Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben kırmızı pul biber sayesinde hiç kabız olmadım ama kızım kabız olunca poposuna zeytinyağı sürüyorum birebir

afiyet bal olsun yağ olmasın...

offffffffffff cnm çok fena tatlı istiyorrrrrrrr acaba özden yada mad..dan kazandibi yada krem şokala söylesem mi fenalardayımmmmmmmmm

arkadaşlar bişey sorcam

her gün soda içen yada hergün vitamin - mineral alan var mı acaba
ben aldım magnezyum ve b vitaminlerini ama ne sıklıkla kullanayım diye soruyorum

bu arada ben günde 4 yada 5 litre su içiyorum
sizce bu kadar su benden mineral götürürmü zararlı olurmu
deneyenlerden yardım bekliyorum

Bu arada ilginctir kendimle ilgili nezaman bi msj atmaya kalksam sayfanın sonu na geliyor. bahtsizlikmidir yoksa azar dan mı beni koruyor anlayamadım yahuu
Bu arada ev de light ton balığımda başka etim yok p gunundeyim. Sade yiyince çok kuru oluyo.boğazımda kalıyor yutamiyorum Farklı ve renkli bı fikri olan varmi

yeme yeme kahve iç tatlandırıcı at keser birazz

Yaaaa neden lıght işte ve sütlü (((( peki şimdilik tatlandırıcılı light sütlü nezcafe yapayım ama içimde bunlar var ve beni fena halde dürtüklüyor şuanda önümde kocaman bir tatlı kotoloğu var

tarçınlı sıcak süt de acayip kesiyor canım tavsiye ederim bir de dayanamıyorsan sütaş lıght meyveli yoğurt var sen bilirsin tabi:)
KIZLAR BİRİCEVAP VERSİN PLEASE SOĞAN SARIMSAK YASAK MI SP DÖNEMLERİNDE VE ATAKTA???????????

Atakta tatlandirmak amaçlı soğan sarımsak az miktarda kullanabilirsin seyirdeki p günlerinde de. Sp gununde de serbest

Kızlar bulunduğum yerde sürekli tazelenerek bisküviler çıkıyor ikram için ve ben dayanamayıp bir tanecik eti cin bisküvi attım ağzıma ama dişimin kavuğuna bile yetmedi (((

Nescafe yapayım yoksa sapıtıcam

ben perşembeden perşembeye tartılıyorum ama dün bekarken giydiğim bir eteğim vardı o oldu mesela sevinçten havalara uçtumm

aynen canım acaip güzel oluyorrr
bende diyete başlıcam diye karar verdiğimde yani aralık gibi ama şubatta başladım o başka konu
kendime 40 beden deri mini etek almıştım

şuan beyaz gömleği içine soktum ve o etek üstümde annem sabah gördü waaoooww sen onun içine girdinmi dedi
5 kilo bile nasıl farkettiriyor
bir 5 kilo daha verdiğimde düşünemiyorum ay heyecanlandııımmm

su 2 3 litre normal fazlası zarar diye biliyorum sodada sorun yok hiç 5 litre su içmedim karnım doyacak yanacamki su içeyim 2 litre zor içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…