- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
5+5 sıkıcı olmaz umarım 1+1 ile aynı sonucu veriyor diyo katp aynı sürede eşit sp ps yapıldığından aa 5+5 sanırım bölgesel için daha iyi yazıyordu yine de bakmak lazım
sporu ne yaptın?
ney yok?.... ..
kızlar günaydın...
ablamız bu hafta yıllık izinde ve ben dün gün içinde ne yiyeceğimi bilemedim... yoğurt yedim sabah ve akşam ara öğünlerde... dün akşam eve yürüyerek gittim yaklaşık bi 40 dk kadar yürüdüm.. bide evimiz dik yokuşlar sonunda... anlıycağınız baya yorulmuş ve terlemiştim... duşa girince düşünmeye başladım gün içinde ağzımı oyalayacak bişeyler getirmeliyim ama o "kaçamak" olarak geçmiycek bişey olmalı... neyse duştan çıktım mutfağa gittim ve hazırladığım "dukan tarifleri dosyama" baktım... peynirli kraker gördüm ve onu yapmaya karar verdim... hemde korkarak... ya olmazsa ya beceremezsem peynirime yazık olucak dedim... neyse gözümü kararttım ve yaptım ama karışımı bildiğiniz süt kıvamında oldu... bu dedim kesin pişmiycek... neyse tepsiye yağlı kağıt koydum ve kaşıkla iri damlalar halinde döktüm kağıt üzerine... tepside yer kalmadı kalan karışımı da 6 tane muffin kalıbının dibine döktüm birer kaşık olarak... tarif ve sonucu aşağıda görebilirsiniz... muhteşemdi bugün ağzım hiç boş kalmıycak sıkıldıkça ondan yiyebilicemm süper bişey buuu
PEYNİRLİ KRAKER(her evre)
MALZEMELER:
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır.
İyice kızarıp kıtırlaşana dek(.benimki 25 dk sürdü)pişirilir.
Eki Görüntüle 362078 Eki Görüntüle 362079 Eki Görüntüle 362082 Eki Görüntüle 362081 Eki Görüntüle 362080
kızlaaaarr günaydın dünkü dukanella faciamdan sonra akşamki yaptığım süper olmuştu ben içine yumurtada koymuyorum çok güzel oluyo
bugün krebimin üzerine sürüp afiyetle yedimm ohhh
zeyneeeeeeep nasıl gidiyo diyett napacan 56 olupta boyun kaçki kız bi deri bi kemik kalırsın benim hadefim 38 medium olmak öyle kendimi çok güzel hissediyorum yani böylede güzelim ama
ya sevgilin icin neden 34 beden oluyorsun ki yaa sahsen
benden böle bisi istese esim hic takmamcok sacma yani.
O zaman git kendine 34 beden birini bul derim.
dukan zaten yag yakmaya yönelik bir diyet oldugu icin mutlaka nerende yag varsa oradan inceleceksin
zayiflama hapini düsünmene inanamiyorum eger öyle bir düsüncen varsa sakin dukana baslama busefer geri alacaksin kilolari sonra dukan i suclayacaksin.
hic bisi olmuyor vücudun direniyor merak etme ve devam et birakma sakin
nilesss
yok sanmiyorum sütten oldugunu. ben demistim ya hani süte biraz kakao karsitirmistim ilk gün dünde kakao ve kahve karistirdim
cok cok az sonra sütü cay kasigiyla ekledim cok yavas yavas ya harika oldu yine nasil begenmedin anlamadim demekkisen kepegi yiyemiyorsun
]
benim aram hic yoktur cigerle filan
oh ya sonunda dukanella yi yumurtasiz deneyen biri
demekki olabiliyormus
yumurta yüzünden yiyemem diye yapmamistim hic
nilessss ya süper gidiyorsun desene valla yarinki kilo bildiriminda söyle güzel bir karsilastirma yaparmisin ? tam anlayalim nasil oldugunu yani kacamak li mi kacamaksizmi gidiyorsun filan filan
ya bir yandan da diyorlar ki ay sonunda esit olmaliymis pro ve pro+sebze günleri yaa üff bir karar veremedim he :44:
birde soranlar icin : ben magnezyum kullaniyorum suya karistirilanlardan aksamlari iciyorum sindirim icin
vitamin i de C vitamini aliyorum ama bazen yani kendimi kötü hissetigimde filan
birde folik asit zaten bebis icin aliyorum ya Allahim bir an önce 75 e düssemde bebis olsa
ben nası mesaj yazmışım ya öyle
2 öğünü bırak 2 gün aynı şeyi yediğim oluyor benim. mecbur kalırsan yersin tabi.
