ya siz onu bunu birakin bugünkü Yarim in facebookdan verdigi tarif vardi ya helva tarifi.
az önce yaptim valla manyak süper deli harika bisi oldu feci kesti tatli krizimi :32:
isteyen olursa burdan bakabilir
SİZDEN-KEKLER,TATLILAR | Facebook
Maşallah diyorum nazar değmesiinnpeki bu evrede sürekli olarak spor yaptınmı ya ben yapamıyorumda ondan soruyorum :S
darısı tüm dukancıların başına canım teşekkür ederim..malesef hiç spor yapamadım..havalar biraz daha ısınsın yürüyüşe başlıcam yada bfit e gitmeyi düşünüyorum sarkmamak için..ayrıca ben yulaf kepeğinide sadece birkez yiyebildim çünkü tadı yencek gibi gelmedi bana ve diyetim boyunca hiç yemedim..arada kaçamak çok yaptım tatlı bisküvi pasta falan gibi..ama kilo kaybetmeni yavaslatıyor belki ama durdurmadı hiç:)..ben sütlü neskafe kola çay süt sade kahve baya içiyorum bunların etkisi varmıdır hızlı vermemde bilemiyorum..öyle işte canım:)
Tabi sıvı tüketmen iyi ama kola ne kadar iyi bilmiyorum:) gerçi bende 2 kez light bide zero kola içtim hiçte + görmedim. benimde yaklasık 15 kilo gibi bi hedefim var.. ayy 13 bile versem yeterr yaaa 10 da yeterrhepsine razıyımm :) kepegi bende yiyemiyorum yani onu yerken bi gün kusucam bidaha hiç yiyemicem ondan korkuyorum
canimcim tabii kide tatlandiriciilarin da fazlasi zararli ..
normal sekerde zararli ama naptin hayatin boyunca löp löp serbetli tatlilari götürmedin mi
hic ozaman düsünmedik valla seker cok zararli az yiyelim diye.
Bu da onun gibi bisi.
Hem diabet hastalari napsin mecburlar. Ayrica aspartam icermeyen tatlandiricilar tüketilmeli .
Mesela ***** direk bitkiden üretilmis tatlandirici o yüzden biraz tadi acimsi mesela.
Ama **** da aspartam icermeyen cok iyi bir tatlandiici. Bu ikiside en az zararli tatlandiricilar.
Ayrica ben ve benim gibi tatliya düskün olan bir cok insan bu diyeti
asla bu tatlandiricilar olmadan basaramayiz. O dakka birakiriz diyeti
arada mecburen kendime böyle dül veriyorum.
Hem ben cay, kahve herseyi sekersiz tüketiyorum zaten.
ne biliym kanser manser diyolar ya.. splenda eczanelerde varmıdır ? bide bu light pudinglerden kullandınmı hiç nerde bulabilirm onları? çünkü regl olcam 10 gün sonra fln dayanamayp baska bisey yemiyimm :):)
canim Tr de olan arkadaslar sanirim migroslarda filan buluyor. Ben TR de degilim.
splenda ise ben Gecen ay Tr deyken splenda.com adresinden kendi sitesinden getirttirmistim. bir bak istersen.
aynen canım ben kusmak üzereydim ve yok dedim ben bu eziyeti kendime yapamam hiç birşekilde kullanmıyorum..ben de 73.500 ile başladım şuan 60.200 kiloyum..hedefim 54 olmak..boyum 1.68..yaşım 26 ve çocuk falan yok yani..oyüzden vermek zorundayım..yoksa alıp başımı gitcektim.. sen ne durumdasın..sakın vazgecme..bu diyet süper ötesi bişey..buarada b fit konusunda ne düşünüyorsun giden incelen sıkılaşan tanıdığın falan varmı..
sanıyorum baya vermişti ama son durum nedir bilmiyorumkazen de sağolsun konuy açmış sonra kelam etmemiş..verdi mi bari kiloları meraktayım doğrusu..
bu arada hoşgeldin.
sütaş süper seçim ben bulursam hep ondan alırım.ama sen ataktaysan meyvelerini yeme derim..
ne kadar zasmanda verdin bu 13 kiloyu arkadaşım
aynen canım ben kusmak üzereydim ve yok dedim ben bu eziyeti kendime yapamam hiç birşekilde kullanmıyorum..ben de 73.500 ile başladım şuan 60.200 kiloyum..hedefim 54 olmak..boyum 1.68..yaşım 26 ve çocuk falan yok yani..oyüzden vermek zorundayım..yoksa alıp başımı gitcektim.. sen ne durumdasın..sakın vazgecme..bu diyet süper ötesi bişey..buarada b fit konusunda ne düşünüyorsun giden incelen sıkılaşan tanıdığın falan varmı..
merhaba..2 ocakta başladım yani iki ay oldu arkadaşım:)
Yok yok vazgeçmemm :):):):) benimde boyum 1.60 kilom 64 tü yaşımda 20.bucukseneye evlenicem sonra ilerde cocugum olucak iyicee şişmiyim diye basladım bu diyete .. ileriye yonelikk... İnanki hiç bir fikrim yok ama bence çokta kendini zorlama.. sıkılasmak istiyosanda pilates bence. en iyisi pilates çevremde gördügüm kadarıylaa :)
aynen bende öyle..kasım gibi düşünüyoruz düğünü oyüzden vermek zorundayım...pilates çok sıkıcı geliyor bana..neyse sana kolaylıklar gelsin..bol zayıf günler:)
aynen bende öyle..kasım gibi düşünüyoruz düğünü oyüzden vermek zorundayım...pilates çok sıkıcı geliyor bana..neyse sana kolaylıklar gelsin..bol zayıf günler:)
bende 73le başladım 67 im şimdi bugün TAM 1 AY OOLDU SENCE 1 AY SONRA BENDE 60 OLURMUYUM NELER YAPTIN YARDIM EDERMİSİN TÜYOLAR VERİR MİSİN SELİN
selin yazmadan gitme bacım anlat biraz duraklama oldumu kaçamak yaptın mı çocuk kucağımda seni bekliyorum
zeynepcim bunda birsürü etken var bence..yaşın kaç..boyun kaç..çoçuğun varmı falan..ablamla birlikte aynı anda başladık onun bir buçuk yaşında çoçuğu var ve yaşı 37 oyüzden 8 kilo verebildi benden daha kilolu olmasına rağmen...bir ayda 7 kilo vermek istiyosun sanırım inşallah olursun ama olmasanda 2 ayda ol fark etmez yeterki ol yani:)..ben bol bol neskafe süt kola kahve içiyorum..yulaf kepeği hiç yemiyorum..bunu az öncede bi arkadasımıza yazdım..spor da hiç yapamadım..ama yapıcam artık..ayrıca çoğu kişinin ikinci evrede duruyor sennde durabilir moralini sakın bozma..gram gram veriyorsun ama veriyorsun sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?