bugün kaçamak yaptımama olsun kendimi affettim yoksa yediğim 100 grsa 500gr olacak şişe şişe
birazdan çıkıp spor salonu bakcam annem gitme diyo belki de alet almalıyım kesin ben de evde alet olursa yapmazsam ya diye korkuyorum aman aman çocuk olmadan kilo verenlere hayranım yani biz bilemedik siz sakın bırakmayın
Biz çok kötüyüz ya... olayın aslında püf noktasını çözdük diye kaçamak yapmamız daha kolay oluyor... çünkü neden proteine ağırlık veririz en fazla 3ps gününde sonrası - çıkarız bunun rahatlığına sahibiz ya yapıyoruz kaçamakları... bende az önce mini etipopkek yedim... hani bu kocaman paketlerde minik minik oluyo ya işte onlardan... beni çikolata şelalesine atsalar asla bıkmam o yüzden bu hiçbişey değil... yine kendime sahip olabiliyorum bunca şey arasında... tabi her seferinde yapmıycam bi daha diye söz veriyorum kendime ama... inşallah bi daha tekrarlamam...
bugün kaçamak yaptımama olsun kendimi affettim yoksa yediğim 100 grsa 500gr olacak şişe şişe
birazdan çıkıp spor salonu bakcam annem gitme diyo belki de alet almalıyım kesin ben de evde alet olursa yapmazsam ya diye korkuyorum aman aman çocuk olmadan kilo verenlere hayranım yani biz bilemedik siz sakın bırakmayın
ağzım çoook kuruyor. kafama dikip dikip yudum yudum içiyorum ama kar etmiyor.
light pudingin diyette adı bile geçmiyor hanımlar. haberiniz olsun. tabi bu benim haftasonu light puding yapmamı engelledi mi ?
hayır. 4 kase çıktı ama ben sadece 1 kase yedim. 3. günü buzdolabında pudingin. puding yerine akşam bimin küp gofretinden yedim itiraf ediyorum
Bende hic kacamak yapmadim ama bugun puding yedim 1 kase. Light kola kitapta yazio ama fikrinizi alym icmelimiyiz? İcebilrmiyiz?
Bende hic kacamak yapmadim ama bugun puding yedim 1 kase. Light kola kitapta yazio ama fikrinizi alym icmelimiyiz? İcebilrmiyiz?
oh afiyet şeker olsun....sana umarım + olarak geri dönmez..
Biz çok kötüyüz ya... olayın aslında püf noktasını çözdük diye kaçamak yapmamız daha kolay oluyor... çünkü neden proteine ağırlık veririz en fazla 3ps gününde sonrası - çıkarız bunun rahatlığına sahibiz ya yapıyoruz kaçamakları... bende az önce mini etipopkek yedim... hani bu kocaman paketlerde minik minik oluyo ya işte onlardan... beni çikolata şelalesine atsalar asla bıkmam o yüzden bu hiçbişey değil... yine kendime sahip olabiliyorum bunca şey arasında... tabi her seferinde yapmıycam bi daha diye söz veriyorum kendime ama... inşallah bi daha tekrarlamam...
bende yedim light puding ve ben onu hala kaçamaktan saymıyorum
hani okadar acımasız bir diyet değilmiş gibime geliyor benim
regli dönemimde ve sonrasında üst üste günler olmamak kaydı ile puding yedim valla
hep aynı şeyi söylüyorum bir daha söylicem ben puding ya da meyveli yoğurt yemez isem bu diyeti bırakırım benim vücudum okadar şekersiz kalmaz biliyorum
zero içebilirsin. light olarak hiç görmedim ben belki gözümden kaçmıştır.
dün yedim ve sabah baktım 66.2 yine. ki tuvalete çıkmamıştım.
dönmesinler. lütfen lütfen lütfen
bende evlendiğim gibi hamile kalmak istediğim için evlenmeden önce ince bi hatun olabileyim diye çabalıyorum...[/QUO
ohhh ohhh desene karşımızda sabırsızlıkla anne olmayı bekleyen biri var...allah gönlüne göre versin canım ..ama ben olsam ilk önce en az 6 ay evliliğin bi tadını çıkarırım sonra bebiş yaparım
bende yedim light puding ve ben onu hala kaçamaktan saymıyorum
hani okadar acımasız bir diyet değilmiş gibime geliyor benim
regli dönemimde ve sonrasında üst üste günler olmamak kaydı ile puding yedim valla
hep aynı şeyi söylüyorum bir daha söylicem ben puding ya da meyveli yoğurt yemez isem bu diyeti bırakırım benim vücudum okadar şekersiz kalmaz biliyorum
SEDAAA özellikle büyük yaziyorum ki oku diye. Sabahta yazdim cünkü sana.
Tamam canim tatli krizlerini cok iyi anliyorum ama e sabah geldin yok 200 gr verdim yok durdum veremiyorum. E be canim böyle yersen nasil verceksin. Tatli öyle birseyki yedikce yiyesi gelir insanin. O yüzden biraz kendimize sahip olalim sürekli reklam seyredip , kataloglara bakmayalim ki canimiz tatli istemesin.
Ayrica muhakkak tatli istegimizi sinirli yiyeceklerden tüketelim.
light puding kesinlikle sinirli izinlidir arkadaslar. sinirli izinli nedemektir ?
Her gün tüketilmemesi gereken Dukan in bize verdigi ufak bir toleranstir.
Ben sürekli orjinal Dukanin sitesini orda yapilan chat leri takip ediyorum.
Eger hergün light puding yerim diyrosaniz bu sizin tercihinizdir.
Ayrica hazir light pudingler , muhallebiler fazla tüketmememizin sebebi hazir ürünlerin icindeki sadece karbonhidrat degil diger ömür uzatici maddelerdir.
Bende sekersiz kalamam. Ki tatlandirici bile kullanmiyorum. Hic kacamak yapmiyorum dukanda pudingime karsimasinne yanii olelimmii tatlisizliktaan :)) yulaf kepekli tatlilar zaten yiyemiyorum yazik degilmi banada bu arada bsey sormustum gozden kacti galba yada ben mi gormedim tlefondan bakiyrm dye. Hic yulaf kepegini sutle icmeyi denedinzmi. Bi anda olsun bitsin istyorum :))
Bende sekersiz kalamam. Ki tatlandirici bile kullanmiyorum. Hic kacamak yapmiyorum dukanda pudingime karsimasinne yanii olelimmii tatlisizliktaan :)) yulaf kepekli tatlilar zaten yiyemiyorum yazik degilmi banada bu arada bsey sormustum gozden kacti galba yada ben mi gormedim tlefondan bakiyrm dye. Hic yulaf kepegini sutle icmeyi denedinzmi. Bi anda olsun bitsin istyorum :))
ben denedim canim yogurt ve süte de denedim ikisinde de nerdeyse ölüyordum iyyk igrencti yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?