zeroyuda 1 teneke kutu ya da 1 litreliği eşimle paylaşıyoruz. zararı var mı bilemem ama.
meraba
bugün 1. günüm çok zor geçiyosize bi sorum olucak şimdi bütün deniz ürünlerini yiyebilirsiniz diyo buna light ton balığıda dahil mi birde yulaf kepeği galetası bulamadım kepekli galeta buldum bu da oluyor mu cevaplarsanız çok sevinirim=)
slmmmm sesimi duyduno zaman en mantıklısı 1+1 sıkılmadan rahat rahat uygulayabilirim sanırım seyir evresi kuralını unuttum gitti ölecene sebze+ proteine başladım :) neyse yorgunluğuma veriyorum haftasonu eğitim aldım ve çok yorgunum dinelenmedim :) spor olayınıda akşam eşimle konuştum çocukla zor seda bence havalar düzeliyor akşamları ardayı alıp beraber çıkarız bende spora gitmediğim günlerde yürüyüş yapmış olurum dedi mantıklı geldi birde bizim oraları yürüyüş için süper orman temiz hava falan en mantıklısı
nette bir araştırma yaptım ben ,bir kişi 7-8 kutu tükettim zeroyu ve hiç bir zararı olmadı diyor,hatta toplamda 25 in üstünde de kilo vermiş ,ama yinede aşırıya kaçmamak gerekir ,ben tatlandırıcı hiç kullanmadım onun için şeker ihtiyacı için günde 2 kutu içiyordum ,ama 1 kutuya düşürecem.dukan amca kitabında aynı yemekten 2 tabak üst üste yemeyin demiş son bölümlerinde ben ona takıldığım için sordum .ama dediğin gibi canımm aynı şeyleri tüketmek te de bir zarar olmaz .Bu arada yarın ki kilo bildirimini iple çekiyorum ,kilolar gidiyorrr çünküüüü:))) ama halen edet olamadım o başka bir mesele 8 gün gecikti(
bütün deniz ürünlerini yiyebilirsin ton balığıda dahil:)
yalnız öyle bir galeta yok sen sadece yulaf kepeği al galetasını kendin yaparsın
75 i görüp hamilelik günlerini paylaşacağın günler de gelecek durmak yok devam :) annelik bi kadının tadabileceği en güzel şey
ya sevgilin icin neden 34 beden oluyorsun ki yaa sahsen
benden böle bisi istese esim hic takmamcok sacma yani.
O zaman git kendine 34 beden birini bul derim.
dukan zaten yag yakmaya yönelik bir diyet oldugu icin mutlaka nerende yag varsa oradan inceleceksin
zayiflama hapini düsünmene inanamiyorum eger öyle bir düsüncen varsa sakin dukana baslama busefer geri alacaksin kilolari sonra dukan i suclayacaksin.
hic bisi olmuyor vücudun direniyor merak etme ve devam et birakma sakin
nilesss
yok sanmiyorum sütten oldugunu. ben demistim ya hani süte biraz kakao karsitirmistim ilk gün dünde kakao ve kahve karistirdim
cok cok az sonra sütü cay kasigiyla ekledim cok yavas yavas ya harika oldu yine nasil begenmedin anlamadim demekkisen kepegi yiyemiyorsun
]
benim aram hic yoktur cigerle filan
oh ya sonunda dukanella yi yumurtasiz deneyen biri
demekki olabiliyormus
yumurta yüzünden yiyemem diye yapmamistim hic
nilessss ya süper gidiyorsun desene valla yarinki kilo bildiriminda söyle güzel bir karsilastirma yaparmisin ? tam anlayalim nasil oldugunu yani kacamak li mi kacamaksizmi gidiyorsun filan filan
ya bir yandan da diyorlar ki ay sonunda esit olmaliymis pro ve pro+sebze günleri yaa üff bir karar veremedim he :44:
birde soranlar icin : ben magnezyum kullaniyorum suya karistirilanlardan aksamlari iciyorum sindirim icin
vitamin i de C vitamini aliyorum ama bazen yani kendimi kötü hissetigimde filan
birde folik asit zaten bebis icin aliyorum ya Allahim bir an önce 75 e düssemde bebis olsa
en kısa sürede deneyeceğim.teşekkürler eline sağlıkkızlar günaydın...
