Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar sebze günlerinde yapılabilecek yemek bulmakta sıkıntı çekiyorum. önerileriniz varmı?

arkadaşlar sebze günlerinde yapılabilecek yemek bulmakta sıkıntı çekiyorum. önerileriniz varmı?

canım kıymalı kabak yemeği , kıymalı lahana dolması , ıspanak , yumurtalı ıspanak , patlıcan közleme , biber dolması , kabak dolması :)
sebze çorbası , domates çorbası:)
özellikle balığıda sebze günüme getiriyorum salata ile yemeliyim diye:)

bu akşam ki yemeğim kıymalı yaprak dolması:)

buarada helvamı şuan için yiyorum veee bir harikaaaa :)))
Bütün dukanı bunu yiyerek geçirebilirimmm:d

dukan amca bizi duysun kepeği 3 kaşık yapsın yaaa noluuurrr

**** doğal diye biliyorum bitkisel yani

şimdi verdiğim sayfadaki indirmek istediğin linki kopyala başka bir sayfada adres kısmına yaz açılan sayfada downloada tıkla inmesi gerek böle

aynısını yapıyorum
sonra bir sayfa açılıyo error diyo sonra buraya yonlendırıyo
burdada ekrana cıkanlar yazıyo

Download not available

The following download is not available:

https://rapidshare.com/files/332925...The_Walk_Diet_-_1_Mile__21_min___Fitness_.avi | 32.26 MB

RapidPro is necessary to start multiple downloads simultaneously.

öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bugün çok geç yazıyorum çünkü çok hastayım boğazıma indi ağzımın tadı yok hiç iştahım da yok( dukanla ilgili mi bilmiyorum dün de sordum ama cevap veren olmamıştı. Neyse dün ciğer yedim harikaydı yoğurt ve kola ile bugün öğlene de getirdim ama hiç tadına vararak yiyemedim. Akşam kek yaptım havuç ve tarçınla olandan ama içi yumuşak kaldı ben de dilimledim ve yağlı kağıda dizip 5 dakika daha pişirdim kuru ama daha lezzetli oldu.
Bugün de kraker, helva denemek istiyorum ama tadını alamıyorum
akşam biber dolma yapacağım bugün seyirimin ilk günü ama sadece et koyarsam topaklanmaz mı içinde biraz yulaf kepeği katsam harca nasıl olur acaba..
Yarimcim sen yaprak sarmasının harcını nasıl yaptın???

Havuçlu tarçınlı kekin tarifi nasıl yaptın acaba?Tarif alabilir miyim?

tamam bu sayfaya girdiğinde save file to your computer çıkıyor altında ok inip kalkıyor onun altındaki downloada tıkla ben yaptım indirdim senin gönderdiğin sayfadan :26:

benim aram hic yoktur cigerle filan

ben nası mesaj yazmışım ya öyle

ossun ben anladim

75 i görüp hamilelik günlerini paylaşacağın günler de gelecek durmak yok devam :) annelik bi kadının tadabileceği en güzel şey

insallah canim Allah isteyen herkese versin. Bi ineyim 75 kiloya hemen calismalara baslayacagim

canım kaç kilosun şu an ,rabbim inşallah bir bebiş nasip eder sana

85 kiloyum canim amin isteyen herkese insallah

yaa valla bende mi yapsam su 2+1 i ama böyle birsey yok yani yaa dukan amca kizmasin bize
birde Seda yi da okudum masallah o hepten 5+2 den filan bahsediyo yaa valla duymasin dukan amca

birde eger bu ise yararsa bizmi cok akilliyiz yoksa dukan mi düsünemedi bunu onu anlamiyorum yani

buarada helvamı şuan için yiyorum veee bir harikaaaa :)))
Bütün dukanı bunu yiyerek geçirebilirimmm:d

dukan amca bizi duysun kepeği 3 kaşık yapsın yaaa noluuurrr

evet evet evet

ya bu karatay diyeti de süpermis yaa ohh ne ala memleket

ama ben hayatta veremem o kadar yiyip

canım annem onlara yaptığı içi yaptı sadece pirinç eklemeden bana sardı.
bundan önceki lahana dolmasında da aynısını yapmıştı.

havuçlu tarçınlı kekin tarifi nasıl yaptın acaba?tarif alabilir miyim?

4 kaşık yulaf kepeği
1 kaşık mısır unu
yarım su bardağı rende havuç
1 su bardağı süt
4 kaşık tatlandırıcı
tarçın
1 paket kabartma tozu
1 kaşık kakao

önce yumurta ve tatlandırıcı iyice çırpılıyor kpürsün iyice sonra yulaf kakao tarçın kabartma tozu ve mısır unu katıp kaşıkla karıştırdım en sona da 1 bardak süt ve havucu koyup karıştırdım. Teflon kek kalıbına döktüm 180*de pişti. Tarifte böyleydi:)) ama ben 2 damla zeytin yağını peçete ile kalıbı yağlamak için kullandım ve çok rahat çıktı. Ayrıca iyice kararmadan çıkarma fırından kakao rengini alsın yoksa içi yapış yapış kötü oluyor. öyle kalırsa da soğuyunca kes dilimleri yağlı kağıda diz ve yeniden fırına sür 5 dakka pişir canım

Öncelikle geçmiş olsun...Dukanla hastalığının hiç ilgisi olduğunu düşünmüyorum..Ben kıyma ve kepekten yaptım tadı güzeldi

buarada birden soruyu cevapladım:)

cidden çok geçmiş olsun mutlaka vitamin alki daha çabuk atlatasın olur mu

tamam bu sayfaya girdiğinde save file to your computer çıkıyor altında ok inip kalkıyor onun altındaki downloada tıkla ben yaptım indirdim senin gönderdiğin sayfadan :26:

bu sefer olayı çözdüm

bizim bilgi işlemciye sordum fabrikadaki

bizden kaynaklanan bir sorundu
şimdi dediğin sayfa açılıyo ve bende indirebiliyorum

nihayet

bende tırtıklı borcama yağlı kağıt serdim :) dediğin gibi biraz yapış yapış değilde ıslak kek kıvamında olmuştu:) ben çok beğendim valla:)
afiyetleeee yediimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…