Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim düşüncem bellidir almışken 3e 5e bakmadan iyisini almak lasım diye düşünürüm
bayağı araştırmışsın zaten uygun olanı alabilirsin ama şimdiden söylim ben spor salonunda hala 10 dk üstüne çıkamadım onda
acaip yoruyooorrr

yaaa ama bak geliyo terlik haaa
seni örnek alan bizler ne yapcaz ;?
duraklamayı başarıyla atlatıp ivmeli bi şekilde vereceksin o kiloları ben inanıyorum sen neden inanmıyorsun?

bunu alsam olurmu kiiiiiii????????

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bişey sorcam

ben cumartesi tartıldığımda 4 kg verdiğimi gördüm ve çok mutlu oldum

ama şuan 2 gündür iş yerinde 1+1 olan diyetimi
sadece sebze+protein şeklinde yapmaktayım

acaba bu bana kilo aldırır yada kilo vermemi yavaşlatırmı

ya yarın düzeltcem kendimi napsam acaba bunların yerine 3 gün saf protein mi ?

kızlar acillll yardım lütfennnnn:2::18::18:

bence 5 e tamamla gününü sonra da 5 gün saf protein yap böylelikle 5/5 düzenle gitmiş olursun.
ya da madem yarın düzene gircem 1/1 ile devam et çok umursama o 2 günü

Eliptik bisikleti henüz ayakta kullanamıyorum, bacaklarım cayır cayır yanıyor resmen.Isınmak için bir süre normal bisiklet gibi kullanıyorum.
Ama normal kullanımda epeyce kalori yaktırıyor..

Öğle yemeğim (Atak)
Fırında tavuk köfte (kıyma haline getirilmiş tavuk göğsü,2 kaşık yulaf kepeği azıcık soğan ve maydanoz, bol baharat. Fırın kabına yayıp, üzerine biraz su ekleyip pişirdim. Dörde bölüp dondurucuya attım. Öğle yemekleri için işyerine getiriyorum)
Yoğurt
Henüz kontrol altına alamadığım tatlı isteğimi bastırmak için de küçücük bir kase light puding..
Yemeğin üzerine tatlı birşeyler yemek beni diyet düşüncesinden uzaklaştırıyor :))

bence ataktasın o pudingi yeme
seyirde inan bana çok ihtiyacın olacak

Slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bir kaç gün gelemedimmm neden mi kilomda bir değişiklik yokkkk
73 – 73,5 arası tıkandım kaldım tartı bir 72.800 gösteriyor bir 73 duraklamadamıyım acaba anlamadım Cumartesi itibari ile seyire geçmiştim
Neden acep beni motive edin birazzzz nütfennn

Kocaman bir hevesle baişaladığım dukan ben de sanırım işe yaramayacak sabah 8den beri yazdıklarınızı okudum herkes mutlu bir şekilde kilo vermiş bir tek ben böyleyim((((((
atak 4. Gündeyim 2. Gün: -1,60 3. Gün:+0,50 4. Gün: -0.20 kilo değişkenlerini gördüm oysa dün ne kadar hareket yaptım 3 saatten fazla yürüdüm ama -200mü göreceğim bu arada boyum 1,70 kilom 77.8 idi yaşımda 28 ama yok olmuyor deli gibi susuyorum belki 5-6litre sıvı tüketimim var. Hiç kaçamak yapmadım tatlı bile istemiyor canım kendime kurabiye yaptım lorlu yulaflı günde 4 tane ondan yiyorum yumurta peynir yoğurt yağsız tabi. Ama yok olmuyor(( çoook mutsuzum

sadece 3 gündür durmuşsun canım ya yapma hemen motive edin filan tam 10 gün durdum ben ben ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…