Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Slm Kızlar,

uzun süredir yazmıyorum,yazılanların hepsini ancak okudum;bu aralar bazı sorunlarım var,canım çok sıkkın ve ben bir haftadır kaçamak yapıyorum(bisküvi,çikolata,çubuk kraker vs...) yedikten sonra kendime çok kızıyorum ama engel olamıyorum,psikolojim bozuldu sanırım( 1 haftadır tartılmıyorum,göreceğim sonuçtan korkuyorum açıkçası;9 martta 2 ay olacak dukan maceram,ne yapmalıyım sizce???biri bana akıl versin ya,bırakmak istemiyorum bu kadar dayanmışken( yumruk mu yapsan,yoksa seyire mi devam etsem??? çok mutsuzummmm

bende yiyemiyordum yoğurda karıştırp içine birkaç damla sıvı tatlandırıcı koyunca o ekşimsi tadı gitti..birde doğru usulde yapıp krep yapınca yenio..dene mutlaka

krepi yapıyorum düzgünce içine peynir fln koyuyorum ama çiğniyorum çiğniyorumm bolee yarm saat falann sonra yutmaya geliyo sıra derin nefes alyrm öğğğ dye yutuyorm

bence 2 gün atak yap.. moraln düzelir en azından.. bende ilk kaçamağımı yaptm şuan ölcem vicdan azabındannn nerdeyse 1 avuç fındık yedim

canım ya senin sorun arada kaynadı.sodada sıkıntı yok,içebilirsin.zeyzey nickli arkadaş doktor.ona sorarsan daha doğru cevap alabilirsin.bende vitamin almıştım ama tam o sırada alerji olduğum için bırakmak zorunda kaldım,halende alerji tedavisi sürüyor yeniden başlayamadım.o yüzden sana birşey söyleyemiyorum.ama için rahat etmiyorsa hergün değilde gün aşırı alabilirsin.su konusunda ise içinden gelerek içiyorsan ve her zaman böyleysen sorun yoktur herhalde.ama sonradan böyle susuzluk çekmeye başladıysan bir şeker testi yaptır istersen.mineral tabiki atar vucuttan.ama kendini zorluyorsan bu kadar su içmek için gerek yok.3litre yeterli.sevgiler...

surimi neki.... :18::18::18:japonnların yediği o çiğ şeylerden mi sushi gibi bişimii :18:

Surimi, Alaska Mezgiti gibi beyaz etli ve yüksek kaliteli balıkların fileto haline getirilip doğranması ve yıkanmasıyla elde edilen balık proteini bloklarıdır. Surimi yapımında üst üste gerçekleştirilen yıkama işlemleri ile, balık yabancı maddelerinden arındırılır ve böylelikle daha da sağlıklı bir hale gelmiş olur.

Günümüzde tüm dünyada surimi ürünlerinin ana üretim amacı, suriminin sağlıklı beslenme ve lezzet açısından yüksel kolesterollü kabuklu deniz ürünlerine alternatif, düşük kolesterollü ara bir ürün olmasıdır. Elde edilen protein bloklarına istenen doğal aroma eklenerek; yengeç, ıstakoz gibi ürünlerin lezzet benzerleri üretilebilmektedir

Türkiye'de surimi işleyen tek şirket olan Alimar, uluslararası gıda belgeleri ile Red Tiger markası altında üretimine devam etmektedir.

Diyor ilgili satıcının sitesine....

teşekkür ederim cevap verdiğin için canım ya ben dah demin yulaf kepeğinin arkasında yazan galeta tarifinden esinlenerek birşeyler yaptım yandı biraz ama yarın yerim genede fena olmamış tadı yarın dayanırsam gerisi kolay

kızlar birde birşey sorucam size hani atak evresindede diğer evrelerde kfeks tüketilebilir mi sade olarakdan ne dersiniz

vitaminleri her gün alabilirsin istersen iştahım açılıyo dersen ki çoğunluk hasta açıldığını söylüyor ama dediğim gibi etkisi yok gün aşırı yani 2 günde 1 alabilirsin kırmızı et yediğin için b12 ihtiyacın çok olmayacaktır

günlük magnezyum sorun yaratmaz ama sodanın içinde de var mı diye bak ona göre sodayı azalt istersen
kitapta su için minerali azaltılmış diyo yani sodyum su tuttuğu için sodaya dikkat etmek gerekir bence
bi de yurtdışındaki sular bizimkiler gibi değil soda gibi belki dukan az mineralli derken bizim su uygundur buna diye düşünüyorum
su konusunda ben de çok içiyorum sıvı+su 5 ltyi buluyor idrara çıktığın sürece sorun yok tuvalete gitmeden ve gittikten sonra tartılıp idrar miktarını kontrol et aldığın çıkardığını takip et derim su tututyor musun bakabilirsin

krepi yapıyorum düzgünce içine peynir fln koyuyorum ama çiğniyorum çiğniyorumm bolee yarm saat falann sonra yutmaya geliyo sıra derin nefes alyrm öğğğ dye yutuyorm

bende ilk yaptımda yiyemedim ama püp noktası iyice ısınmış tavaya krep i döktükten sonra ocağı iyice kısıp yaklaşık 6-7 dk ıyıce olana kadar pişmesi, sonra arka tarafını çevirince ocağı biraz daha açıp, bir iki dakika pişir yeter.içi falanda iyice pişiyor bu şekilde,çiğ kalırsa dediğin gibi yutmak çok zr
sende bööle mi yapıosun.

