Süt ne kadar alıyor cnm tahmini bu tarif.
heeee... ben şimdi anladım yanlışı nerde yaptığımı... süt için ölçü yoktu ya... bende öle belki 1 bardak falan koymuşumdur... bence ondan kepek tadı vardı... korktum daha fazla süt koyarsam hamur olur diye... süt için ölçü ne kadar diyebilirsin mesela?
bu arada ellerine sağlık dmeyi unutmuşum..kızlar günaydın...
ablamız bu hafta yıllık izinde ve ben dün gün içinde ne yiyeceğimi bilemedim... yoğurt yedim sabah ve akşam ara öğünlerde... dün akşam eve yürüyerek gittim yaklaşık bi 40 dk kadar yürüdüm.. bide evimiz dik yokuşlar sonunda... anlıycağınız baya yorulmuş ve terlemiştim... duşa girince düşünmeye başladım gün içinde ağzımı oyalayacak bişeyler getirmeliyim ama o "kaçamak" olarak geçmiycek bişey olmalı... neyse duştan çıktım mutfağa gittim ve hazırladığım "dukan tarifleri dosyama" baktım... peynirli kraker gördüm ve onu yapmaya karar verdim... hemde korkarak... ya olmazsa ya beceremezsem peynirime yazık olucak dedim... neyse gözümü kararttım ve yaptım ama karışımı bildiğiniz süt kıvamında oldu... bu dedim kesin pişmiycek... neyse tepsiye yağlı kağıt koydum ve kaşıkla iri damlalar halinde döktüm kağıt üzerine... tepside yer kalmadı kalan karışımı da 6 tane muffin kalıbının dibine döktüm birer kaşık olarak... tarif ve sonucu aşağıda görebilirsiniz... muhteşemdi bugün ağzım hiç boş kalmıycak sıkıldıkça ondan yiyebilicemm süper bişey buuu
PEYNİRLİ KRAKER(her evre)
MALZEMELER:
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır.
İyice kızarıp kıtırlaşana dek(.benimki 25 dk sürdü)pişirilir.
Eki Görüntüle 362078 Eki Görüntüle 362079 Eki Görüntüle 362082 Eki Görüntüle 362081 Eki Görüntüle 362080
niless sen 2+1 mi yapıyorsun canikom.
Bende onu yapmak istiyorum.
Önce acaba 2+2 mi yapsam dedim bişiy farketmicek ti.
2+1 mantıklı sebze ile pek aram yoktur zaten.
Helal sana fadimeeeGünaydın kızlar ...yarim ellerine saglık verdigin tarif için hemen bugün denerim .arada ev oturmalarına gidince çayın yanına iyi olur .dün gittigim yere çantamdan küçük keklerimden 2 tane götürüp yedim ordaki tabaga dokunmadan geldim .buda benim için büyük başarı hiç bir diyete bu kadar baglanmamıştım .iyiki dukana başladım iyiki sizin gibi arkadaşlarım oldu hepinize teşekkürler
afiyet olsun... bende seninle aynı düşüncelere sahibim... inan bende burası olmasa asla diyet yapamazdım... ne yiyeceğimi bilemez... bi kere diyeti bozsam (kaçamak yapsam) tekrar başlamazdım... ama burası süperrrr........Günaydın kızlar ...yarim ellerine saglık verdigin tarif için hemen bugün denerim .arada ev oturmalarına gidince çayın yanına iyi olur .dün gittigim yere çantamdan küçük keklerimden 2 tane götürüp yedim ordaki tabaga dokunmadan geldim .buda benim için büyük başarı hiç bir diyete bu kadar baglanmamıştım .iyiki dukana başladım iyiki sizin gibi arkadaşlarım oldu hepinize teşekkürler
inşallah bakaılm.çok takmıyorum zaten en azından şekerli birşeyler değildi diye avunuyorum..Canım bişiycik olmaz o kadardan. Bence bugün atarsın sen onuda. Çok az kalmış hedefine zaten.
