ben indiriyorum problem yok
linki işaretleyip sağ tuşla yeni sayfada açtım iniyo...canım linki kopyalayıp araç çubuguna yapıstırmadınmı
ben öyle yaptım
hata dedi
linki işaretleyip sağ tuşla yeni sayfada açtım iniyo...
yok muuu bi tavuk ciger tarifiii veren kizlar?
bana göre doğal tatlandırıcı yok.toz halinde veya minik tabletler halindeki tüm ''doğal'' denilenler işlemden geçerek o hale geliyor.Tabi seçim seninyAĞ ORANI 100 gr.da 0,8 yazıyo. İyi değil mi,?
Doğal tatlandırıcı var mı peki? Onu alıyım bari.
Bende bu markayı kullanıyorum. Memnunum. Deneyebilirsin.
valla ben herkese karatayı tavsiye ediyorum.çok fazla yasakları olan bir diyet değil.o da protein ağırlık.şeker,un,pilav,makarna yasak.Abartmamak kaydıyla bulgur yenebiliyor.Mesela yağı limonu yerinde olan,az tuzlu bir kısır,yanına da karatay muffini süper oluyor.gayet güzel bir misafir menüsü.bir de kuru yemişlerle ve kuru meyveleri,sütle yoğurup,küçük toplar yapıp,hindistan cevizine ,kakao ya bulayıp,truf yaptın mı offf off süperr olur.peynirin,sütün,yoğurdun tam yağlısını tüketiriz karatayda.yağsız veya light ürünler yasak,çünkü işlenmiş gıda oluyor ama yine seçim kişiye kalmış.ben doğallığına değil,kalorisine bakıyorum dersen light kullanırsın.ilk 2 gun ben de ayni problemi yasamistim ama 4. gunden sonra kalmiyor boyle sorunlar.karatay dietini oyle bir yazmissin ki benim bile gecesim geldiama kendime en az 1 ay deneyecegime soz verdim dukani..Karatay hakkinda bir bilgim de yok acikcasi,dogumdan sonra aldigim 30 kilonun etkisi ols gerek butun irademi ve ilgimi kaybetmistim kuzenim zorladi diyet yapmaya,ben de basladim . Ama burayi kesfettikten sonra kendimi daha azimli hissediyorum ...
hoşbuldum canımHoşgeldin saphira.Karatyda da takip ediyodum seni. Bende dukana geçtim. İnşallah bu sefer başarılı olabilirim. Karatayda abartmıştım çünkü kuruyemiş yemeyi.Sana şu kurabiyeyi tekrar kopyalamaya çalışıyım bakalım...
harikasınPEYNİRLİ KURU PASTA(her evre)
Tarif: 1 paket BİM Kaanlar lor peyniri (500 gr), 3 yumurta, 8 kaşık yulaf kepeği, 1 paket kabartma tozu, yarım demet dereotu, az çörekotu, yarım çay kaşığı kadar tuz.. 1 yumurtanın sarısı ayrılır, çörekotu hariç tüm malzemeler güzelce karıştırılır ve top top yapılarak yağlı yağıda yerleştirilir, üstlerine yumurta sarısı sürülerek çörekotları serpiştirilir. önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. gerçekten tadı harika oldu, aynı pastane kurupastaları gibi oldu, 16 büyük parça çıktı, yani gün başına 4 adet
Afiyet olsun.
Ben maydanozla denedim süper oldu.
yok muuu bi tavuk ciger tarifiii veren kizlar?
biri bana yardım edebilrmi???
yapamıyom yaaaaaaaa
offffffffff
amma beceriksizim heee
tamam canım bir de öyle denerim
yalnız videoyu izledim şimdi,benimki gibi kıymıklı değil hakikaten doğalsan.Ya ufff kalmamıştı işte kipada sinirr oldumm.yaşadığım yerde herkes dukan yapıyor herhalde diyorum
canım ben yumurta çok severim,öyle kokusundan rahatsızlık duymam
ben de doğalsan bulmam lazım
teşekkürler canım
yAĞ ORANI 100 gr.da 0,8 yazıyo. İyi değil mi,?
Doğal tatlandırıcı var mı peki? Onu alıyım bari.
Bende bu markayı kullanıyorum. Memnunum. Deneyebilirsin.
şimdi verdiğim sayfadaki indirmek istediğin linki kopyala başka bir sayfada adres kısmına yaz açılan sayfada downloada tıkla inmesi gerek bölecanım ben indiremiyorum hata veriyo
nasıl olcak bu yaa
anlamadım
ben leslie yi indirmeden yapıyorum.siz niye indirme ihtiyacı duyuyorsunuz ki ?
