Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet 2 çocuğum var 5 aylık daha bebeğim benimki doğum sonrası kilolar biraz abarttım lohusalıkta kilolarca draje tahin helvası krallar gibi kahvaltılar geçen ay bi baktım uçmuşum resmen şişkoyum her yer her yerde başladım işte şükür bi süzülme var en azından ama sana mucize diyet hikayemi anlatacak kadar başarılı deilim henüz ama olacak inş.inş herkes istediği bedene ulaşır şimdi anlıyorum şişman arkadaşlarımı ne zormş istediğin hiçbirşeyi giyememek

doğru söylüyor olabilir çevrendekiler bence diyete değilde spora ağırlık vermelisin artık
valla 500 yapıyorum her akşam tv karşısında çantama koyup işe bile getiresim geliyor

canım kitapta öyle birşey yok sanırım hatırlamıyorum ama ben çok durunca dedim öyle deniyim
10-11 gün durunca fikir üretebiliyorsun şimdilik iyi gidiyor 2. turu dönüyorum bakalım perşembe bildirimde ne olacak

benim bugün sebze günümdü ama deneyim bakıyım, zaten henüz hiç sebze yemedim, akşamda balık yaparım yine yemem,
inşallah 2/1 etki eder bana, t
abi cumartesi oğluşumla yapıp sonra yok tadına bakıyım, yok misafire ayıp olur, yok oğlum ucundan böldü yiyim diye götürdüğüm 4 tane damla çikolatalı kurabiyenin etkisi ne zaman geçer onu bilemiyorum ama...dolma, kuruyemiş ve keki söylemeyide unuttum bu arada
ben ciddi ciddi yedim o akşam, yazıklar olsun bana

ben 2,5 yıldır oğlumu ayağımda salladığım için bacaklarım baya kaslı, selülitsiz ve düzgün artık ama sallama olayının karın ve bel bölgesine pek faydası yok malesef, karın bölgemde hem sarkma var hemde en az 5 kilo fazla yağ var, spor şart yani bana.....

allah bağışlasın canım darısı başıma yani kilolar değil de çocuklar:)) ama dediğim gibi sen bana göre şanslısın çünkü çocuğundan kalan kilo ile mücadele ediyorsun bense biran evvel çocuğum olsun diye( Allah herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu..

bende yapıcam ama korkuyorum.Sağlıksız diyen çok vitamin fln alamıyormuşssun

valla diyete başlamadan önce hastaneye yatıcak kadar sağlıksız olan ben... maşallah diyorum süperim vücudumdaki demir-kan eksiklikleri tamamen kayboldu... 1 ayda tüm değerlerimde yükselme gördüm... kolestrolum yok tiroidim yok kansızlığım yok demir eksikliğim yok...

Arkadaşlar öğlen döner yedim.
Ama çok kötüydü.
Başım falan döndü. Bende marketten eti combo almıştım.Gelen misafirlerime veriyim diye.
Baktım fena oluyorum.2 tane yiyim bari dedim. Kan şekerim düştü diye.
Ama 6 tane vardı hepsini yedim.
Süt içtim.
Şimdide maden suyu içiyorum. Başımın dönmesi ve halsizliğim geçmedi. Sizce ne yapmalıyım. Diyetide bozdum. Ama çalışmak zorumdayım. Baş dönmesiyle olacak gibi değildi.

inşallah arkadaşım sıra sıra olsun rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin içindede bize çok şükür evet şanslıyım çok hemde nur gibi evlatlarım var nedir len 10 kilo fazla veririm dimi hem ben şanslıyınmmm

arkadaş bu nasıl bi hikaye valla sana destek olmam 6 combo ne ya hadi 1 2 neysede sen kararını vermişsin zaten hadi hayırlısı

bencede nedirki 10 kg benim bi arkadaşım doğumdan sonra 20 kg vermek zorunda kaldı hoş veremedi yaa kaldı öylece biz şanslıyız valla 10 kg yavaş yavaş gidecek bugün nasılsın gittiimi dünkü karamsarlık

milleti okuyunca arkadaş bu ne ya bunalım hehe iyiyim bugün....nisana 10 u tamamlarız dimi bacım bak sakata gitmeyelim arkandayım

canım yol arkadaşım sen deneme istersen sabah okudum dukanellayı....iyi deil ya krep en iyisi fazla maceraya gerek yok yulaf kepeğine üzülüyorum sonra

tatlım sabahki dukanella faciaydı yaa önceden yaptım çok güzeldi bu seferki iğrenç oldu ama o lanet badem aromasını koydum ya ondan koymayaydım iyiydi bide muffin yaptım kafadan attım çok güzel oldu kreptende sıkıldım valla

öyle tabi onlarca kilo almaya razı olup bir evlat sahibi olamayanlar var.. her günümüze her halimize şükür ama sağlık için de zayıflamamız şart şekerim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…