Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tabi evet evet sağlık için zayıflıyoruz olayı bu açıdan hiç düşünmemiştim

ben krepe bayılıyorum sabah olacakta yiyecem diye sabırsızlanıyorum okadar çaresizim düşün işte 1 paket yulaf kepeğim var gıdım gıdım yiyorum özene bezene yapıyorum.arkadaş lıght peynir iğrenç alışmışım ezine tam yağlıya aknaz sütaş kötü tadıyo benim gıcığımda peynir.yine lıght kaşar biraz iş görüyo

hanımlarrrrr
ne var ne yok
az önce kaçamak yaptım nasılım :) metabolizmam hızlı diye güzenip yedim ne yapayım canım ister de yemezsem memelerim şişer diye korkuyorum :) umma umsuruk gbi isimleri var tabi bi dr olarak ne kadar doğru o tartışılır diyorum ama güzel bi bahane uydurup vicdanımı rahatlatmış oluyorum :)
lorlu kuru pastalardan deniycem bakalm nasıl olacak çok beğenmiştiniz helva da güzele benziyo ama ben hiç tatlı sevmiyorum herkesin zorluğu ayrı işte bu dukan amcanın beni sınadığı konu bulgur

bende peynirsiz yapamıyorum yaa seviyorumda zaten ben istifledim yulafı ama tatlandırıcım çok az o konuda çok pintiyim bitacek diye ödüm kopuyo

Akşam yemek yemem olur biter. Çok mu büyük olmuş. Yakılmayacak bişey mi anlamadım ben.Genede sağol

11 kilo kaçamak yaparak uzar diye söyledim yoksa banane.karşımda hindistan cevizli kek var o yüzden asabileşmiş olabilirim yeme arkadaşım bünye zamanla alışıyor bence

bacım şişsin öyle daha hoş gözükürsün yazmayın kaçamaklarınızı benimde yapasım geliyor kokluyorum canımın istediği şeyleri 1 aydır koku duyum gelişti

hafta sonu güçlendirmeye çekmek paha biçilemez

bu arada rejimim boyunca hiç tatlı yemedim dukan tarifi bile olsa

arkadaşlar bugün canım sumaklı soğan istedi de atakta yenebilir mi bende kitap var aslında ama dukan amca ne yazık ki türk geleneklerinden bihaber olduğu için her şey olmuyor mesela atakta sarımsaklı yoğurt serbest mi?

Yarimmmmmmmmmmmmmmmm yulaf kepeği krepte çok belli oluyor diye yarimcimin verdiği lorlu kuru pasta tarifi ile mutlu mesut devam ediyorum teşkür ederim sana yine ablam gelmiş bize hemen bana kurabiyemden yap diye sipariş verdim akşamda eve gidince gojiberryli kek yapıcam o da çok lezzetliydi birde nette bir tarif buldum pasta ve çok hoş görünüyor haftasonuda onu denemeyi düşünüyorum ayrıca krep yerinede tuzlu lorlu kuru pastayı şiddetle tavsiye ediyorum

Kızlarr hepinizee günaydınn.. ben bu sabah bir karar aldım.. yulaf kepeğini artık yemicem. işkence gibi geliyor ve bana bir faydası oldugunu düşünmedigim içinde kesn olmuyordur zaten olumsuz bakıyorum yulaf kepeğine. yemeden zayflamaya karar verdim zaten hiç kaçamak fln yapmıyorum. bugün kendime light puding aldım ondan yicem 1 kase. günde 1 kase hakkımız vardı sanırım ??

Son düzenleme:

dukan tariflerini deneyen başaran tüm arkadaşlarımın önünde saygıyla eğiliyorum

kitapta light puding namına bişeye rastlamadım canım bu bizim uydurmamız geçmiş sayfalara bak deneyimli arkadaşlarda önermiyo sık dişini güçlendirmeye kadar

dukan tariflerini deneyen başaran tüm arkadaşlarımın önünde saygıyla eğiliyorum

Tarifler çok basit eminim sende yapabilirsin ayrıca tatlı konusunda ben çok araştırdım tatlandırıcı ve lıght sütle yapılan tatlılar yada lıght tatlılar bence yasak değil sonuçta light ve sütlü olduğu için karbonhidrat içermiyorlar dolayısı ile bende yeme taraftarıyım zira tatlısız yapamam

Pokicim bende yulaf kepeğinden pek haz etmiyorum ama bu diyetin kuralı yürüyüş, yulaf kepeği ve su bunlar çok önemli bende elimden geldiğince kepeği kuru pastada kekte falan tüektmeye çalışıyorum yoğurtla yada sütle yiyebileceğimi hiç sanmıyorum

splenda al öbürlerinin yan etkisi çok fazla bende gördüm de korkuyorum işte bide gardaşım yok dedi emziriyoruz ya bide doğal olsunnn

canım diyet falan iyi hoşta ben kabızlık çekiyorum ya diyette kızımda kabız çok üzülüyorum yeminle bırakasım geliyo diyeti o an hemen ama zeytinyağ katıyorum bütün çorbalarına mamalarına iyi oluyo biraz sizdede varmı o sorun?

SAbah yediğim 1/3 oraninda simitin arkasından(bu arada simitin tadı bütün hücrelerim tarafından hissedildi)30dak 2.400m yürüyüş ve -130 kalori inşallah simit kaybolup gitmiştir bu 64-65 ler 2 aydır cildirttiiiii beniiiiiiiiii -görmek icin ugrasacagima gitmiyor nede olsa diye yedim 10 Kasım'dan beri diyet yapıyorum toplamda giden 4.500, 5 kg. "Veremiyorum 3 gundur duraklarım diye kahredenler bide beni düşünüp hallerine şükretsinler gitmeyince gitmiyo iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…