Kocaman bir hevesle baişaladığım dukan ben de sanırım işe yaramayacaksabah 8den beri yazdıklarınızı okudum herkes mutlu bir şekilde kilo vermiş bir tek ben böyleyim ((((((
atak 4. Gündeyim 2. Gün: -1,60 3. Gün:+0,50 4. Gün: -0.20 kilo değişkenlerini gördüm oysa dün ne kadar hareket yaptım 3 saatten fazla yürüdümama -200mü göreceğim bu arada boyum 1,70 kilom 77.8 idi yaşımda 28 ama yok olmuyor deli gibi susuyorum belki 5-6litre sıvı tüketimim var. Hiç kaçamak yapmadım tatlı bile istemiyor canım kendime kurabiye yaptım lorlu yulaflı günde 4 tane ondan yiyorum yumurta peynir yoğurt yağsız tabi. Ama yok olmuyor (( çoook mutsuzum
Kocaman bir hevesle baişaladığım dukan ben de sanırım işe yaramayacaksabah 8den beri yazdıklarınızı okudum herkes mutlu bir şekilde kilo vermiş bir tek ben böyleyim ((((((
atak 4. Gündeyim 2. Gün: -1,60 3. Gün:+0,50 4. Gün: -0.20 kilo değişkenlerini gördüm oysa dün ne kadar hareket yaptım 3 saatten fazla yürüdümama -200mü göreceğim bu arada boyum 1,70 kilom 77.8 idi yaşımda 28 ama yok olmuyor deli gibi susuyorum belki 5-6litre sıvı tüketimim var. Hiç kaçamak yapmadım tatlı bile istemiyor canım kendime kurabiye yaptım lorlu yulaflı günde 4 tane ondan yiyorum yumurta peynir yoğurt yağsız tabi. Ama yok olmuyor (( çoook mutsuzum
peki canım sana soru;
dukan testini yaptığında atakta kaç kilo vereceğini söylemişti?
Sen 4. Günde bu durumda 1900 gr vermiş oluyorsun değil mi?
Inan bana o beğenmediğim -200'e ilerde çok ihtiyacın olacak
Benimde 170 boyum bende sana yaklaşık yani 76 ile başladım ve anca 30 günde 5 kilo verdim
zaten bu şok bir diyet değilki 4 günde 5 kg veresin değil mi?
Hadi az sabır 1 ay dene ondan sonra söylen kilo veremedim diye
bu arada bana göre okadar su çok fazla böbreklerine yazık sakınki ilk günlerde de 3 sa yürüme birdaha ilerde metabolizmanı hızlandırman için 6 sa mi yürüyeceksin?
Bunları düşün ve planlı hareket et olur mu
öyle hemen verilmiyor o kilolar şekerim sabır biraz 1 ay yılmadan yap bakalım ozaman tartı ne gösterecek hem zırt pırt niye tartılıyosun ki mucize bekleme öyle 4 günde atağını yap 1 ayda seyir bak ozaman karar ver bence
sadece 3 gündür durmuşsun canım ya yapma hemen motive edin filan tam 10 gün durdum ben ben ne yapayım
yok canım 4 günde 1300 vermiş oluyorum dukana göre de bu civarlardı sanırım. Biliyorum onun dediğine göre ilerliyor ama benimle aynı kilodakiler kaçamak yaptıkları halde daha fazla vermişler bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba. Bu arada ben çok inatçıyım ve asla dukandan vazgeçmicem sadece çok moralim bozuldu acaba seyiri nasıl yapsam 1-1 mi 5-5 mi 2-1 mi ne dersiniz. Bu arada 3 saat zorunlu yürüdüm çünkü işlerim vardı mecburdum. Su konusuna gelince de dayanamıyorum çünkü ağzım kuruyor içim yanıyor susuzluktan
kolay mı canım aramızda var mıdır ki ben tartılmıyorum diyen ben sadece sabahları aç karnıma tartılıyorum onu da doktorum söyledi her sabah tartıl diye. Karar derken bırakmaya hiç niyetim yok ama başım çok ağrıyor 2 gündür ve boğazım ağrıyor grip olacak gibiyim. Dukanla alakası var mıdır? Yoksatamamen tesadüf mü?
1 / 1 git bence seyirde 2/1 ' ben daha yeni deniyorum sonucunu bilmiyoruz
perşembe günü belli olacak bakalım:)
4 günde 1300 kg gayet iyi ki ilerde çok çok +lı günlerin olacak kendini hazırla
canım ben tartılmıyorum perşembeden perşembeye sadece baktım moralim bozuluyor tamam ozaman 2 ay uygulayacağım ne kaybedecemki az yiyiyorum 100 grda 100grdır hergün şişko uyanmaktansa kilom sabit kalır en azından yılmak yok umutsuz olmak hiç yok onlarca kişi zayıflıyor 2 ay sonunda bitek bizmi zayıflayamayacağız bizde 2 ay sonunda 10kilo eksik devam edicez güzel günler göricez güneşli günler
canım tamamda sen 4günde kaç kilo vermeyi düşünüyordun.dukan mucize bir diyet değilki.ben 3gün yaptım 1200gr verdim.daha sadece ataktasın.kitaptada yazıyor buradada yazıyoruz hep atakta giden ödemdir diye.insanlar burda haftalardır diyet yapıyor.böyle 4günde mutsuz olmak inan bana anlamsız geliyor.bu uzun bir yol.şimdiden böyle olursa diyeti tamamlayamaz daha büyük bir mutsuzluk yaşarsın.
Sanırsam galiba 64 gördüm ben gözlerime inanamıyorum....
