Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben istemem o kadar... çok zayıf... bi deri bi kemik...

ben doğurmadan önce böyledim 56 kilo gayet iyi giydiğin yakışıyor rahat rahat gez ora bura çıktı derdinde yok yine böyle olucam hedefim 56 olsun o nasıl vermiş bende verebilirim tabi hepimiz iyi oldu gördüğüm

ommur kaçtır soruyorum yazmıyosun ne zaman başladın diyete biraz anlat yaptıklarını bacım

maşallah
kuzucuklar test çözsün örtmen internette takılsın ohh ne güsell

ben lisede rahatsızlandım yaklaşık 10 yıl kadar da kalp ilacı-vitamin ve kan desteği aldım ondan böyle pufff diye şiştim... geçen yıl geçirdiğim kalp ameliyatımdan sonra ilaç falan kullanmıyorum... hadi artık zayıflama zamanı dedim ve öyle kalkıştım... kendimi en beğendiğim kilo 67 olmuştu bugüne kadar ama ben 60 a inmeyi hedefledim hep... hamilelik öncesi ne kadar zayıf olursam o kadar iyi diye düşünüp... belki dukan amcanın da bi bildiği var ve bu yüzden 66 da güçlendirmeye geç diyo... hiçbiyerimden hiçbişey de taşmıyodu... göbeğim de yoktu... dümdüz tahta gibi bi kızdım... ama kemiklerim iri ve uzun süre spor yaptığım içinde baya iyi görünüyodu eskiden... ben buna ulaşmak istiyorum aslında... 65 yada 60 hangi kiloda bu görünümü yakalarsam o gün güçlendirmedeyim inşallah...

kızlaaaarr günaydın dünkü dukanella faciamdan sonra akşamki yaptığım süper olmuştu ben içine yumurtada koymuyorum çok güzel oluyo
bugün krebimin üzerine sürüp afiyetle yedimm ohhh
zeyneeeeeeep nasıl gidiyo diyett napacan 56 olupta boyun kaçki kız bi deri bi kemik kalırsın benim hadefim 38 medium olmak öyle kendimi çok güzel hissediyorum yani böylede güzelim ama

günaydın :)

svd17 vitamin takviyesi al bence b12 için ayrıca tablet alma

kerokero bi tanesin sana kocaman bravoooo

sabah dünkü mantı kaçamağına rağmen -200 görmek beni çok mutlu etti :)

bu arada dünkü olaylardan sonra meyve ve haftada iki öğün karbondihrat yemeğe başlayacağım saf protein yapmayacağım bakalım ne olacak

nası yani... ben bu cümleyi anlamadım...

bu arada dünkü olaylardan sonra meyve ve haftada iki öğün karbondihrat yemeğe başlayacağım saf protein yapmayacağım bakalım ne olacak

9. günüm ve tam 4 kilo vermiş bulunmaktayım .. yaşasın dukan amca.. teşekkürleeeeeeer

herkes dukanı kendine uyduruyor işte:)
sağlık durumuna vücut isteklerine göre:)

hayatımda ayakları yere basan ilk diyetim bu gecen yıl 10 kilo kadar vermiş 83 olmuştum beni ohalimde görenler diyor du ki en fazla 65-68 kadar gösteriyorsun ama ben gerçekten 65 ve altına düşmek istiyorum 3 çocuk annesiyim 2 yıl arayla 3 tane sezeyan doğum yaptım doğum öncesi ilk kilom 74 dü ama o zamanlarda da şimdi ki gibi sağlıklı beslenme gibi bir derdim yoktu o yüzden çok kolay kilo alabiliyorum ama dukan diyetini uzun araştırmalar sonucu içime sinerek vede en önemlisi isteyerek başladım çikolata yiyememeyi artık can sıkıntısı değil tam tersine sağlıklı yaşam adına verdiğim çaba olarak görüyorum.evet hedefim 60 kiloya düşmek bugün inşaallah dukan diyet kitabımda elimde olacak yulaf kepeğimde daha bilinçli bir şekilde inşaallah yol alabilirim bunun için çaba sarf eden tüm arkadaşlarımın Allah-u Teala yar ve yardımcısı olsun :) bu arada gecen bi yakınımdan diyet duası duyduum :))) olmaz demeyin bakın nasıl mış '' Allah'ım bu haram eti al benden '' çok hoşuma gitti :)) Rabbim kolaylaştırsın inşaAllah selam ve dua ile.

güzel dilekleriniz için teşekkürler ... Yalnız duanız biraz sitemkar :) haram et dediğiniz ancak haram yediyseniz olandır.. neyse zaten pek de ciddiyetle sölediğinize inanmayarak sağlıklı huzurlu günler dilerim.. İradeli olun bu diyette istediğiniz kadar izinli şeylerden tüketebilirsiniz, ayrıca tatlı tarifleride yer almakta, light puding bile vaaaaaar :)

facede biraz yazıltık kitaptaki cümleyi yanlış anlamışım iki çocukla anca o kadar anladığıma bile şükretmem lazım :)

emzirdiğim iin ataktan başlamştım ya kitapta 257. sayfada sanırım emzirmeyenler başlığı altında hamilelik öncesi yerleşik kilosu olanlar için diyormuş atak ve 5+5 seyiri

emzirenleri 256 diyormuş ben de ataktan başlmaıştım tam bi geriz lılıkla
dün face de yazılınca tekrar baktım
ve dukan amcanın tavsiyeiane uymaya karar verdim
yani kendime göre değil emzirenlere göre uyarladım ama iki dilim ekmek hakkımı ve %20 yağ oranı hakkımı kullanmak istewmiyorum

o geçer bi anda incelirsin valla :) bende şişcem az kaldı

7. gnüm doluyo bitti gibi bu sabah 2 yumurta yedim ğgleni geçiştircem aşkamada süper bi ıspanak yapıcam light yoğurtlu bide dün gece ballı light yoğurt yedim boğazımm agrıo çok hastayım

Hafızam beni yanıltmıyorsa eğer sanırım diyet sürecinde ilk defa artı gördüm. Abuuu . Kaçamak da yapmadım ama ne ki bu şimdii

168boyum olmuşken 56 olsun bari dimi diyet iyi gibi.senin nasıl gidiyor kız sen bence bu hafta 67 görücen farkettin mi kendinde bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…