O zaman bundan sonra ki kaçamağım en fazla light pudingggggg yuppppiiiiii süper bence daha ne isteyebilirim ki heeee buarada kızlar meyvalı yoğurt serbet diyor light meyvalı yoğurt var mı hiç dikkatimi çekmedi belkide gördüm hiç almadığım için aklıma gelmiyor o da serbestse demeyin keyfimeeeeeee
O zaman bundan sonra ki kaçamağım en fazla light pudingggggg yuppppiiiiii süper bence daha ne isteyebilirim ki heeee buarada kızlar meyvalı yoğurt serbet diyor light meyvalı yoğurt var mı hiç dikkatimi çekmedi belkide gördüm hiç almadığım için aklıma gelmiyor o da serbestse demeyin keyfimeeeeeee
şu dukancanın sitesine bakayım dedim ilk gözüme çarpanı söyleyim;
haftada 5 yumurta sarısı diyor sınırsız beyazı:)
sonracığıma günde 1 lt süt ve süt ürünleri diyor.
hıım bir de sanırım yengeç çubuğu dediği surimiler 8 tane günde yenebiliyormuş
şunuda söylim anacım biz bunların yanında az yiyoruz bir okusanız karidesler yengeçler ıstakozlar geziniyor
bende evlendiğim gibi hamile kalmak istediğim için evlenmeden önce ince bi hatun olabileyim diye çabalıyorum...[/QUO
ohhh ohhh desene karşımızda sabırsızlıkla anne olmayı bekleyen biri var...allah gönlüne göre versin canım ..ama ben olsam ilk önce en az 6 ay evliliğin bi tadını çıkarırım sonra bebiş yaparım
o kuzucukla da evliliğin tadı çıkar bee... yazıkk yaşlı anne babası olmasın... kıyamam ben ona...
evet tabiiki serbest yengec istakoz yiyebiliyorsaniz yiyin valla. Acaip protein kaynagi bunlar sifir karbonhidrat ama iste ben yiyemem
somon füme yi bile zor yiyorum
evet tabiiki serbest yengec istakoz yiyebiliyorsaniz yiyin valla. Acaip protein kaynagi bunlar sifir karbonhidrat ama iste ben yiyemem
somon füme yi bile zor yiyorum
norveç somonu süper bence denemelisin onuda :) fırında ohh mis gibi .. artık canımı alıştırdım böyle şeyler çekiyo:):) somon tavuk et :):) yogurt süt :):)
ben karides çok severim alayım bugün eve giderken bu hafta bir parti yerim güveçte üstüne light kaşarla süper olur hımmmm
ama somonu bende yiyemiyorum yaa içim çekiliyor
surumi siparişi vericem sonraki hafta denicem bakalım nasıl tadı 8 tane diyor insan habire yer aralarda ohh
yoğurt süt okuyunca aklıma şey geldi... geçenlerde sevgilim dediki çokk kilo veriyosun noluyo böyle napıyosun falan dedi... birsürü yiyiyorum dedim... ne yiyiyosun diyince heyecanlandım sanırım zayıfladın dedi yaet yüt sümurta dedim allah beni kahretmesin o günden beri gülüyoruz bu mevzuya...
yoğurt süt okuyunca aklıma şey geldi... geçenlerde sevgilim dediki çokk kilo veriyosun noluyo böyle napıyosun falan dedi... birsürü yiyiyorum dedim... ne yiyiyosun diyince heyecanlandım sanırım zayıfladın dedi yaet yüt sümurta dedim allah beni kahretmesin o günden beri gülüyoruz bu mevzuya...
SEDAAA özellikle büyük yaziyorum ki oku diye. Sabahta yazdim cünkü sana.
Tamam canim tatli krizlerini cok iyi anliyorum ama e sabah geldin yok 200 gr verdim yok durdum veremiyorum. E be canim böyle yersen nasil verceksin. Tatli öyle birseyki yedikce yiyesi gelir insanin. O yüzden biraz kendimize sahip olalim sürekli reklam seyredip , kataloglara bakmayalim ki canimiz tatli istemesin.
Ayrica muhakkak tatli istegimizi sinirli yiyeceklerden tüketelim.
light puding kesinlikle sinirli izinlidir arkadaslar. sinirli izinli nedemektir ?
Her gün tüketilmemesi gereken Dukan in bize verdigi ufak bir toleranstir.
Ben sürekli orjinal Dukanin sitesini orda yapilan chat leri takip ediyorum.
Eger hergün light puding yerim diyrosaniz bu sizin tercihinizdir.
Ayrica hazir light pudingler , muhallebiler fazla tüketmememizin sebebi hazir ürünlerin icindeki sadece karbonhidrat degil diger ömür uzatici maddelerdir.
ahahahahaa
bizde de oluyor öle muhabetler tavuk ve yumurta çok yediğimden gıdaklıcaksın diyor
ama herkese de anlatıyor 5 kilo verdi biliyormusunuz diye
hayır hem istemiyor kilo vermemi hemde övünüp duruyor bu nasıl bir çelişkii:44:
simlanın siteden baktım light pudingin adı bile geçmiyor diyortabi sen takib ediyorum diyorsun haklı olabilirsinde.
bizim eklememiz olan bişey.
tatlı yedikçe daha çok yemek ister insan. bağlandım gofrete vazgeçemiyorum şimdi. halbuki 3-5 gün yemesem unutacağım kafamı kırmak istiyorum
bu arada dukan noodlelar burayada gelsin bende yiyim istiyorum. bugün kentparktaki noodle satan tükkkana yalaka gibi sarktım. yakınına bile yaklaşmadım korkudan.
güçlendirmeye geçim ilk sıradakilerden biri bu chinese wok a gidip noodle yemek
norveç somonu süper bence denemelisin onuda :) fırında ohh mis gibi .. artık canımı alıştırdım böyle şeyler çekiyo:):) somon tavuk et :):) yogurt süt :):)
ben karides çok severim alayım bugün eve giderken bu hafta bir parti yerim güveçte üstüne light kaşarla süper olur hımmmm
ama somonu bende yiyemiyorum yaa içim çekiliyor
surumi siparişi vericem sonraki hafta denicem bakalım nasıl tadı 8 tane diyor insan habire yer aralarda ohh
surimi neki.... :18::18::18:japonnların yediği o çiğ şeylerden mi sushi gibi bişimii :18:
pişirmezler onlar bee.. bööğğkkk
ahahahahaa
bizde de oluyor öle muhabetler tavuk ve yumurta çok yediğimden gıdaklıcaksın diyor
ama herkese de anlatıyor 5 kilo verdi biliyormusunuz diye
hayır hem istemiyor kilo vermemi hemde övünüp duruyor bu nasıl bir çelişkii:44:
simlanın siteden baktım light pudingin adı bile geçmiyor diyortabi sen takib ediyorum diyorsun haklı olabilirsinde.
bizim eklememiz olan bişey.
tatlı yedikçe daha çok yemek ister insan. bağlandım gofrete vazgeçemiyorum şimdi. halbuki 3-5 gün yemesem unutacağım kafamı kırmak istiyorum
bu arada dukan noodlelar burayada gelsin bende yiyim istiyorum. bugün kentparktaki noodle satan tükkkana yalaka gibi sarktım. yakınına bile yaklaşmadım korkudan.
güçlendirmeye geçim ilk sıradakilerden biri bu chinese wok a gidip noodle yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?