Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hıı o zaman 62 de geçiyim 60 a inebilirim belki güçlendirmede... amannn bugunden konustugumuz mevzuya bak

aynen inşş beraberce geçeriz canım güçlendirmeye ohhh

:) aynen canım özellikle baharatı en baştan beri koyuyorum peyniride arada koyuyoruum

Herkese mrb
Ben de bu diyetin kitabını yeni aldım
Atatk evresini beş gün yapmayı düşünüyorum beş günde kaç kilo verdiniz kızlar
motive olması açıdan soruyorum

canım kitabı oku ve dukanın sayfasından testini yap 5 gün atak yapıcam ben demekle olmuyor pek
sitesinde bir test var onu yapman gerek o sana kaç gün atak yapman gerektiğini söyleyecek emin ol

valla 1 aydır diyetteyim 5 kilo verdim işte sen düşün daha fazla verenler de var tabikide

Çalıştığım için öğlen yemeklerini dışarıdan yemek zorundayım. Geçen haftaki atak döneminde bol bol tavuk ızgara ve türevlerini yemekten sıkıldım.
Bugün ev yemekleri yapan yerden fırın köfte ve zeytinyağlı pırasa yesem, yanında light yoğurdum ile sizce ne dersiniz.

Köftenin içindeki ekmek katkısı ve pırasa ile birlikte yağ etkisi çok mu olur?

ceren26 içimi açtım sabah sabah maşallah sana darısı hepimize :)

tartıldım veee 84.5 geldim bugün 5 atak+5 seyir bitti 6.seyir günüm :)

spora yazılmak istiyorum ama zor gibi eliptik bisikleti olan var mı alsam mı ? forumu okudum ama sanki birinin spor hocası önermişti kimdi hatırlayamadım umarım bunu okuyup cevap verir :)

hadi bakalım yarın - görmek için çabalayalım :)

bence olur kullandıkları yağ zeytinyağı değildir tuzu da cabası

marketten füme hindi falan alıp yoğurtla yesen doymaz mısın?

beeeennn
eliptik bisiklet önerdi canım valla bende bu hafta alıcam
ama ben twister yapıyorum belim bayağı inceldi
aldığın bisikletle beraber twister hediye gelecek
fiyatlarına da baktım 190 ila 1000 arası var ama ben bir tane 398 liralık beğendim ev için uygun gibi duruyor

bence olur kullandıkları yağ zeytinyağı değildir tuzu da cabası

marketten füme hindi falan alıp yoğurtla yesen doymaz mısın?

bir an "bence olur" diye yazdığını görünce izin çıktı diye sevinmiştim ama, yanlış anlamışım
Neyse doğru söylüyorsun başka alternatif bulacağım artık

Dardanel ton'um vardı yarım paket light, yoğurt ile onu yerim. Bugün sebze+protein günüm.
Sabah 2 ufak domates, 1 minik salatalık, 1 ufak kırmızı biber, 50 gr. kadar light beyaz peynir ve 1 yumurta yedim.
Akşamada kıymalı yumurta planlıyorum.

Son düzenleme:

bana linkini atarmısın rica etsem...
sanırım voitin dimi... ***************rl] bu galiba...

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım o:)
voit iyidir spor ürünlerde
ben evkurdan alıcam valla aynı fiyata taksit yapıyorlar şimdi kredi kartımı ona bağlayamam
bizim evde kondüsyon bisikleti var annem bunu asla aldırmaz... habersiz alsam da yıllarca konuşur... ben en iyisi leslie yapıyım... bide mekik çekiyim... napıyım artık

twister alıcam ama lastikli olanmı daha kullanışlı olur yoksa lastiksizmi önerirsin...

Son düzenleme:
merhaba
kilo veren herkesi tebrik ederim, ben takılıp kaldım artık sinirlerim bozuldu inanın 70-71 arası bişey görmekten, yoksa daha aşağı inemeyecekmiyim diye korkmaya başladım....
ne birisi bana gelsin, nede ben biyere gidiyim, misafir olunca tüm düzeni bozluyor insanın, haftasonu 2 akşamda misafirim vardı, pazar hiç kaçamak yapmadım ama umartesi uundan kenarından gitti vallahi...
ay yeter ama koskaca şubat ayı boşa geçti

yaaa sen bize enerji verdin şimdi böyle yaparsan olmazki ama

hoşbulduk canım..hayal meyal hatırladım sanki.Karataya gelmiştin bir ara galiba di mi :)
tamam daha çok yerim canım sağol.Aralara da serpiştiririz artık bişiler ama biliyorsun biz karatayda ara öğün yapmıyoruz pek,6 aydır öyle beslenmeye alışmışım,ara öğün aklıma bile gelmiyor benim yağsız sütümü ve yağsız yoğurdumu pazar akşamından edindim canım v dün başladım.yalnız kipada yulaf kepeği kalmamıştı.bugün baktırabilirem baktırıcam,olmazsa bizim burda güzel bir aktar var ona sordurtucam,belki onda vardır..
sağolasın tatlım
ben karatay yapasam hayatta kilo veremem:))
verirsin verirsin ben 20 kg veridm
günaydın kızlar,
acaba yulaf kepeğini izmir de nerede bulabilirim, biraz gezindim ama yok. özellikle bornova da bildiğiniz bir yer var mı
kipalarda satılıyor,doğalsan markası ama çabuk bitiyor.denk geldin mi stoklamak en iyisi
1 yemek kaşığı z.yağ çok fazla
ben bazen tavayı selpakla yağlayıp hafif suyla haşlar gibi yapıp kavuruyırum
bu arada günde 1 tatlı kaşığı z.yağ müsade varmış

yauv şu z.yağ ile ilgili duymadığım laf kalmadı,bir daha hayatta yemem

kahvaltım:

2 haşlama yumurta beyazı
30 gr. baharatlı az tuzlu lor
çay

dün gece yatmadan önce 20 dk leslie yaptım.malum 20 dk zorunlu spor varmış dukanda.bu sabah kalktığımda 1 kg eksilmiştim tabi suyun büyük bölümü gitmiş.

twister alıcam ama lastikli olanmı daha kullanışlı olur yoksa lastiksizmi önerirsin...

canım bendeki lastiksiz.
lastikleri gevşiyor diye duymuştum ondan hiç bulaşmadım
onda da voit aldım ufak tefek bir şey ama valla işe yarıyor.
ben akşam 500 kere yapıyorum

aa yapma böyle canım 2 / 1 'e dön bence ben öyle yapıyorum öbür türlü motivasyonum düşmeye başlamıştı çünkü
bir de bu şekil dene istersen belki 70 altı görürsen keyfin yerine gelir daha istekli olursun

ben baktım netten bayağı bi bilgim oldu
manyetik olmalı ki bozulma ses vs olmasın
hafta sonu baktım activa marka manyetik 400 dü voit var bi tane 254 idi ama mekanik o bilmiyorum işte voit alıp mekanik mi alsam diye adam da spor salonunda falan olmayacağı için evde bişi olmaz dedi mekaniğe kararsızım

bugünkü menümüde yazım;

sabah nescafe ve kek
ara: yeşil çay
öğlen : jambonlu peynirli krep
ara: yoğurt
akşam: ızgara köfte + yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…