Eki Görüntüle 362103 kadına inanamadım bu ne ya süper birşey)))
bizde böyle olurmuyuz acabakadın bi deri bi kemik kalmış ne güzel bende istiyorum bende
günaydın kızlarrrrrr..
dün sp günümdü
öğrencilerimizle fetih 1453 izlemeye gittik.
sade döner yedim.ta kiii masaya çiğ köfte gelinceye kadar.masada kimse yemedi ben de alın koymayın dedim.almadılar.çatalın ucuyla bir tadına bakayım dedim.2 aydır hasretim öyle şeylere ya.derkennnnn 5 tane uffacıcıckçiğ köfte hoppp mideye...kaçamak buna denir.nazarlıyosunuz beni yazmıcam buraya daha.:))))onlarca yemek olan davetlerde birşey yemedim 2 köfteye sattım irademi.bu +500 gr ile uyandım ama çok mutluydum:))
akşam market alışveriş merkezi derken eve gelişim 10 buldu çocuğuda uyuttum çay içicez karnım zır aç:18:
sonra ben bi çelişki yaşadım. gofretmi yesem yoksa kalan dukan ekmeğime peynir koyupmu yesem. öğlen yediğim yemeğimle duruyorm ve dün dukan emeğimi getirmeyi unutmuştum. yani halen ekmek hakkım vardı.
ve ben ekmeğime peynir sürdüm yedim. gofrete ellemedim bile
alkışlayın beni kızlar övün beni
süpersin şekerimgofret tutkunu yendiğin için sana kocaman alkış
o kız kaç kilo vermiş öyle....
akşam market alışveriş merkezi derken eve gelişim 10 buldu çocuğuda uyuttum çay içicez karnım zır aç:18:
sonra ben bi çelişki yaşadım. gofretmi yesem yoksa kalan dukan ekmeğime peynir koyupmu yesem. öğlen yediğim yemeğimle duruyorm ve dün dukan emeğimi getirmeyi unutmuştum. yani halen ekmek hakkım vardı.
kaç kilo verdiğini bilmem ama çok çıtırolduğu kesin...Allahım bize de nasip et böyle fit görünmeyi
merhbalar birkaç diyet denemesinden sonra ben de Dukan diyeti yapmaya karar verdim:44:
tabiki kitabı alıp okudum hemde 2 sefer önemli yerlerin altını çizdim arasıra bakmak için ve bu gün başladım
benide listeye eklerseniz sevinirim
dukan testine göre 2 gün atak yapmam gerekiyor
bugünkü kahvaltım: 1 bardak çay
yulaf kepeği ,2 yumurta akı ,yağsız süt ve az tuz ile yaptığım krep bimi yedim
eksiklerimi yazarsanız sevinirim
desteğinize ihtiyacım var...
ben istemem o kadar... çok zayıf... bi deri bi kemik...
ayyy ben isterim valla..hiç öyle çok zayıf olamadığım için hep içimde kalmıştır..
o kız kaç kilo vermiş öyle....
ben istemem o kadar... çok zayıf... bi deri bi kemik...
ben lisedeyken öyleydim yaklaşık 12 sene önce iğrenççççç bööğğk çok çirkin oluyorum
ben şu anda okulda ve yaşadığım yerde en popüler kişi oldum.heykelimi dikecekler.ommur sende böyle olmuşsundur...bence ne diyolar okulda
:13: helal sana:))))akşam market alışveriş merkezi derken eve gelişim 10 buldu çocuğuda uyuttum çay içicez karnım zır aç:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?