bana kimse bişey demicek mi
aman kıyamam sana dukan kızı ne deyim sana ne istiyosun bakimm hıı
aynen canım acaip güzel oluyorrr
bende diyete başlıcam diye karar verdiğimde yani aralık gibi ama şubatta başladım o başka konu
kendime 40 beden deri mini etek almıştım
şuan beyaz gömleği içine soktum ve o etek üstümde annem sabah gördü waaoooww sen onun içine girdinmi dedi
5 kilo bile nasıl farkettiriyor
bir 5 kilo daha verdiğimde düşünemiyorum ay heyecanlandııımmm
aman kıyamam sana dukan kızı ne deyim sana ne istiyosun bakimm hıı
kendimizi muhabbete öyle kaptırıyoruz ki sorulan soruları es geçiyoruz dimi
ARkidesleeeer 17 üye den benim evdeki light ton balikcigimi nasıl cesitlendirip yiyebilirim soruma hiç fikri olan biri yokmu yaahuuuu acım aaaaaaac. bak kuru kuru yerim boğazımda kalırsa karışmam haaaa sizin yüzünüzden
arkadaşlar bişey sorcam
her gün soda içen yada hergün vitamin - mineral alan var mı acaba
ben aldım magnezyum ve b vitaminlerini ama ne sıklıkla kullanayım diye soruyorum
bu arada ben günde 4 yada 5 litre su içiyorum
sizce bu kadar su benden mineral götürürmü zararlı olurmu
deneyenlerden yardım bekliyorum
demiştim ben
buna cevap beklıyodum da
çoooook sağol
ohhh ne güzel heyecanlan daha heyecanlan nasıl zayıflıcaz bak görr valla ben 38 beden olmak istiyorum hiç 36da gözüm yok zaten sevmem o kadar inceliği insanın eski kıyafetlerine girebilmesi süper bi duygu bir tane pantolonum var dar birazcık ölçüm o onun içine girdiğim zaman güçlendirmeye geçicem o vakit tamam oldum ben
benimde yok cidden hem ailem hemde erkek arkım okadar zayıfını sevmez şimdi bile bıraksam artık diye laf söylüyorlar
annem bile ki o zayıflığı sever kızım azcık yesenmi acaba sen demeye başladı sonra ben gülüncede cidden eskiden yeme derdim sen yerdin dedi
ben zaten karar verdim 62 de bırakıcam seyiri geçicem güçlendirmeye yani son 9 kiloommm
kitapta light puding namına bişeye rastlamadım canım bu bizim uydurmamız geçmiş sayfalara bak deneyimli arkadaşlarda önermiyo sık dişini güçlendirmeye kadar
[sıze=2]offf nescafemi içtim iyi geldi rahatladım azcıkın ben akşama kesin kekimi yapayım atıştırmalık tatlı krizim kesilir en azından kaçamak yapmamış olurum yaa pofff ayyy havaların düzelmesini iple çekiyordum yürüyüş yapmak için evim işime uzak olduğu için ben eve varana kadar hava kap karanlık oluyordu şimdi baharla beraber eşime beni belirli bir bölümde bırakmasını isteyip yürüyüşe başlayacağım yada içimde spora başlama gibi bir istek var ne yapsam acaba b-fite mi gitsem spora mı başlasam zor olacak biliyorum çocuk var bende 3,5 yaşında akşam yolumuzu gözlüyor kuzum eşimde spor yaptığı için onu bizden mahrum etme gibi bir hakkım yok şöyle yapabilirim ama bir gün ben spora bir gün eşim dönüşümlü olursa sanırım bu sorunu çözüp spora başlayabilirim.[/sıze]
hafta sonu güçlendirmeye çekmek paha biçilemez
bu arada rejimim boyunca hiç tatlı yemedim dukan tarifi bile olsa
Biz çok kötüyüz ya... olayın aslında püf noktasını çözdük diye kaçamak yapmamız daha kolay oluyor... çünkü neden proteine ağırlık veririz en fazla 3ps gününde sonrası - çıkarız bunun rahatlığına sahibiz ya yapıyoruz kaçamakları... bende az önce mini etipopkek yedim... hani bu kocaman paketlerde minik minik oluyo ya işte onlardan... beni çikolata şelalesine atsalar asla bıkmam o yüzden bu hiçbişey değil... yine kendime sahip olabiliyorum bunca şey arasında... tabi her seferinde yapmıycam bi daha diye söz veriyorum kendime ama... inşallah bi daha tekrarlamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?