bende yiyemiyordum yoğurda karıştırp içine birkaç damla sıvı tatlandırıcı koyunca o ekşimsi tadı gitti..birde doğru usulde yapıp krep yapınca yenio..dene mutlaka
Slm Kızlar,
uzun süredir yazmıyorum,yazılanların hepsini ancak okudum;bu aralar bazı sorunlarım var,canım çok sıkkın ve ben bir haftadır kaçamak yapıyorum(bisküvi,çikolata,çubuk kraker vs...) yedikten sonra kendime çok kızıyorum ama engel olamıyorum,psikolojim bozuldu sanırım( 1 haftadır tartılmıyorum,göreceğim sonuçtan korkuyorum açıkçası;9 martta 2 ay olacak dukan maceram,ne yapmalıyım sizce???biri bana akıl versin ya,bırakmak istemiyorum bu kadar dayanmışken ( yumruk mu yapsan,yoksa seyire mi devam etsem??? çok mutsuzummmm
canım ya senin sorun arada kaynadı.sodada sıkıntı yok,içebilirsin.zeyzey nickli arkadaş doktor.ona sorarsan daha doğru cevap alabilirsin.bende vitamin almıştım ama tam o sırada alerji olduğum için bırakmak zorunda kaldım,halende alerji tedavisi sürüyor yeniden başlayamadım.o yüzden sana birşey söyleyemiyorum.ama için rahat etmiyorsa hergün değilde gün aşırı alabilirsin.su konusunda ise içinden gelerek içiyorsan ve her zaman böyleysen sorun yoktur herhalde.ama sonradan böyle susuzluk çekmeye başladıysan bir şeker testi yaptır istersen.mineral tabiki atar vucuttan.ama kendini zorluyorsan bu kadar su içmek için gerek yok.3litre yeterli.sevgiler...arkadaşlar bişey sorcam
her gün soda içen yada hergün vitamin - mineral alan var mı acaba
ben aldım magnezyum ve b vitaminlerini ama ne sıklıkla kullanayım diye soruyorum
bu arada ben günde 4 yada 5 litre su içiyorum
sizce bu kadar su benden mineral götürürmü zararlı olurmu
deneyenlerden yardım bekliyorum
demiştim ben
buna cevap beklıyodum da
çoooook sağol
surimi neki.... :18::18::18:japonnların yediği o çiğ şeylerden mi sushi gibi bişimii :18:
bende 5 gün atak yaptım aslında 2 gün vermişti dukan. sende 4 5 gün yap istersen zorlanmassan. seyir dönemi net degil yani istedigin kiloya ulastıgında güçlendirmeye geçebilrisn.
Evet wermen gereken kilo zaten az oldugu için 1 gün atak yapıp 5+2 yapabilrsin bence :)
Aleyküm selam 2 günde çok fazla vermişsin maşallah ama bu verdigin sadece su atak dönemin bittikten sonra bir kaç kilo geri alabilirsin yada yerinde sayabilrsin bi süre :)
canım ya senin sorun arada kaynadı.sodada sıkıntı yok,içebilirsin.zeyzey nickli arkadaş doktor.ona sorarsan daha doğru cevap alabilirsin.bende vitamin almıştım ama tam o sırada alerji olduğum için bırakmak zorunda kaldım,halende alerji tedavisi sürüyor yeniden başlayamadım.o yüzden sana birşey söyleyemiyorum.ama için rahat etmiyorsa hergün değilde gün aşırı alabilirsin.su konusunda ise içinden gelerek içiyorsan ve her zaman böyleysen sorun yoktur herhalde.ama sonradan böyle susuzluk çekmeye başladıysan bir şeker testi yaptır istersen.mineral tabiki atar vucuttan.ama kendini zorluyorsan bu kadar su içmek için gerek yok.3litre yeterli.sevgiler...
krepi yapıyorum düzgünce içine peynir fln koyuyorum ama çiğniyorum çiğniyorumm bolee yarm saat falann sonra yutmaya geliyo sıra derin nefes alyrm öğğğ dye yutuyorm
bence 2 gün atak yap.. moraln düzelir en azından.. bende ilk kaçamağımı yaptm şuan ölcem vicdan azabındannnnerdeyse 1 avuç fındık yedim
bende ilk yaptımda yiyemedim ama püp noktası iyice ısınmış tavaya krep i döktükten sonra ocağı iyice kısıp yaklaşık 6-7 dk ıyıce olana kadar pişmesi, sonra arka tarafını çevirince ocağı biraz daha açıp, bir iki dakika pişir yeter.içi falanda iyice pişiyor bu şekilde,çiğ kalırsa dediğin gibi yutmak çok zr
sende bööle mi yapıosun.
