Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler,seni kendime ornek aliyorum o basarmis ben de yapacagim diyorum ..umarim basaririm..

canım teşekkür ederim
tickerda gördüğün 20 kg yu ben dukanla vermedim.Karatayla verdim :) Ben karataycıyım aslında.Geçen hafta biraz artılarım oldu,moralim bozuldu,reglydim bir de.O yüzden bu hafta dukanın atağını deneme istedim,bir de motivasyona ihtiyacım vardı.Ataktan sonra duruma göre seyire de devam ederim diyordum ama benim için zor gözüküyor bu durum.Ben yine karataya dönücem ancak karatayda yağ yiyebildiğimizden,biraz dukana göre uyarlayacağım,yağı mümkün olduğunca kullanmayacağım.Dukanın Kilo verdirdiği tartışılmaz bir gerçek ama ben 2 gündür aç kaldım resmen,eşim de kızdı hatta.Akşam eve geldi,betin benzin atmış,korkuyorum yığılıp kalacaksın dedi.Buradan da arkadaşlar doyuncaya kadar ye diyorlar.Aslında ben doyuyorum ama tutmuyor yediklerim galiba.Sanırım yağsız beslenildiği için.Karatayda evde pişen yemeklerden yiyorum.Kendime ayrı bir şey yapmak zorunda kalmıyorum.haftada 1 gün,1 ad. lahmacun hakkım var,meyve yiebiliyorum,günde 1 porsiyon,canım tatlı isterse kuru incir arası ceviz yiyorum,kuru kayısıyı kakaoya buluyorum.Bunların hepsi dukanda yasak.6 aydır alışmışım karataya,dukan zor geldi bana.Yapabilen arkadaşları tebrik ediyorum.Neyse şu ataka başladım artık,cumartesi günü son günüm.sonrasında duruma göre bakıcam

Bende leslie yapıyorum başlarda her gün yapıyordum baya işe yarıyordu şimdi iki günde bir eksilemeler azaldı

arkadaşlar ben dün marketten RU-SHEIM marka yulaf kepeği aldım zaten üzerinde dukan diyetinin olmazsa olmazı falan yazıyor ama doğrusur demi

bu arada öğle yemeği yedim birtam tavukgöğsü soteledim yağsız az tuzlu ve karabiberli
1.5 lt su içtim ve 25 dak.yürüdüm
akşamada tavuk yemeği pilanlıyorum bakalım artık

yumurta süt kadar inceltmez hatta birbirine yapışmasını sağlar böyle dene birde...Benim kullandığım doğalsan hiç kıymık yok ama :26::26::26:
tamam canım bir de öyle denerim
yalnız videoyu izledim şimdi,benimki gibi kıymıklı değil hakikaten doğalsan.Ya ufff kalmamıştı işte kipada sinirr oldumm.yaşadığım yerde herkes dukan yapıyor herhalde diyorum

canım ben yumurta çok severim,öyle kokusundan rahatsızlık duymam
ben de doğalsan bulmam lazım
teşekkürler canım

ayyyy dün akşam bi ekmek yaptım (mayalı herzaman yaptıgımdan değil) faciiaaa... bugun işe getirmiştim bi dilimini ama yiyemedim tabi... akşam eve gidince krep yapıcam bi tane kocamannn... içine de basıcam didiklenmiş tavuğu... biraz hardal biraz baharat biraz da kaşar koyup erittimmi... yanına bi de ayran çaktımmııı... öff diyorum yanii değmeyin keyfime...

yAĞ ORANI 100 gr.da 0,8 yazıyo. İyi değil mi,?

Doğal tatlandırıcı var mı peki? Onu alıyım bari.
arkadaşlar ben dün marketten RU-SHEIM marka yulaf kepeği aldım zaten üzerinde dukan diyetinin olmazsa olmazı falan yazıyor ama doğrusur demi

Bende bu markayı kullanıyorum. Memnunum. Deneyebilirsin.

ilk 2 gun ben de ayni problemi yasamistim ama 4. gunden sonra kalmiyor boyle sorunlar.karatay dietini oyle bir yazmissin ki benim bile gecesim geldiama kendime en az 1 ay deneyecegime soz verdim dukani..Karatay hakkinda bir bilgim de yok acikcasi,dogumdan sonra aldigim 30 kilonun etkisi ols gerek butun irademi ve ilgimi kaybetmistim kuzenim zorladi diyet yapmaya,ben de basladim . Ama burayi kesfettikten sonra kendimi daha azimli hissediyorum ...

Hoşgeldin saphira.Karatyda da takip ediyodum seni. Bende dukana geçtim. İnşallah bu sefer başarılı olabilirim. Karatayda abartmıştım çünkü kuruyemiş yemeyi.Sana şu kurabiyeyi tekrar kopyalamaya çalışıyım bakalım...

PEYNİRLİ KURU PASTA(her evre)

Tarif: 1 paket BİM Kaanlar lor peyniri (500 gr), 3 yumurta, 8 kaşık yulaf kepeği, 1 paket kabartma tozu, yarım demet dereotu, az çörekotu, yarım çay kaşığı kadar tuz.. 1 yumurtanın sarısı ayrılır, çörekotu hariç tüm malzemeler güzelce karıştırılır ve top top yapılarak yağlı yağıda yerleştirilir, üstlerine yumurta sarısı sürülerek çörekotları serpiştirilir. önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. gerçekten tadı harika oldu, aynı pastane kurupastaları gibi oldu, 16 büyük parça çıktı, yani gün başına 4 adet
Afiyet olsun.
Ben maydanozla denedim süper oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…