Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende evlendiğim gibi hamile kalmak istediğim için evlenmeden önce ince bi hatun olabileyim diye çabalıyorum...

ama tatlım regli dönemindesin ondan bu saldırganlığın.
birde öyle 3/1 4/1 filan çok oynarız vücutla olmaz o iş birden kesilir kilo vermemiz biliyorsun. ben bile 2/1'e geçtim ama 1 ay uygulıcamki sorun olmasın diye:44:
inş bir daha tekrarlamazsın emeklerine yazık hatta şöyle düşün o ufacık şey yüzünden 2 hafta fazla diyet yapabilirsin:44:
yazık değil mi sana?

valla zeyzeyz'im bende yarimde bu yüzden zayıflama peşindeyiz
seneye ya da ondan sonraki sene bebek olsa en azından şimdiki kiloma çıkarım diye düşünüyorum
bırakmak mıı kimse bu kadar emeği çöpe atmaz sanırım

Bende hic kacamak yapmadim ama bugun puding yedim 1 kase. Light kola kitapta yazio ama fikrinizi alym icmelimiyiz? İcebilrmiyiz?

oh afiyet şeker olsun....sana umarım + olarak geri dönmez..

Bende hic kacamak yapmadim ama bugun puding yedim 1 kase. Light kola kitapta yazio ama fikrinizi alym icmelimiyiz? İcebilrmiyiz?

bende yedim light puding ve ben onu hala kaçamaktan saymıyorum
hani okadar acımasız bir diyet değilmiş gibime geliyor benim
regli dönemimde ve sonrasında üst üste günler olmamak kaydı ile puding yedim valla
hep aynı şeyi söylüyorum bir daha söylicem ben puding ya da meyveli yoğurt yemez isem bu diyeti bırakırım benim vücudum okadar şekersiz kalmaz biliyorum

zero içebilirsin. light olarak hiç görmedim ben belki gözümden kaçmıştır.

oh afiyet şeker olsun....sana umarım + olarak geri dönmez..

dün yedim ve sabah baktım 66.2 yine. ki tuvalete çıkmamıştım.

dönmesinler. lütfen lütfen lütfen

Son düzenleme:

off offf sende mi bürütüs...benim hafta sonu yaptığım kaçamakların yanında seninki devede kulak kalıyor..

aynı fikirdeyim. bi noktadan delmez isem daha kötü bişey yapacakmışım gibi geliyor. saçma sapan bişeylede delmek istemiyorum.

bugünkü menüm:

sabah:
2 yumurta beyazı
1 kk az tuzlu lor

ara:
az tuzlu ev ayranı (60 gr. yağsız yoğurtla)

öğlen:
125 gr. kıyma+½ küçük soğanla baharatlı kıyma kavurması
½ kase yoğurt
3 ad. kornişon

akşama ne yicem kesin değil ama eşim tavuk ve makarna istedi.ben de tavuk kısmında yer,yanına yoğurdumu eklerim yine

gece de yatmadan yine leslie yaparımm

SEDAAA özellikle büyük yaziyorum ki oku diye. Sabahta yazdim cünkü sana.
Tamam canim tatli krizlerini cok iyi anliyorum ama e sabah geldin yok 200 gr verdim yok durdum veremiyorum. E be canim böyle yersen nasil verceksin. Tatli öyle birseyki yedikce yiyesi gelir insanin. O yüzden biraz kendimize sahip olalim sürekli reklam seyredip , kataloglara bakmayalim ki canimiz tatli istemesin.
Ayrica muhakkak tatli istegimizi sinirli yiyeceklerden tüketelim.

light puding kesinlikle sinirli izinlidir arkadaslar. sinirli izinli nedemektir ?
Her gün tüketilmemesi gereken Dukan in bize verdigi ufak bir toleranstir.
Ben sürekli orjinal Dukanin sitesini orda yapilan chat leri takip ediyorum.

Eger hergün light puding yerim diyrosaniz bu sizin tercihinizdir.
Ayrica hazir light pudingler , muhallebiler fazla tüketmememizin sebebi hazir ürünlerin icindeki sadece karbonhidrat degil diger ömür uzatici maddelerdir.

hohohohohoyyttttt herkes ucundan acuk kaçamak yapıyor sanırsam bence hepimize bir maşallah diyorum yapalımda ufacık yapalım değil mi önemli olan ucunu kaçırmamak kızlar

ben kaçamağımı yaparsam mad.. daki ve özs.. teki light tatlılardan ara ara yapabilirim oda light olduğu için ve sütlü olduğu için sorun olmaz diye de düşünmekteyim hadi size iyi akşamlar yarın tartılayım bakayım kaç çıkıcam :)

Bende sekersiz kalamam. Ki tatlandirici bile kullanmiyorum. Hic kacamak yapmiyorum dukanda pudingime karsimasin ne yanii olelimmii tatlisizliktaan :)) yulaf kepekli tatlilar zaten yiyemiyorum yazik degilmi banada bu arada bsey sormustum gozden kacti galba yada ben mi gormedim tlefondan bakiyrm dye. Hic yulaf kepegini sutle icmeyi denedinzmi. Bi anda olsun bitsin istyorum :))

[/B]Canımmmmmmmmmmmmmm :) ahhhhh beaaaaa benim yazdığıma bakma sen içimi yansıtıyorummm sen bnm gün içinde neler yediğimi bir bilsen aynen kitaba göre hareket ediyorum kaçamağım yok sadece syir evremin ilk günü mad..dan light kazandibi yedim buarada light pudingin serbest olduğunu söylemen iyi oldu tabii ki hergün yemem ama 3 günde bir yada cnm tatlı istediğinde merak etme sen burda belki de en kurallılardan biriyimdir bende diyete başlıyalı 1 ay oldu filmde diyolar ya KARIŞMA BENDEEEEE :)[/COLOR]

ben denedim canim yogurt ve süte de denedim ikisinde de nerdeyse ölüyordum iyyk igrencti yani.

O zaman bundan sonra ki kaçamağım en fazla light pudingggggg yuppppiiiiii süper bence daha ne isteyebilirim ki heeee buarada kızlar meyvalı yoğurt serbet diyor light meyvalı yoğurt var mı hiç dikkatimi çekmedi belkide gördüm hiç almadığım için aklıma gelmiyor o da serbestse demeyin keyfimeeeeeee

ben denedim canim yogurt ve süte de denedim ikisinde de nerdeyse ölüyordum iyyk igrencti yani.

yoğurtla bende denedim kaç kez ölüyodum resmen bölee öğğğğ öğğğ diyerek yuttum bilmiyorum nasıl yicemi off kafayı yicem yulaf kepeği yüzünden her günüm stresli geçiyor puding konusunda da teşekkür ederim zaten her gün yemem öylee kırk yılda bir yerim heralde :):)

şu dukancanın sitesine bakayım dedim ilk gözüme çarpanı söyleyim;

haftada 5 yumurta sarısı diyor sınırsız beyazı:)
sonracığıma günde 1 lt süt ve süt ürünleri diyor.
hıım bir de sanırım yengeç çubuğu dediği surimiler 8 tane günde yenebiliyormuş

şunuda söylim anacım biz bunların yanında az yiyoruz bir okusanız karidesler yengeçler ıstakozlar geziniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…