herkese merhaba benide aranıza alın çünkü bende dukan diyeti yapıyorum ve bugün 10. günüm 2. aşamaya geçtim ilk aşamada bi kere kaçamak yaptım zaten isabet bayatmış midem bulandıtatlı isteği yokk ahaha nese bi hafta atak evresi uyguladım. sabah yumurta ve peynir ve tatlandırıcılı çay içiodum öğle tavuk (haşlanmış ) yanına light yogurt yedim bazen akşam yemeği yemedim yanlız deli gibi light cola içiyorum 1bardak 1 kaloriden az die ben tartılamıyorum ama cm cm ölçüyorum kendimi 2 cm gitmiş 10.günde 3 gündürde seyir evresindeyim 5-5 olanını uyguluyorum da hep salata tavuk olmuyo bana yardım edin bide doğrumu uyguluyorum onu sorucaktım hergün okula giderken zaten en az 1 saat yürüyerek geçiriyorum çok su içen biri değilim bu arada boyum 166 cm kilom tahmini en fazla 60 en az 57 ama ben 50 olmak istiyorum bana öneriniz var mı benide aranıza alınn lütfeeennn :))
yoğurt süt okuyunca aklıma şey geldi... geçenlerde sevgilim dediki çokk kilo veriyosun noluyo böyle napıyosun falan dedi... birsürü yiyiyorum dedim... ne yiyiyosun diyince heyecanlandım sanırım zayıfladın dedi yaet yüt sümurta dedim allah beni kahretmesin o günden beri gülüyoruz bu mevzuya...
Croiselle dukanin orjinal sitesinde yorumların yapildigi sayfanın linkini bana verebilirmisin bende takip etmek istiyorum ben tel den giriyorum ondan göremedim sanirimSEDAAA özellikle büyük yaziyorum ki oku diye. Sabahta yazdim cünkü sana.
Tamam canim tatli krizlerini cok iyi anliyorum ama e sabah geldin yok 200 gr verdim yok durdum veremiyorum. E be canim böyle yersen nasil verceksin. Tatli öyle birseyki yedikce yiyesi gelir insanin. O yüzden biraz kendimize sahip olalim sürekli reklam seyredip , kataloglara bakmayalim ki canimiz tatli istemesin.
Ayrica muhakkak tatli istegimizi sinirli yiyeceklerden tüketelim.
light puding kesinlikle sinirli izinlidir arkadaslar. sinirli izinli nedemektir ?
Her gün tüketilmemesi gereken Dukan in bize verdigi ufak bir toleranstir.
Ben sürekli orjinal Dukanin sitesini orda yapilan chat leri takip ediyorum.
Eger hergün light puding yerim diyrosaniz bu sizin tercihinizdir.
Ayrica hazir light pudingler , muhallebiler fazla tüketmememizin sebebi hazir ürünlerin icindeki sadece karbonhidrat degil diger ömür uzatici maddelerdir.
çook saol ama kitapta okudğuma göre yemeği hazırlarken proteinle beraber olmalı sebze dior
çook saol ama kitapta okudğuma göre yemeği hazırlarken proteinle beraber olmalı sebze dior yani sebzeli tavuk yemeği yaparsam süper olur bu arada ben atak evresinde yağsız biftek te yedim tavaya çookkk az minnacık yağ koydum tuzu kestim ama 1 dilim kepek ekmeği kaçırdığrm oldu onuda yemediğim akşam yemeklerine sayıyorumbu arada 60 kiloysam 50 kilo olmam için kaç gün uygulamam gerekti seyir evresini ve son soru light cola çok içmem sorun olur mu?
Kepekle ke yapmayı denedinmi. İlk onceleri ben de krep kek ekmek hiç birini yiyememistim. Keklerin ici ıslak gibi oluyodu ikinci güne. Megerse az pisiriyomusum üstü resmen kakao lu keke donene kadar firinda pişirirseniz soguk sutle yemesi okadar güzel oluyor ki keske kepek sınırsız olsaydı diyorum bazen bı dene. Kek tarifi istersen verebilirim deBende sekersiz kalamam. Ki tatlandirici bile kullanmiyorum. Hic kacamak yapmiyorum dukanda pudingime karsimasinne yanii olelimmii tatlisizliktaan :)) yulaf kepekli tatlilar zaten yiyemiyorum yazik degilmi banada bu arada bsey sormustum gozden kacti galba yada ben mi gormedim tlefondan bakiyrm dye. Hic yulaf kepegini sutle icmeyi denedinzmi. Bi anda olsun bitsin istyorum :))
Kepekle ke yapmayı denedinmi. İlk onceleri ben de krep kek ekmek hiç birini yiyememistim. Keklerin ici ıslak gibi oluyodu ikinci güne. Megerse az pisiriyomusum üstü resmen kakao lu keke donene kadar firinda pişirirseniz soguk sutle yemesi okadar güzel oluyor ki keske kepek sınırsız olsaydı diyorum bazen bı dene. Kek tarifi istersen verebilirim de
Kek tarifio kadar iyi olurr kiihem yiyemiyorum diye pişmanlık duyuyorm hemde yiyemiyorum yulaf kepeğini
