o kadar mutluyum ki hemen burda paylaşmak istedim.24 gündür güçlendirmedeyim bu surede cok fazla sapıttım ama bugun tatrtıda 55,200 ü gördüm ya:)demekki neymiş güçlendirmedede kilolar gidiyormuş.ben 24 günde 2 kilo verdim güçlendirmede.dahada vermem sanırım 55 olmusum daha ne isterim ki
süpersinnnnnnnnnnnn
bende 60 olunca güçlendirmeye geçersem 58 olabilme ihtimalim var yani öylemi
o kadar mutluyum ki hemen burda paylaşmak istedim.24 gündür güçlendirmedeyim bu surede cok fazla sapıttım ama bugun tatrtıda 55,200 ü gördüm ya:)demekki neymiş güçlendirmedede kilolar gidiyormuş.ben 24 günde 2 kilo verdim güçlendirmede.dahada vermem sanırım 55 olmusum daha ne isterim ki
süpersinnnnnnnnnnnn
bende 60 olunca güçlendirmeye geçersem 58 olabilme ihtimalim var yani öylemi
tebrik ediyorum canım seni süpersiinnnnn
valla yarimcim bende onu düşündüm dukan amcanın dediği gibi 62 de güçlendirmeye geçmeliyim sanırım
sonra bi damlacık kalmayalım azcık dolgun olalım yine yaa
Tamam bir bakıyım.. bide bsey sorucam ya benim yüzümde regl hariç (ondada sadece 1 tane) sivilce olmazdı. diyete basladıgktan sonra yüzümde sürekli sivilceler çıkıyo :S sizede bole seler oldumu ??
yaa ben yumurta sadece pazar kahvaltılarında yiyiyorummm artık.... nefret geldii...canım yumurtayı çok tüketiyorsan yumurta yapabilir....bende de ilk başlarda çok sivilce çıkmıştı yumurtayı kestim yüzüm normale döndü.
dukana kalsa ben 66da geçicem güçlendirmeye... çok değilmi yaa... zayıflamışken tam zayıflasak ya
valla dukan amcanın bir bildiği vardır heralde diye düşünüyorum yoksa okadar soru sormazdı hani daha sonra kastan gitmesin o kilolar yazık olur
şuanki resimlerinde bile artık çok aşırı kilolu durmuyorsun sen zaten 66 da çıtır olursun gibi.
hani 66da değilde 63-64 te geç bence
canım biz 1.5 kaşık kepeği 10 kaşık sütte bir 15 dk bekletiyoruz.
sonra yumurtayı kırıp karıştırıp ben içine kekik pul biber filan koyuyorum hatta bazende azcık yağsız tuzsuz peynir
lezzetli oluyor valla ben yediğime göre
Tebrik ederim canım.
Bende senle aynı kiloda başladım.
Ama senin gibi verebilir miyim bilmiyorum.
Zahmet olmassa neler yaptın yazabilir misin?
23 nisana kadar 60 olsaydım bari.
Çok moralim bozuluyo yaaaaa
Bir türlü veremedim kiloları
teşekkür ederim canım darısı herkese diyorum ben:)çoook şayane...çoook şayane..maşallah
bende 1 kaşık kepeğe 1 yumurta beyazı koyup iyice çırpıyorum (homojenleşiyo) sonra krep hamuru olacak kıvama gelene kadar süt ekliyorum yine iyice çırpıyorum... bunları hazırlarken tavam ocakta ısınıyo oluyo zaten... sonra cossss diye döküyorum tavaya
tebrik ediyorum canım seni süpersiinnnnn
valla yarimcim bende onu düşündüm dukan amcanın dediği gibi 62 de güçlendirmeye geçmeliyim sanırım
sonra bi damlacık kalmayalım azcık dolgun olalım yine yaa
canım ben 2 ocakta başladım diyete.5 gün atak 35 gün seyir yaptım.8 kilo vermiştim 40 günde.sonra kaçamak yapmamaya çalış bi kere yaptın mı emin ol devamı geliyo.kaçamak yapmamak içinde kendini aç bırakma şeytana uymamak için.spor yapmadım ama birinci sınıf okutuyorum ben ayaktayım sürekli oda spor sayılır heralde.bol bol yeşil çay içtim .kahve normal çay zaten sıvıları çok severim.bide seyirde eger önceki gün diyeti bozmuşsam kendime ceza verdim sebze günümde olsa protein yedim sadece.sende verirsin canını sıkma ama diyeti bozma sakın.bide buraya gir sürekli acaip motive etti beni bu sayfa.kolay gelsin canım inşallah istedigin kiloya bi an önce kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?