Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yağı yeme ya da tavadan alınca havluyla yağını çek

yoğurtla doyana kadar tüket bence :)

1 yemek kaşığı yağ ile 2 tatlı kaşığı yağ aynıdır hatta 2 tatlı kaşığı yağ daha fazladır :) birde piştikten sonra 1/3 ini yedim,o da 100 gr etti :) yanında yağsız light yoğurdumda 100 gr.,4 ad. küçük kornişon yedim.Şimdi de ice tea şeftali light içiyorum
yağı yeme ya da tavadan alınca havluyla yağını çek

yoğurtla doyana kadar tüket bence :)

sote gibi oluyor canım,öyle kızartma gibi olmuyor ki yağını aldırayım :) zaten 1/3 ini yedim anca.mutfak tartımla ölçüp yiyorum,100 gr yedim ciğerden :) diğerleri de yukarıda yazdığım gibi.

teşekkür ederim yardımlarınız için

ben krebin tadını çok sevdim, yeme konusunda sıkıntım yok yani.
Ama ne yapsam yapışmasına engel olamadım, dağılıyor krep. Püf noktası var mı?
Normal pancake ve krebi de çok güzel yaparım, ayıptır söylemesi.

akşam en son saat kaça kadar yemek yeniyor?mesela karatayda 20.00 den sonra bir lokma bile atılmaz,yasaktır.dukanda da var mı böyle bir kural?bir de öğünler arası kaç saat olmalı ve günde kaç öğün yemeliyiz?

merhaba dukancanlar bugun biraz nostalji yaptım gelinliğimi denedim ve tam oldu üstelik gelinliği giydiğimde 55 kiloydum şimdi 57 ve daha da ince gözüktüm dukan seni seviyorum :)

merhaba dukancanlar bugun biraz nostalji yaptım gelinliğimi denedim ve tam oldu üstelik gelinliği giydiğimde 55 kiloydum şimdi 57 ve daha da ince gözüktüm dukan seni seviyorum :)

Tebriklerr ... Darısı başımıza inşallah... kaç ayda istedigin kiloya ulaştın ?

karatay hocanın mantığı diğer tüm diyetlerden farklı.ona göre ara öğünsüz yiyeceksinki metabolizma çalışsın.dukanda dahil diğerleri ise sıksık az az yiyeceksinki metabolizma çalışsın.orada fark var en başta.süt ve süt ürünlerinde %2,etlerde %8 yağ oranı sınır.buna göre light ürünlerinden alışverişini yaparsın.ara öğün genelde yoğurt tercih ediliyor.yulaf kepeğinden poğaça,kek yapabilirsen ara öğün olarak tüketebilirsin.yine light kutu sütleride ara öğün yapabilirsin.tava ya da tencere yemekleri yaparken tabana bir damla yağı döküp peçeteyle yayarak yapıyorsun.tatlı krizleri için sütaş light meyveli yoğurtlar var.ciğeride doyana kadar ye.kitapta tavuk ciğerine izin vermiş.yanlış hatırlamıyorsam eğer dukanın süt ürünlerini günde 1litre ile sınırlandırdığı şeklinde bir güncelleme yaptığı söylenmişti.kolay gelsin..

Hahaha aynı mı ne biliym o kadar korkuyorumki fazla yani yanlış bişey yapıcam diye tatlı kaşığı yazıyosa tatlı kaşığıyla koyuorum. gram gram ölçme bence canım ne kadar yemek istiyosan yee :) ice tea şeftali hakkında bir bilgim yok light kola içildigine göre o da içiliodur heralde sanırsam :):) afiyet olsun bu arada :) her hangi bir öğün saati yok dukanda istedigin zaman yiyebilrsin yogurt süt et tavuk balık janbon... akşamda yiyebilrsinn

bence yağ konusunda sıkıntı yok.başka yağlı birşey yemiyorsan.saf protein dönemindesin sebze hiçbir şekilde yok.hele turşu su tutar.amaç vucuttaki suyu atmak zaten.ice tea yasak.meyveli herşey sıkıntılı.meyve olarak arkadaşlar yalnızca gojiberry tüketiyorlar.light ya da zero kola içebiliyorsun. birde öğün zamanlarını sormuştun.2,5-3 saatte bir yiyecek şekilde ayarla kendini.dukanda saat sınırı yok uygun şeyler yediğin sürece.ama tabiki 8den sonra yememek kilo vermeyi hızlandırıyor.

