hıı o zaman 62 de geçiyim 60 a inebilirim belki güçlendirmede... amannn bugunden konustugumuz mevzuya bak
nilesss kullanıcısından alıntı
canım biz 1.5 kaşık kepeği 10 kaşık sütte bir 15 dk bekletiyoruz.
sonra yumurtayı kırıp karıştırıp ben içine kekik pul biber filan koyuyorum hatta bazende azcık yağsız tuzsuz peynir
lezzetli oluyor valla ben yediğime göre
sorumu sordum ve cevap daha önce verilmiş görmedim çok dikkatsizim sanırımbende artık kreplerimin içine baharat ve peynir koyucam yoksa yenilmiyor bu krep
Herkese mrb
Ben de bu diyetin kitabını yeni aldım
Atatk evresini beş gün yapmayı düşünüyorum beş günde kaç kilo verdiniz kızlar
motive olması açıdan soruyorum
teşekkür ederim canım.62 de geç bencede zaten kilolar gitmeye devam ediyoooo:)
Çalıştığım için öğlen yemeklerini dışarıdan yemek zorundayım. Geçen haftaki atak döneminde bol bol tavuk ızgara ve türevlerini yemekten sıkıldım.
Bugün ev yemekleri yapan yerden fırın köfte ve zeytinyağlı pırasa yesem, yanında light yoğurdum ile sizce ne dersiniz.
Köftenin içindeki ekmek katkısı ve pırasa ile birlikte yağ etkisi çok mu olur?
ceren26 içimi açtım sabah sabah maşallah sana darısı hepimize :)
tartıldım veee 84.5 geldim bugün 5 atak+5 seyir bitti 6.seyir günüm :)
spora yazılmak istiyorum ama zor gibi eliptik bisikleti olan var mı alsam mı ? forumu okudum ama sanki birinin spor hocası önermişti kimdi hatırlayamadım umarım bunu okuyup cevap verir :)
hadi bakalım yarın - görmek için çabalayalım :)
bence olur kullandıkları yağ zeytinyağı değildirtuzu da cabası
marketten füme hindi falan alıp yoğurtla yesen doymaz mısın?
inşallah ama ben nasıl yetişicem sanaaynen inşş beraberce geçeriz canım güçlendirmeye ohhh
:
beeeennn
eliptik bisiklet önerdi canım valla bende bu hafta alıcam
ama ben twister yapıyorum belim bayağı inceldi
aldığın bisikletle beraber twister hediye gelecek
fiyatlarına da baktım 190 ila 1000 arası var ama ben bir tane 398 liralık beğendim ev için uygun gibi duruyor
bana linkini atarmısın rica etsem...
sanırım voitin dimi... Voit Lc 310 Eliptik Bisiklet - VoitBayi.com bu galiba...
bizim evde kondüsyon bisikleti var annem bunu asla aldırmaz... habersiz alsam da yıllarca konuşur... ben en iyisi leslie yapıyım... bide mekik çekiyim... napıyım artıkevet canım o:)
voit iyidir spor ürünlerde
ben evkurdan alıcam valla aynı fiyata taksit yapıyorlar şimdi kredi kartımı ona bağlayamam
merhaba
kilo veren herkesi tebrik ederim, ben takılıp kaldım artık sinirlerim bozuldu inanın 70-71 arası bişey görmekten, yoksa daha aşağı inemeyecekmiyim diye korkmaya başladım....
ne birisi bana gelsin, nede ben biyere gidiyim, misafir olunca tüm düzeni bozluyor insanın, haftasonu 2 akşamda misafirim vardı, pazar hiç kaçamak yapmadım ama umartesi uundan kenarından gitti vallahi...
ay yeter ama koskaca şubat ayı boşa geçti
hoşbulduk canım..hayal meyal hatırladım sanki.Karataya gelmiştin bir ara galiba di mi :)waaaaaaaay saphiraaaam hoş geldin Sefa geldin bende çöplüğüme dondüm buralardayim hatirladinmi beni. Canım bak çok az yemissin protein de sınırlama yok gr olarak düşünme ve ne kadar çok protein tuketirsen o kadar çok yağ yakarsın aralarda mutlaka yoğurt ayran birseyler ye iç. Ben nescafe hakkımı yagsiz sutle aksam yemekten 1saat sonra iciyorum acayip tok tutuyo.yanın da da kepek hakkimın yarısı kekim (yarısını sabahtan yiyorum) Kaçamak yapacak gibi oldugunda icebilirsin. Hadi hayırlı olsun dukan nin
verirsin verirsinben karatay yapasam hayatta kilo veremem:))
kipalarda satılıyor,doğalsan markası ama çabuk bitiyor.denk geldin mi stoklamak en iyisigünaydın kızlar,
acaba yulaf kepeğini izmir de nerede bulabilirim, biraz gezindim ama yok. özellikle bornova da bildiğiniz bir yer var mı
1 yemek kaşığı z.yağ çok fazla
ben bazen tavayı selpakla yağlayıp hafif suyla haşlar gibi yapıp kavuruyırum
bu arada günde 1 tatlı kaşığı z.yağ müsade varmış
twister alıcam ama lastikli olanmı daha kullanışlı olur yoksa lastiksizmi önerirsin...
merhaba
kilo veren herkesi tebrik ederim, ben takılıp kaldım artık sinirlerim bozuldu inanın 70-71 arası bişey görmekten, yoksa daha aşağı inemeyecekmiyim diye korkmaya başladım....
ne birisi bana gelsin, nede ben biyere gidiyim, misafir olunca tüm düzeni bozluyor insanın, haftasonu 2 akşamda misafirim vardı, pazar hiç kaçamak yapmadım ama umartesi uundan kenarından gitti vallahi...
ay yeter ama koskaca şubat ayı boşa geçti
beeeennn
eliptik bisiklet önerdi canım valla bende bu hafta alıcam
ama ben twister yapıyorum belim bayağı inceldi
aldığın bisikletle beraber twister hediye gelecek
fiyatlarına da baktım 190 ila 1000 arası var ama ben bir tane 398 liralık beğendim ev için uygun gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?