Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çoook başarılsıın... harikasın...

günaydın canlar...
dün tartılmadım sabahta unuttum kızımla evden çıkmak pek bir telaşlı oluyor da...akşama yazarım neler oluyor.bugün ve yarın sp yapıcam.2 sp/1ps

annemde 2 kaşıkla beceremiyor olmuyor bende denedim yine olmuyor
bizde 1,5 kaşıkla yapıyoruz 2 tane çıkıyor bana öğlende yetiyor
kalan yarım kaşığımıda akşam ya çorba olarak tüketiyorum ya da yarım dilim kek filan
öyle bir düzen kurdum gidiyor vallaa

aynen bende ekmek yada kurabiye falan olarak tüketiyorum

canım tavayı kızdııırr mutlaka sonrada azcık yağla peçeteyle:)
ozaman yapışmıyor.

Teşekkürler canım, bu akşam denerim inşallah. Krepler tükenmişti, bende yoğurdun içine karıştırıp yedim yulaf kepeğini. Gayet lezzetli bence.
Ama akşam yemeğinden sonra gece öğünü olarak yedim 2 seferdir. Acaba geç yenmesi dezavantaj mı?

Pazar akşamı yaptığım kaçamak +1 etkilemişti, ama bu sabah yarısı gitmiş. Tabi seyir evresi ve regl öncesi olması önemli faktör.

Son düzenleme:
Kesinlikle doğru yoldasın

teşekkür ederim inş daim olur

Günaydın kızlar... + ile geçen haftadan sonra dün 67,6 olarak uyandım şükür

şüküürr çok sevindim canıım

çoook başarılsıın... harikasın...

teşekkür ederim tatlım yha nasıl olcak başlayabilcez mi yapabilcez mi derken 1 ay geçti vallaa

canım ben dikkat ediyorum akşam yemeğimi 18:30'a kadar yemek için çabe sarfediyorum
sonrada ya bitki çayı içiyorum yada süt yanına da ufak bir parça kek yapıyorum bu aralar

günaydın herkese .....dukanın mikrodalgada 7 dakikada yapılan bir ekmeği var onu yapıcamda. orada borcama direk dökmüş olarak gösteriyor. ama o yanar dibine tutar. ben yağlı kağıt falan mı sersem. deneyen varmı daha önce yardııııııııııııım...

aynen bende öyle..kasım gibi düşünüyoruz düğünü oyüzden vermek zorundayım...pilates çok sıkıcı geliyor bana..neyse sana kolaylıklar gelsin..bol zayıf günler:)

topicden kerokero nickli arkadaş b fite başladı.onunla konuş istersen.bu arada tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin.ilk diyetinmiydi merak ettim.

bunu facebookta görmüştüm... face sayfasında sor istersen mutlaka yapan biri vardır orda paylaştıklarına göre...
Çok sevindim ya sorma bırakcaktım nerdeyse
delirmeeee bırakılırmı hiç bunca emekten sonra... süper gidiyosun... bak bende +dayım ama regl dönemindeyim ve çok sıkıntılı geçiyo... şu an 75 falan çıkıyorum o kadar vahim durum yani...

Son düzenleme:

İmrendim vallahi krep işine..Ben de kokusundan nefret ediyorum kepeğin. Sabahları tahammül edemediğim için krebi akşamdan yapıyorum..
Şöyle kepek kokusunu bastıracak güzel tarifi olanlar yardım etsin..

İmrendim vallahi krep işine..Ben de kokusundan nefret ediyorum kepeğin. Sabahları tahammül edemediğim için krebi akşamdan yapıyorum..
Şöyle kepek kokusunu bastıracak güzel tarifi olanlar yardım etsin..

canım biz 1.5 kaşık kepeği 10 kaşık sütte bir 15 dk bekletiyoruz.
sonra yumurtayı kırıp karıştırıp ben içine kekik pul biber filan koyuyorum hatta bazende azcık yağsız tuzsuz peynir
lezzetli oluyor valla ben yediğime göre

pardooon ne yapacaktııınnnn ben yanlış okudum canım sanırım

Valla her gün + görmekten sıkılmaya başlamıştım

bende 1 kaşık kepeğe 1 yumurta beyazı koyup iyice çırpıyorum (homojenleşiyo) sonra krep hamuru olacak kıvama gelene kadar süt ekliyorum yine iyice çırpıyorum... bunları hazırlarken tavam ocakta ısınıyo oluyo zaten... sonra cossss diye döküyorum tavaya

günaydın kızlar,
acaba yulaf kepeğini izmir de nerede bulabilirim, biraz gezindim ama yok. özellikle bornova da bildiğiniz bir yer var mı

ben doymam o kadarcık şeyle... o ne be öle... belki de ondan yavaş kilo veriyosun sen he...

ben o işe pek inanmıyorum yaaa
sabah az peynir az kaşar beynir çay üçgen peynir
öğlen ayran.tavuk veya ciğer
akşam gene ayran ve az tavuk veya ciğer
sabah hooooop -400 veya -500

ben o işe pek inanmıyorum yaaa
sabah az peynir az kaşar beynir çay üçgen peynir
öğlen ayran.tavuk veya ciğer
akşam gene ayran ve az tavuk veya ciğer
sabah hooooop -400 veya -500

ohoo bende senin gibi yiyiyorum ama niles çok az yiyiyo bi tane tek haşlanmış yumurta kahvaltıda yanına da süt yada nescafe içiyomuş sonra arada yoğurt öğlen krep arada yien yoğurt akşam da tavuk yada ciğer ondan az dedim...
ben az yiyince metabolizmanın çalışmadığına yılladır şahit oluyorum... wc olayı bile değişiyo insanın... doktorum bile aynı şeyi söylüyor...

1 yemek kaşığı z.yağ çok fazla
ben bazen tavayı selpakla yağlayıp hafif suyla haşlar gibi yapıp kavuruyırum
bu arada günde 1 tatlı kaşığı z.yağ müsade varmış

o kadar mutluyum ki hemen burda paylaşmak istedim.24 gündür güçlendirmedeyim bu surede cok fazla sapıttım ama bugun tatrtıda 55,200 ü gördüm ya:)demekki neymiş güçlendirmedede kilolar gidiyormuş.ben 24 günde 2 kilo verdim güçlendirmede.dahada vermem sanırım 55 olmusum daha ne isterim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…