canım diyet falan iyi hoşta ben kabızlık çekiyorum ya diyette kızımda kabız çok üzülüyorum yeminle bırakasım geliyo diyeti o an hemen ama zeytinyağ katıyorum bütün çorbalarına mamalarına iyi oluyo biraz sizdede varmı o sorun?
ben kırmızı pul biber sayesinde hiç kabız olmadım ama kızım kabız olunca poposuna zeytinyağı sürüyorum birebir
afiyet bal olsun yağ olmasın...Yarimmmmmmmmmmmmmmmm yulaf kepeği krepte çok belli oluyor diye yarimcimin verdiği lorlu kuru pasta tarifi ile mutlu mesut devam ediyorum teşkür ederim sana yine ablam gelmiş bize hemen bana kurabiyemden yap diye sipariş verdim akşamda eve gidince gojiberryli kek yapıcam o da çok lezzetliydi birde nette bir tarif buldum pasta ve çok hoş görünüyor haftasonuda onu denemeyi düşünüyorum ayrıca krep yerinede tuzlu lorlu kuru pastayı şiddetle tavsiye ediyorum
bende öyle yapıyorum canım ancak öyle rahatlıyo garibimah bi zayıflsaydık yaa off valla sıkıldım mucize bekliyorum uyuyup uyandığımda 38 bedenmişim mesela ne hooşşş
bedeninde değil -100 bile görsem mutlu oluyorum ben
offffffffffff cnm çok fena tatlı istiyorrrrrrrr acaba özden yada mad..dan kazandibi yada krem şokala söylesem mi fenalardayımmmmmmmmm
yeme yeme kahve iç tatlandırıcı at keser birazz
Yaaaa neden lıght işte ve sütlü(((( peki şimdilik tatlandırıcılı light sütlü nezcafe yapayım ama içimde bunlar var ve beni fena halde dürtüklüyor şuanda önümde kocaman bir tatlı kotoloğu var
Yaaaa neden lıght işte ve sütlü(((( peki şimdilik tatlandırıcılı light sütlü nezcafe yapayım ama içimde bunlar var ve beni fena halde dürtüklüyor şuanda önümde kocaman bir tatlı kotoloğu var
ben perşembeden perşembeye tartılıyorum ama dün bekarken giydiğim bir eteğim vardı o oldu mesela sevinçten havalara uçtumm
Atakta tatlandirmak amaçlı soğan sarımsak az miktarda kullanabilirsin seyirdeki p günlerinde de. Sp gununde de serbesttarçınlı sıcak süt de acayip kesiyor canım tavsiye ederim bir de dayanamıyorsan sütaş lıght meyveli yoğurt var sen bilirsin tabi:)
KIZLAR BİRİCEVAP VERSİN PLEASE SOĞAN SARIMSAK YASAK MI SP DÖNEMLERİNDE VE ATAKTA???????????
ben perşembeden perşembeye tartılıyorum ama dün bekarken giydiğim bir eteğim vardı o oldu mesela sevinçten havalara uçtumm
bana kimse bişey demicek mi
arkadaşlar bişey sorcam
her gün soda içen yada hergün vitamin - mineral alan var mı acaba
ben aldım magnezyum ve b vitaminlerini ama ne sıklıkla kullanayım diye soruyorum
bu arada ben günde 4 yada 5 litre su içiyorum
sizce bu kadar su benden mineral götürürmü zararlı olurmu
deneyenlerden yardım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?