çoook başarılsıın... harikasın...vee 06.02.2012 tarihinde başladığım sevgili dukan
bugün 06.03.2012 size sonuçları bildireyim hemen
boy 170 benim kilo 76'ydı şimdiiiii 71
belim 86cm ile başladım bu sabah ölçtüm 81cm
basen 110 cm idi bu sabaaah 103 cm
göğüs : sanırım 95 filandı şimdi 93 cm
amaç kilo vermek incelmek ise cidden iyi yolda gidiyorum diye düşünüyorum
belimin incelmesindeki bütün başarı twister'a aittiirrr
günaydın şekerim...
bende bu sabah 06.15 te uyanıp kendime krep yaptım... önceden bende beceremiyodum ama... tava nerdeyse yanıcak kadar kızdırıyorum senin de söylediğin gibi... sonra 1 çay kaşığı kadar saf zeytinyağı koyuyorum peçeteyle tavanın heryerine sürüyorum yağ kalmıyo zaten peçete emiyo hepsini... sonra krep karışımını döküp altını kısıyorum... kenarları kızarana kadar bekliyorum... sonra küçük bi action yapıyorum tahta spatulayla bi dürtüklüyorum bakıyorum pişmiş... ayırıyorum önce tavadan sonrada spatulayla tersini çeviriyorum on numara oluyo valla... ben 1 kaşık kepekle yapıyorum 1 tane çıkıyo incecik oluyo süper oluyo
annemde 2 kaşıkla beceremiyor olmuyor bende denedim yine olmuyor
bizde 1,5 kaşıkla yapıyoruz 2 tane çıkıyor bana öğlende yetiyor
kalan yarım kaşığımıda akşam ya çorba olarak tüketiyorum ya da yarım dilim kek filan
öyle bir düzen kurdum gidiyor vallaa
canım tavayı kızdııırr mutlaka sonrada azcık yağla peçeteyle:)
ozaman yapışmıyor.
Kesinlikle doğru yoldasın
Günaydın kızlar... + ile geçen haftadan sonra dün 67,6 olarak uyandım şükür
çoook başarılsıın... harikasın...
Teşekkürler canım, bu akşam denerim inşallah. Krepler tükenmişti, bende yoğurdun içine karıştırıp yedim yulaf kepeğini. Gayet lezzetli bence.
Ama akşam yemeğinden sonra gece öğünü olarak yedim 2 seferdir. Acaba geç yenmesi dezavantaj mı?
Pazar akşamı yaptığım kaçamak +1 etkilemişti, ama bu sabah yarısı gitmiş. Tabi seyir evresi ve regl öncesi olması önemli faktör.
aynen bende öyle..kasım gibi düşünüyoruz düğünü oyüzden vermek zorundayım...pilates çok sıkıcı geliyor bana..neyse sana kolaylıklar gelsin..bol zayıf günler:)
süpersin... gözün aydın diyorum...
bunu facebookta görmüştüm... face sayfasında sor istersen mutlaka yapan biri vardır orda paylaştıklarına göre...günaydın herkese .....dukanın mikrodalgada 7 dakikada yapılan bir ekmeği var onu yapıcamda. orada borcama direk dökmüş olarak gösteriyor. ama o yanar dibine tutar. ben yağlı kağıt falan mı sersem. deneyen varmı daha önce yardııııııııııııım...
delirmeeee bırakılırmı hiç bunca emekten sonra... süper gidiyosun... bak bende +dayım ama regl dönemindeyim ve çok sıkıntılı geçiyo... şu an 75 falan çıkıyorum o kadar vahim durum yani...Çok sevindim ya sorma bırakcaktım nerdeyse
Çok sevindim ya sorma bırakcaktım nerdeyse
ekmekte poğaçada ağzımda büyüyor benim olmuyor yani.
krep benim herşeyim vallaa
onsuz dukanı düşünemiyoruummmmmm
bugün diyettee 29. günümm
amanın ne çabuk geçmiş yhaa
neyse ve ben 29 gündür her öğlen krep yiyorum iş yerinde
vay be kendi sabrıma hayran kaldım şuan
onun için annem bana bugün sordu kızım sen krepten sıkılmadın mı artık diye
29 koskocaman güüünnnnngiden 5 kilo:d vay be bende ufaktan 1 yıldızcık rütbe alabilir miyim dukan diyetinden
İmrendim vallahi krep işine..Ben de kokusundan nefret ediyorum kepeğin. Sabahları tahammül edemediğim için krebi akşamdan yapıyorum..
Şöyle kepek kokusunu bastıracak güzel tarifi olanlar yardım etsin..
bunu facebookta görmüştüm... face sayfasında sor istersen mutlaka yapan biri vardır orda paylaştıklarına göre...
delirmeeee bırakılırmı hiç bunca emekten sonra... süper gidiyosun... bak bende +dayım ama regl dönemindeyim ve çok sıkıntılı geçiyo... şu an 75 falan çıkıyorum o kadar vahim durum yani...
pardooon ne yapacaktııınnnn ben yanlış okudum canım sanırım
canım biz 1.5 kaşık kepeği 10 kaşık sütte bir 15 dk bekletiyoruz.
sonra yumurtayı kırıp karıştırıp ben içine kekik pul biber filan koyuyorum hatta bazende azcık yağsız tuzsuz peynir
lezzetli oluyor valla ben yediğime göre
ben doymam o kadarcık şeyle... o ne be öle... belki de ondan yavaş kilo veriyosun sen he...
ben o işe pek inanmıyorum yaaa
sabah az peynir az kaşar beynir çay üçgen peynir
öğlen ayran.tavuk veya ciğer
akşam gene ayran ve az tavuk veya ciğer
sabah hooooop -400 veya -500
6 aydır karatay yapıyorum ve 20 kg verdim.Biraz motivasyona ihtiyacım var,o yüzden benzediğini düşündüğümden dukan yapayım dedim ancak kitabım da yok henüz elimde.6 gün atak çıktı testte.6 gün boyunca saf protein yemem gerektiğini biliyorum da,ara öğünleri ve miktarlarını bilmiyorum.Karatayda ara öğün yapmam ve günde 2 öğün yerim çoğunlukla.oradan alışkanlı yani benimki.günlük en fazla ne kadar yoğurt yiyebilrim mesela? süt 1 bardakmış en fazla onu okudum.Bir de akşam yemeği için ciğer kavurma yiyeceğim.Tamamen sebzesiz,soğan bile yok içinde.600 gr ciğeri 1 yemek kaşığı z.yağında kavurdum,biraz baharat ekledim.Ne kadar yiyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?