Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

öyle hemen verilmiyor o kilolar şekerim sabır biraz 1 ay yılmadan yap bakalım ozaman tartı ne gösterecek hem zırt pırt niye tartılıyosun ki mucize bekleme öyle 4 günde atağını yap 1 ayda seyir bak ozaman karar ver bence

peki canım sana soru;
dukan testini yaptığında atakta kaç kilo vereceğini söylemişti?

sen 4. günde bu durumda 1900 gr vermiş oluyorsun değil mi?
inan bana o beğenmediğim -200'e ilerde çok ihtiyacın olacak

benimde 170 boyum bende sana yaklaşık yani 76 ile başladım ve anca 30 günde 5 kilo verdim
zaten bu şok bir diyet değilki 4 günde 5 kg veresin değil mi?

hadi az sabır 1 ay dene ondan sonra söylen kilo veremedim diye

bu arada bana göre okadar su çok fazla böbreklerine yazık sakınki ilk günlerde de 3 sa yürüme birdaha ilerde metabolizmanı hızlandırman için 6 sa mi yürüyeceksin?
bunları düşün ve planlı hareket et olur mu

yok canım 4 günde 1300 vermiş oluyorum dukana göre de bu civarlardı sanırım. Biliyorum onun dediğine göre ilerliyor ama benimle aynı kilodakiler kaçamak yaptıkları halde daha fazla vermişler bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba. Bu arada ben çok inatçıyım ve asla dukandan vazgeçmicem sadece çok moralim bozuldu acaba seyiri nasıl yapsam 1-1 mi 5-5 mi 2-1 mi ne dersiniz. Bu arada 3 saat zorunlu yürüdüm çünkü işlerim vardı mecburdum. Su konusuna gelince de dayanamıyorum çünkü ağzım kuruyor içim yanıyor susuzluktan

kolay mı canım aramızda var mıdır ki ben tartılmıyorum diyen ben sadece sabahları aç karnıma tartılıyorum onu da doktorum söyledi her sabah tartıl diye. Karar derken bırakmaya hiç niyetim yok ama başım çok ağrıyor 2 gündür ve boğazım ağrıyor grip olacak gibiyim. Dukanla alakası var mıdır? Yoksatamamen tesadüf mü?

sadece 3 gündür durmuşsun canım ya yapma hemen motive edin filan tam 10 gün durdum ben ben ne yapayım

Haklısın duraklama olacağını biliyorum fakat erken gibi geldi ama dukana başlamadan 2 hafta yaptığım diyeti de baz almam gerekir sanırım. Ne kadar sürüyor bu duraklama hoş bırakma gibi bir niyetim yok 1 aydır yapıyorum ben diyet dolayısıyla emeklerimi asla hibe edemem hedefe bu sefer 2 ayda olsa ulaşıcam burda netim. Dukan diyetinin en güzel yanı diet tatlı yiyebilmem diyet yaparken en zorlandığım konu malesef ki tatlı hatta ilk seyir günümde akşama doğru mod...ya girdim ve light kazandibi yedim ohhhhh dünya varmış dedim :) ayyy cnm istedi bak arada yiyebiliyoruz değil mi kitabı okumama rağmen bir çok sitede lıght tatlıların yendiğini okudum

1 / 1 git bence seyirde 2/1 ' ben daha yeni deniyorum sonucunu bilmiyoruz
perşembe günü belli olacak bakalım:)

4 günde 1300 kg gayet iyi ki ilerde çok çok +lı günlerin olacak kendini hazırla

canım ben tartılmıyorum perşembeden perşembeye sadece baktım moralim bozuluyor tamam ozaman 2 ay uygulayacağım ne kaybedecemki az yiyiyorum 100 grda 100grdır hergün şişko uyanmaktansa kilom sabit kalır en azından yılmak yok umutsuz olmak hiç yok onlarca kişi zayıflıyor 2 ay sonunda bitek bizmi zayıflayamayacağız bizde 2 ay sonunda 10kilo eksik devam edicez güzel günler göricez güneşli günler

1 / 1 git bence seyirde 2/1 ' ben daha yeni deniyorum sonucunu bilmiyoruz
perşembe günü belli olacak bakalım:)

