Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

öncelikle hoş geldin. 5/5 te yapabilrsin tabiki ben 1/1 yapıyorum. Yanii ıspanak yiyebilirsin mesela ben en sevdigim :) pırasa lahana bole seyler yiyebilirsin hep salata yersen sıkılırsın bencee .

çook saol ama kitapta okudğuma göre yemeği hazırlarken proteinle beraber olmalı sebze dior yani sebzeli tavuk yemeği yaparsam süper olur bu arada ben atak evresinde yağsız biftek te yedim tavaya çookkk az minnacık yağ koydum tuzu kestim ama 1 dilim kepek ekmeği kaçırdığrm oldu onuda yemediğim akşam yemeklerine sayıyorum bu arada 60 kiloysam 50 kilo olmam için kaç gün uygulamam gerekti seyir evresini ve son soru light cola çok içmem sorun olur mu?

Son düzenleme:

ben 2 haftadan beri yumurta yemiyorum ama 2 günde 1 tavuk yediğim için eşimde içimizden tavuk çıkıcak diyor..ben bide kendi yediklerimi eşime de yediriyorum...napıyım hem ayrı ayrı yemek yapmaktan kurtukuyorum hemde eşimin de formunu korumasını saglıyorum

Croiselle dukanin orjinal sitesinde yorumların yapildigi sayfanın linkini bana verebilirmisin bende takip etmek istiyorum ben tel den giriyorum ondan göremedim sanirim

dukan amcanın sitesinden test yap istersen ama ayda 4-6 kilo arasında değiştiği için yine 2 ayını alır heralde metabolizmanada baglı tabikii.. light kola içebiliyoruz ama ben sınırsız yani bütün gün 1 lt 2 lt içmekten yana degilim ne olursa olsun sonucta o bi kola :)). yagsız yani bi damla yag koyup peçeteyle dagıt tavaya tavuk et balık bole kızartıp yiyebilrsin tabikii. sebzeli tavuk yemegide güzel olur evet yani illa protein yemegin içine koymana gerek yok yanında dedgim gibi yogurt yersen de olur :)

Kepekle ke yapmayı denedinmi. İlk onceleri ben de krep kek ekmek hiç birini yiyememistim. Keklerin ici ıslak gibi oluyodu ikinci güne. Megerse az pisiriyomusum üstü resmen kakao lu keke donene kadar firinda pişirirseniz soguk sutle yemesi okadar güzel oluyor ki keske kepek sınırsız olsaydı diyorum bazen bı dene. Kek tarifi istersen verebilirim de

o kadar iyi olurr kii hem yiyemiyorum diye pişmanlık duyuyorm hemde yiyemiyorum yulaf kepeğini

b-fit yapan yeri gittim pek hoşuma gitmedi yani tarzım değil beni bi aalete koy şu dk yap de ama bana kültür fizik hareketi yaptırırkren gülerim :) yuvarlanır düşerim rezil olurum :)
eliptik vo.. lc 310 vardı nekanik ses yapıyo bisiklet gibi daha çok ama manyetik daha iyi denedim geldim

tatlandırıcı oldım ta..ta 60 olanla aynı içerikli aro diye bişi aldım :) vanilya aroması da aldım kek deniycem

dukancılar selam hepinize ben aranıza dün katıldım. dün hayat çok zordu, yulaf kepeği krepi yapayım dedim iğrenç oldu. dedimki ben bunu yapamıyacağım. çünkü yiyemiyorum. amaaa bu sabah mikrodalga ekmeğini denedim gayet güzel oldu. moralim yerine geldi bu seferde yumurta midemi bulandırmaya başladı, heralde yumurtanın sadece beyazını kullanacağım artık kokmasın diye. bu arada ben dukan testini yapamadım. boyum 167 cm. kilom 63.5 ben 53 kilo olmak istiyorum. yani 10 kilo vermek istiyorum. bunun içinde 5 gün atak yapıcam doğrumu???????????????? sonra seyir ne kadar yapmam lazım?????????

