ben istemem o kadar... çok zayıf... bi deri bi kemik...
ben şu anda okulda ve yaşadığım yerde en popüler kişi oldum.heykelimi dikecekler.acaayip ilgi iltifat yıkılıyor...şu an da kuzularım test çözüyor..onlar bile öğretmenim çok zayıfladınız diyorlar.yerim onları ben:))
ben şu anda okulda ve yaşadığım yerde en popüler kişi oldum.heykelimi dikecekler.acaayip ilgi iltifat yıkılıyor...şu an da kuzularım test çözüyor..onlar bile öğretmenim çok zayıfladınız diyorlar.yerim onları ben:))
ay bitanem görmedim.27 aralıkta başladım tatlım.7 gün atak.şu an seyirdeyim işte..60 ıgörmeyi bekliyorum...ommur kaçtır soruyorum yazmıyosun ne zaman başladın diyete biraz anlat yaptıklarını bacım
:)))) valla öyle eğitim öğretimi bitirdim ben:)))şaka bir yana onlar test çözerken hep kitap okurdum şimdi size takılıyorum..maşallah
kuzucuklar test çözsün örtmen internette takılsın ohh ne güsell
ben lisedeyken 38 beden etek giyiyordum gayette iyiydim yani:)
hiç taşmam etmem yoktu 62-63 kiloda birşeydim hatırladığım kadarı ile
lise 1 58 kilo
lise 2 60
lise 3 63
sonra üniye hazırlanırkene hooooppppp ilk dönem 73:d
sonra 2. dönem 80
bu eğitim sistemi bizi bu hale soktu valla yaa hep sinir hep stres
günaydın :)
svd17 vitamin takviyesi al bence b12 için ayrıca tablet alma
kerokero bi tanesin sana kocaman bravoooo
sabah dünkü mantı kaçamağına rağmen -200 görmek beni çok mutlu etti :)
bu arada dünkü olaylardan sonra meyve ve haftada iki öğün karbondihrat yemeğe başlayacağım saf protein yapmayacağım bakalım ne olacak
nası yani... ben bu cümleyi anlamadım...
bu arada dünkü olaylardan sonra meyve ve haftada iki öğün karbondihrat yemeğe başlayacağım saf protein yapmayacağım bakalım ne olacak
herkes dukanı kendine uyduruyor işte:)
sağlık durumuna vücut isteklerine göre:)
hayatımda ayakları yere basan ilk diyetim bu gecen yıl 10 kilo kadar vermiş 83 olmuştum beni ohalimde görenler diyor du ki en fazla 65-68 kadar gösteriyorsun ama ben gerçekten 65 ve altına düşmek istiyorum 3 çocuk annesiyim 2 yıl arayla 3 tane sezeyan doğum yaptım doğum öncesi ilk kilom 74 dü ama o zamanlarda da şimdi ki gibi sağlıklı beslenme gibi bir derdim yoktu o yüzden çok kolay kilo alabiliyorum ama dukan diyetini uzun araştırmalar sonucu içime sinerek vede en önemlisi isteyerek başladım çikolata yiyememeyi artık can sıkıntısı değil tam tersine sağlıklı yaşam adına verdiğim çaba olarak görüyorum.evet hedefim 60 kiloya düşmek bugün inşaallah dukan diyet kitabımda elimde olacak yulaf kepeğimde daha bilinçli bir şekilde inşaallah yol alabilirim bunun için çaba sarf eden tüm arkadaşlarımın Allah-u Teala yar ve yardımcısı olsun :) bu arada gecen bi yakınımdan diyet duası duyduum :))) olmaz demeyin bakın nasıl mış '' Allah'ım bu haram eti al benden '' çok hoşuma gitti :)) Rabbim kolaylaştırsın inşaAllah selam ve dua ile.
nası yani... ben bu cümleyi anlamadım...
o geçer bi anda incelirsin valla :) bende şişcem az kaldı
aldik gitti
balik da tüketebilirsin.
ve de mesela pirasali köfte tarifi var onu da
yapabilirsin firinda cok güzel olyuor. facebook da
dukan diyet tarifleri sayfasi var yüzlerce tarif var orda. Biraz arastirmaci ol canim eminim ordanda birseyler bulabilirsin
tmm cnm çok mutlu oldum ben seyir evresini 2 ay uyguluycam bugün 4. günüm :) 5/5 olanını yapıcam şuan sebze-proteindeyim en az 10 kilo vermek istiyorum :)inşallah işe yarar
kızlaaaarr günaydın dünkü dukanella faciamdan sonra akşamki yaptığım süper olmuştu ben içine yumurtada koymuyorum çok güzel oluyo
bugün krebimin üzerine sürüp afiyetle yedimm ohhh
zeyneeeeeeep nasıl gidiyo diyett napacan 56 olupta boyun kaçki kız bi deri bi kemik kalırsın benim hadefim 38 medium olmak öyle kendimi çok güzel hissediyorum yani böylede güzelim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?