Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de b-fite baktım ama tarzım değil
kızlardan da dışarı çıkamıyorum küçük emiyo diy euzun süre bırakamıyorum büyük de benimle gelmek istiyo
eve alcam bugün yarın bi eliptik :)

Aslında eve de almak mantıklı istediğin an elinin altında ama bnm oğlum bize hiçççç rahat vermez sanmıyorum :) bu yüzden havalarda düzelmişken ya kocişe bırakır çıkarım yada onlarıda alıp öyle çıkarım diye düşünüyorum kuru kuruya diyet yapmakta çözüm değil.. Ya zeyzeycim ne dicem ben pazartesi salı protein+sebze yaptım unuttum yarından itibaren 1+1 yapsam olur mu olur herhalde yaa bende şimdi iki tane tuzlu dukan kuru pasta iki tane kalpe.. üçgen light peynir bir salata yanında da zero içtim doydum birazdan da dışarı çıkıp yürüyeceğim bir saatlik yemek molam var gezerek kullanayım bare

e güselim bunda "zeytinyağı" var...
atakta ve seyirde yiyemicez o zaman???? :-(((

Çok olmamak kaydıyla yağ kullanabiliyoruz bir çay kaşığı filan mesela...Bu helvayı bir kaç günde yediğini düşünürsek ideal oluyor yağı

Denicem helvayı da

Acaba sütü az mı geldi.Süt az olup kepek yoğun olunca bende yiyemiyorum malesef...Sütü biraz fazla koy daha az alırsın kepek tadını

aslında çok doğru yaptığımdan emin değilim.2 yumurta,1.5 yemek kaşığı tepeleme kepek,5 y.k. süt çırptım.2 ad. krep çıktı burda.yani o minik kıymıklar her halukarda gelir ağıza bence :26:

slm kızlar bu sabah itibariyle başladım
sabah 2 haşlanmış yumurta
öğlende
ızgara köfte ve lıght kola içtim (zero yoktu )
akşama alışverişe gidicem ve evi dukanla ilgili malzemeyle doldurucam bursada yaşan varsa yulaf kepeğini nerden bulabilrim :26: yardımcı olursanız sevinirim şimdi göreve gidiyorum daha sorulacak çok sorum var çok

dün gece yatmadan yine 20 dk leslie mi yaptım.bu sabah 1 kg daha gitmişti 2 de 2 gidiyoruz bakalım

Atakta bir buçuk yemek kaşığı kepek 1 yumurtanın beyazı 10 y.k süt..Dediğim gibi sütün az olmuş buda kepek tadını çok almana sebep.Birde senin kepeğin markası ne benimkinde hiç kıymık yok

dukan diyeti krebi nasıl yapılır... - YouTube bak videoyu izle istersen ben böyle yapıyorum

Son düzenleme:
nassı bişi bu "leslie" ??????

spor salonuna gidilemeyen durumlarda kurtarıcı olan bir egzersiz :)
benim bızdıkla mümkün olmadığından,evimde spor yapma çözümünü buldum.Tavsiye ederim çok eğlenceli.Leslie Sansone diye bir bayan var,evde yürü ve incel adı altında videoları var.netten arattırırsan çıkar.bir çok videosu var

ben kapalı paket olanları çok aradım bulamadım.Tek bir yerde varmış o da kalmamış.Onun gelmesini veya netten getirtmeyi beklemeyeyim diye,aktarda açığını buldum ve aldım.aktar paketteklerin yarı öğütülmüş olduklarını,bunun tam öğütülmüş olduğunu söyledi.ki netteki resimlere baktığımda gerçekten benimki toz halinde.tek sıkıntı toz haline gelememiş olan kıymıklar
evet benimkinin sütü az olmuş ama yumurtası fazla olmuş,yani yine de kapatması gerekmez miydi

yumurta süt kadar inceltmez hatta birbirine yapışmasını sağlar böyle dene birde...Benim kullandığım doğalsan hiç kıymık yok ama :26::26::26:

sayfalar ne çabuk da ilerlemiş... ben bugün maaş hesaplamalarıyla meşgulum o yüzden pek bakamıyorum... arada bi fırsat buldukça yazılanları okumaya çalışıyorum... bende leslie yaptım bir iki kere bu kadar etkilimi acaba yahu

Yumurtanın fazla olması yumurta kokusunun fazla alınmasına sebep olur canım.
Süt oranın çok az.
Ben doğalsan marka kullanıyorum ve hiç kıymık yok içinde.

Hadi hayırlı olsun senin adına canım.

dün gece yatmadan yine 20 dk leslie mi yaptım.bu sabah 1 kg daha gitmişti 2 de 2 gidiyoruz bakalım

Maşallah süper canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…