yemeği için ciğer kavurma yiyeceğim.Tamamen sebzesiz,soğan bile yok içinde.600 gr ciğeri 1 yemek kaşığı z.yağında kavurdum,biraz baharat ekledim.Ne kadar yiyebilirim?

ve maalesef yulaf kepeği kalmamıştı dün kipada.sanırım yaşadığım yerde herkes dukan yapıyor

hangi marka kullanıyorsun ben doğalsanı yerken öyle oldum ru sheim yerken daha rahat ...

Bende ru sheim kullanıyorumm. ama yok günde 2 kaşık kesin yemiyorumdur kurabiye yapıorm kendime anca zorla 2 tanesin yiyebiliyorum. sonra da az bişey yedigim yemege koyuorm öyle idare etmeye calısıyorum ama gercekten hiçç zorlanmıyorum bu diyette sadece yulaf kepeği beni bitiriyo sabahları kahwaltı yapmaktan nefret eder hale geldim cunku hep sabah yiyorum

1 yemek zeytinyagı çok fazla :S en fazla 2 tatlı kaşıgı günlük hakkın o da en fazla yanii onun dışında ciger yazmıyo kitapta göremedim ama karaciğer yazıyo tam emin degilim kitapta yazanlardan istedigin kadar yiyebilrisin yogurtta istedigin kadar sütte aynı şekilde ama bunların hepsi light olucak tabikiii. bide markette alırken yağ oranlarına bak en düşük hangisiyse onu al bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…