500 keremi???? benimki de koşu bantının yanında, pilates topu ve stepperla beraber mışıl mışıl aylardır uyuyor.....canım bendeki lastiksiz.
lastikleri gevşiyor diye duymuştum ondan hiç bulaşmadım
onda da voit aldım ufak tefek bir şey ama valla işe yarıyor.
ben akşam 500 kere yapıyorum
2 gün protein 1 gün sebzemi yapıyorsun? bu kitapta varmıydı birden hatırlayamadım, kitabım elime geçmeyeli o kadar uzun zaman olduki, liste yaptım artık kime verdim kime daha vereceğim diye, bana ulaşamayanlar eşimin yanına gidip bilgi alıyormuş artık nasıl kilo verdiğim konusunda....aa yapma böyle canım 2 / 1 'e dön bence ben öyle yapıyorum öbür türlü motivasyonum düşmeye başlamıştı çünkü
bir de bu şekil dene istersen belki 70 altı görürsen keyfin yerine gelir daha istekli olursun
yaaa ama bak geliyo terlik haaa
seni örnek alan bizler ne yapcaz ;?
duraklamayı başarıyla atlatıp ivmeli bi şekilde vereceksin o kiloları ben inanıyorum sen neden inanmıyorsun?
hiç 5+5 apan yokmuş cevap veren çıkmadı ben ilk olcam demek ki :) 5 atak 5 ps den sonra yarın 5 günlük sp başlıyo bakalım ne olacak sonu :) aslında aralıktan beri 12 kg verdiğimden yavaş mı diye endişeleniyorum metabolizmam
valla de ya... ben yapmadım akşam moralim bozuktu erkenden yattım uyudum... ama yatmadan önce leslie 1 mil yaptım... sonrada 20 mekik çektim... hergün bunları yapsam karnım sıkılaşırmı kızlar... öyle küüçücük bıngıl bıngıl bişi kaldı göbeğimin ortasında yumruk kadar... onu yok etmem lazım moralim bozuluyo...
İmrendim vallahi krep işine..Ben de kokusundan nefret ediyorum kepeğin. Sabahları tahammül edemediğim için krebi akşamdan yapıyorum..
Şöyle kepek kokusunu bastıracak güzel tarifi olanlar yardım etsin..
o kadar mutluyum ki hemen burda paylaşmak istedim.24 gündür güçlendirmedeyim bu surede cok fazla sapıttım ama bugun tatrtıda 55,200 ü gördüm ya:)demekki neymiş güçlendirmedede kilolar gidiyormuş.ben 24 günde 2 kilo verdim güçlendirmede.dahada vermem sanırım 55 olmusum daha ne isterim ki
günaydın dukan arkadaşlarım tek umudum reglden sonra eksileri görmek şuan kilo vermem durdu
Teşekkürler tarif için, baharat kokusunu bastırır sanırım. Akşama denerim, bugün krep yemedim henüz..Bi de şu helvayı denemeli:))
kızlar günaydın dukanella yaptım kendime ama tatmalısınız ne kadar iğrennnççç oldduuuuuuuu çünkü içine acı badem aroması koydum böğğkkk ıyyy :120: sanırım köpüşüm yiyecek onu nasıl yiyecekse artık
hayir hicede yavas degil bence. Gayet normal , bende 15 araliktan beri 12 kilo verdim ama benim daha yolum cok uzun. 5+5 i hic düsünmedim cünkü atak süresinde biraz SIKINTI cekmistim o yüzden. 1+1 bana daa uygun gibi geldi ama bu aralar 2+1 e gecebilirim niles diyeti olarak :))
hemde ne manyak oldu tadi anlatamam valla bugünde yapmak istiyorum ama bugün misir unu koymiycam malum sinirliolsuun yinede güzel olur eminim bide ben en son splenda koyarken acik da kako ekledimdi sonra sütü ekledim cay kasigi ilen azar azar mmmmm enfesti
yavrucum biraz baharat filan atin bol karabiberli naneli filan hic koku filan olmuyor hemde alisiyorsunuz artik. Yani hemen önden demeyin yok kokuyo yok yiyemiyorum diye. Bende ilk baslarda biraz SIKINTI cektim ama valla zorladim kendimi. Benim gibi tee hazirana kadar devam edecegimden maalesef kepege ihtiyacim var.
ay cok iyi yaaa süpersin benim güclendirme 1 yil kadar filan sürcekkesin bende veririm o zaman
merak etmeyin gidiyor sonra yavas yavassss
evet evet kesin deneyin
evet badem aromasi kötü olur. Yazik köpüse kiz ona da verme dök gitsin. Ben neler döktüm valla Allah affetsin
yeni baslayan arkadaslar ya lütfen biraz sabirli olun hemen panik yapmayin.
Seda bi kere senin fazla verecek kilon yok o yüzden bizim gibi hemen kilo veremezsin.
Ilk basta suyu attin sen. O yüzden mucize filan bekleme. Ama yinede yediklerine dikkat et.
Mutlaka yavas yavas gider. Sabirli ol.hepiniz sabirli olun ve sürekli tartilmayin seyirde
o kadar cok arti gördüm ki hemde kurallara uygun gittigim halde. Vücut bu ne yaptigina akil ermez. Belki en kücük yedigimiz birseyden bile su tutuyor. bilemeyiz. Önemli olan kilolarin gidecek olmasi lütfen sakin.
Birde bir arkadas vardi. 4-5 lt su icen. Canim benim o kadar su icmek de arti gösterir.
hem aksamlari icilen suyu vücut atmayacagi icin sabah mutlaka arti gösterir. Vücut ne kadar zamanda atabilir ki o kadar suyu yani. bilmiyorum 2 lt yeterli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?