ben çok kabızlık çektim karatayla,belki az ve sık yeme mantığıyla dukanın,düzelir bu durumum ciğer tavuk ciğeriydi :)
şimdilik doğru gidiyorum demekki,buna sevindim.kitabım olmadan yanlış bir şey yerim diye korkmuşum da eşekürler bilgiler için
en az yağlı yoğurt pınarındı onu aldım tüketiyorum.Süt de % 0 yağlı olanı aldım,hatta pınarınki % 0.01 diye tercih etmedim :) henüz süt içmedim.Sanırım kahveyle kullanıcam süt hakkımı

ayy ne bileyim,işte ben de aynı yanlış yersem diye,tartarak yiyorum :)
ice tea light kazenin önerisidir :) o da sıkı dukancı :)

Bugün yediğim ilk yağ akşam öğünündeki oldu.
turşuyu da az miktarda önermişler hep,ondan yedim.hatta atak döneminde kahvaltıda bile yiyen var.bir daha yemem artık napalım
meyveli değil ki ice tea,aromalı.içeriğide zerodan farklı değil.neredeyse her şeyi sıfır
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

ama istersen yinede şimdilik içme seyire geçince arada bir içersin çünkü dukan amca kesinlikle meywe yok demiş bi tane meywe war değişik bişey onuda zateen ben yememm :) bu arada hangi sütte 0 yağ var bende ondan alıyımm pınarın alıyodum bende :)

sütaşın light sütü ve içim light süt üzerlerinde % 0 yağ yazıyor ama şimdi içeriğine baktım en fazla % 0.15 süt yağı içerir diyor.Ben sütaşınkini aldım.Sanırım hepsi aynı bu durumda

kazen de sağolsun konuy açmış sonra kelam etmemiş..verdi mi bari kiloları meraktayım doğrusu..

bu arada hoşgeldin.
sütaş süper seçim ben bulursam hep ondan alırım.ama sen ataktaysan meyvelerini yeme derim..

itiraf ediyorum..şu an da birşeyler yiyorum.ama ben bu akşam yemek yemeyi unuttum resmen.acayip yoğundum.tabağım şöyle domates.peynir biber,sucuk(eve yasak biliyorum sadece 1 dilimarkadaşım Kayseri'den getirdi nasıl yemeyyim)hiiç kızmayın valla yicem...

Kızlar merhaba..çok fazla takip edemiyorum sizi arada girip yazıyorum neler yaptığımı motive açısından:)..bende dukancıyım..2 ocakta başladım iki ayımı doldurdum ve toplamda 13 kilo verdim..hedefime 6.5 kilo kaldı...öğrenmek istediğiniz birşey olursa seve seve paylaşırım...hepimize kolay gelsin...

Maşallah diyorum nazar değmesiinn peki bu evrede sürekli olarak spor yaptınmı ya ben yapamıyorumda ondan soruyorum :S

Kızlar ben yeni başladım ne yemeliyim siz ne yediniz

güzelim öncelikle surayi bir oku bakalim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html

sonra da sana uygunmu degil mi ona karar ver. yiyecek secenegi o kadar cok ki hangi birini sayayim sana. Kendine göre belirleyeceksin iste önce mantigi anlaman lazim.

arkadaslar birde cok didiklemeyin yaa yoken az yagli olan yok % 0 filan. Ben o kadar dikkat edemiyorum daha dogrusu ediyorum ama elimde o kadar secenek yok
mesela cevremdeki butun marketlerde ( almanya ) en az yagli süt %1.5 e napayim simdi öleyim mi
bende onu iciyorum. sonra peynir de cok cok az yagli bulamiyorum en fazla %4 buluyorum
valla böle böle 12 kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…