4 günde 1300 kg gayet iyi ki ilerde çok çok +lı günlerin olacak kendini hazırla

gerçekten mi ya(((( off ben zayıflamak istiyorum bir de zamanında 3 sefer diyet yaptım biri çok ağırdı diğeri geçen yıl herballife ile belki o da etkili oluyor. dukanın kitabı hayat felsefem oldu ama 5 kilo versem en azından 15 günde çevremde kimse inanmıyor böyle zayıflanacağına en azından onların ağzının payını vermiş olurum:)))))

canım tamamda sen 4günde kaç kilo vermeyi düşünüyordun.dukan mucize bir diyet değilki.ben 3gün yaptım 1200gr verdim.daha sadece ataktasın.kitaptada yazıyor buradada yazıyoruz hep atakta giden ödemdir diye.insanlar burda haftalardır diyet yapıyor.böyle 4günde mutsuz olmak inan bana anlamsız geliyor.bu uzun bir yol.şimdiden böyle olursa diyeti tamamlayamaz daha büyük bir mutsuzluk yaşarsın.

slm kızlar.. haftasonu aldığım 900 gramı bu sbh vermişim motivasyonum tkrar düzeldi ..hsonu biraz fazla uyudum o yüzden sanırım, herkes sabrettikçe iyi sonuçlar görcek eminim...

hehehe inşallah:)) sonunda da bağıracaz güneşi gördüm diye:) bu arada yanlış hatırlamıyorsam sen anneydin değil mi? yani doğum sonrası kilo vermeye çalışıyorsun ben daha anne de olmadım:) ama 3 çocuk doğurmuş gibi kocaman göbeğim var gören hamile misin diyor:)))

tamam özür dilerim:)) sanırım azar işitip gaza gelmeye ihtiyacım vardı:)

bu arada bişey sormak istiyorum bu keklerden yapmak istiyorum ben ama süttozu var tariflerde süt tozu ne oluyor bu bildiğimiz cafemate mi neskafenin süttozu????????

Sanırsam galiba 64 gördüm ben gözlerime inanamıyorum....

Maşallah nazar değmesin de sen ne kadar hızlı veriyorsun. ekstra bir şeyler mi yapıyorsunuz bize de söyle.çok mu hareket ediyorsun? ben 68 de takıldım kaldım.

canım bendeki lastiksiz.
lastikleri gevşiyor diye duymuştum ondan hiç bulaşmadım
onda da voit aldım ufak tefek bir şey ama valla işe yarıyor.
ben akşam 500 kere yapıyorum
500 keremi???? benimki de koşu bantının yanında, pilates topu ve stepperla beraber mışıl mışıl aylardır uyuyor.....
sonrada "kilom neden inmiyor" diye söyleniyorum, "spor yapmazsan kalırsın işte böyle" lafını sonuna kadar hakediyorum şu anda...

2 gün protein 1 gün sebzemi yapıyorsun? bu kitapta varmıydı birden hatırlayamadım, kitabım elime geçmeyeli o kadar uzun zaman olduki, liste yaptım artık kime verdim kime daha vereceğim diye, bana ulaşamayanlar eşimin yanına gidip bilgi alıyormuş artık nasıl kilo verdiğim konusunda....

yaaa ama bak geliyo terlik haaa
seni örnek alan bizler ne yapcaz ;?
duraklamayı başarıyla atlatıp ivmeli bi şekilde vereceksin o kiloları ben inanıyorum sen neden inanmıyorsun?

