Kızlar ben yeni başladım ne yemeliyim siz ne yediniz
her yeni başlayana olan sorumuzu ben sorayım:)
kitabı okudun mu arkadaşım?
ben okumadım bide karnım çok aç
sen ezberledin artık sayfa sayfa
bak bugünkü menümü yazım açmıyım gör
sabah: 1 katı yumurta evden çıkmadan
ofise gelince nescafe
öğlen krep+yoğurt
ara: yeşilçay
akşamda: ciğerle yoğurt yerim:)
bu kadaaarrr
ben doymam o kadarcık şeyle... o ne be öle... belki de ondan yavaş kilo veriyosun sen he...
ara öğünsüz olmaz... aralara mutlaka yoğurt ekle... yulaf kepeğinden krep yada ekmek yapıp kahvaltıda tüketirsen o seni tok tutacaktır ama 11-17 arası kocaman 6 saat en fazla 3 saatte bir öğün yapman lazım...selam
ben de dukana bir göz kırpayım dedim..
kahvaltı:11.00 de
2 tam yumurta+1 yumurta beyazı haşlanmış
30 gr. az tuzlu lor
tatlandırıcılı çay
öğlen:17.00 de
2 ad. haşlanmış,derisi alınmış baget
100 gr. light yoğurt
1 bardak zero
yalnız ben çok açımmm :/ yediklerimde bir hata yok sanırım değil mi?bugün başladım.6 gün atak çıktı testte.bu açlıkla nasıl devam edicem 6 gün bilmiyorum.önerisi olan var mı dukancılar
her yeni başlayana olan sorumuzu ben sorayım:)
kitabı okudun mu arkadaşım?
bugun spora da yazildim kuzular az pahali ama yuzebilicem en azindan.mis!
ne kadar zamanda verdin kiloyu? ya ben dukana basladim ama su egzersiz kismini bi turlu oturtamadim. baslasam ii olacak sanirim
ne kadar zamanda verdin kiloyu? ya ben dukana basladim ama su egzersiz kismini bi turlu oturtamadim. baslasam ii olacak sanirim
kızlar selammm
bişey sorcam ya çok acil
bu aralar feci turşu krizlerindeyim
protein günlerimde BİBER TURŞUSUUUUU yememde bi sakınca varmııı
Kizlar herkese merhaba oncelikle. Benm bir sorunum var sizden yardim isticektm. Ben yulaf kepegnden neftet edyorm. Yerken bole hep midem agzmda her an cikaricakmisim gbi yiorm. Kreptede kurabiyede de yogurttada. Baska hangi seklde yesem yedigimi farketmem. ?( suan 3 kurabiyeyi ble yiyemiorm. Yutamiorm. ( 5:
o o o süper hayırlı olsun bide sizin boyunuz kaç neden bu kadar çok zayıflayacaksınız merak ettim bmı 18 gösteriyor ... :) sevgiler
ara öğünsüz olmaz... aralara mutlaka yoğurt ekle... yulaf kepeğinden krep yada ekmek yapıp kahvaltıda tüketirsen o seni tok tutacaktır ama 11-17 arası kocaman 6 saat en fazla 3 saatte bir öğün yapman lazım...
hangi marka kullanıyorsun ben doğalsanı yerken öyle oldum ru sheim yerken daha rahat ...
6 aydır karatay yapıyorum ve 20 kg verdim.Biraz motivasyona ihtiyacım var,o yüzden benzediğini düşündüğümden dukan yapayım dedim ancak kitabım da yok henüz elimde.6 gün atak çıktı testte.6 gün boyunca saf protein yemem gerektiğini biliyorum da,ara öğünleri ve miktarlarını bilmiyorum.Karatayda ara öğün yapmam ve günde 2 öğün yerim çoğunlukla.oradan alışkanlı yani benimki.günlük en fazla ne kadar yoğurt yiyebilrim mesela? süt 1 bardakmış en fazla onu okudum.Bir de akşam yemeği için ciğer kavurma yiyeceğim.Tamamen sebzesiz,soğan bile yok içinde.600 gr ciğeri 1 yemek kaşığı z.yağında kavurdum,biraz baharat ekledim.Ne kadar yiyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?