Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet canim oda serbest ama SINIRLI :)) o yüzden rahat ol

varr canımm olmazmıı aktivianın varr sütaşınn varr hepsinin varr nerdeyse :) hemde her yerde bulursun büyük marketlere de gerek yok :) bence kuru kayısılı olandan al böylelikle metbolizmanda çalışabilir diye düşünüyorum

evet tabiiki serbest yengec istakoz yiyebiliyorsaniz yiyin valla. Acaip protein kaynagi bunlar sifir karbonhidrat ama iste ben yiyemem
somon füme yi bile zor yiyorum

evet tabiiki serbest yengec istakoz yiyebiliyorsaniz yiyin valla. Acaip protein kaynagi bunlar sifir karbonhidrat ama iste ben yiyemem

norveç somonu süper bence denemelisin onuda :) fırında ohh mis gibi .. artık canımı alıştırdım böyle şeyler çekiyo:):) somon tavuk et :):) yogurt süt :):)

ben karides çok severim alayım bugün eve giderken bu hafta bir parti yerim güveçte üstüne light kaşarla süper olur hımmmm
ama somonu bende yiyemiyorum yaa içim çekiliyor
surumi siparişi vericem sonraki hafta denicem bakalım nasıl tadı 8 tane diyor insan habire yer aralarda ohh

norveç somonu süper bence denemelisin onuda :) fırında ohh mis gibi .. artık canımı alıştırdım böyle şeyler çekiyo:):) somon tavuk et :):) yogurt süt :):)

yoğurt süt okuyunca aklıma şey geldi... geçenlerde sevgilim dediki çokk kilo veriyosun noluyo böyle napıyosun falan dedi... birsürü yiyiyorum dedim... ne yiyiyosun diyince heyecanlandım sanırım zayıfladın dedi ya et yüt sümurta dedim allah beni kahretmesin o günden beri gülüyoruz bu mevzuya...

sefiorummmmm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoheyttttttttt gelsin pudingler ve meyvalı yoğurtlarrrrrr hemen çıkışta puding ve yoğurt alıyorummmmm hadi iyi akşamlarrrrr

surimi neki.... :18::18::18:japonnların yediği o çiğ şeylerden mi sushi gibi bişimii :18:

ahahahahaa
bizde de oluyor öle muhabetler tavuk ve yumurta çok yediğimden gıdaklıcaksın diyor
ama herkese de anlatıyor 5 kilo verdi biliyormusunuz diye
hayır hem istemiyor kilo vermemi hemde övünüp duruyor bu nasıl bir çelişkii:44:

ahahahahaa
bizde de oluyor öle muhabetler tavuk ve yumurta çok yediğimden gıdaklıcaksın diyor
ama herkese de anlatıyor 5 kilo verdi biliyormusunuz diye
hayır hem istemiyor kilo vermemi hemde övünüp duruyor bu nasıl bir çelişkii:44:

simlanın siteden baktım light pudingin adı bile geçmiyor diyor tabi sen takib ediyorum diyorsun haklı olabilirsinde.

bizim eklememiz olan bişey.

tatlı yedikçe daha çok yemek ister insan. bağlandım gofrete vazgeçemiyorum şimdi. halbuki 3-5 gün yemesem unutacağım kafamı kırmak istiyorum

bu arada dukan noodlelar burayada gelsin bende yiyim istiyorum. bugün kentparktaki noodle satan tükkkana yalaka gibi sarktım. yakınına bile yaklaşmadım korkudan.

güçlendirmeye geçim ilk sıradakilerden biri bu chinese wok a gidip noodle yemek

al benden de o kadar... istanbula gittiğimde pazar kahvaltısında ben danalar gibi yedim kaçamak maçamak hakgetire (iki hafta önce) orda bi teyze diyoki bi haftalık protein diyeti yapıyorum... bizim paşa atladı dukanmı dukanmı... benim nişanlım da yapıyo bakın yaklaşık 10 kilo verdi diyo ben utandım yahu...

pişirmezler onlar bee.. bööğğkkk

hahahahha :):) bende hep beni büyük bi markete götürsenee diyorum sabah carrefourdayız light puding arıyoruz. Kızımm pudingin lightımı olurr nerde görülmüş diyo:):) hiççç anlamıyolarr hiççç :):) tavuk yiye yiye en sonunda kuluçkaya yatıp kendi yumurtlarını kendin yapıcaksın diyo :)

bende yaa canim hep tavuk filan istiyo mantarli mesela bu aksam yapcam

ya normal somon yiyorum da iste füme olunca is kokulu oluyo onu zor yiyorum.

surimi neki.... :18::18::18:japonnların yediği o çiğ şeylerden mi sushi gibi bişimii :18:

yengec bacagi canim :)) aslinda ben birkere yemistim cok güzel tadi ama icim almiyo iste karides te cok güzel ama hic yiyemem
keske yiyebilsem harika olur yaa bol protein sifir karbo daha ne istiyim.

hahahha herkeste mi war yaa bizde de aynı muabbet war.. birileriyle yemek yemeye gidiyoruz ben bana uygun bi yer olsun diyormm. niye diyolar hemen sewgilim o diyet yapıyo 3 kilo werdi 1 haftada fln dio. bde her görüştüğümzde neredeyse her günn aaaa sen zayfladınmı diye gaz veryo sağolsun

light pudding olarak degilde light ürünler olarak gecmisti bir keresinde.
yani tatlandiricli ürünler olarak. Onu da iste hergün olmamak kaydiyla denmisti.
aynisey light meyveli yogurt icinde gecerli. Meyve de yasak olmasina ragmen kayisili yi i yiyen arkadaslar var sindirim sorunu icin

herkese merhaba benide aranıza alın çünkü bende dukan diyeti yapıyorum ve bugün 10. günüm 2. aşamaya geçtim ilk aşamada bi kere kaçamak yaptım zaten isabet bayatmış midem bulandı tatlı isteği yokk ahaha nese bi hafta atak evresi uyguladım. sabah yumurta ve peynir ve tatlandırıcılı çay içiodum öğle tavuk (haşlanmış ) yanına light yogurt yedim bazen akşam yemeği yemedim yanlız deli gibi light cola içiyorum 1bardak 1 kaloriden az die ben tartılamıyorum ama cm cm ölçüyorum kendimi 2 cm gitmiş 10.günde 3 gündürde seyir evresindeyim 5-5 olanını uyguluyorum da hep salata tavuk olmuyo bana yardım edin bide doğrumu uyguluyorum onu sorucaktım hergün okula giderken zaten en az 1 saat yürüyerek geçiriyorum çok su içen biri değilim bu arada boyum 166 cm kilom tahmini en fazla 60 en az 57 ama ben 50 olmak istiyorum bana öneriniz var mı benide aranıza alınn lütfeeennn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…