Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

5+5 sıkıcı olmaz umarım 1+1 ile aynı sonucu veriyor diyo katp aynı sürede eşit sp ps yapıldığından aa 5+5 sanırım bölgesel için daha iyi yazıyordu yine de bakmak lazım
sporu ne yaptın?

slmmmm sesimi duydun o zaman en mantıklısı 1+1 sıkılmadan rahat rahat uygulayabilirim sanırım seyir evresi kuralını unuttum gitti ölecene sebze+ proteine başladım :) neyse yorgunluğuma veriyorum haftasonu eğitim aldım ve çok yorgunum dinelenmedim :) spor olayınıda akşam eşimle konuştum çocukla zor seda bence havalar düzeliyor akşamları ardayı alıp beraber çıkarız bende spora gitmediğim günlerde yürüyüş yapmış olurum dedi mantıklı geldi birde bizim oraları yürüyüş için süper orman temiz hava falan en mantıklısı

bu arada dün 57 idim bu sabah 57.1 çıktım
ya regl dönemimden yada akşam poşette soslu 3 tavuk yemiştim
ondan olabilir ama artık regl olmak istiyorum
puffff:18:

Eline sağlık. Hemen denemek istiyorum.Fakat sınırsız olarak tüketebilecek miyim bunu merak ettim. Yoksa bi sınırı var mı?

Dukanelle nasıl yapılıyo?Yazabilirsen sevinirim...

Arkadaşlar dukanella tarifi alırsam çok sevinicem.
Ayrıca dün kuru pastayı maydanozla denedim. Harika oldu. Tarif verene çok teşekkürler.

Birde kek ve helvayı da denemek istiyorum. Ama tatlandırıcı almak istemiyorum. Onun yerine diyabetik reçelle denesem olur mu.
Teşekkürler...

meraba

bugün 1. günüm çok zor geçiyo size bi sorum olucak şimdi bütün deniz ürünlerini yiyebilirsiniz diyo buna light ton balığıda dahil mi birde yulaf kepeği galetası bulamadım kepekli galeta buldum bu da oluyor mu cevaplarsanız çok sevinirim=)

ben nası mesaj yazmışım ya öyle

ciğere bayılırımmmmm ama tavuuk:)

dün marketten böbrek, yürek ne kadar kan yapan varsa topladımm:))
birde hindi fileto aldım bakalım tadı nasıl:)

krepten sıkılmadım ama içine koycaklarımı çeşitlendirmem lazım:)
ama bu hafta kesin karides yicem balıkçımıza ısmarladım iyi bulursa getirecek resmen aşeriyorum

2 öğünü bırak 2 gün aynı şeyi yediğim oluyor benim. mecbur kalırsan yersin tabi.

zeroyuda 1 teneke kutu ya da 1 litreliği eşimle paylaşıyoruz. zararı var mı bilemem ama.

nette bir araştırma yaptım ben ,bir kişi 7-8 kutu tükettim zeroyu ve hiç bir zararı olmadı diyor,hatta toplamda 25 in üstünde de kilo vermiş ,ama yinede aşırıya kaçmamak gerekir ,ben tatlandırıcı hiç kullanmadım onun için şeker ihtiyacı için günde 2 kutu içiyordum ,ama 1 kutuya düşürecem.dukan amca kitabında aynı yemekten 2 tabak üst üste yemeyin demiş son bölümlerinde ben ona takıldığım için sordum .ama dediğin gibi canımm aynı şeyleri tüketmek te de bir zarar olmaz .Bu arada yarın ki kilo bildirimini iple çekiyorum ,kilolar gidiyorrr çünküüüü:))) ama halen edet olamadım o başka bir mesele 8 gün gecikti (

bütün deniz ürünlerini yiyebilirsin ton balığıda dahil:)
yalnız öyle bir galeta yok sen sadece yulaf kepeği al galetasını kendin yaparsın

ben de b-fite baktım ama tarzım değil
kızlardan da dışarı çıkamıyorum küçük emiyo diy euzun süre bırakamıyorum büyük de benimle gelmek istiyo
eve alcam bugün yarın bi eliptik :)

benim düşüncemde çok abartılmamalı ben haftada 2 bardak ya içiyorum ya içmiyorum
kendimce sebebinide söyleyim hemen ne olursa olsun selülit yapıyor içindeki şekerden değil ama diğer maddelerden:44:

aynen benim sevgilim 34 beden ol yok 36 ol dese varyaaa yer yerinden oynar.
önce haddini bilsin.
evlenceğim adam bana bu cümleyi kuramaz çünkü.
ben ilerde çocuk doğurucam şişicem kilo alıcam kaç bedenlere çıkıcam;
böyle diyen adam o dönemde gider 34 bedeni bulup metres yapar işte.
çok ince konular bunlar bence.