inşallahh canım ya, vallahi o terliği sonuna kadar hakediyorum bu ara,
yok yok şımardım ben bu ara ondan oluyor, birde çevremde beni gören herkesden o kadar güzel tepkiler alıyorumki, aaa daha ne kilo vereceksin yağmı kalmışta, çok iyisin böyle, yok 70 hayatta değilsindir daha azsındır...
neden beni durdurmaya çalışıyorlar onuda anlamıyorum yada neden ben onların gazına gelip ucundan kenarından kaçamaklara başladım ki???
yok yok bundan sonra kimsenin gazına gelmeyeceğim artık onlardan daha zayıf olcam diye korkuyorlar galiba

hayir hicede yavas degil bence. Gayet normal , bende 15 araliktan beri 12 kilo verdim ama benim daha yolum cok uzun. 5+5 i hic düsünmedim cünkü atak süresinde biraz SIKINTI cekmistim o yüzden. 1+1 bana daa uygun gibi geldi ama bu aralar 2+1 e gecebilirim niles diyeti olarak :))

hemde ne manyak oldu tadi anlatamam valla bugünde yapmak istiyorum ama bugün misir unu koymiycam malum sinirli olsuun yinede güzel olur eminim bide ben en son splenda koyarken acik da kako ekledimdi sonra sütü ekledim cay kasigi ilen azar azar mmmmm enfesti

İmrendim vallahi krep işine..Ben de kokusundan nefret ediyorum kepeğin. Sabahları tahammül edemediğim için krebi akşamdan yapıyorum..
Şöyle kepek kokusunu bastıracak güzel tarifi olanlar yardım etsin..

yavrucum biraz baharat filan atin bol karabiberli naneli filan hic koku filan olmuyor hemde alisiyorsunuz artik. Yani hemen önden demeyin yok kokuyo yok yiyemiyorum diye. Bende ilk baslarda biraz SIKINTI cektim ama valla zorladim kendimi. Benim gibi tee hazirana kadar devam edecegimden maalesef kepege ihtiyacim var.

ay cok iyi yaaa süpersin benim güclendirme 1 yil kadar filan sürcek kesin bende veririm o zaman

günaydın dukan arkadaşlarım tek umudum reglden sonra eksileri görmek şuan kilo vermem durdu

merak etmeyin gidiyor sonra yavas yavassss

Teşekkürler tarif için, baharat kokusunu bastırır sanırım. Akşama denerim, bugün krep yemedim henüz..Bi de şu helvayı denemeli:))

evet evet kesin deneyin

evet badem aromasi kötü olur. Yazik köpüse kiz ona da verme dök gitsin. Ben neler döktüm valla Allah affetsin

yeni baslayan arkadaslar ya lütfen biraz sabirli olun hemen panik yapmayin.
Seda bi kere senin fazla verecek kilon yok o yüzden bizim gibi hemen kilo veremezsin.
Ilk basta suyu attin sen. O yüzden mucize filan bekleme. Ama yinede yediklerine dikkat et.
Mutlaka yavas yavas gider. Sabirli ol.hepiniz sabirli olun ve sürekli tartilmayin seyirde
o kadar cok arti gördüm ki hemde kurallara uygun gittigim halde. Vücut bu ne yaptigina akil ermez. Belki en kücük yedigimiz birseyden bile su tutuyor. bilemeyiz. Önemli olan kilolarin gidecek olmasi lütfen sakin.

Birde bir arkadas vardi. 4-5 lt su icen. Canim benim o kadar su icmek de arti gösterir.
hem aksamlari icilen suyu vücut atmayacagi icin sabah mutlaka arti gösterir. Vücut ne kadar zamanda atabilir ki o kadar suyu yani. bilmiyorum 2 lt yeterli bence.

kızlar cidden burası çok etkili bir motivasyon kaynağı oluyor

forumu okuyunca ben yalnız değilim diyorum
hepimiz bir şekilde dukana başladık
sonra hepimizi kadın ve tatlı krizlerine girdik
hepimiz zorlandık
hepimiz verdik kilocukları ama zaman zaman aldıkta
hepimiz durakladık
ama hepimiz üstesinden de gelebilmeliyiz bence ve görüyorumki geliyoruzda

durmamalıyız
sabretmeliyiz
be biz de bize zayıflayamaz gözüyle bakanlara inat
kendimize inat
ZAYIFLAMALIYIZ
DEVAM+SABIR+KARARLILIK= ----- KİLOLAR

o arkadaş benim canım da yalnız ben zayıflamak için içmiyorum inan dayanamıyorum suya kimi tatlı arıyor ben su ağzım kuruyor yanıyor içim o yüzden içtim bol bol ama artık azaltacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…