hehehe inşallah:)) sonunda da bağıracaz güneşi gördüm diye:) bu arada yanlış hatırlamıyorsam sen anneydin değil mi? yani doğum sonrası kilo vermeye çalışıyorsun ben daha anne de olmadım:) ama 3 çocuk doğurmuş gibi kocaman göbeğim var gören hamile misin diyor:)))
500 keremi???? benimki de koşu bantının yanında, pilates topu ve stepperla beraber mışıl mışıl aylardır uyuyor.....
sonrada "kilom neden inmiyor" diye söyleniyorum, "spor yapmazsan kalırsın işte böyle" lafını sonuna kadar hakediyorum şu anda...
2 gün protein 1 gün sebzemi yapıyorsun? bu kitapta varmıydı birden hatırlayamadım, kitabım elime geçmeyeli o kadar uzun zaman olduki, liste yaptım artık kime verdim kime daha vereceğim diye, bana ulaşamayanlar eşimin yanına gidip bilgi alıyormuş artık nasıl kilo verdiğim konusunda....
inşallahh canım ya, vallahi o terliği sonuna kadar hakediyorum bu ara,
yok yok şımardım ben bu ara ondan oluyor, birde çevremde beni gören herkesden o kadar güzel tepkiler alıyorumki, aaa daha ne kilo vereceksin yağmı kalmışta, çok iyisin böyle, yok 70 hayatta değilsindir daha azsındır...
neden beni durdurmaya çalışıyorlar onuda anlamıyorum yada neden ben onların gazına gelip ucundan kenarından kaçamaklara başladım ki???
yok yok bundan sonra kimsenin gazına gelmeyeceğim artıkonlardan daha zayıf olcam diye korkuyorlar galiba
benim bugün sebze günümdü ama deneyim bakıyım, zaten henüz hiç sebze yemedim, akşamda balık yaparım yine yemem,doğru söylüyor olabilir çevrendekiler bence diyete değilde spora ağırlık vermelisin artık
valla 500 yapıyorum her akşam tv karşısında çantama koyup işe bile getiresim geliyor
canım kitapta öyle birşey yok sanırım hatırlamıyorum ama ben çok durunca dedim öyle deniyim
10-11 gün durunca fikir üretebiliyorsun şimdilik iyi gidiyor 2. turu dönüyorum bakalım perşembe bildirimde ne olacak
evet 2 çocuğum var 5 aylık daha bebeğim benimki doğum sonrası kilolar biraz abarttım lohusalıkta kilolarca draje tahin helvası krallar gibi kahvaltılar geçen ay bi baktım uçmuşum resmen şişkoyum her yer her yerde başladım işte şükür bi süzülme var en azından ama sana mucize diyet hikayemi anlatacak kadar başarılı deilim henüz ama olacak inş.inş herkes istediği bedene ulaşır şimdi anlıyorum şişman arkadaşlarımı ne zormş istediğin hiçbirşeyi giyememek
bende yapıcam ama korkuyorum.Sağlıksız diyen çok vitamin fln alamıyormuşssun
allah bağışlasın canım darısı başıma yani kilolar değil de çocuklar:)) ama dediğim gibi sen bana göre şanslısın çünkü çocuğundan kalan kilo ile mücadele ediyorsun bense biran evvel çocuğum olsun diye( Allah herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu..
Arkadaşlar öğlen döner yedim.
Ama çok kötüydü.
Başım falan döndü. Bende marketten eti combo almıştım.Gelen misafirlerime veriyim diye.
Baktım fena oluyorum.2 tane yiyim bari dedim. Kan şekerim düştü diye.
Ama 6 tane vardı hepsini yedim.
Süt içtim.
Şimdide maden suyu içiyorum. Başımın dönmesi ve halsizliğim geçmedi. Sizce ne yapmalıyım. Diyetide bozdum. Ama çalışmak zorumdayım. Baş dönmesiyle olacak gibi değildi.
inşallah arkadaşım sıra sıra olsun rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin içindede bize çok şükür evet şanslıyım çok hemde nur gibi evlatlarım var nedir len 10 kilo fazla veririm dimi hem ben şanslıyınmmm
kızlaaaaaarrrr nasılsınızz? dukan kraker deneyen varmı? acep aranızda
bencede nedirki 10 kg benim bi arkadaşım doğumdan sonra 20 kg vermek zorunda kaldı hoş veremedi yaa kaldı öylece biz şanslıyız valla 10 kg yavaş yavaş gidecek bugün nasılsın gittiimi dünkü karamsarlık
canım yol arkadaşım sen deneme istersen sabah okudum dukanellayı....iyi deil ya krep en iyisi fazla maceraya gerek yok yulaf kepeğine üzülüyorum sonra
inşallah arkadaşım sıra sıra olsun rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin içindede bize çok şükür evet şanslıyım çok hemde nur gibi evlatlarım var nedir len 10 kilo fazla veririm dimi hem ben şanslıyınmmm
milleti okuyunca arkadaş bu ne ya bunalım hehe iyiyim bugün....nisana 10 u tamamlarız dimi bacım bak sakata gitmeyelim arkandayım
öyle tabi onlarca kilo almaya razı olup bir evlat sahibi olamayanlar var.. her günümüze her halimize şükür ama sağlık için de zayıflamamız şart şekerim:)))
öyle tabi onlarca kilo almaya razı olup bir evlat sahibi olamayanlar var.. her günümüze her halimize şükür ama sağlık için de zayıflamamız şart şekerim:)))
arkadaş bu nasıl bi hikaye valla sana destek olmam 6 combo ne ya hadi 1 2 neysede sen kararını vermişsin zaten hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?