canııımmm iyi gidiyor evet şimdiliikk incelme konusu süpeeeeerrr 42 bedenlerimini gömleklerimi bile giyemiyorum çünküü çooook booolll
artık 40 bedene sıkışmadan girebiliyorum rahat rahat:)
belki 5 kilo az gibi ama cidden benim vücudumda çok farketti hatta resim koyarım akşama söz:)
bir tane 76 kiloluk boydan resmimi buldum çünkü

en kısa sürede deneyeceğim.teşekkürler eline sağlık

DUKANELLA
bir yumurta akı 3 kaşık tatlandırıcı 3 kaşık süttozu 1 kaşık kako bunları bir kaşık sütle karıştırıyorsun daha sonra tam karıştıktan sonra 1 kaşık daha süt ekliyorsun bu kadar.

Diyabet reçeller yağlı diye biliyorum :26::26::26: o yüzden yasak

selam hanımlar
ben de bugün yulaf kepekli krebi denedim.çok seven arkadaşlara ayıp olmasın ama 2 ad krep yaptım,1 tanesini zorla yedim yanında 1.5 lt su içerek yutabildim.üstelik benim yulafım tam öğütülmüş durumda ama yinede içindeki o minik minik kıymıklar beni bitirdi tüm kepekli tarifler böyle mi oluyor acaba? :18:

kuru pastanın tarifini ben de alabilir miyim :) krep yyiemicem sanırım,alternatif olur belki

tatlandırıcı kullanmak istemiyorsun,haklısın da ama diabetik reçeller de tatlandırıcılı ve daha fazla katkı var maalesef

e güselim bunda "zeytinyağı" var...
atakta ve seyirde yiyemicez o zaman???? :-(((

Peynir yumurta bunları da ekle canım daha keyifli olur bu sayede.

ben istemem o kadar... çok zayıf... bi deri bi kemik...

Aynen bende hiç istemem. Kaldı ki kocişkom da istemiyor. Adam bir haftadır yeter artık zayıflama diyor altı üstü 8 kilo verdim. yetermiş bu kdr

ayyy ben isterim valla..hiç öyle çok zayıf olamadığım için hep içimde kalmıştır..

Bende hiç bu kdr zayıf olmadım ama dediğim gibi hiç istemem de. En az 59 olmuştum o da evlenirken.

bugun tavuk cigeri yapmak istiyorum ama daha once hic denemedim, seyir donemindeyim, nasil yapmaliyim yardim lutfenn

Ciğerleri soteleyip piyazlık doğradığın soğanları ekle. Baharatlarıda koydun mu ohhh mis.

ay bitanem görmedim.27 aralıkta başladım tatlım.7 gün atak.şu an seyirdeyim işte..60 ıgörmeyi bekliyorum...

Çok kıskandım çokkkkk 18 Aralık başladım ve senden az kilo verdim böhüüüüüüü

9. günüm ve tam 4 kilo vermiş bulunmaktayım .. yaşasın dukan amca.. teşekkürleeeeeeer

Hadi hayırlısı bakalım.

Ben iki gün üstüste aynı şeyi bile yiyorum cnm zararı olacağını sanmam.

bu arada dün 57 idim bu sabah 57.1 çıktım
ya regl dönemimden yada akşam poşette soslu 3 tavuk yemiştim
ondan olabilir ama artık regl olmak istiyorum
puffff:18:

Kesin regl dendir şekerim o.

Yulaf galetasını kendin yapacaksın cnm yulaf kepeği alıp.
Light ton serbest.

ben de b-fite baktım ama tarzım değil
kızlardan da dışarı çıkamıyorum küçük emiyo diy euzun süre bırakamıyorum büyük de benimle gelmek istiyo
eve alcam bugün yarın bi eliptik :)

Ben koşu bandı aldım çok faydasını gördüm cnm ilk hafta hergün yaptım 1400 gitti.
Bu hafta yapamadım hiç çünkü hastayım.

teşekkür ederiim =) peki nasıl yapıcam =)

Yulaf kepeğinin pkaetinin üzerinde tarifi var şekerim bilgine.

Acaba sütü az mı geldi.Süt az olup kepek yoğun olunca bende yiyemiyorum malesef...Sütü biraz fazla koy daha az alırsın kepek tadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…