merhaba bayanlar bende dukan diyetine en yakın zamanda başlamak istiyorum bugün gittim alışverişimide yaptım güzel tariflerde buldu sizden yalnız ben dukanın kendi sitesinden hesaplıyamıyorum napmam gerektiğini vermem gerek 5 kilo var öyleyse ben 1 gün atak yapıp sonrada 5+2 mi yapmalıyım ?? teşekkür ederim şimdiden destek olun bana kızlarr

o kadar iyi olurr kii hem yiyemiyorum diye pişmanlık duyuyorm hemde yiyemiyorum yulaf kepeğini
Kek tarifi
1cay bardağı light sütun icine yarım çay kasığı toz mayayı karistir. Bu sütü 8 kasik yulafa koy karistir şişmeye bırak.2 Yumurta ve 1.5, 2. Çorba kasığı tatlindiriciyi robotta kopurene kadar cirp. Bu nun icine 1 çorba kasığı Mısır unu yarım paket kabartma tozu koy en son sut kepek karışımını ilave et(eğer usenmezsen yumurtanın beyazını kar haline getirip en son da ilave edebilirsin) harç biraz sıvı olacak eğer koyü bı karışım olduysa biraz daha sut ilave edebilirsin ama ben hep bu olculerle yapıyorum tam tutuyo bunu ister tek bir slikon kek kalıbına kalıba istersen maffin kalıplarına dönebilmesin ama üstü kizarana kadar degil dahada kahverengilesene kadar pisireceksin resmen kakaolu kek gibi gözükecek. Bu arada Avon un bu ay indirim broşürün de gül seklinde slikon 6 li mafin ve büyük kek kalıbı var set olarak. yanında slikon fırça ve spatulasida var 25 30 tl civarı set. Ben kullanıyorum çok memnunum hiç yıkamadan kaldiriyorum yapismiyo. hadi afiyet olsun sonuctan haberdar et

Son düzenleme:

önerilerini tek tek yazdım aklıma ben cm cm bakıorum incelmeye kilo olarak bakamıorum şuana kadar 2 cm küçülmüşüm devamı gelicek inşş :))
ama bi gün tartılcam bakalım kaça düşmüşüm 1 ay sonra fln yanii :) buaraya yine yazarımm :)) bu arada kadınsal dönemime denk geldi ama kendimi tuttum :) onunda şişkinliğini atarsam süperr :)

selamün aleyküm bayanlar
uzun araştırmalar sonucu diyete bende dün başladım 94 kilo ile başladım 2. günün akşamındayım ve tartı 91.600 diyor sizlerin yorumları benim için önemli vakit ayırırsanız çok memnum olurum

Çookk teşekkürler en kısa zamanda tatlandırıcı alıp yapıcam yarın yada perşembe günü haberdar ederim :):) dedigin kek kalıbına da bakıcam simdi :) teşekkür ederimmm çoookkk :)

o geçer bi anda incelirsin valla :) bende şişcem az kaldı

bende 5 gün atak yaptım aslında 2 gün vermişti dukan. sende 4 5 gün yap istersen zorlanmassan. seyir dönemi net degil yani istedigin kiloya ulastıgında güçlendirmeye geçebilrisn.

Evet wermen gereken kilo zaten az oldugu için 1 gün atak yapıp 5+2 yapabilrsin bence :)
Aleyküm selam 2 günde çok fazla vermişsin maşallah ama bu verdigin sadece su atak dönemin bittikten sonra bir kaç kilo geri alabilirsin yada yerinde sayabilrsin bi süre :)

Ayy hadi yaa. Tuhhh 1 kase yedim bilee neyse bi daha yemem (( ama yulaf kepegini kesn olarak yiyemiorm sutle icilirmi acaba deneyen warmii???

bende yiyemiyordum yoğurda karıştırp içine birkaç damla sıvı tatlandırıcı koyunca o ekşimsi tadı gitti..birde doğru usulde yapıp krep yapınca yenio..dene mutlaka

canım çok tatlı bie istediğinde hemen light süte 1 kaşık nescafe yapıorum içine de 2 tane tatlandırıcı, hemen geçio tatlı krizi..sende dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…