ben baktım netten bayağı bi bilgim oldu
manyetik olmalı ki bozulma ses vs olmasın
hafta sonu baktım activa marka manyetik 400 dü voit var bi tane 254 idi ama mekanik o bilmiyorum işte voit alıp mekanik mi alsam diyeadam da spor salonunda falan olmayacağı için evde bişi olmaz dedi mekaniğe kararsızım
merhaba
kilo veren herkesi tebrik ederim, ben takılıp kaldım artık sinirlerim bozuldu inanın 70-71 arası bişey görmekten, yoksa daha aşağı inemeyecekmiyim diye korkmaya başladım....
ne birisi bana gelsin, nede ben biyere gidiyim, misafir olunca tüm düzeni bozluyor insanın, haftasonu 2 akşamda misafirim vardı, pazar hiç kaçamak yapmadım ama umartesi uundan kenarından gitti vallahi...
ay yeter ama koskaca şubat ayı boşa geçti
canım bendeki lastiksiz.
lastikleri gevşiyor diye duymuştum ondan hiç bulaşmadım
onda da voit aldım ufak tefek bir şey ama valla işe yarıyor.
ben akşam 500 kere yapıyorum
bana linkini atarmısın rica etsem...
sanırım voitin dimi... **************
düşmüyomusun be
benim düşüncem bellidir almışken 3e 5e bakmadan iyisini almak lasım diye düşünürüm
bayağı araştırmışsın zaten uygun olanı alabilirsin ama şimdiden söylim ben spor salonunda hala 10 dk üstüne çıkamadım onda
acaip yoruyooorrr
yok ama çok yanıyor bir süre sonra
son 100 tanesini birde bacaklarımı kırıp öyle yapmaya çalışıyorrum off görmen lazım
*****************0
yok yok bu seti alıcam ben... ]
kızlar bişey sorcam
ben cumartesi tartıldığımda 4 kg verdiğimi gördüm ve çok mutlu oldum
ama şuan 2 gündür iş yerinde 1+1 olan diyetimi
sadece sebze+protein şeklinde yapmaktayım
acaba bu bana kilo aldırır yada kilo vermemi yavaşlatırmı
ya yarın düzeltcem kendimi napsam acaba bunların yerine 3 gün saf protein mi ?
kızlar acillll yardım lütfennnnn:2::18::18:
ceren26 içimi açtım sabah sabah maşallah sana darısı hepimize :)
tartıldım veee 84.5 geldim bugün 5 atak+5 seyir bitti 6.seyir günüm :)
spora yazılmak istiyorum ama zor gibi eliptik bisikleti olan var mı alsam mı ? forumu okudum ama sanki birinin spor hocası önermişti kimdi hatırlayamadım umarım bunu okuyup cevap verir :)
hadi bakalım yarın - görmek için çabalayalım :)
Sanırsam galiba 64 gördüm ben gözlerime inanamıyorum....
Öğle yemeğim (Atak)
Fırında tavuk köfte (kıyma haline getirilmiş tavuk göğsü,2 kaşık yulaf kepeği azıcık soğan ve maydanoz, bol baharat. Fırın kabına yayıp, üzerine biraz su ekleyip pişirdim. Dörde bölüp dondurucuya attım. Öğle yemekleri için işyerine getiriyorum)
Yoğurt
Henüz kontrol altına alamadığım tatlı isteğimi bastırmak için de küçücük bir kase light puding..
Yemeğin üzerine tatlı birşeyler yemek beni diyet düşüncesinden uzaklaştırıyor :))
Slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bir kaç gün gelemedimmm neden mi kilomda bir değişiklik yokkkk
73 73,5 arası tıkandım kaldım tartı bir 72.800 gösteriyor bir 73 duraklamadamıyım acaba anlamadım Cumartesi itibari ile seyire geçmiştim
Neden acep beni motive edin birazzzz nütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?