dukan amcanın sitesinden test yap istersen ama ayda 4-6 kilo arasında değiştiği için yine 2 ayını alır heralde metabolizmanada baglı tabikii.. light kola içebiliyoruz ama ben sınırsız yani bütün gün 1 lt 2 lt içmekten yana degilim ne olursa olsun sonucta o bi kola :)). yagsız yani bi damla yag koyup peçeteyle dagıt tavaya tavuk et balık bole kızartıp yiyebilrsin tabikii. sebzeli tavuk yemegide güzel olur evet yani illa protein yemegin içine koymana gerek yok yanında dedgim gibi yogurt yersen de olur :)
Kek tarifi
1cay bardağı light sütun icine yarım çay kasığı toz mayayı karistir. Bu sütü 8 kasik yulafa koy karistir şişmeye bırak.2 Yumurta ve 1.5, 2. Çorba kasığı tatlindiriciyi robotta kopurene kadar cirp. Bu nun icine 1 çorba kasığı Mısır unu yarım paket kabartma tozu koy en son sut kepek karışımını ilave et(eğer usenmezsen yumurtanın beyazını kar haline getirip en son da ilave edebilirsin) harç biraz sıvı olacak eğer koyü bı karışım olduysa biraz daha sut ilave edebilirsin ama ben hep bu olculerle yapıyorum tam tutuyo bunu ister tek bir slikon kek kalıbına kalıba istersen maffin kalıplarına dönebilmesin ama üstü kizarana kadar degil dahada kahverengilesene kadar pisireceksin resmen kakaolu kek gibi gözükecek. Bu arada Avon un bu ay indirim broşürün de gül seklinde slikon 6 li mafin ve büyük kek kalıbı var set olarak. yanında slikon fırça ve spatulasida var 25 30 tl civarı set. Ben kullanıyorum çok memnunum hiç yıkamadan kaldiriyorum yapismiyo. hadi afiyet olsun sonuctan haberdar et
önerilerini tek tek yazdım aklıma ben cm cm bakıorum incelmeye kilo olarak bakamıorum şuana kadar 2 cm küçülmüşüm devamı gelicek inşş :))
ama bi gün tartılcam bakalım kaça düşmüşüm 1 ay sonra fln yanii :) buaraya yine yazarımm :)) bu arada kadınsal dönemime denk geldi ama kendimi tuttum :) onunda şişkinliğini atarsam süperr :)
bende 5 gün atak yaptım aslında 2 gün vermişti dukan. sende 4 5 gün yap istersen zorlanmassan. seyir dönemi net degil yani istedigin kiloya ulastıgında güçlendirmeye geçebilrisn.dukancılar selam hepinize ben aranıza dün katıldım. dün hayat çok zordu, yulaf kepeği krepi yapayım dedim iğrenç oldu. dedimki ben bunu yapamıyacağım. çünkü yiyemiyorum. amaaa bu sabah mikrodalga ekmeğini denedim gayet güzel oldu. moralim yerine geldi bu seferde yumurta midemi bulandırmaya başladı, heralde yumurtanın sadece beyazını kullanacağım artık kokmasın diye. bu arada ben dukan testini yapamadım. boyum 167 cm. kilom 63.5 ben 53 kilo olmak istiyorum. yani 10 kilo vermek istiyorum. bunun içinde 5 gün atak yapıcam doğrumu???????????????? sonra seyir ne kadar yapmam lazım?????????
Evet wermen gereken kilo zaten az oldugu için 1 gün atak yapıp 5+2 yapabilrsin bence :)merhaba bayanlar bende dukan diyetine en yakın zamanda başlamak istiyorum bugün gittim alışverişimide yaptım güzel tariflerde buldu sizden yalnız ben dukanın kendi sitesinden hesaplıyamıyorum napmam gerektiğini vermem gerek 5 kilo var öyleyse ben 1 gün atak yapıp sonrada 5+2 mi yapmalıyım ?? teşekkür ederim şimdiden destek olun bana kızlarr
Aleyküm selam 2 günde çok fazla vermişsin maşallah ama bu verdigin sadece su atak dönemin bittikten sonra bir kaç kilo geri alabilirsin yada yerinde sayabilrsin bi süre :)selamün aleyküm bayanlar
uzun araştırmalar sonucu diyete bende dün başladım 94 kilo ile başladım 2. günün akşamındayım ve tartı 91.600 diyor sizlerin yorumları benim için önemli vakit ayırırsanız çok memnum olurum
Ayy hadi yaa. Tuhhh 1 kase yedim bileeneyse bi daha yemem (( ama yulaf kepegini kesn olarak yiyemiorm sutle icilirmi acaba deneyen warmii???
ben küp gofret ve balık kraker haricinde hiç kaçamak yapmıyorum biliyomusunuz.
tatlı börek çörek vız geliyor. halbuki ben börek hastasıyım. yemiyorum kesinlikle.
eğer akşam gofret yemessem çok daha büyük bir kaçamak yapacakmışım gibi geliyor. o kesiyo beni durduruyor.öğlen arkadaşım çok ısrar etmesine rağmen yemicem dedim ve döner dürüm almadım. tatlı aldı kendine canım çekmedi bile.kentparkı cepayı gezdim gezdim geldim ve sabah hazırladğım yyiyeceğmi yedim akşam olunca içime bişeyler giriyor sanki.o gofreti yemssem ertesi güne çok daha kötü bişey yapacakmışım gibi geliyor. bende yiyorum.
pişmanlık var evet kabul ediyorum ama eminim ki bugün eve gidicem ve yine yiyecem.gofret yiyebileyim diye dün akşam hiçbirşey yemedim. diyetten öncede ara ara alırdım ama son 1 aydır taktım kafaya. haftada 2-3 gün yiyorum kessssssin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?