Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım çok teşekkür ederim zeyzey
ben geçen hafta gene seninle konuşmuştum ve snein önerdiğin vitaminleri aldım.Daha kullanmaya başlamadım zaten
suyu kendim herzaman böyle içiyorum ve idrar çıkışımda buna göre oluyo hep
normalde soda içmiyorum ama vitamin alınmalı diye görüyorum bu diyette o nedenle kullanmaya karar vermiştim

bu arada ben seyirde 2. haftadayım dukanda bir sorunum yok sağlık açısından ama gene de kullanmalımıyım vitaminleri bilemedim

ya da arada bir magnezyum falan alıyım ben en iyisi
b vitaminlerini almıyım o zaman

Son düzenleme:
akşam market alışveriş merkezi derken eve gelişim 10 buldu çocuğuda uyuttum çay içicez karnım zır aç:18:

sonra ben bi çelişki yaşadım. gofretmi yesem yoksa kalan dukan ekmeğime peynir koyupmu yesem. öğlen yediğim yemeğimle duruyorm ve dün dukan emeğimi getirmeyi unutmuştum. yani halen ekmek hakkım vardı.

ve ben ekmeğime peynir sürdüm yedim. gofrete ellemedim bile

alkışlayın beni kızlar övün beni

bişiii olmaz beaa. illaki bi yerden delecektin zaten. şuruplu tatlıdansa çiğ köfte daha iyi bi seçim. kalorisi az en azından

süpersin şekerim gofret tutkunu yendiğin için sana kocaman alkış

yani seni cidden alkisliyorum..Birak gofreti ben canim ceker de rejimi bozarim diye kocis e yemek bile pisirmiyorum,gariban dukana talim yani... aferimmmmm...

merhbalar birkaç diyet denemesinden sonra ben de Dukan diyeti yapmaya karar verdim:44:
tabiki kitabı alıp okudum hemde 2 sefer önemli yerlerin altını çizdim arasıra bakmak için ve bu gün başladım
benide listeye eklerseniz sevinirim

dukan testine göre 2 gün atak yapmam gerekiyor

bugünkü kahvaltım: 1 bardak çay
yulaf kepeği ,2 yumurta akı ,yağsız süt ve az tuz ile yaptığım krep bimi yedim
eksiklerimi yazarsanız sevinirim
desteğinize ihtiyacım var...

hoş geldin...krebin yanında peynir yada yumurta yesen daha iyi olur çeşit yapmış olursun ve diyetten sıkılmazsın

ay çok sevindim tatlıımmmm helal sanaaa

o kız kaç kilo vermiş öyle....

ben istemem o kadar... çok zayıf... bi deri bi kemik...

aynen bende onu yazacaktım
asla öyle olmayı istemem baktım o yoldan ilerliyorum bırakırım seyiri filan geçerim güçlendirmeye
ben böyle bir görüntü istemiyorum kesinlikle ben eti dolgun olmalıyım kıyafeti taşımalıyım sadece bu
taşmayacak kadar olalım yeter

ben lisedeyken öyleydim yaklaşık 12 sene önce iğrenççççç bööğğk çok çirkin oluyorum

ben lisedeyken 38 beden etek giyiyordum gayette iyiydim yani:)
hiç taşmam etmem yoktu 62-63 kiloda birşeydim hatırladığım kadarı ile

lise 1 58 kilo
lise 2 60
lise 3 63

sonra üniye hazırlanırkene hooooppppp ilk dönem 73:d
sonra 2. dönem 80

bu eğitim sistemi bizi bu hale soktu valla yaa hep sinir hep stres

bugun tavuk cigeri yapmak istiyorum ama daha once hic denemedim, seyir donemindeyim, nasil yapmaliyim yardim lutfenn

ommur sende böyle olmuşsundur...bence ne diyolar okulda
ben şu anda okulda ve yaşadığım yerde en popüler kişi oldum.heykelimi dikecekler.acaayip ilgi iltifat yıkılıyor...şu an da kuzularım test çözüyor..onlar bile öğretmenim çok zayıfladınız diyorlar.yerim onları ben:))

:13: helal sana:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…