Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

30 yaşındayım 168boyum 67kilom 2tane çocuğum var kızım daha 5 aylık bir ayda 6 kilo verdim 7 kilom kadı 23 nisana bu işi çözmek istiyorum bakalım

23 nisana kadar ooo değil 7 10 kilo bile verirsin..hedefini yüksek tut..bende 167 168 boyundayım hedefim 54...ama çocuk falan yok tabi...seni tebrik ediyorum gayet iyi bir kilodasın bence..benm duraklamam olmadı..her pzt tartılıyorum hassas tartıda ve gidiyor hepsi..moralini bozma...karnını şişrmek için en büyük tavsiyem koca bi bardak light sütle yaptığın neskafe...beni kesiyor resmen..bide süt tok tutuyor...ben sütü bazn günde bir litre bile içiyorum..yoğurdu tv nin karsısında yiyiyorum bi bakıyorum hepsi bitmiş 400 gramın..ama tabi şişiyorsun sonra yiyemiyorsun..bide ben acı hiç yemezdim şimdi turşu biberler varya hafif acı onlara fena sardım...hımm birde baharata cok düştüm serbest ya baharat ondn yiyiorum ve kesiyor iştahını...tatlı isterse canm light kola içiyorum o da kesmesse atıyorum ağzıma bir iki kasık nutella:):)..yada tatlı bisküvilerden napayım yaaa:):)..öle işte canımmm...

soracak soru çok ta zamansız gördüm seni sağolya dukanla 2 ayda 13 kilo vereni buldumya artık beni kimse tutamaz

canım ya sağol bende ilk evlendiğimde55 kiloydum 60 oliyim gayretim 55 için olacak haklısın çok çok sağol

iyi geceler arkadaşlar....allah yardımcımız olsun inş.

canım ya sağol bende ilk evlendiğimde55 kiloydum 60 oliyim gayretim 55 için olacak haklısın çok çok sağol

ne demek canım..allah evlatlarını sana bağışlasın..inş bütün kilolarımızı veririz..ben çok siteyi takip edemiyorum..umarım tekrar karşılastrığımızda daha da zayıflamıs oluruz sakın vazgecme..ama süt veriyorsun çok ta abartma...iyi geceler canım..

ne demek canım..allah evlatlarını sana bağışlasın..inş bütün kilolarımızı veririz..ben çok siteyi takip edemiyorum..umarım tekrar karşılastrığımızda daha da zayıflamıs oluruz sakın vazgecme..ama süt veriyorsan çok ta abartma...iyi geceler canım..

hiç 5+5 apan yokmuş cevap veren çıkmadı ben ilk olcam demek ki :) 5 atak 5 ps den sonra yarın 5 günlük sp başlıyo bakalım ne olacak sonu :) aslında aralıktan beri 12 kg verdiğimden yavaş mı diye endişeleniyorum metabolizmam

Yavaşmıı daha ne olsunnn :) 12 kilo azmıı :):)

Yavaşmıı daha ne olsunnn :) 12 kilo azmıı :):)
daha verecek 28 kilom olunca 12 kg devede kulak oluyor
spor yok kızlardan dolayı
arada kaçamak da yapıyorum
aralıkta dukana başlayıp sütüm azaldı diye bırkamıştım bırakmasaydım keşke biraz karatay yapmış sonra ipin ucunu kaçırmıştım dukana dönüp doğru yolu buldum ama şubat 25i buldu

valla de ya... ben yapmadım akşam moralim bozuktu erkenden yattım uyudum... ama yatmadan önce leslie 1 mil yaptım... sonrada 20 mekik çektim... hergün bunları yapsam karnım sıkılaşırmı kızlar... öyle küüçücük bıngıl bıngıl bişi kaldı göbeğimin ortasında yumruk kadar... onu yok etmem lazım moralim bozuluyo...

Günaydın.

Geçmişe şöyle bir göz attım da anlaşılan bu hafta herkes + larda.

Kızlar toplarlanmamız lazım acilen. İki ileri bir geri olmuyor bu iş.

Bende hastayım çok fena. Bundan dolayı uymuyorum diyete ama dikkat ediyorum.

günaydın...
geçmiş olsun...

waaaaaaaay saphiraaaam hoş geldin Sefa geldin bende çöplüğüme dondüm buralardayim hatirladinmi beni. Canım bak çok az yemissin protein de sınırlama yok gr olarak düşünme ve ne kadar çok protein tuketirsen o kadar çok yağ yakarsın aralarda mutlaka yoğurt ayran birseyler ye iç. Ben nescafe hakkımı yagsiz sutle aksam yemekten 1saat sonra iciyorum acayip tok tutuyo.yanın da da kepek hakkimın yarısı kekim (yarısını sabahtan yiyorum) Kaçamak yapacak gibi oldugunda icebilirsin. Hadi hayırlı olsun dukan nin

canım tavayı kızdııırr mutlaka sonrada azcık yağla peçeteyle:)
ozaman yapışmıyor.

Günaydın kızlar... + ile geçen haftadan sonra dün 67,6 olarak uyandım şükür

vee 06.02.2012 tarihinde başladığım sevgili dukan
bugün 06.03.2012 size sonuçları bildireyim hemen

boy 170 benim kilo 76'ydı şimdiiiii 71
belim 86cm ile başladım bu sabah ölçtüm 81cm
basen 110 cm idi bu sabaaah 103 cm
göğüs : sanırım 95 filandı şimdi 93 cm

amaç kilo vermek incelmek ise cidden iyi yolda gidiyorum diye düşünüyorum
belimin incelmesindeki bütün başarı twister'a aittiirrr

ben karatay yapasam hayatta kilo veremem:))

canım tavayı kızdııırr mutlaka sonrada azcık yağla peçeteyle:)
ozaman yapışmıyor.

günaydın şekerim...
bende bu sabah 06.15 te uyanıp kendime krep yaptım... önceden bende beceremiyodum ama... tava nerdeyse yanıcak kadar kızdırıyorum senin de söylediğin gibi... sonra 1 çay kaşığı kadar saf zeytinyağı koyuyorum peçeteyle tavanın heryerine sürüyorum yağ kalmıyo zaten peçete emiyo hepsini... sonra krep karışımını döküp altını kısıyorum... kenarları kızarana kadar bekliyorum... sonra küçük bi action yapıyorum tahta spatulayla bi dürtüklüyorum bakıyorum pişmiş... ayırıyorum önce tavadan sonrada spatulayla tersini çeviriyorum on numara oluyo valla... ben 1 kaşık kepekle yapıyorum 1 tane çıkıyo incecik oluyo süper oluyo

Kesinlikle doğru yoldasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…