[video]http://www.walkathome.com#ooid=JlN2hyMTpq4ElXgPlInizvS05Q uxyodh[/video]
[video]http://www.walkathome.com/try-walk-at-home/#ooid=9vcmJ0MTrLygq-53O2Tp_SHB0Tr3lreD[/video]
ben bunları yapıyorum.2 videoyu 2 kez üst üste yapıyorum.bazen kendim de biraz hareket ekliyorum
arkadaşlar ben dün marketten RU-SHEIM marka yulaf kepeği aldım zaten üzerinde dukan diyetinin olmazsa olmazı falan yazıyor ama doğrusur demi
bu arada öğle yemeği yedim birtam tavukgöğsü soteledim yağsız az tuzlu ve karabiberli
1.5 lt su içtim ve 25 dak.yürüdüm
akşamada tavuk yemeği pilanlıyorum bakalım artık
tamam canım bir de öyle denerim
yalnız videoyu izledim şimdi,benimki gibi kıymıklı değil hakikaten doğalsan.Ya ufff kalmamıştı işte kipada sinirr oldumm.yaşadığım yerde herkes dukan yapıyor herhalde diyorum
canım ben yumurta çok severim,öyle kokusundan rahatsızlık duymam
ben de doğalsan bulmam lazım
teşekkürler canım
ayyyy dün akşam bi ekmek yaptım (mayalı herzaman yaptıgımdan değil) faciiaaa... bugun işe getirmiştim bi dilimini ama yiyemedim tabi... akşam eve gidince krep yapıcam bi tane kocamannn... içine de basıcam didiklenmiş tavuğu... biraz hardal biraz baharat biraz da kaşar koyup erittimmi... yanına bi de ayran çaktımmııı... öff diyorum yanii değmeyin keyfime...
eğer leslie yapıcağın yerde internet yoksa bunu indirmeye ihtiyaç duyabilirsin...
yada
internetin kotalıysa her seferinde izlerken downlood yapıp kotanı fullemektense bi kere indirip kurtulabilirsin...
yada
zaman zaman internet bağlantılarından kaynaklanan kesilme yada duraklamalara maruz kalmazsın...
yada
indirip cd ye kaydettikten sonra dvd player ve büyük monitörde keyifle leslie yapabilirsin...
hımm anladım canım.ben bunların hiç birini yaşamadım için sanırım,ihtiyaç duymadım
vücuttan giden su da,yağ hücrelerinden gidiyor.protein ağırlıklı beslenildiği için kesinlikle yağlardan da eriyeceğini düşünüyorummerhaba arkadaşlar,
dukan diyetine başlayalı bugün 3. günüm ve atak evresinin son günü.
bu evrede yarında dahil 2 kilo vermiş olurum büyük ihtimalle.
yarın 58,5 olursam geriye sadece vermem gereken 2,5 kilom kalıyor.
şimdi öncelikle şunu merak ediyorum. atak devresinde verdiğim 2 kiloyu seyir evresinde geri alacakmıyım ?. çünkü gidenin sadece su olduğunu düşünüyorum.
vereceğim kilo az olduğu için 2+0 yapmayı düşünüyorum kilo verebilirmiyim bu şekilde? çok zor kilo veren biriyim ama diyet yapmak istemiyorum bıktım artık.
lütfen acil cevap.....tşkler
sağol canım teşekkür ederimDoğru canım.
Ohhh afiyet olsun.
Bulamazsan hbr ver ben sana kargo ,ile yollarım cnaım.
Valla benim bile canım istedi.
Benim bugün ki menüm de şu şekildeydi kızlar.
Sabah 2 omre poğaçası
Öğlen tavuk sarma, az et sote, 1 tavuk biftek fırında
Akşam yoğurt yemeyi düşünüyorum sadece
ben leslie yi indirmeden yapıyorum.siz niye indirme ihtiyacı duyuyorsunuz ki ?
[video]http://www.walkathome.com/try-walk-at-home/#ooid=9vcmJ0MTrLygq-53O2Tp_SHB0Tr3lreD[/video]
1. ve 2. yi yapıyorum.2. yi 2 kez yapıyorum
Canım bu link direk leslie nin sitesine gidiyor orada vide o yok yada ben bulamadım.
açtığında 3 tane yanyan kare var.onlar video işteCanım bu link direk leslie nin sitesine gidiyor orada vide o yok yada ben bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?