Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ARkidesleeeer 17 üye den benim evdeki light ton balikcigimi nasıl cesitlendirip yiyebilirim soruma hiç fikri olan biri yokmu yaahuuuu acım aaaaaaac. bak kuru kuru yerim boğazımda kalırsa karışmam haaaa sizin yüzünüzden

ohhh ne güzel heyecanlan daha heyecanlan nasıl zayıflıcaz bak görr valla ben 38 beden olmak istiyorum hiç 36da gözüm yok zaten sevmem o kadar inceliği insanın eski kıyafetlerine girebilmesi süper bi duygu bir tane pantolonum var dar birazcık ölçüm o onun içine girdiğim zaman güçlendirmeye geçicem o vakit tamam oldum ben

aman kıyamam sana dukan kızı ne deyim sana ne istiyosun bakimm hıı

arkadaşlar bişey sorcam

her gün soda içen yada hergün vitamin - mineral alan var mı acaba
ben aldım magnezyum ve b vitaminlerini ama ne sıklıkla kullanayım diye soruyorum

bu arada ben günde 4 yada 5 litre su içiyorum
sizce bu kadar su benden mineral götürürmü zararlı olurmu
deneyenlerden yardım bekliyorum

demiştim ben
buna cevap beklıyodum da

çoooook sağol

canım ben ton balığına kaldığım zaman krep içine koyup yiyorum genelde yarımdan daha azcık domatesle öyle dürüm gibi yapıyorum
yanına da zero yetiyor valla birde ben ton balığını severim ondan sıkıntı olmuyor yerkene

valla bıkmadan 3. kez yazdım heee

arkadaşlar bişey sorcam

her gün soda içen yada hergün vitamin - mineral alan var mı acaba
ben aldım magnezyum ve b vitaminlerini ama ne sıklıkla kullanayım diye soruyorum

bu arada ben günde 4 yada 5 litre su içiyorum
sizce bu kadar su benden mineral götürürmü zararlı olurmu
deneyenlerden yardım bekliyorum

bu arada ton balığı konusunda bişey diyemiyorum cicim
ben de sp gününde yalnız onu yememeyi tercih ediyorum

canım bence 4 5lt su fazla 2 yada 3ben emzirdiğim halde 3 lt içiyorum ideal olan bu bence b vitamini eksiklik ne kadar bilmem ama günde 1 alınıyo diye biliyorum sodaya gelince bende içiyorum bişicik olmaz ondan magnezyum konusunda bilgim yok vallah

benimde yok cidden hem ailem hemde erkek arkım okadar zayıfını sevmez şimdi bile bıraksam artık diye laf söylüyorlar
annem bile ki o zayıflığı sever kızım azcık yesenmi acaba sen demeye başladı sonra ben gülüncede cidden eskiden yeme derdim sen yerdin dedi

ben zaten karar verdim 62 de bırakıcam seyiri geçicem güçlendirmeye yani son 9 kiloommm

bende bırakırım 62de zaten güçlendirmedede veriliyomuş eşimde istemez çıtkırıldım benim zaten 38 iiyidir iyiiii

Yarını dört gözle bekliyorum akşama dolma biber dolduracağım sarımsaklı yoğurtla gümleteceğim:)) bu akşam da madem yasak değil sumaklı soğan ve karaciğer yicem:))
bu arada kızlar et haşladım öğlen için didikledim ve az tuzla tatlandırdım bugün oldukça doyurucu oldu bilginize didkleyince daha lezzetli oluyor..

kitapta light puding namına bişeye rastlamadım canım bu bizim uydurmamız geçmiş sayfalara bak deneyimli arkadaşlarda önermiyo sık dişini güçlendirmeye kadar

Ayy hadi yaa. Tuhhh 1 kase yedim bilee neyse bi daha yemem (( ama yulaf kepegini kesn olarak yiyemiorm sutle icilirmi acaba deneyen warmii???

offf nescafemi içtim iyi geldi rahatladım azcıkın ben akşama kesin kekimi yapayım atıştırmalık tatlı krizim kesilir en azından kaçamak yapmamış olurum yaa pofff ayyy havaların düzelmesini iple çekiyordum yürüyüş yapmak için evim işime uzak olduğu için ben eve varana kadar hava kap karanlık oluyordu şimdi baharla beraber eşime beni belirli bir bölümde bırakmasını isteyip yürüyüşe başlayacağım yada içimde spora başlama gibi bir istek var ne yapsam acaba b-fite mi gitsem spora mı başlasam zor olacak biliyorum çocuk var bende 3,5 yaşında akşam yolumuzu gözlüyor kuzum eşimde spor yaptığı için onu bizden mahrum etme gibi bir hakkım yok şöyle yapabilirim ama bir gün ben spora bir gün eşim dönüşümlü olursa sanırım bu sorunu çözüp spora başlayabilirim.

bende havuz araştırıyorum yüzücem sanırm...

ağzım çoook kuruyor. kafama dikip dikip yudum yudum içiyorum ama kar etmiyor.

light pudingin diyette adı bile geçmiyor hanımlar. haberiniz olsun. tabi bu benim haftasonu light puding yapmamı engelledi mi ?

hayır. 4 kase çıktı ama ben sadece 1 kase yedim. 3. günü buzdolabında pudingin. puding yerine akşam bimin küp gofretinden yedim itiraf ediyorum

Biz çok kötüyüz ya... olayın aslında püf noktasını çözdük diye kaçamak yapmamız daha kolay oluyor... çünkü neden proteine ağırlık veririz en fazla 3ps gününde sonrası - çıkarız bunun rahatlığına sahibiz ya yapıyoruz kaçamakları... bende az önce mini etipopkek yedim... hani bu kocaman paketlerde minik minik oluyo ya işte onlardan... beni çikolata şelalesine atsalar asla bıkmam o yüzden bu hiçbişey değil... yine kendime sahip olabiliyorum bunca şey arasında... tabi her seferinde yapmıycam bi daha diye söz veriyorum kendime ama... inşallah bi daha tekrarlamam...

bugün kaçamak yaptım ama olsun kendimi affettim yoksa yediğim 100 grsa 500gr olacak şişe şişe
birazdan çıkıp spor salonu bakcam annem gitme diyo belki de alet almalıyım kesin ben de evde alet olursa yapmazsam ya diye korkuyorum aman aman çocuk olmadan kilo verenlere hayranım yani biz bilemedik siz sakın bırakmayın

ben küp gofret ve balık kraker haricinde hiç kaçamak yapmıyorum biliyomusunuz.

tatlı börek çörek vız geliyor. halbuki ben börek hastasıyım. yemiyorum kesinlikle.

eğer akşam gofret yemessem çok daha büyük bir kaçamak yapacakmışım gibi geliyor. o kesiyo beni durduruyor.öğlen arkadaşım çok ısrar etmesine rağmen yemicem dedim ve döner dürüm almadım. tatlı aldı kendine canım çekmedi bile.kentparkı cepayı gezdim gezdim geldim ve sabah hazırladğım yyiyeceğmi yedim akşam olunca içime bişeyler giriyor sanki.o gofreti yemssem ertesi güne çok daha kötü bişey yapacakmışım gibi geliyor. bende yiyorum.

pişmanlık var evet kabul ediyorum ama eminim ki bugün eve gidicem ve yine yiyecem.gofret yiyebileyim diye dün akşam hiçbirşey yemedim. diyetten öncede ara ara alırdım ama son 1 aydır taktım kafaya. haftada 2-3 gün yiyorum kessssssin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…