Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler - Güncellendi burdan indirebilirsin
açtığında 3 tane yanyan kare var.onlar video işte
arkadaşlar sebze günlerinde yapılabilecek yemek bulmakta sıkıntı çekiyorum. önerileriniz varmı?
Teşekkür ederim canım.
Canım onlara basınca direk dükkana yönleniyorsun. Satın almak için dvd leri yani.
Neyse ben en iyisi indiriyim.
arkadaşlar sebze günlerinde yapılabilecek yemek bulmakta sıkıntı çekiyorum. önerileriniz varmı?
Teşekkür ederim canım.
Canım onlara basınca direk dükkana yönleniyorsun. Satın almak için dvd leri yani.
Neyse ben en iyisi indiriyim.
**** doğal diye biliyorum bitkisel yani
şimdi verdiğim sayfadaki indirmek istediğin linki kopyala başka bir sayfada adres kısmına yaz açılan sayfada downloada tıkla inmesi gerek böle
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bugün çok geç yazıyorum çünkü çok hastayım boğazıma indi ağzımın tadı yok hiç iştahım da yok( dukanla ilgili mi bilmiyorum dün de sordum ama cevap veren olmamıştı. Neyse dün ciğer yedim harikaydı yoğurt ve kola ile bugün öğlene de getirdim ama hiç tadına vararak yiyemedim. Akşam kek yaptım havuç ve tarçınla olandan ama içi yumuşak kaldı ben de dilimledim ve yağlı kağıda dizip 5 dakika daha pişirdim kuru ama daha lezzetli oldu.
Bugün de kraker, helva denemek istiyorum ama tadını alamıyorum
akşam biber dolma yapacağım bugün seyirimin ilk günü ama sadece et koyarsam topaklanmaz mı içinde biraz yulaf kepeği katsam harca nasıl olur acaba..
Yarimcim sen yaprak sarmasının harcını nasıl yaptın???
aynısını yapıyorum
sonra bir sayfa açılıyo error diyo sonra buraya yonlendırıyo
burdada ekrana cıkanlar yazıyo
Download not available
The following download is not available:
https://rapidshare.com/files/332925...The_Walk_Diet_-_1_Mile__21_min___Fitness_.avi | 32.26 MB
RapidPro is necessary to start multiple downloads simultaneously.
benim aram hic yoktur cigerle filan
ben nası mesaj yazmışım ya öyle
75 i görüp hamilelik günlerini paylaşacağın günler de gelecek durmak yok devam :) annelik bi kadının tadabileceği en güzel şey
canım kaç kilosun şu an ,rabbim inşallah bir bebiş nasip eder sana
aynen benim sevgilim 34 beden ol yok 36 ol dese varyaaa yer yerinden oynar.
önce haddini bilsin.
evlenceğim adam bana bu cümleyi kuramaz çünkü.
ben ilerde çocuk doğurucam şişicem kilo alıcam kaç bedenlere çıkıcam;
böyle diyen adam o dönemde gider 34 bedeni bulup metres yapar işte.
çok ince konular bunlar bence.
canııımmm iyi gidiyor evet şimdiliikk incelme konusu süpeeeeerrr 42 bedenlerimini gömleklerimi bile giyemiyorum çünküü çooook booolll
artık 40 bedene sıkışmadan girebiliyorum rahat rahat:)
belki 5 kilo az gibi ama cidden benim vücudumda çok farketti hatta resim koyarım akşama söz:)
bir tane 76 kiloluk boydan resmimi buldum çünkü
buarada helvamı şuan için yiyorum veee bir harikaaaa :)))
Bütün dukanı bunu yiyerek geçirebilirimmm:d
dukan amca bizi duysun kepeği 3 kaşık yapsın yaaa noluuurrr
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bugün çok geç yazıyorum çünkü çok hastayım boğazıma indi ağzımın tadı yok hiç iştahım da yok( dukanla ilgili mi bilmiyorum dün de sordum ama cevap veren olmamıştı. Neyse dün ciğer yedim harikaydı yoğurt ve kola ile bugün öğlene de getirdim ama hiç tadına vararak yiyemedim. Akşam kek yaptım havuç ve tarçınla olandan ama içi yumuşak kaldı ben de dilimledim ve yağlı kağıda dizip 5 dakika daha pişirdim kuru ama daha lezzetli oldu.
akşam biber dolma yapacağım bugün seyirimin ilk günü ama sadece et koyarsam topaklanmaz mı içinde biraz yulaf kepeği katsam harca nasıl olur acaba..
havuçlu tarçınlı kekin tarifi nasıl yaptın acaba?tarif alabilir miyim?
Ben bugün patlıcan közledim yoğurtla yiyebilirsin yada salatasını yapabilirsin aklıma ilk bu geldi
tamam bu sayfaya girdiğinde save file to your computer çıkıyor altında ok inip kalkıyor onun altındaki downloada tıkla ben yaptım indirdim senin gönderdiğin sayfadan :26:
4 kaşık yulaf kepeği
1 kaşık mısır unu
yarım su bardağı rende havuç
1 su bardağı süt
4 kaşık tatlandırıcı
tarçın
1 paket kabartma tozu
1 kaşık kakao
önce yumurta ve tatlandırıcı iyice çırpılıyor kpürsün iyice sonra yulaf kakao tarçın kabartma tozu ve mısır unu katıp kaşıkla karıştırdım en sona da 1 bardak süt ve havucu koyup karıştırdım. Teflon kek kalıbına döktüm 180*de pişti. Tarifte böyleydi:)) ama ben 2 damla zeytin yağını peçete ile kalıbı yağlamak için kullandım ve çok rahat çıktı. Ayrıca iyice kararmadan çıkarma fırından kakao rengini alsın yoksa içi yapış yapış kötü oluyor. öyle kalırsa da soğuyunca kes dilimleri yağlı kağıda diz ve yeniden fırına sür 5 dakka pişir canım
bu sefer olayı çözdüm
bizim bilgi işlemciye sordum fabrikadaki
bizden kaynaklanan bir sorundu
şimdi dediğin sayfa açılıyo ve bende indirebiliyorum
nihayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?