Hafızam beni yanıltmıyorsa eğer sanırım diyet sürecinde ilk defa artı gördüm. Abuuu . Kaçamak da yapmadım ama ne ki bu şimdii
yok muuu bi tavuk ciger tarifiii veren kizlar?
TAVUK CİĞER SOTE
1 baş kart soğan,yarım kg tavuk ciğeri ince ince kıyarsak daha lezzetli oluyor,karabiberi,pul biber yada ne isterseniz.soğanları ince ince kıyıp 1 kaşık yağda öldürdükten sonra ciğerleri ekliyoruz.10 dak pişiyor zaten ciğer baharatınıda ekliyorsun.bu kadar çok basit.
Eki Görüntüle 362161
kızlar günaydınnnnnn
2 gündür ne yazıkki kaçamak yapmak zorunda kalıyorum ama toparlicam bugünden itibaren
arkadaşım bi gitse :)
kızlar benm çok acil bi yandanda bölgesel zayfılamam lazım,basen kısmı,ne önerirsiniz?zayıflama hapımı yoksa extrajelmi???lütfen kullananalar yorum yazsın çokkk acil çünkü
2 hafta sonra bi isteme durumu var inşallah ve sevgilim 34 beden olmamıı istiyoooooooo
5 kilo daha versem güzel olcakta .....
kızlar günaydın,canım çok sıkkın.2 gündür +1000,+1200 çıkıyorum ve göbişim şiş.ne oluyor yaa, ne güzel duraklamadan çıktım derken yeniden aynı
bende yaptım ama töbe töbe allahın gücüne gitmesinde bu kepeğin tadını alınca midem bulanıyo... ya ben beceremedimmm yada gerçekten kepeği hiç sevmiyorum...
heeee... ben şimdi anladım yanlışı nerde yaptığımı... süt için ölçü yoktu ya... bende öle belki 1 bardak falan koymuşumdur... bence ondan kepek tadı vardı... korktum daha fazla süt koyarsam hamur olur diye... süt için ölçü ne kadar diyebilirsin mesela?
bugun tavuk cigeri yapmak istiyorum ama daha once hic denemedim, seyir donemindeyim, nasil yapmaliyim yardim lutfenn
kızlaaaarr günaydın dünkü dukanella faciamdan sonra akşamki yaptığım süper olmuştu ben içine yumurtada koymuyorum çok güzel oluyo
bugün krebimin üzerine sürüp afiyetle yedimm ohhh
zeyneeeeeeep nasıl gidiyo diyett napacan 56 olupta boyun kaçki kız bi deri bi kemik kalırsın benim hadefim 38 medium olmak öyle kendimi çok güzel hissediyorum yani böylede güzelim ama
TAVUK CİĞER SOTE
1 baş kart soğan,yarım kg tavuk ciğeri ince ince kıyarsak daha lezzetli oluyor,karabiberi,pul biber yada ne isterseniz.soğanları ince ince kıyıp 1 kaşık yağda öldürdükten sonra ciğerleri ekliyoruz.10 dak pişiyor zaten ciğer baharatınıda ekliyorsun.bu kadar çok basit.
Eki Görüntüle 362161
Günaydın kızlarrrrrr dün akşam eve gittiğimde annem yulaf kepekli köfte yapmıştı 3 tane yedirm yanına da kornişon turşu güzel oldu yalnız birşey sorucam saat sınırımız var mı benim masaya oturmam saat 8 oluyor çünkü anca eve gidip giyinip oturabiliyorum. Buarada kilom hala 73-73.400 gidip geliyor durakladım sanırım haaa birde ben şu seyiri 5+1 uygulayabiliyor muyum kitabım ablamda kaldı tek protein istemiyorum nasıl bir yol izleyeyim örnek verebilir misiniz?[/COLOR]
ya sevgilin icin neden 34 beden oluyorsun ki yaa sahsen
benden böle bisi istese esim hic takmamcok sacma yani.