Herkese günaydın,
Başlangıç 86,1
5 gün atak sonrası c.tesi sabahı 82,2
pazar akşamı kaçamak yüzünden p.tesi sabahı 83,2
p.tesi sp
salı sabahı 82,7
salı ps
bu sabah 82,5
dün akşam hafif bir şekilde regl başlangıcı.
Sizce nasıl gidiyor? Regl durumunun bu kiloların içerindeki payı nedir sizce? Yani tecrübelerinize dayanarak regl sonununda kaçı görürüm tartıda?
Bu yavaşlamayı bekliyordum ama regliye bağlayıp motivasyonumu kaybetmeden devam etmek istiyorum.
Bugün saf protein günü ile 1+1 devam.
Eki Görüntüle 362102 böyle olduk resmen::))
kızlar !!!!
Yorumlarınıza ihtiyacım var :)
Eki Görüntüle 362103 kadına inanamadım bu ne ya süper birşey)))
canım valla şişeden döktüm ama şöyle yaptım hani döktüğünde 1-2 çevirince kepek onu çekiyor.
bir daha döktüm:)
zaten sıvımsı olcak biraz:)
ama 1 bardaktan fazla koydum ben:)
her döktüğümdeki çekiş hızına göre mesela son döktüğümde daha yavaş çekti sütü bende başka dökmedim.
bir daha yaparsam ki yaparım
ölçülü koyarım söz:)
evet canım ben 2/1 gidiyorum bu ay bu ikinci dönüşüm oldu:)
suyu tutan sebze zaten ama o hiç olmadanda olmaz diye düşünüp 2/1 yapıyorum
1 kilo fark etti canım bugün 6. günüm
Günaydın kızlar ...yarim ellerine saglık verdigin tarif için hemen bugün denerim .arada ev oturmalarına gidince çayın yanına iyi olur .dün gittigim yere çantamdan küçük keklerimden 2 tane götürüp yedim ordaki tabaga dokunmadan geldim .buda benim için büyük başarı hiç bir diyete bu kadar baglanmamıştım .iyiki dukana başladım iyiki sizin gibi arkadaşlarım oldu hepinize teşekkürler
inşallah bakaılm.çok takmıyorum zaten en azından şekerli birşeyler değildi diye avunuyorum..
Kızlar !!!!
Yorumlarınıza ihtiyacım var :)
Eki Görüntüle 362103 kadına inanamadım bu ne ya süper birşey)))
kızlar günaydın...
ablamız bu hafta yıllık izinde ve ben dün gün içinde ne yiyeceğimi bilemedim... yoğurt yedim sabah ve akşam ara öğünlerde... dün akşam eve yürüyerek gittim yaklaşık bi 40 dk kadar yürüdüm.. bide evimiz dik yokuşlar sonunda... anlıycağınız baya yorulmuş ve terlemiştim... duşa girince düşünmeye başladım gün içinde ağzımı oyalayacak bişeyler getirmeliyim ama o "kaçamak" olarak geçmiycek bişey olmalı... neyse duştan çıktım mutfağa gittim ve hazırladığım "dukan tarifleri dosyama" baktım... peynirli kraker gördüm ve onu yapmaya karar verdim... hemde korkarak... ya olmazsa ya beceremezsem peynirime yazık olucak dedim... neyse gözümü kararttım ve yaptım ama karışımı bildiğiniz süt kıvamında oldu... bu dedim kesin pişmiycek... neyse tepsiye yağlı kağıt koydum ve kaşıkla iri damlalar halinde döktüm kağıt üzerine... tepside yer kalmadı kalan karışımı da 6 tane muffin kalıbının dibine döktüm birer kaşık olarak... tarif ve sonucu aşağıda görebilirsiniz... muhteşemdi bugün ağzım hiç boş kalmıycak sıkıldıkça ondan yiyebilicemm süper bişey buuu
PEYNİRLİ KRAKER(her evre)
MALZEMELER:
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır.
İyice kızarıp kıtırlaşana dek(.benimki 25 dk sürdü)pişirilir.
Eki Görüntüle 362078 Eki Görüntüle 362079 Eki Görüntüle 362082 Eki Görüntüle 362081 Eki Görüntüle 362080
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?