o zaman yoğurda karıştır sıvı tatlandırıcı ve tarçınla ye..oda idare eder..ama yemek zorundasın sonuçta! tokluk hissi, vs gibi gerekçeler dışında ilerde olmadı muhtemel hastalıklar için de yenmesi şart.vücudun karbonhidrat da alması lazım
face sayfasında emzirenlerin ataktan başlammasını yinelemiş tekrar süt kalitesi açısından katılıyorum ama daha 1.5 yıl emzireceğim için ve hızlı kilo vermek istediğim için ataktan başladım bile bile
ama aklım hep sütle bebeğe geçeceklerde
güçlendirmeden devam mı etsem şimdi seyirde güçlendirmeden farklı şey meyve ekmek 2 öğün nişastalı ödül yemeği yani bilemedim şimdi o zaman da aynı toksinler geçecek
seyirde ek olarak meyve ve haftada 2 kere nişastalı yesem nasıl olur güçlendirme olur mu ekmek yemeyi düşünmüyorum
güçlendşrmeye geçip kilo verenler var örnek önümde
bi de eliptik alsam nasıl olur sizce ?
aklım karıştı yine daha önceki gibi bırakıp pişman olmak istemiyorum
evet ben dün başladım çok dikkatli bir şekilde uymaya çalışıyorum dün sabah iki yumurta yemiştim öğlen yağsız ufak bir dardanel ton akşama doğru tavuk göğsü ve akşamda 1 kase yoğurt tabi 2 lt su ve aralarda form çaylar filan tükettim bu gün sabah 2 yumurta bir biraz beyaz peynir yedim su ve yeşil çay içtim öğlen peynirli fesleğenli tavuk göğsü akşamda 1 bardak süt içtim tabi bu saydıklarımın hepsinde light ve miktarları normal ne az ne de çok ne varki aslında normalde şimdi çok acıkmış olmam gerekirdi ama aç değilim iştahsızlık için 2. günün sonu normal mi acaba birde sanırım bir kaç gün tavuk yiyemeyecem mikrodalgada yağsız köfte kızartacamda bu marketlerde satılan ızgara harçlarını arama için kullanabiliyor muyuz
ha birde tevbekar arkadasim ilk zamanlar istahsizlik olabiliyor yani tokluk hissi. Ama bir iki aya geciyor merak etme vücut alistiktan sonra
o yüzden simdilik iyi böyle olmasi .
selam cnm bn burda yeniyim bana yardımcı olurmusun cetveli ve pirofil resmimiayarlıyamadım yardımcı olursan cok svinirimçooook teşekkür ederim.hayırlı geceler
ah be canım yanlış alarmmış okuldaki tartı doğru dediler tartıldım ama eksik tartıyor resmen.hala 65 im anlayacağın...Maşallah nazar değmesin de sen ne kadar hızlı veriyorsun. ekstra bir şeyler mi yapıyorsunuz bize de söyle.çok mu hareket ediyorsun? ben 68 de takıldım kaldım.
kızlar ben atak dönemin 2. günündeyim dilim damağım kuruyo deli gibi, neden acaba??? su içip wcye gitmekten sıkıldım
normali o zaten.ağız kuruluğu,kokusu sık wc ye gitme.ödem atıyorsun.süper yani devam devam..:))))
kızlar ben atak dönemin 2. günündeyim dilim damağım kuruyo deli gibi, neden acaba??? su içip wcye gitmekten sıkıldım
kızlar günaydınnnnnn
2 gündür ne yazıkki kaçamak yapmak zorunda kalıyorum ama toparlicam bugünden itibaren
arkadaşım bi gitse :)
kızlar benm çok acil bi yandanda bölgesel zayfılamam lazım,basen kısmı,ne önerirsiniz?zayıflama hapımı yoksa ****???lütfen kullananalar yorum yazsın çokkk acil çünkü
2 hafta sonra bi isteme durumu var inşallah ve sevgilim 34 beden olmamıı istiyoooooooo
5 kilo daha versem güzel olcakta .....
günaydın... bana sorarsan zayıflama hapı kullanma hayatının ileriki dönemleri için kalıcı sağlık poblemleri yaratabilir... ****** etkili olduğu inancında değilim... dışardan sürülen herhangi birşeyin vücudu eriteceği mantığına ben bir türlü inanamadım... bunun için kesinlikle spor yapmalısın... yaptığın dukan diyetini sporla desteklersen sonuç alman daha kolay olacaktır... 2 haftaya çok mucize bekleme ama ciddi farkı görürsün kaçamak yapmazsan... ayrıca 34 beden çok da sağlıklı değil sevgilin neye dayanarak bu bedende olmanı istiyo o da enteresan tabi... diyet ve sporunuı yaparken sağlık kontrollerini atlamamanı tavsiye ederim... vücut direncini sakın düşürme.... sevgilin istiyo diye sağlıksız bi insan olma...
ya sporda yapıyorum pilates zumba bilmem ne ne varsa yapıyorum ama etimde çok sıkı değil benim acaba dedim sıklaştırıcı kremler bi işe yararmı en azından sıklaştırsa....
38 beden alt taraf,üst 34-36 zaten orda prob yokta
altta varbişey yapmam lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?