aynen böyle yapıyorum hatta ilk zamanlar yapamamstım bi turlü bi arkdas sagolsn bi video gösterdi ole yaptım krepimde sorun yok sorun bende :):)
herkese merhaba benide aranıza alın çünkü bende dukan diyeti yapıyorum ve bugün 10. günüm 2. aşamaya geçtim ilk aşamada bi kere kaçamak yaptım zaten isabet bayatmış midem bulandıtatlı isteği yokk ahaha nese bi hafta atak evresi uyguladım. sabah yumurta ve peynir ve tatlandırıcılı çay içiodum öğle tavuk (haşlanmış ) yanına light yogurt yedim bazen akşam yemeği yemedim yanlız deli gibi light cola içiyorum 1bardak 1 kaloriden az die ben tartılamıyorum ama cm cm ölçüyorum kendimi 2 cm gitmiş 10.günde 3 gündürde seyir evresindeyim 5-5 olanını uyguluyorum da hep salata tavuk olmuyo bana yardım edin bide doğrumu uyguluyorum onu sorucaktım hergün okula giderken zaten en az 1 saat yürüyerek geçiriyorum çok su içen biri değilim bu arada boyum 166 cm kilom tahmini en fazla 60 en az 57 ama ben 50 olmak istiyorum bana öneriniz var mı benide aranıza alınn lütfeeennn :))
canim msj atiyorum sanaCroiselle dukanin orjinal sitesinde yorumların yapildigi sayfanın linkini bana verebilirmisin bende takip etmek istiyorum ben tel den giriyorum ondan göremedim sanirim
Slm Kızlar,
uzun süredir yazmıyorum,yazılanların hepsini ancak okudum;bu aralar bazı sorunlarım var,canım çok sıkkın ve ben bir haftadır kaçamak yapıyorum(bisküvi,çikolata,çubuk kraker vs...) yedikten sonra kendime çok kızıyorum ama engel olamıyorum,psikolojim bozuldu sanırım( 1 haftadır tartılmıyorum,göreceğim sonuçtan korkuyorum açıkçası;9 martta 2 ay olacak dukan maceram,ne yapmalıyım sizce???biri bana akıl versin ya,bırakmak istemiyorum bu kadar dayanmışken ( yumruk mu yapsan,yoksa seyire mi devam etsem??? çok mutsuzummmm
krepi yapıyorum düzgünce içine peynir fln koyuyorum ama çiğniyorum çiğniyorumm bolee yarm saat falann sonra yutmaya geliyo sıra derin nefes alyrm öğğğ dye yutuyorm
bence 2 gün atak yap.. moraln düzelir en azından.. bende ilk kaçamağımı yaptm şuan ölcem vicdan azabındannnnerdeyse 1 avuç fındık yedim
Surimi, Alaska Mezgiti gibi beyaz etli ve yüksek kaliteli balıkların fileto haline getirilip doğranması ve yıkanmasıyla elde edilen balık proteini bloklarıdır. Surimi yapımında üst üste gerçekleştirilen yıkama işlemleri ile, balık yabancı maddelerinden arındırılır ve böylelikle daha da sağlıklı bir hale gelmiş olur.
Günümüzde tüm dünyada surimi ürünlerinin ana üretim amacı, suriminin sağlıklı beslenme ve lezzet açısından yüksel kolesterollü kabuklu deniz ürünlerine alternatif, düşük kolesterollü ara bir ürün olmasıdır. Elde edilen protein bloklarına istenen doğal aroma eklenerek; yengeç, ıstakoz gibi ürünlerin lezzet benzerleri üretilebilmektedir
Türkiye'de surimi işleyen tek şirket olan Alimar, uluslararası gıda belgeleri ile Red Tiger markası altında üretimine devam etmektedir.
Diyor ilgili satıcının sitesine....
kızlar birde birşey sorucam size hani atak evresindede diğer evrelerde kfeks tüketilebilir mi sade olarakdan ne dersiniz
Kızlar kaçamak yaptımbi avuç fındık yedim ne yapsam telafi ederimm
arkadaşlar gün içinde geçen konuşmalarda somon sevmediğinizden bahsetmişsiniz.bende balıksever ama kokusunu sevmez biri olarak sadece fırında somon yapıyorum.biliyorsunuz çocuklar içinde en faydalı balıklardan biri.somon böyle biraz samanımsı tatta bir balık ya ben onu 2.5-3 saat kadar soya sosuna yatırıp marine ediyorum,sonrada fırına veriyorum.o kadar lezzetli oluyor ki.herkese tavsiye ederim.bir deneyin bu lezzetli balıktan ve faydalarından mahrum kalmayın derim.
koscan artik canim napcan
sporla telafi edebilirsin ancak yakmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?