aynen böyle yapıyorum hatta ilk zamanlar yapamamstım bi turlü bi arkdas sagolsn bi video gösterdi ole yaptım krepimde sorun yok sorun bende :):)

arkadaşlar gün içinde geçen konuşmalarda somon sevmediğinizden bahsetmişsiniz.bende balıksever ama kokusunu sevmez biri olarak sadece fırında somon yapıyorum.biliyorsunuz çocuklar içinde en faydalı balıklardan biri.somon böyle biraz samanımsı tatta bir balık ya ben onu 2.5-3 saat kadar soya sosuna yatırıp marine ediyorum,sonrada fırına veriyorum.o kadar lezzetli oluyor ki.herkese tavsiye ederim.bir deneyin bu lezzetli balıktan ve faydalarından mahrum kalmayın derim.

aynen böyle yapıyorum hatta ilk zamanlar yapamamstım bi turlü bi arkdas sagolsn bi video gösterdi ole yaptım krepimde sorun yok sorun bende :):)

o zaman yoğurda karıştır sıvı tatlandırıcı ve tarçınla ye..oda idare eder..ama yemek zorundasın sonuçta! tokluk hissi, vs gibi gerekçeler dışında ilerde olmadı muhtemel hastalıklar için de yenmesi şart.vücudun karbonhidrat da alması lazım

aldik gitti

balik da tüketebilirsin.
ve de mesela pirasali köfte tarifi var onu da
yapabilirsin firinda cok güzel olyuor. facebook da
dukan diyet tarifleri sayfasi var yüzlerce tarif var orda. Biraz arastirmaci ol canim eminim ordanda birseyler bulabilirsin

Croiselle dukanin orjinal sitesinde yorumların yapildigi sayfanın linkini bana verebilirmisin bende takip etmek istiyorum ben tel den giriyorum ondan göremedim sanirim
canim msj atiyorum sana

madem geri dönmek istiyorsun tekrar ilk gün protein olmak üzere seyire devam et.
Yani hemen yumruk yapma eger ki kilon artmadiysa fazla hos gerci arttiysa da yine de yumruk yapma derim ben. Eger yolun uznsa daha zor günlerine sakla yumruk hakkini ve de son olarak : eger kararliysan dön dukan a ve bir daha da bozmayacaksan .

ay cok üzüldüm yaa nasil olur . bana hic kötü gelmiyor tadi evet ilk gün biraz
zorlandim degisik geldi ama ikinci ücüncü yedigimde coktan alismistim.
simdide sanki misir unu ile yapilmis gibi bir tat aliyorum yani hic kötü degil.
Birde yogurtla sütle direk olarak tüketmeyin yaa onu bende yiyemedim direk döktüm. onun yerine keklerde filan deneyin.

bir de güclendirme de ve de koruma da yani hayatimiz boyunca kepek tüketmemiz gerkiyor verdigimiz kilolari korumak icin
hemde günde uc kasik o zaman ne yapacaksiniz

bence 2 gün atak yap.. moraln düzelir en azından.. bende ilk kaçamağımı yaptm şuan ölcem vicdan azabındannn nerdeyse 1 avuç fındık yedim

ya ben valla kacamak yapacaksamda degecek seyler icin yapiyorum daha dogrusu yaptim son bir aydir hic kacamak yapmadim Allaha sükür. mesela bir adet tulumba tatlisi ne bilim bir dilim anne suböregi filan yani öle bir avuc findik icin kacamak yapamam gibi geliyo bana

ay mersi cnm ben onu sadece yengec bacagi sandim di meger direk balik etlerini de barindiriyormus

kızlar birde birşey sorucam size hani atak evresindede diğer evrelerde kfeks tüketilebilir mi sade olarakdan ne dersiniz

nayir naslaaaa maalesef

Kızlar kaçamak yaptım bi avuç fındık yedim ne yapsam telafi ederimm

koscan artik canim napcan

sporla telafi edebilirsin ancak yakmak icin

evet ben demistim tesekkkürler deneyeyim bakalim

face sayfasında emzirenlerin ataktan başlammasını yinelemiş tekrar süt kalitesi açısından katılıyorum ama daha 1.5 yıl emzireceğim için ve hızlı kilo vermek istediğim için ataktan başladım bile bile
ama aklım hep sütle bebeğe geçeceklerde
güçlendirmeden devam mı etsem şimdi seyirde güçlendirmeden farklı şey meyve ekmek 2 öğün nişastalı ödül yemeği yani bilemedim şimdi o zaman da aynı toksinler geçecek
seyirde ek olarak meyve ve haftada 2 kere nişastalı yesem nasıl olur güçlendirme olur mu ekmek yemeyi düşünmüyorum
güçlendşrmeye geçip kilo verenler var örnek önümde
bi de eliptik alsam nasıl olur sizce ?
aklım karıştı yine daha önceki gibi bırakıp pişman olmak istemiyorum

evet ben dün başladım çok dikkatli bir şekilde uymaya çalışıyorum dün sabah iki yumurta yemiştim öğlen yağsız ufak bir dardanel ton akşama doğru tavuk göğsü ve akşamda 1 kase yoğurt tabi 2 lt su ve aralarda form çaylar filan tükettim bu gün sabah 2 yumurta bir biraz beyaz peynir yedim su ve yeşil çay içtim öğlen peynirli fesleğenli tavuk göğsü akşamda 1 bardak süt içtim tabi bu saydıklarımın hepsinde light ve miktarları normal ne az ne de çok ne varki aslında normalde şimdi çok acıkmış olmam gerekirdi ama aç değilim iştahsızlık için 2. günün sonu normal mi acaba birde sanırım bir kaç gün tavuk yiyemeyecem mikrodalgada yağsız köfte kızartacamda bu marketlerde satılan ızgara harçlarını arama için kullanabiliyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…