Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Doğru diyosunn neyse bugün yemedim artık yarın bakıcam bi çaresine :)

valla canim nediyeyim sen daha iyi bilirisn

valla bu konu biraz asiyor yani bizi bebeginde günahina girmek istemem en iyisi alaninda iyi olan meslektaslarina danisman olabilir
:26:

köfte harci maalesef kullanamayiz onun yerine sogan ve yulaf kepeginden köfte yapiyoruz ki tabii bu biraz ugrastiric ama ben napiyorum
ilk kiyma aldigim gün bir güzel harc yapiyorum soganli maydonozlu yulaf kepekli bildigin köfte harci sonra köfte sekli verip buzluga atioyrumm istedgim zaman cikartip tavada yapiyorum

ha birde tevbekar arkadasim ilk zamanlar istahsizlik olabiliyor yani tokluk hissi. Ama bir iki aya geciyor merak etme vücut alistiktan sonra

o yüzden simdilik iyi böyle olmasi

birde zeyzey ben senin yerinde olsam haftada iki kere pro yapip diger günler normal
beslenirdim eminim emzirdigin icinde baya iyi kilo verirsin ama bu benim fikrim lütfen iyi arastir önce.

madem geri dönmek istiyorsun tekrar ilk gün protein olmak üzere seyire devam et.
Yani hemen yumruk yapma eger ki kilon artmadiysa fazla hos gerci arttiysa da yine de yumruk yapma derim ben. Eger yolun uznsa daha zor günlerine sakla yumruk hakkini ve de son olarak : eger kararliysan dön dukan a ve bir daha da bozmayacaksan .

sağol canım,aslında bıraktım denemez,saydığım şeyleri günün bazı bölümlerinde atıştırdım (,onun dışında yediklerim dukana uygundu,aslında tartılmam gerek ama aksilik ya tartının pili bitmiş(her şey üstüste geliyo zaten,yarın proteinle devam etmem mantıklı olacak,ertesi günde tartılıp sonuca göre bir yön çizerim artık,off ya güçlendirmeye 1 kilom kalmışıbakalım şimdi ne haldeyim,resmen stress oldum(

face de yazdım bakın o benim ne fark var diyen :)
cevap veren arkadaşa teşekkür edeyim bunu yazdıktan sonra
toksin miktarı daha az diyo haklı
saf protein yapmadan meyve ekleyerek devam etcem sanırım
vitamin kullanıyorum zaten
yani ödül yemeği ve ekmek istemiyorum

diyetisyene danışmak lazım ona da nasıl gideceğim hiç fikrim yok
biz pek işin oralarını düşünmeden anneye düzenli beslen diy eöğüt veriyoruz yani yağ karbonhidrat protein yüzdeleri normal düzende olarak

Maşallah nazar değmesin de sen ne kadar hızlı veriyorsun. ekstra bir şeyler mi yapıyorsunuz bize de söyle.çok mu hareket ediyorsun? ben 68 de takıldım kaldım.
ah be canım yanlış alarmmış okuldaki tartı doğru dediler tartıldım ama eksik tartıyor resmen.hala 65 im anlayacağın...

aklıma bi fikir geldi ben şimdi kilo çizelgemi şabat 25e göre yapmıştım ya onu aralığa göre yapcam yani ilk yediğime dikkat etmeye başladığım zamana böylece ordaki verdiğim kiloları görüp motive olup güçlendirmedeymişim gibi hissetcem ve meyve+spsiz yapcam diyetimi nasılım :) durmak yok yola devam

kızlar ben atak dönemin 2. günündeyim dilim damağım kuruyo deli gibi, neden acaba??? su içip wcye gitmekten sıkıldım

normali o zaten.ağız kuruluğu,kokusu sık wc ye gitme.ödem atıyorsun.süper yani devam devam..:))))

kızlar günaydınnnnnn
2 gündür ne yazıkki kaçamak yapmak zorunda kalıyorum ama toparlicam bugünden itibaren
arkadaşım bi gitse :)
kızlar benm çok acil bi yandanda bölgesel zayfılamam lazım,basen kısmı,ne önerirsiniz?zayıflama hapımı yoksa ****???lütfen kullananalar yorum yazsın çokkk acil çünkü
2 hafta sonra bi isteme durumu var inşallah ve sevgilim 34 beden olmamıı istiyoooooooo
5 kilo daha versem güzel olcakta .....

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar günaydın...
ablamız bu hafta yıllık izinde ve ben dün gün içinde ne yiyeceğimi bilemedim... yoğurt yedim sabah ve akşam ara öğünlerde... dün akşam eve yürüyerek gittim yaklaşık bi 40 dk kadar yürüdüm.. bide evimiz dik yokuşlar sonunda... anlıycağınız baya yorulmuş ve terlemiştim... duşa girince düşünmeye başladım gün içinde ağzımı oyalayacak bişeyler getirmeliyim ama o "kaçamak" olarak geçmiycek bişey olmalı... neyse duştan çıktım mutfağa gittim ve hazırladığım "dukan tarifleri dosyama" baktım... peynirli kraker gördüm ve onu yapmaya karar verdim... hemde korkarak... ya olmazsa ya beceremezsem peynirime yazık olucak dedim... neyse gözümü kararttım ve yaptım ama karışımı bildiğiniz süt kıvamında oldu... bu dedim kesin pişmiycek... neyse tepsiye yağlı kağıt koydum ve kaşıkla iri damlalar halinde döktüm kağıt üzerine... tepside yer kalmadı kalan karışımı da 6 tane muffin kalıbının dibine döktüm birer kaşık olarak... tarif ve sonucu aşağıda görebilirsiniz... muhteşemdi bugün ağzım hiç boş kalmıycak sıkıldıkça ondan yiyebilicemm süper bişey buuu

PEYNİRLİ KRAKER(her evre)
MALZEMELER:
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır.
İyice kızarıp kıtırlaşana dek(.benimki 25 dk sürdü)pişirilir.

günaydın... bana sorarsan zayıflama hapı kullanma hayatının ileriki dönemleri için kalıcı sağlık poblemleri yaratabilir... ***** etkili olduğu inancında değilim... dışardan sürülen herhangi birşeyin vücudu eriteceği mantığına ben bir türlü inanamadım... bunun için kesinlikle spor yapmalısın... yaptığın dukan diyetini sporla desteklersen sonuç alman daha kolay olacaktır... 2 haftaya çok mucize bekleme ama ciddi farkı görürsün kaçamak yapmazsan... ayrıca 34 beden çok da sağlıklı değil sevgilin neye dayanarak bu bedende olmanı istiyo o da enteresan tabi... diyet ve sporunuı yaparken sağlık kontrollerini atlamamanı tavsiye ederim... vücut direncini sakın düşürme.... sevgilin istiyo diye sağlıksız bi insan olma...

ya sporda yapıyorum pilates zumba bilmem ne ne varsa yapıyorum ama etimde çok sıkı değil benim acaba dedim sıklaştırıcı kremler bi işe yararmı en azından sıklaştırsa....
38 beden alt taraf,üst 34-36 zaten orda prob yokta
altta var bişey yapmam lazımmm

etin sıkı değilse sıkılaşması ve incelmen zaman alır öyleyse... sıkıntı yapma... hiçbirinden memnun değilsen eğer fırsat buldugun zamanlarda kalçalarının üzerine uzanıp bisiklet çevir ama bunu sık aralıklarla yüzlerce kez yap... zamanla çok işe yaradığını görüceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…