ablamız bu hafta yıllık izinde ve ben dün gün içinde ne yiyeceğimi bilemedim... yoğurt yedim sabah ve akşam ara öğünlerde... dün akşam eve yürüyerek gittim yaklaşık bi 40 dk kadar yürüdüm.. bide evimiz dik yokuşlar sonunda... anlıycağınız baya yorulmuş ve terlemiştim... duşa girince düşünmeye başladım gün içinde ağzımı oyalayacak bişeyler getirmeliyim ama o "kaçamak" olarak geçmiycek bişey olmalı... neyse duştan çıktım mutfağa gittim ve hazırladığım "dukan tarifleri dosyama" baktım... peynirli kraker gördüm ve onu yapmaya karar verdim... hemde korkarak... ya olmazsa ya beceremezsem peynirime yazık olucak dedim... neyse gözümü kararttım ve yaptım ama karışımı bildiğiniz süt kıvamında oldu... bu dedim kesin pişmiycek... neyse tepsiye yağlı kağıt koydum ve kaşıkla iri damlalar halinde döktüm kağıt üzerine... tepside yer kalmadı kalan karışımı da 6 tane muffin kalıbının dibine döktüm birer kaşık olarak... tarif ve sonucu aşağıda görebilirsiniz... muhteşemdi bugün ağzım hiç boş kalmıycak sıkıldıkça ondan yiyebilicemm süper bişey buuu
PEYNİRLİ KRAKER(her evre)
MALZEMELER:
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır.
İyice kızarıp kıtırlaşana dek(.benimki 25 dk sürdü)pişirilir.
Eki Görüntüle 362078 Eki Görüntüle 362079 Eki Görüntüle 362082 Eki Görüntüle 362081 Eki Görüntüle 362080
Eline sağlık. Hemen denemek istiyorum.Fakat sınırsız olarak tüketebilecek miyim bunu merak ettim. Yoksa bi sınırı var mı?
Dukanelle nasıl yapılıyo?Yazabilirsen sevinirim...
Arkadaşlar dukanella tarifi alırsam çok sevinicem.
Ayrıca dün kuru pastayı maydanozla denedim. Harika oldu. Tarif verene çok teşekkürler.
Birde kek ve helvayı da denemek istiyorum. Ama tatlandırıcı almak istemiyorum. Onun yerine diyabetik reçelle denesem olur mu.
Teşekkürler...
Arkadaşlar dukanella tarifi alırsam çok sevinicem.
Ayrıca dün kuru pastayı maydanozla denedim. Harika oldu. Tarif verene çok teşekkürler.
Birde kek ve helvayı da denemek istiyorum. Ama tatlandırıcı almak istemiyorum. Onun yerine diyabetik reçelle denesem olur mu.
Teşekkürler...
yarimcim kepek kokmuyorduki:) un gibi olmuştu valla:)
canım 2 kaşık yulaf kepeğini ve 1 kaşık mısır ununu 1 kaşık zeytin yağı ile kavurdum.
ben biraz yanık sevdiğimden bayağı kavurdum son demlerinde 1 dolu dolu kaşık tatlandırıcı döktüm:)
bir iki çevirip süt eklemeye başladım.
bayağı süt aldı zaten:)
sonrada demlensin diye tencerenin üstüne havlu kağıt koydum ve kapağını kapattım.
sonra evdeki fareler kokuyu duyup geldi zaten
hani onlar bile bu diyet mi emin misin filan diye sordular
akşam market alışveriş merkezi derken eve gelişim 10 buldu çocuğuda uyuttum çay içicez karnım zır aç:18:
sonra ben bi çelişki yaşadım. gofretmi yesem yoksa kalan dukan ekmeğime peynir koyupmu yesem. öğlen yediğim yemeğimle duruyorm ve dün dukan emeğimi getirmeyi unutmuştum. yani halen ekmek hakkım vardı.
