Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben hiçbişey yemiyorum diyet dışı bacım 66 oldum işte sadece bilmeden bezelye yedim 2 yemek kaşığı sebze günümde oda bişey yapmadı 23 nisana benim olay tamam bacım

dua et bacım benimkide tamam olsunn çok üzgünüm umutsuzluğa kapıldım valla yaa bugün hastam var şimdi oraya gidiyorum görüşürüz tatlışkom sonraa teselli edersin benii

başlangıç tarih: 5 mart ( atak 4. gün)
başlangıç kilo: 63,5
hedef kilo:53
güncel kilo:62,5

daha çoook varrrrrrrrrr..:18:

buarada bugünkü menümüde yazayım;

sabah 1 katı yumurta + yasak olmasına rağmen 2 kayısı+sıcak su
ara: 1 bardak süt
öğlen: salçalı light sosis+ peynir ve kreplerim + zero aldım bugün:)
ara: dünden kalan helvamın yarısı:)
akşam: hindi fileto+yoğurt :)

ben de emziriyorum :)
kitapta256 ve 257.sayfalarda yanılmıyorsam

atak ve seyir yapılmadan güçlendirmeden başlanıyor ama güçlendirmeden farkı
1.2 porsiyon meyve haftada
2.haftada 2 öğün nişastalı
3.saf protein perşembesiz yok
4.süt ürünleri %20 yağlı olabilir

afiyet olsun şekerim şu hindi filetoyu nasıl yiyiyosun yahu ben bi sevemedim

kızlar beni cezalandırın

iki dilim pizza yedim yaaaaaaaaaaa:26::26:

ufffffffffff
canım fastfood istiyoooo :18::18::18:

lütfen bişey söyleyin
motiasyonumu kaybediyorum galiba

yoksa kilo vermemde bir sıkıntı yok ama iştahım çok fazla ve canım hep zararlı şeyler yemek istiyoooo

:18::18::18::18::18:

bildirim, yarışma, grup... tam anlayamadım ama.

İsterseniz beni de dahil edebilirsiniz. Fena sayılmam sanırım ilerlemede- pardon gerileme de mi demeliydim yoksa :)

Birde spor ile destekleyince, motivasyonum yerinde valla...

@yarim lütfen canini sikma regl gününde tartilma. Moralin bozulacak. Merak etme haftaya bomba gibi olacaksin.

@ tom_simon; hos geldin

@ bulasiksuyu; haftaya daha cok vericeksin bak gör

@ nilesss; teseekürler canim bildirdigin icin sanirsam bende 2+1 yapicam ama cok korkuyorum yaa sonunda yanlis bisi olur diye

@ heyoo;bende seni unutmam canim merak etme . yarisalim bakalim ama bu hafta ben 84.3 üm

@ duruebu; panik olmuyorsun güzelim sakin ol ve dakka basi tartilip durma. Ben eger artiyi bir kere gördüyem birdaha iki gün sonra filan tartiliyorum. spor yapinca eksi görüyosun sonra birakiyorsun sebze filanda yiyince arti cikiyorsun ggayet normal. biraz daha bekle.

@ meruf; hedef kilon kac bilmiyorum ama anladigim kadariyla verecegin kilo az o yüzden yavas veriyor olabilirsin bosuna atagi uzatip vücudunu bozma seyirde asil kiloyu veriyorsun.

kilo bildirimim :

baslangic tarihi : 15.12.2012
gecen haftaki kilom 85
bu hafta 84.3 kg

tesekkürler yarimcim simdiden liste icin. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…