tebrikler,seni kendime ornek aliyorum o basarmis ben de yapacagim diyorum ..umarim basaririm..
sayfalar ne çabuk da ilerlemiş... ben bugün maaş hesaplamalarıyla meşgulum o yüzden pek bakamıyorum... arada bi fırsat buldukça yazılanları okumaya çalışıyorum... bende leslie yaptım bir iki kere bu kadar etkilimi acaba yahu
bu seriyi böle komple indirmek istiyorum nasıl olucak o?
bu seriyi böle komple indirmek istiyorum nasıl olucak o?
arkadaşlar ben dün marketten RU-SHEIM marka yulaf kepeği aldım zaten üzerinde dukan diyetinin olmazsa olmazı falan yazıyor ama doğrusur demi
arkadaşlar ben dün marketten RU-SHEIM marka yulaf kepeği aldım zaten üzerinde dukan diyetinin olmazsa olmazı falan yazıyor ama doğrusur demi
seni seviyorum koruyucu meleğiiimmmmm
tamam canım bir de öyle denerimyumurta süt kadar inceltmez hatta birbirine yapışmasını sağlar böyle dene birde...Benim kullandığım doğalsan hiç kıymık yok ama :26::26::26:
Yumurtanın fazla olması yumurta kokusunun fazla alınmasına sebep olur canım.
Süt oranın çok az.
Ben doğalsan marka kullanıyorum ve hiç kıymık yok içinde.
Hadi hayırlı olsun senin adına canım.
Maşallah süper canım.
yAĞ ORANI 100 gr.da 0,8 yazıyo. İyi değil mi,?DUKANELLA
bir yumurta akı 3 kaşık tatlandırıcı 3 kaşık süttozu 1 kaşık kako bunları bir kaşık sütle karıştırıyorsun daha sonra tam karıştıktan sonra 1 kaşık daha süt ekliyorsun bu kadar.
Teşekür ederim. Ama çiğ yumurtayı yiyemem gibime geliyor.
Diyabet reçeller yağlı diye biliyorum :26::26::26: o yüzden yasak
kuru pastanın tarifini ben de alabilir miyim :) krep yyiemicem sanırım,alternatif olur belki
4034 NUMARALI SAYFADA TARİF YAZIYOR. KOPYALAMAK İSTEDİM AMA OLMADI.
tatlandırıcı kullanmak istemiyorsun,haklısın da ama diabetik reçeller de tatlandırıcılı ve daha fazla katkı var maalesef
ilk 2 gun ben de ayni problemi yasamistim ama 4. gunden sonra kalmiyor boyle sorunlar.karatay dietini oyle bir yazmissin ki benim bile gecesim geldiama kendime en az 1 ay deneyecegime soz verdim dukani..Karatay hakkinda bir bilgim de yok acikcasi,dogumdan sonra aldigim 30 kilonun etkisi ols gerek butun irademi ve ilgimi kaybetmistim kuzenim zorladi diyet yapmaya,ben de basladim . Ama burayi kesfettikten sonra kendimi daha azimli hissediyorum ...canım teşekkür ederim
tickerda gördüğün 20 kg yu ben dukanla vermedim.Karatayla verdim :) Ben karataycıyım aslında.Geçen hafta biraz artılarım oldu,moralim bozuldu,reglydim bir de.O yüzden bu hafta dukanın atağını deneme istedim,bir de motivasyona ihtiyacım vardı.Ataktan sonra duruma göre seyire de devam ederim diyordum ama benim için zor gözüküyor bu durum.Ben yine karataya dönücem ancak karatayda yağ yiyebildiğimizden,biraz dukana göre uyarlayacağım,yağı mümkün olduğunca kullanmayacağım.Dukanın Kilo verdirdiği tartışılmaz bir gerçek ama ben 2 gündür aç kaldım resmen,eşim de kızdı hatta.Akşam eve geldi,betin benzin atmış,korkuyorum yığılıp kalacaksın dedi.Buradan da arkadaşlar doyuncaya kadar ye diyorlar.Aslında ben doyuyorum ama tutmuyor yediklerim galiba.Sanırım yağsız beslenildiği için.Karatayda evde pişen yemeklerden yiyorum.Kendime ayrı bir şey yapmak zorunda kalmıyorum.haftada 1 gün,1 ad. lahmacun hakkım var,meyve yiebiliyorum,günde 1 porsiyon,canım tatlı isterse kuru incir arası ceviz yiyorum,kuru kayısıyı kakaoya buluyorum.Bunların hepsi dukanda yasak.6 aydır alışmışım karataya,dukan zor geldi bana.Yapabilen arkadaşları tebrik ediyorum.Neyse şu ataka başladım artık,cumartesi günü son günüm.sonrasında duruma göre bakıcam
tamam canım bir de öyle denerim
yalnız videoyu izledim şimdi,benimki gibi kıymıklı değil hakikaten doğalsan.Ya ufff kalmamıştı işte kipada sinirr oldumm.yaşadığım yerde herkes dukan yapıyor herhalde diyorum
canım ben yumurta çok severim,öyle kokusundan rahatsızlık duymam
ben de doğalsan bulmam lazım
teşekkürler canım
Teşekürler... Markete bi bakayım.Öptüm
canım ben indiremiyorum hata veriyo
nasıl olcak bu yaa
anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?