ve ben ekmeğime peynir sürdüm yedim. gofrete ellemedim bile
alkışlayın beni kızlar övün beni
merhbalar birkaç diyet denemesinden sonra ben de Dukan diyeti yapmaya karar verdim:44:
tabiki kitabı alıp okudum hemde 2 sefer önemli yerlerin altını çizdim arasıra bakmak için ve bu gün başladım
benide listeye eklerseniz sevinirim
dukan testine göre 2 gün atak yapmam gerekiyor
bugünkü kahvaltım: 1 bardak çay
yulaf kepeği ,2 yumurta akı ,yağsız süt ve az tuz ile yaptığım krep bimi yedim
eksiklerimi yazarsanız sevinirim
desteğinize ihtiyacım var...
ben istemem o kadar... çok zayıf... bi deri bi kemik...
ayyy ben isterim valla..hiç öyle çok zayıf olamadığım için hep içimde kalmıştır..
bugun tavuk cigeri yapmak istiyorum ama daha once hic denemedim, seyir donemindeyim, nasil yapmaliyim yardim lutfenn
ay bitanem görmedim.27 aralıkta başladım tatlım.7 gün atak.şu an seyirdeyim işte..60 ıgörmeyi bekliyorum...
9. günüm ve tam 4 kilo vermiş bulunmaktayım .. yaşasın dukan amca.. teşekkürleeeeeeer
hayatımda ayakları yere basan ilk diyetim bu gecen yıl 10 kilo kadar vermiş 83 olmuştum beni ohalimde görenler diyor du ki en fazla 65-68 kadar gösteriyorsun ama ben gerçekten 65 ve altına düşmek istiyorum 3 çocuk annesiyim 2 yıl arayla 3 tane sezeyan doğum yaptım doğum öncesi ilk kilom 74 dü ama o zamanlarda da şimdi ki gibi sağlıklı beslenme gibi bir derdim yoktu o yüzden çok kolay kilo alabiliyorum ama dukan diyetini uzun araştırmalar sonucu içime sinerek vede en önemlisi isteyerek başladım çikolata yiyememeyi artık can sıkıntısı değil tam tersine sağlıklı yaşam adına verdiğim çaba olarak görüyorum.evet hedefim 60 kiloya düşmek bugün inşaallah dukan diyet kitabımda elimde olacak yulaf kepeğimde daha bilinçli bir şekilde inşaallah yol alabilirim bunun için çaba sarf eden tüm arkadaşlarımın Allah-u Teala yar ve yardımcısı olsun :) bu arada gecen bi yakınımdan diyet duası duyduum :))) olmaz demeyin bakın nasıl mış '' Allah'ım bu haram eti al benden '' çok hoşuma gitti :)) Rabbim kolaylaştırsın inşaAllah selam ve dua ile.
arkadaşlar üst üste iki öğün aynı yemekten yesem bir mahsuru olmaz değil mi ,öğlen tavuk köfte yedin diyelim ,akşam yine tavuk köfte yedim .bazen benim menü hep aynı oluyor da ,bir de zero kolanın sınırı var mı ,günde 2 tane içiyorum ben
bu arada dün 57 idim bu sabah 57.1 çıktım
ya regl dönemimden yada akşam poşette soslu 3 tavuk yemiştim
ondan olabilir ama artık regl olmak istiyorum
puffff:18:
meraba
bugün 1. günüm çok zor geçiyosize bi sorum olucak şimdi bütün deniz ürünlerini yiyebilirsiniz diyo buna light ton balığıda dahil mi birde yulaf kepeği galetası bulamadım kepekli galeta buldum bu da oluyor mu cevaplarsanız çok sevinirim=)
ben de b-fite baktım ama tarzım değil
kızlardan da dışarı çıkamıyorum küçük emiyo diy euzun süre bırakamıyorum büyük de benimle gelmek istiyo
eve alcam bugün yarın bi eliptik :)
teşekkür ederiim =) peki nasıl yapıcam =)
selam hanımlar
ben de bugün yulaf kepekli krebi denedim.çok seven arkadaşlara ayıp olmasın ama 2 ad krep yaptım,1 tanesini zorla yedim yanında 1.5 lt su içerek yutabildim.üstelik benim yulafım tam öğütülmüş durumda ama yinede içindeki o minik minik kıymıklar beni bitirditüm kepekli tarifler böyle mi oluyor acaba? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?