Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

denemeye değer saol

günaydın kızlarrrrrr..
dün sp günümdü
öğrencilerimizle fetih 1453 izlemeye gittik.
sade döner yedim.ta kiii masaya çiğ köfte gelinceye kadar.masada kimse yemedi ben de alın koymayın dedim.almadılar.çatalın ucuyla bir tadına bakayım dedim.2 aydır hasretim öyle şeylere ya.derkennnnn 5 tane uffacıcıck çiğ köfte hoppp mideye...kaçamak buna denir.nazarlıyosunuz beni yazmıcam buraya daha.:))))onlarca yemek olan davetlerde birşey yemedim 2 köfteye sattım irademi.bu +500 gr ile uyandım ama çok mutluydum:))

bunu yyapıyorum ben sık sık kızım bile yiyor:)))

bugün ve yarın sp yapıcam..
nilesss nasıl gidiyor senin ki ben de deneyeceğim...

iyidir valla nolsun rutin devam... regl sıkıntım üstümde bitsede rahatlasam modundayım...sen nasılsın? baya az kalmış...

Bakma sen cnm çizelgeye. Geçen haftaya göre +1200 deyim.

Canım bişiycik olmaz o kadardan. Bence bugün atarsın sen onuda. Çok az kalmış hedefine zaten.

yarın sabah - görüceksin ben biliyorum... o çiğköfteler midende şişmiştir su tutmuştur ondan + çıkmışsındır bişey yok...

Günaydın herkese.

Günaydın canıımmm hoşgeldiiinn

Afiyet olsun dün bizim evdede çiğ köfte partisi vardı:)
sıcacık lavaşlar kıvırcıklar neler neler tadına bile bakmadım
içim gitti ama yaa annem dedi bir yerin şişecek çünkü çok severim
neyse ben kaçamaksız hallettim de senin de hakkın böyle kaçamaklar canım ya biz daha yolun başındayız:)

bugün ve yarın sp yapıcam..
nilesss nasıl gidiyor senin ki ben de deneyeceğim...

hıım nasıl gidiyor şöyle söyliimmm perşembe günü kilo bildiriminde 72,2 filandım ama en düşük 72yi gördüm diye onu söylemiştim
bu sabah ki kilo bildirimine 1 gün daha var tam 71 çıktım
bence iyi gidiyor yani mutluyuzzz

kızlar günaydın,canım çok sıkkın.2 gündür +1000,+1200 çıkıyorum ve göbişim şiş.ne oluyor yaa, ne güzel duraklamadan çıktım derken yeniden aynı

herkeslere bendende kocaman günaydıınnnn

şu helvadan akşam yaptım kokusu bütün evi sardı annem babam ve kardeşim ufak birer kaşık tadına baktılar ve harika olmuş dediler
ben neden bakmadım çünkü kepek hakkımı tüketmiştim

neyse bugün 1 kaşıktan ve 8 kaşık sütten krep yapıp kalan 1 kaşığım ile helvamın yarısını yiyeceğim
akşama zaten kıymalı yaprak dolma var herhangi bir kepeğe ihtiyacım yook

Allah'ım yaparken ama nasıl koktu anlatamam zaten un helvasınıda çok severim harika olmuş annemler öyle dedi

Günlük menümüde yazayım sizlere

sabah: katı yumurta+peynir
birazdan nescafe içerim:)
öğlen jambonlu kaşarlı krep+ayran
ara: helvaaaaa
akşam : kıymalı yaprak dolması ve yoğurt :)

bende yaptım ama töbe töbe allahın gücüne gitmesinde bu kepeğin tadını alınca midem bulanıyo... ya ben beceremedimmm yada gerçekten kepeği hiç sevmiyorum...

Herkese günaydın,

Başlangıç 86,1

5 gün atak sonrası c.tesi sabahı 82,2
pazar akşamı kaçamak yüzünden p.tesi sabahı 83,2

p.tesi sp
salı sabahı 82,7
salı ps
bu sabah 82,5

dün akşam hafif bir şekilde regl başlangıcı.

Sizce nasıl gidiyor? Regl durumunun bu kiloların içerindeki payı nedir sizce? Yani tecrübelerinize dayanarak regl sonununda kaçı görürüm tartıda?

Bu yavaşlamayı bekliyordum ama regliye bağlayıp motivasyonumu kaybetmeden devam etmek istiyorum.

Bugün saf protein günü ile 1+1 devam.

bende yaptım ama töbe töbe allahın gücüne gitmesinde bu kepeğin tadını alınca midem bulanıyo... ya ben beceremedimmm yada gerçekten kepeği hiç sevmiyorum...

Niless şu helvanın tarifini alayım bir şekerliğim.
Denemek lazım.

yarimcim kepek kokmuyorduki:) un gibi olmuştu valla:)

canım 2 kaşık yulaf kepeğini ve 1 kaşık mısır ununu 1 kaşık zeytin yağı ile kavurdum.
ben biraz yanık sevdiğimden bayağı kavurdum son demlerinde 1 dolu dolu kaşık tatlandırıcı döktüm:)
bir iki çevirip süt eklemeye başladım.
bayağı süt aldı zaten:)

sonrada demlensin diye tencerenin üstüne havlu kağıt koydum ve kapağını kapattım.
sonra evdeki fareler kokuyu duyup geldi zaten

hani onlar bile bu diyet mi emin misin filan diye sordular

ay süper ya:)ben de 60 inene kadr 2/1 gidecem kararlıyım.bugünden itibaren

heeee... ben şimdi anladım yanlışı nerde yaptığımı... süt için ölçü yoktu ya... bende öle belki 1 bardak falan koymuşumdur... bence ondan kepek tadı vardı... korktum daha fazla süt koyarsam hamur olur diye... süt için ölçü ne kadar diyebilirsin mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…