O zaman git kendine 34 beden birini bul derim.
dukan zaten yag yakmaya yönelik bir diyet oldugu icin mutlaka nerende yag varsa oradan inceleceksin
zayiflama hapini düsünmene inanamiyorum eger öyle bir düsüncen varsa sakin dukana baslama busefer geri alacaksin kilolari sonra dukan i suclayacaksin.
benim aram hic yoktur cigerle filansana yemin ediyorum bende aynen bu cümleyi kurmayı çok isterdim ama kırılır arkadaşımız diye bişey demedim... bende kabul edemiyorum bu durumu... kendileri çok mu mükemmel kusursuz eksiksizlermi de böyle bişey istiyolar... ben buna benzer durumu ablamda gördüm... ilk tanıştıklarında da bu kız aynıydı zaten o zaman başkasını bulsaymış hayret bişey ya... insanı olduğu gibi sevmek yok... seveceği bi tip yaratmaya çalışıyo herkes... ne kadar ezikçe bi düşünce...
belki ben becereiksiz de olabilriim şekerimyok sanmiyorum sütten oldugunu. ben demistim ya hani süte biraz kakao karsitirmistim ilk gün dünde kakao ve kahve karistirdim
cok cok az sonra sütü cay kasigiyla ekledim cok yavas yavas ya harika oldu yine nasil begenmedin anlamadim demekkisen kepegi yiyemiyorsun
ben yerim dana ciğeri de yerim tavuk ciğeri de... çok da severim...
ben nası mesaj yazmışım ya öylebenim aram hic yoktur cigerle filan
ya sevgilin icin neden 34 beden oluyorsun ki yaa sahsen
benden böle bisi istese esim hic takmamcok sacma yani.
O zaman git kendine 34 beden birini bul derim.
dukan zaten yag yakmaya yönelik bir diyet oldugu icin mutlaka nerende yag varsa oradan inceleceksin
zayiflama hapini düsünmene inanamiyorum eger öyle bir düsüncen varsa sakin dukana baslama busefer geri alacaksin kilolari sonra dukan i suclayacaksin.
hic bisi olmuyor vücudun direniyor merak etme ve devam et birakma sakin
nilesss
yok sanmiyorum sütten oldugunu. ben demistim ya hani süte biraz kakao karsitirmistim ilk gün dünde kakao ve kahve karistirdim
cok cok az sonra sütü cay kasigiyla ekledim cok yavas yavas ya harika oldu yine nasil begenmedin anlamadim demekkisen kepegi yiyemiyorsun
]
benim aram hic yoktur cigerle filan
oh ya sonunda dukanella yi yumurtasiz deneyen biri
demekki olabiliyormus
yumurta yüzünden yiyemem diye yapmamistim hic
nilessss ya süper gidiyorsun desene valla yarinki kilo bildiriminda söyle güzel bir karsilastirma yaparmisin ? tam anlayalim nasil oldugunu yani kacamak li mi kacamaksizmi gidiyorsun filan filan
ya bir yandan da diyorlar ki ay sonunda esit olmaliymis pro ve pro+sebze günleri yaa üff bir karar veremedim he :44:
birde soranlar icin : ben magnezyum kullaniyorum suya karistirilanlardan aksamlari iciyorum sindirim icin
vitamin i de C vitamini aliyorum ama bazen yani kendimi kötü hissetigimde filan
birde folik asit zaten bebis icin aliyorum ya Allahim bir an önce 75 e düssemde bebis olsa
arkadaşlar üst üste iki öğün aynı yemekten yesem bir mahsuru olmaz değil mi ,öğlen tavuk köfte yedin diyelim ,akşam yine tavuk köfte yedim .bazen benim menü hep aynı oluyor da ,bir de zero kolanın sınırı var mı ,günde 2 tane içiyorum ben
ben nası mesaj yazmışım ya öyle
Offf netten okudum da şimdi bu hafta 5+2 uygulamak durumundayım pazartesiden sonra 1+1 yada 5+5 uygulayacağım yanlış başladım neysem olsun artık pazartesiden itibaren hızlı kilo vermek için ya 1+1 yada 5+5 yapıcam
aslinda benimde yok 38 yildir hic yemedim yani amma velakin denemek lazim malum yol uzun,cesit sinirli...
güzel dilekleriniz için teşekkürler ... Yalnız duanız biraz sitemkar :) haram et dediğiniz ancak haram yediyseniz olandır.. neyse zaten pek de ciddiyetle sölediğinize inanmayarak sağlıklı huzurlu günler dilerim.. İradeli olun bu diyette istediğiniz kadar izinli şeylerden tüketebilirsiniz, ayrıca tatlı tarifleride yer almakta, light puding bile vaaaaaar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?